Reklama

Výprask před diváky

warp (Út, 7. 9. 2021 - 16:09)

Už je to dávno, no vzpomínám na tu situaci dodnes. Jednou jsme přijeli na návštěvu k tetě. Její dcera Monika a teda mojí sestřenka měla šestnáct, já byl o rok mladší. Otevřel nám strýc, přivítal rodiče a mě hned poslal na poschodí, kde měla sestřenice pokoj a prý nech pošlu dolů tetu, která něco s Monikou probírala. Seshora bylo slyšet poměrně hlasitou hudbu, dveře na pokoji byli jenom přivřené, a tak jsem bez klepání vstoupil. To, co jsem uviděl mě šokovalo, Monika jenom v růžovém tílku, bílých tenkých punčocháčích a červených tangách prohnuta přes opěradlo křesla a teta jí vyplácela pravítkem přes vyšpulený baculatý zadek. Výprask už musel nějakou chvíli probíhat, protože přes tenké punčocháče se dali snadno zpozorovat rudé stopy od pravítka na zadku. Teta mě uviděla, usmála se, poplácala Moniku rukou po zadku a řekla jí, už můžeš vstát, máme návštěvu. Bylo i pokračování, to ale už není o výprasku…

zdenda (Ne, 5. 9. 2021 - 16:09)

Jednou jsem viděl jak byla bita jedna moje kamarádka zato ,že byla drzá na svoji mamku.Když přišel její táta,tak si mamka stěžovala.Táta sahnul na skřín pro prut,kamarádku Janu ohnulpřes židli nejdřive jí sešvihal přes punčocháče a pak dostala pár šlehů na holou.Tehdy jí bylo asi deset. V podobné situaci jsem byl i já,když se role obrátili a naši se vrátili z třidních schůzek,to mi bylo asi dvanáct a chodil do šesté třídy,házela se mnou puberta.Dostal jsem řemenem na holou.Navíc ještě před její sestrou.Styděl jsem se hodně.

Jirka (So, 4. 9. 2021 - 19:09)

Já jsem to zažil v družině, asi před 40 lety. 2 holky tam dělaly strašný bugr. Rozhazovaly hračky, naponuti moc nedbali. Tak jim družinářka nejdřív jedné a pak druhé naplácala na holou. Samozřejmě kluci čuměli. Holky vůbec nebrečely, asi to zas tak nebolelo, ale ta ostuda. Pak už stačilo jen pohrozit a nikdo si zlobit moc nedovolil.

Návštěvník (So, 4. 9. 2021 - 18:09)

To si piš , ohnul mě tak ,že chlapi viděli i mojí pindu a pak mě zmrskal . Fakt děsné ponížení , zvláště pak ty jejich komentáře . Brečela jsem jak malá holka , ale ne bolestí , vzteky .

Karla (So, 4. 9. 2021 - 18:09)

Já už nějak ztrácím kontext, kdo ohnul? Je ten příběh někde výše? Návštěvník je tam kluk co ukazoval pindíka.

Návštěvník (So, 4. 9. 2021 - 21:09)

Přítel mě ohnul a tak , že mi byla vidět i moje mušlička a ti chlapi to komentovali , no hrůza ostuda jak barák .

Kristýna (Pá, 19. 11. 2021 - 13:11)

Ja od přítele dostala poprvý v pátek protože jsem měla mít noční a namísto toho jsem šla s kamoskama pít. Ale ráno jsem přišla domů a samozřejmě že to bylo cítit i dobře vidět protože jsem se motala cigarety a alkohol byli cítit na dalku. Zeptal se mě jak bylo v práci. Ja mu řekla že dobře. To se rozzuřil zakřičel tak ty mi ještě budeš lhát! Nikdy si odemne nedostala ale teď dostaneš na holou. Sebral vařečku stahnul kalhoty i kalhotky ohnul mě přes židli a nařezal mi asi 15-20 na holou.

