Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Jehovisti FUJ (Po, 26. 7. 2021 - 17:07)

No, partner do diskuse očividně nejsi. Jsi jen ubožák, ovce a papoušek... Tak si krákej dál

Cynik - realista (Po, 26. 7. 2021 - 16:07)

Nikdy neříkej nikdy, hezký mužský zadek je prostě hezký.

Nespokojený (So, 24. 7. 2021 - 09:07)

Cynici jsou moc cyničtí, ateisté skeptičtí a Jehovisté zase moc angažovaní.

Návštěvník (Pá, 23. 7. 2021 - 12:07)

Pátek, sobota, neděle. Na co se můžete těšit. Bla bla bla. Oblastní sjezd jehovových. Informace najdete na WWW.jw.org. Pravděpodobně vyhlasi nový konec světa. Zachrana na poslední chvíli?

odkrytepravdy.cz (St, 21. 7. 2021 - 22:07)

Ateismus není nevíra v Boha, ale je učením, které se snaží popírat Boha. Snahou učení ateismu není hledat pravdu, ale popírat Boží Stvoření a uvádět lidi v klam.

Jehovisti FUJ (St, 21. 7. 2021 - 23:07)

To sou strašný bláboly, Pozi. Místo aby ses zamyslel, co to tu říkáš za bludy, omluvil se za to, nebo nějak zaargumentoval, tak jedeš další jako kolovrátek... Ateismus není jen popírání tvého boha, ale VŠECH MOŽNÝCH bohů a duchů. Bůh jaksi není jen jeden. A ateisti prostě věří, že nic takovýho není. "Uvádět lidi v klam", to je další blábol jehovistického automatu. Oni věří, že je to pravda. Podobně jako třeba ty z nějakýho důvodu snad opravdu věříš, že je pravda v bibli.

odkrytepravdy.cz (So, 24. 7. 2021 - 20:07)

Jseš naočkovaný?

Jehovisti FUJ (Po, 26. 7. 2021 - 15:07)

Krásný důkaz tvé schopnosti argumentovat, ty "odkrytá pravdo".

Návštěvník (St, 21. 7. 2021 - 23:07)

Teisté jen setrvávají na dávno zpochybněných dogmatech a důkazy nikde .

Návštěvník (St, 21. 7. 2021 - 22:07)

"Teorie přerušovaných rovnováh (anglicky Punctuated Equilibrium) je důležitá součást moderní evoluční teorie, která stejnorodost fosilních záznamů vysvětluje ne nedostatečným množstvím nálezů, ale skutečnou vlastností evoluce, tedy tím, že druh po většinu času zůstává stabilní a že se mění pouze v krátkých obdobích. To dokazují fosilie mnohých pravěkých obratlovců. Již kolem roku 1859 anglický paleontolog Hugh Falconer věřil, že vznik nových druhů probíhá skokově, nikoliv pomalu a pozvolna v průběhu milionů let." -------------- Ty darwinysti jsou šašci. :-D

Návštěvník (St, 21. 7. 2021 - 20:07)

"v evoluci nejde o vývoj z jednoduchého k složitému." ----------------------------------- :-D To je ale blbec.... :-D

odkrytepravdy.cz (St, 21. 7. 2021 - 17:07)

Každý si vybírá podle svého srdce a v tom je spravedlnost.

odkrytepravdy.cz (St, 21. 7. 2021 - 17:07)

Nic k Bohu netečného nemůže být. Může být jen respektování Boha Stvořitele nebo vystupování proti Bohu Stvořiteli.

odkrytepravdy.cz (St, 21. 7. 2021 - 17:07)

Ateismus je učení, které se snaží hledat vysvětlení věcí bez Boha. Ateismus není nevíra v Boha, ale je učením, které se snaží popírat Boha. Snahou učení ateismu není hledat pravdu, ale popírat Boží Stvoření a uvádět lidi v klam. V tomto ohledu je smutné, ale nepřekvapující, že ateismus přebírá satanské devatero, což je jasně patrné zde:

Skutečný ateista věří přesně v základní myšlenky satanizmu:

