Reklama

Mela jsi sex s 2 klukam po sobe?

zvedavy (Pá, 6. 8. 2021 - 20:08)

jedma moje ex kdZ byl její kluk na vojně měla měla tři po sobě ba party

Návštěvník (So, 7. 8. 2021 - 22:08)

Tak si to pěkně užila .

zvedavy (So, 7. 8. 2021 - 22:08)

to ano věděl ženw to rajcuje a šukala za mými zády se svým ex

Návštěvník (Ne, 8. 8. 2021 - 11:08)

S ex je to vždy nejlepší, jde o prd, znáte se a víte co čekat jeden od druhého. Prostě taková pohodička když tě svrbí orgány a nutně to potřebuješ. U nás se taky stavuje moje bývalka na nezávazný sex a protože je velká kamarádka mojí současné přítelkyně, tak nikdo nic neřeší. Jde přece jen o sex. Bývalka se totiž tenkrát zbláznila do jiného, ale ten ji opustil a teď je sama. Mě tenkrát hned sbalila její kamarádka a jelo se dál. Bývalka si asi nikoho shánět nebude, sex má se mnou a naučila se mít sex i s mojí přítelkyní a poslední dobou je u nás často i na noc. Tak se asi jednoho dne nastěhuje k nám a bude vyřešíno.

Návštěvník (Ne, 8. 8. 2021 - 11:08)

Je to pořád lepší, než se honit někde za bukem. Já jsem měl sex s celou rodinou. Matka, dcera, když přijela babička, nebo teta a sestřenice, měly to taky. Vycouval jsem když chystaly svatbu. Ze zábavy by se stala povinost a to jsem nechtěl.

zvedavy (So, 7. 8. 2021 - 22:08)

to ano věděl ženw to rajcuje a šukala za mými zády se svým ex

Michaela (So, 7. 8. 2021 - 15:08)

Co by ne, víc kluků, větší a lepší uspokojení, které vede k lepším, četnějším a silnějším orgasmům. Vůbec se ji nedivím. V naší partě dám každému z kluků i holkám, nekoukáme na to, kdo s kým chodí. Sex je krásný a je potřeba si ho užívat na plno. Ti úchylové prosazující nesmysly u věrnosti a dalších blbostí z nás musí mít trauma. Rodiče si museli zvyknout.

zvedavy (Pá, 6. 8. 2021 - 20:08)

jedma moje ex kdZ byl její kluk na vojně měla měla tři po sobě ba party

Návštěvník (Pá, 6. 8. 2021 - 17:08)

Mít dva kluky najednou je skvělé, ještě že ten můj kluk má tak skvělého kamaráda a nejsou žárliví. Dvojitý zásun a nebo postupně po sobě je nádhera, skvěle se při tom udělám.

Lubomir (Čt, 5. 8. 2021 - 16:08)

Nejlepší je to s dvěma opicema v ZOO.

Návštěvník (Pá, 6. 8. 2021 - 17:08)

To je jediná věc, která ti v životě jde co?

Ilona (Ne, 1. 8. 2021 - 19:08)

Dnes jsem měla nádherný sex, přítel a jeho dva kamarádi se o mě nádherně starali a snažili se moc hezky mě udělat co nejčastěji. Dva nebo tři jsou prostě to nejlepší, co může být.

Návštěvník (Ne, 1. 8. 2021 - 19:08)

Pěkný. Nedávno jsem tady někde četla příspěvek nějaké starší paní, která si to rozdávala hodně dlouho s pěti nebo šesti mladými muži, který přivedl její manžel, aby jí potěšil. Někdo pak napsal, že to psal muž. Mě to nevadilo. Pěkně jsem se pobavila.

Eva (Ne, 1. 8. 2021 - 20:08)

Zajímavé. Kde jsi to četla? Bylo tam hodně detailů?