Zdeněk (So, 4. 9. 2021 - 16:09)

Manželka si kdysi dávno vzala půjčku na mé jméno a já to zjistil, až přestala splacet. Hrozilo to rozvodem. Tak jsem jí navrhl, že by zasloužila výprask. Ona souhlasila. Dostala a bylo to na holou.

warp (So, 4. 9. 2021 - 17:09)

Tomu se řekne zasloužený výprask. A pomohlo to do budoucna nebo ste v tom pokračovali?

Zdeněk (So, 4. 9. 2021 - 18:09)

Tak půjčku už si nevzala a už jsme v tom nepokračovali. Škoda, bylo to dobré.

Psychiatr (So, 4. 9. 2021 - 09:09)

Myslím, že máš schýzu a tabletky už Ti nepomáhají

§* (So, 4. 9. 2021 - 08:09)

Jak pořád brečí, že nemá peníze. Vždyť má důchod na tu svojí palici, tak bez peněz není.

Jana (Čt, 2. 9. 2021 - 16:09)

Pořádně růžová prdel je moc sexy. Bulí hlavně chlapy, Ti nevydrží žádný výprask.

Jan (Pá, 3. 9. 2021 - 05:09)

S první větou souhlasím, zmalovaný zadek je vzrušující,ale nevím proč si myslíš, že chlap výprask nevydrží?

Eva (St, 1. 9. 2021 - 17:09)

Já jsem byla bita společně se svým kamarádem a spolužákem ze třídy.Dostali jsme od mého táty.Přišli jsme pozdě domů.Zdenda mně doprovodil k nám kde na něho čekala rozlobená matka.Když viděla,že budu bita,tak požádala jestli by seřezal i Zdendu.Museli jsme dát zadky vedle sebe.Pro Zdendu to bylo horší protože dostával před moji ségrou,která se mu líbila.No dostali jsme pořádně řemenem.Oba jsme po výprasku viděli svoje prdelky a strašně se styděli.Když jsme se po tom výprasku společně vybuleli.

dan (Út, 31. 8. 2021 - 07:08)

Před několika dny jsem byl v bazenu, a nějaká asi matka tam potrestala dceru pleskutnutím přes zadek, mohlo jí být tak 10 let. Skákala kde asi neměla. docela to asi byla silná rána slyšel jsem to i když jsem byl na druhé straně bazenu. tahle kdby dostalo každé rozjívené dítě byl by svět lepší.

Leny (Pá, 19. 11. 2021 - 14:11)

Je mi 10 a neznaším když mi máma pleskne na zadek před veřejností. Moje máma vždy říká že škoda rány která padne vedle. A když dělám co nemám nebo jsem drzá tak mi naplaca na prdel. A pleskne mě i venku nebo v obchode nebo na koupališti.

Leny (Pá, 19. 11. 2021 - 13:11)

Je mi 10 a neznaším když mi máma pleskne na zadek před veřejností. Moje máma vždy říká že škoda rány která padne vedle. A když dělám co nemám nebo jsem drzá tak mi naplaca na prdel. A pleskne mě i venku nebo v obchode nebo na koupališti.

Návštěvník (So, 4. 9. 2021 - 21:09)

to byl můj příspěvek před lety Michal

Elisabeth (Po, 30. 8. 2021 - 22:08)

Čauky
My bydlíme na vesnici ve velkém baráku kde bydlí naše rodina teta a strejda s dětmi a babička s dědou. Náš jako děti tam je 6
A to já můj starší bratr a mladší sestra a bratrance se sestřenicí.
Dost často jsme jako holky viděly jak kluci dostali výprask na holou
Toto se stalo někdy kdy mi bylo 12let a sestře 10 no a my jsme omylem opravdu omylem rosekly jednomu klukovi ze školy obočí. Prostě moje sestra mi hodila kámen, já ho vzala a hodila jsem ho. Kámen se nevím jak odrazil od stromu a trefil mého tehdejšího spolužáka. (Mně bylo
No mamka byla dosti naštvaná a tenkrát jsme dostaly obě výprask vařechou na holou před bratrem tak o před bratrancem (bratrovu bylo 15 a bratranci 17) takže myslím že v takovém věku si ten pohled na dva holčičí zadky užili.

Reklama

Přidat komentář