Reklama

Sex v rodině

Návštěvník (So, 24. 7. 2021 - 10:07)

Tak vidím jak je lesklej a zilnatej. Chtěla bych mu honit já místo něj

Návštěvník (So, 24. 7. 2021 - 10:07)

Počkej až bude na vrcholu, to bude s tvrdým naměko. Určitě pak tvou pomoc uvítá, ale musíš to trefit. Jak bude stříkat, už nebude mít zájem.

Návštěvník (So, 24. 7. 2021 - 10:07)

Bojím se že mě vyžene!

Bertík Čertík (Pá, 23. 7. 2021 - 13:07)

Sem s mamčou sám. Máme se rádi. Naučla mě honit. Taky mě honí a pije mi semínko. Ukázala mi kundu a fšecko visvětlila. Dovolila mi do ní strkat pyndourka, ale nesmim do ni strýkat.

bohuš (Pá, 23. 7. 2021 - 13:07)

Martino fandím !!!

Návštěvník (Pá, 23. 7. 2021 - 08:07)

Ale kdeže. Panenka Maria jí ochránila. Ode mne si držela odstup, i tátu odmítala, proto od nás odešel. Ale když v ní, jako v normální ženské, bouchly hormony, tak si musela pomoci a její myšlenky, nebo masturbační fantazie asi hříšné byly. Já jsem se jí neptal. Bylo mi jí líto.

Návštěvník (Pá, 23. 7. 2021 - 08:07)

A zhřešila?

Návštěvník (Pá, 23. 7. 2021 - 06:07)

Tvoje babička byla blbá jako vánoce. Maminka mi to nepovolovala ani nezakazovala. Brala to jako úděl, kterým trestal bůh jí. Proto jsem musel po každé ejakulaci udělat do kalendáře čárku, aby věděla kolikrá se má za mne pomodlit, a já neznaboh jsem čárky připisoval. Když mne při tom viděla, tak se pokřižovala a pronesla: "Panebože odpust nám naše hříchy ". Pak šla do svého pokoje se modlit a v orgasmu vykřikovala: " Matko boží. Nedopust abych zhřešila incestem".

Návštěvník (Čt, 22. 7. 2021 - 13:07)

V mé rodině se sex nepěstoval. Táta nebyl často doma, mamka byla prudérní a nábožensky založená. Když to na ní přišlo a masturbovala, tak se dlouho modlila, protože pro ni to byl těžký hřích. Mě to sice nezakazovala, ale tahala mne do kostela abych se očistil. Dělal jsem to tak často, že bych se musel do kostela odstěhovat. Máma psala čárky kolikrát ona a kolikrát já a z mých hříchů byla nešťastná. Jednoho dne, když mi bylo patnáct, mne táta vzal do rodiny, kam se chodil vysévat. Za to co jsem tam tropil, se budu smažit v pekle tisíc let. Přijaly mne s otevřenou náručí. Máma, dvě dcery i babička. Skákal jsem z jedné na druhou jako plemeník. Tam jsem zažil sex v rodině, jak se patří. Celý příběh jen pokud bude zájem.

Vvv (Čt, 22. 7. 2021 - 13:07)

Me uz strasne dlouho vzrusuje mama a nevim jak na ni;(ale moc bych ji chtel stale si ji predstavuji;)

Návštěvník (Čt, 22. 7. 2021 - 08:07)

Od 10 mě vzrusoval můj taťka a představovala jsem si to s ním, když jsem si večer hrála s kundičkou! Přála jsem si, aby mě slyšel a přišel ke mě. Měla to taky nějaká holka chtíč po svém taťkovi, nebo jsem byla a jsem divná jen já?

jara (So, 25. 2. 2023 - 23:02)

Nejdu já chtěl mámu porwd6

Lenka (Čt, 22. 7. 2021 - 12:07)

I já jsem toužila po svém otci. Často jsem výdala otce nejen jak z mamkou šoustá, ale výdala jsem ho i jak si ho honí a stříká. Vždi jsem byla doslova mokrá a musela si to pak v pokoji udělat. Toužila jsem po tom aby mě vyděl jak si dělám dobře a snila jsem aby mě nejej vyděl, ale aby ho do mě sttčil a ošukal mě jako mamku. Když jsem bývala s otcem sama doma, vždi jsem nechávala pootevřené dveře a dělala si dobře a doufala že mě uvidí. A stalo se když jsem si zas se sebou hrala zahledla jsem jeho stin u dveří . Dělala jsem jako že tam není a více se mu ukázala. Když jsem prožila orgazmus a podívala se ke dveřím už tam nestál. Ale když jsem vyšla z pokoje, šlapla jsem na mokrou podlahu. Ohla jsem se a prstem sem setřela tekutinu a olízla jí. Bylo to semeno a eště bylo teplé. Měla jsem strašnou radost, nejen že mě vyděl jak si to dělám, ale i to že si ho honil a díval se přitom na mě. Často pak stával u mejch dveří a díval se. Já jsem dělala jako bych oněm nevěděla. I jâ ho sledovala při honění a stříkâní. Ale nic mezi námi neproběhlo, i když jsem moc toužila aby mě postříkal svìm teplím semenem a aby mi ho tam strčil a ošukal mě.