Návštěvník (Ne, 1. 8. 2021 - 20:08)

Myslím, že to bylo téma "Onanie před ženou". Byly tam detaily který mohla napsat, nebo muži nadiktovat jen žena. Její prožitky muž nezná.

Návštěvník (Ne, 25. 7. 2021 - 10:07)

I já jsem byl požádán o ruku a přijal a rád. Když jsem byl po vojně na svobodárně, byla tam pěkná správcová, která hned projevila zájem. Byla čerstvě rozvedená a já jsem jí zcela vyhovoval. Začalo z toho být veřejné tajemství a budilo to pohoršení, protože mohla být mou matkou.Tak mne pozvala domů. Měla nádhernou dceru. Začal jsem se ukazovat s mladou, a bylo po řečech. Téměř okamžitě jsme se zamilovali. Požádaly mne o ruku obě. Samozřejmě formálně to musela být ta mladší. Brzy byla svatba a dodnes mám manželky dvě. Obě je mám stejně rád, oběma plním manželské povinnosti, k jejich plné spokojenosti. Nežárlí a nehádají se, prostě idylka.

Návštěvník (Ne, 25. 7. 2021 - 13:07)

Šťastlivče.

Návštěvník (Ne, 25. 7. 2021 - 10:07)

Dnešní mladé nezadané dívky kupříkladu vídají bez závazků alespoň dva muže, přičemž čtvrtina žen randí se třemi muži najednou, z nichž si vybírá toho nejvhodnějšího. Téměř třetina žen tvrdí, že tradiční pravidla randění už neplatí, přičemž čtvrtina žen si o rande sama řekne, než by čekala na muže. Každá čtvrtá žena dokonce zvažuje, že o ruku požádá muže ona, což se devadesáti procentům mužů zamlouvá.

Věrka (Pá, 23. 7. 2021 - 15:07)

Dva kluky najednou a když se do mě udělají postupně mohu všem holkám jen doporučit. Poprvé jsem měla dva při svých 16 narozkách. Se svým klukem jsem šla šukat a ostatní nechala, ať se baví. Když jsme byli v nejlepším, tak za námi přišel jeho kamarád. Pozval ho dál a ať zavře. Nijak se oba před ním nestydíme, mě už nahou viděl a několikrát jsme to před ním i dělali. Tentokrát ho ale pozval, aby se zúčastnil, jestli nemám nic proti. Nebyla jsem proti a tak jsem si poprvé zažila sex ve třech a bylo to moc hezké a vzrušující, už jen proto, že nebylo nic připravené a šlo se na to. Pěkně jsem toho kamaráda rozkouřila a potom mě ho strčil do zadečku, zatím co ten můj byl v pipince. Když jsem měla toho kamaráda v pipince, tak jsme to rozjeli víc a když měl stříkat, tak jsem ho nohama obejmula a nepustila, až se do mě uděl, sice koukal, že nechtěl, ale smůla a potom do mě šel ten můj a udělal se taky. Potom mě tam dotáhly ještě další tři a jednu holku, ta totiž s tím jedním chodila a chtěla u toho být a když mě chtěla lízat a děla to se mnou, tak jsem si dala podmínku, že dá všem klukům, co jsou přítomni. Tak ze všeho byl pěkný grupáč. Od té doby do dnes mám narozky, svátek a to samé u těch ostatních vlastně stejný, jen jedeme vždy na chatu a tam se spustíme, prostě sex bez omezení. Problém byl, že nám jeden kluk odpadnul, ta jeho známost tohle nedávala a má to zakázané. Ostatní si zvykly a jak říkají, rozhodně nelitujeme. Dnes nám je mezi 20-24, ale nehodláme se nijak omezovat. Kvůli těm několika víkendům schválené nevěry se nikdo nezblázní. A je zákaz jít do postele s tou svojí, vždy musí být jiná a pěkně si víkend užívat.

Návštěvník (Pá, 23. 7. 2021 - 21:07)

Krásný!!!

Reklama

Přidat komentář