Reklama

Vzrušuje mě máma

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 06:09)

Sex s matkou mívají kluci, kteří nejsou sami schopni namluvit si holku sobě rovnou, a máma je pro jejich potřeby jediné řešení. Taky se může stát, že syn se neožení a když mu maminka odejde na věčnost, už je na nový vztah starý. Choďte kluci za holkama. Vyplatí se to, je to zábavnější a hlavně normální.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 17:09)

To jako myslíš že opravdu některé matky mají s takovými kluky kteří si neumějí namluvit holku normální sex nebo milostný poměr jen pro to že synek má své sexuální potřeby? Tomu se nedá ani uvěřit, ale v dnešní době je snad už možné asi i toto.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 20:09)

Neřekl jsem, že všichni, ale stává se to.

Návštěvník (Út, 7. 9. 2021 - 14:09)

Ono se to stává, ale jen nadrženým klukům kteří by ze zoufalství vymrdali i vlastní matku.

Návštěvník (Čt, 9. 9. 2021 - 06:09)

Byl jsem v pubertě hodně naržený, ale k matce jsem si nikdy nic nedovolil, a ani mne nikdy nenapadlo, že bych s ní chtěl souložit. Místo toho jsem hodně často onanoval, což jsem měl od ní povolené.

Návštěvník (Út, 7. 9. 2021 - 14:09)

Neházej to jen na kluky. O tom zda ke styku dojde, nebo ne, rozhodují především matky.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 10:08)

Jednou přišla maminka z nějaké oslavy opilá a hned šla do postele Bylo mi čtrnáct let a já se osmělil. Svlékl jsem se do naha a honil se nad ní. Pak mne napadlo, podívat se na její kundu. Odkryl jsem jí kalhotky neměla. Začal jsem jí studovat a osahávat. Čekal jsem až bude dost mokrá, že do ní vniknu penisem. Už, už jsem se blížil čůrákem ke kundě,..... Najednou se probudila, rozbila mi o hlavu stolní lampu i budíka. Ráno se mi smála jak vypadám. Saamá boule, monokly a modříny. Říkala abych byl rád, že mne nerafla za koule. To by byl teprv tanec. víckrát jsem si to nedovolil.

Ota (Út, 31. 8. 2021 - 10:08)

Má nyní rozvedená krásná matka (53, mně 23), s kterou se máme velmi rádi od počátku mého dětství, mne nedávno objala po mém sportovním neúspěchu, když jsem se pozdě večer vrátil domů. Měl jsem špatnou náladu a nemohl usnout. Přišla, sedla ke mně na postel a probírali jsme příčiny již bez mých emocí. Pak mne před odchodem opět objala, nějak se stalo že jsme oba se drželi, zhasli světlo a ulehli spolu. Asi po půl hodině počalo vše nepatrnými vzájemnými polibky, které pomalu zintenzivňovaly, a pak ani sám nevím jak, došlo k našemu spojení. Trvalo dlouho, nemohli jsme se vůbec oddálit, nic tak hezkého a plného lásky nepamatuji. Po probuzení přišel velký ostych, ovšem večer jsme opět nemohli odolat novému silnému prožitku..... a trvá dál.

Adriana (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

.... co dodat, jen že matky mívají obvykle silnou slabost pro své syny.... a hlavně popis je prost nevkusných výrazů.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 02:09)

Já si nejvíce maminky začal všímat když zůstala sama často přemýšlím jak by vypadal náš společný život v jedné domácnosti

Daník (Po, 16. 8. 2021 - 15:08)

Řekl jsem mamince, že mě vzrušuje. Maminka se zeptala jak se to projevuje. Ukázal jsem jí postavenýho pinďoura. Nařídila mi abych si od toho pomoh honěním. Když jsem vystříkal semeno, zeptala se jestli je to lepší. Ono mi to pomohlo, ale jen na chvíli. Chtěl bych maminku vidět nahou. Budu muset něco vymyslet.

Návštěvník (St, 25. 8. 2021 - 03:08)

Když už jsi ji řekl že tě vzrušuje, tak se jí svěř, že bys jí chtěl vidět nahou. Znám samozřejmě i jiné možnosti jak na matku, sám jsem je prováděl podle doporučení a vždy to vyšlo.

Návštěvník (St, 18. 8. 2021 - 10:08)

nejjednodušší by asi bylo vlézt do koupelny když se sprchuje pokud se tam nezamyká

Kkt (Pá, 13. 8. 2021 - 12:08)

Chci šukat matka ale nevím jak na to

Návštěvník (Pá, 13. 8. 2021 - 12:08)

Tak si změř průměr, zajdi do lokomotivního depa, tam ti dají matku s příslušným závitem, našroubuj a můžeš začít.

Návštěvník (Ne, 8. 8. 2021 - 10:08)

Nejspíš ne. Byla tak nevyzpytatelná, že by mne třeba vyzvala a pak mne něčím praštila nebo kopla do varlat, jak se stávalo, když mne viděla onanovat. Jindy si zase pochvalovala, že si to dělám sám a nechci to po ní. Nikdy jsem s v ní nevyznal.

Dana (St, 28. 7. 2021 - 12:07)

Ahoj všichni. Včera mi bylo 15 a k narozeninám jsem dostala můj 1. masturbator.
Měla jsem ho slíbený od mamky, abych se nemusela jen prstit. Hned jsme ho s mamkou zkusili společně a byla to parádní jízda. Obě jsme se svíjely v orgasmu. Mamka šla ráno do práce a já jsem si to od jejího odchodu udělala už 3x. Doufám, že ho nezavařím. Moc se mi to líbí dělat si dobře s mojí novou hračkou.
Dana

Návštěvník (St, 28. 7. 2021 - 13:07)

Tak to jste si musely pěkně vyměňovat tekutiny. Byly jste obě úplně nahé a maminka je hezká? Já jsem si to koupila za peníze z brigády, Když mne maminka přistihla v nejlepším, tak mi ho zabavila a hned si ho také vyzkoušela. Nakonec jsme si ho půjčovaly, ale masturbovaly jsme každá zvlášť. Dnes už má svého mazlíka.

Návštěvník (Út, 27. 7. 2021 - 07:07)

Dělala si to sama rukama v kalhotkách. Jak ty ruce střídala, tak byly mokré a pěkně to na penisu klouzalo. Když to na ní přišlo, tak mi někdy ocucávala žaluda a při tom úpěla. Měla to vždycky několikrát. Když ze mne vyteklo semeno, vždycky se mne zeptala jestli chci ještě. Měla radost, když jsem souhlasil a semeno mi pěkně olízala.

Návštěvník (So, 24. 7. 2021 - 16:07)

Já jak mi bylo cca 7 tak mi máma začala honit, protože jsem měl problémy s fimózou a později ho vzala i do pusy protože na honění už jsem si zvykl a trvalo to dlouho. Dodnes mám s tím problémy a ona už se na to bohužel vysrala a nechala to na mně.

Reklama

Přidat komentář