Návštěvník (Čt, 22. 7. 2021 - 16:07)

Já se právě taky taťkovi co nejvíc ukazují nahá nebo jen v košile bez kalhotek večer u telky! Když si to dělám a je doma jen taťka, tak si to dělám trošku hlasitěji a stěna a říkám si přitom, tati, tati!Nejradsi bych šla úplně nahá a hned mu na něj začala sahat, aby se vzruší a pomazlil mě!

Pavla (Pá, 23. 7. 2021 - 08:07)

Když mě bylo 12 a byla jsem s otcem sama a něco jsem provedla, nebo jsem přinesla ze školy špatnou známku, otec si mě zavolal a ohnul přes svá stehna. Stahnul mi kalhotky a jemně mě plácal po zadečku. Cítila jsem jak mi jedním prstem přitom sklouzává na mou kundičku. Často se stávalo že se tátovy postavil a jeho penis mě tlačil do boku. Když mě naplácal, eště mě dal na každou pulku zadnice pusu. Natáhnul mi kalhotky spátky. Vyděla jsem jak mu pod trenkama stojí. Pokaždê se sebral a odešel do koupelny. Šla jsem ho šmírovat a zjistila jsem še si ho tam pokaždé vyhoní. Moc se mě to líbylo a vzrušovalo. Jednou když zas projíždě žákovskou, si mě zas zavolal. Byla jsem jen ve spodnim prádle a otec měl jen trenky. Čekala jsem že mě zas ohne přes sebe, ale musela jsem se ohnou přes stûl. Stáhl mi kalhotky a dal mě nohy od sebe. Začal mě sice plácat ale jeho prst více dotíral na mou kondičku. Pak jsem ucítila jak ho jemně do mě zasunul a pomalu sním kmitá. Bylo mi příjemně a moc se mě to líbylo. Cítila jsem jak jsem mokrá. Pak mě řek ať si prstama rostáhnu zadeček. Najednou jsem ucítila jeho hlavu v rozkroku. Začal mi lízat zadeček a přitom mi prstem kmital v kundičce.. Otočila jsem hlavu na něj a vyděla jsem jak má stáhnutí trenky a druhou rukou si ho honí. Myslela jsem že ho pak do mě zasune, ale ne. Cítila jsem že jde na mě orgazmus. Otec však nepřestával kmitat prstem a pak se mi celím obličejem zaril mezi pulky. Otočila se a uviděla jak stříká semeno na zem. Funěl a silně díchal do mého zadečku. Když jsme byli oba hotoví nechal mě tam a odešel do koupelny. Já sem si mezitím natáhla kalhotky a setřela jsem semeno z podlahy. Když pak táta přižel, omlouval se mi, ale že už to nemoch vydrže. Řekla jsem že mi to nevadilo a že to bylo moc krâsní a příjemní. A řekla jsem mu kdyby si to chtěl zas zopakovat, že mi to nebude vadit. A stalo se. Opčas mě tatka vylíže a já mu ho zaz naoplátku vykouřìm. Řekl že zůstanem jen u orálu a žádní společní sex. Ale před mamkou to držíme v tajnosti. Přiznám se že bych měla chuť na sex sním, ale châpu to a respektuji.

Návštěvník (Pá, 23. 7. 2021 - 10:07)

I já jsem mocně stříkal. Nádhera!!! Piš dál.

Pavla (Po, 26. 7. 2021 - 04:07)

Ono není moc co. Oba se jen orálně uzpokojujeme. Nejrači mám 69. Tata se mi krásně věnuje mé kundičce. Líže a strká mi tam prstíky. Nakonec mívám krásní silní a i opčas i mokrý orgazmu. Celou štávičku mi pěkně slíže. A já se věnuji jeho penisu. Jazykem mu lížu žaluda a strkám si ho celího do pusy. Nakonec i já mu pak při orrgazmu splolknu všechno semeno co vystříkne. Ale ze začátku to tak neebylo. Musela jsem si na tu chuť zviknout. Nekdy jsem jen trochu olízla a po menžích dávkách polikala. Ale teť už mu ho polikám všechno semeno co vystříkne. Někdy si ho jen předemnou honí a já se přednim prstim. Pořád toužím po tom aby mě ho tam strčil, ale i když mu řeknu že bych ho tam chtěla a strčil ho do mě,. Řekne že to nejde tak rychle a že musím počkat až budu starší. Je mě sice teprve 13, ale na zásun jsem připravená. Nevadí mě kdyby si mě teť vzal a strčil ho do mě. Snad se dočkám. Aspoň že mu ho můžu kouřit a sahat mu na něj

Návštěvník (Po, 26. 7. 2021 - 15:07)

A co mamka ta o tom neví?

Návštěvník (Po, 26. 7. 2021 - 15:07)

Závidím ti že tě nechá aby si mu ho kouřil a honila a víš že se dockas a ucitis ho časem v kundičce! Taky bych v ní chtěla cítit taťku. Kolik ti bylo když ti poprvé lizal a ty jemu?

Pavla (Po, 26. 7. 2021 - 17:07)

Poprvé mě bylo 12 když mi jí lízal a ve stejném věku jsem mu ho začla kouřit. Jak ktomu došlo si müžeš přečíst už dřív. Psala jsem otom. Jinak mamka otom neví

Reklama

Přidat komentář