živá hmota vznikla z mrtvé náhodným seskupením molekul obsažených v živých tělech a sama od sebe se zdokonaluje vývojem od jednoduššího života ke složitějšímu. To je opravdu pevná víra, neboť neexistuje pro tuto myšlenku žádný důkaz a všechny důkazy hovoří o opaku. Operuje se tu s pojmem “zdokonaluje”. Podle jakých měřítek ale ateista určuje, co to znamená “stávat se dokonalým”?
neexistuje jiná spravedlnost, než světská neboli společenská. Ateista operuje se s pojmem “spravedlnost”, který je ale z Boha. Pro ateistu by tento pojem neměl existovat a tedy by o něm neměl ani hovořit. Ve skutečnosti je ale každý ateista za Boží spravedlnost vděčný v každodenním životě.
po smrti člověka zaniká vědomí, neboli nic není. Názor, který nemá racionální opodstatnění, natož pak vědecké důkazy.
neexistuje nic dalšího co není hmotné, neboli smysly a hmotnými přístroji změřitelné. To už je samozřejmě i z vědeckého hlediska blud. Před cca 20 lety ještě nebyly přímé vědecké důkazy o tomto tvrzení. Ty již dnes jsou, ale tento blud se stále používá.
všechno duchovní existuje jen v mozku člověka, neboli neexistuje mimo vědomí člověka. Zde se snaží globální negací osvětlit duchovní věci jako reálně neexistující. Je to ale sebeklam, neboť tyto pojmy ateisté nedokáží nikterak vysvětlit.
svět nemá účel, neboli nelze hledat smysl jeho existence. Ateizmus též učí protichůdná tvrzení nejdřív o tom, že svět nemá smysl, ale poté zas naopak hledá veškerý smysl života všude možně, vyjma myšlenky o Bohu. Navíc je v něm smysl několikrát manipulativně nastíněn a tím je zde současně prezentováno i Satanistické devatero.
život člověka a jeho zrození je náhodou a nemá jiný smysl, než absolvování kladných smyslových požitků. Proč by toto vůbec mělo být smyslem? Ateistický názor má být přeci ten, že život nemá smysl. Že jediným rozumným zákonem je zákon džungle. Zde se podsouvá něco přeci jen zdánlivě “pěkného”. Něco, co ve skutečnosti popisuje Boží záměr “života v hojnosti”. Ale ateistickému názoru musí odpovídat toto: život člověka nemá žádný smysl kromě jídla, sexuálního uspokojení, boje a smrti.
základní životní moudrostí a vnitřní pohnutkou ke způsobu života je vychytralost, schopnost pragmaticky se přizpůsobovat změnám vnějšího prostředí, schopnost bez zábran se vyhnout nepříjemnému. Satanistický názor, vycházející již z odpírání Boží spravedlnosti a jejího obcházení.
jedinými objektivními zákony jsou fyzikální a biologické zákony, jako je boj o život, právo silnějšího, biologicky vitálnějšího, mazanějšího, neboli zákon džungle. Ostatní jsou předsudky slabých. Satanistický zákon. Sebeklamem se popírá pojem “spravedlnost” který se ale vyskytuje v druhém bodě.
Ateistické učení je jen prázdným učením a jak už to tak na světě chodí, jeho zastánci jsou nevědomky ochotnými přitakávači satana…

Jehovisti FUJ (St, 21. 7. 2021 - 19:07)

Nazdar Pozi, ty řádíš i tady? ... Za prvé, v evoluci nejde o vývoj z jednoduchého k složitému. Jde o vývoj k efektivnějšímu přežití, a ten může klidně spočívat i ve zjednodušení. Za druhé, nikdo tu neoperuje s pojmem "zdokonalování". S tím operujou leda ignoranti, kteří nepochopili základní princip evoluce. Vývoj života spočívá v *přizpůsobování se* neustále se měnícím podmínkám. Za třetí, jestli pojem spravedlnost je podle tebe "z Boha", tak ty jsi "z prdele". Tak do ní zase zalez. Dál to nečtu.

Cynik - realista (Út, 20. 7. 2021 - 14:07)

Má moji plnou podporu: "První coming out. NHL má oficiálně přiznaného gaye V NHL ještě neodehrál ani jeden zápas, smlouvu ale má. Pokud v brzké době v nejslavnější hokejové lize nastoupí, stane se Luke Prokop, talent organizace Nashville Predators, prvním oficiálně přiznaným gayem v National Hockey League.
Gary Bettman si může oddechnout. Před lety o tom tématu psali kolegové z webu nhl.cz. NHL jako jedna z posledních velkých profesionálních soutěží na podobný coming out čekala. V současném světě je snadné upadnout v podezření, že snad neděláte dost, aby se zástupci menšiny nebáli vystoupit.

„Určitě nechceme, aby to někdo udělal jen kvůli nám. Mělo by to být správné hlavně pro něj. Naší povinností je každopádně vytvářet kulturu a prostředí, ve kterém budou hokejisté vědět, že je takové prohlášení bezpečné a vítané. Pokud k tomu dojde, věřte mi, že takový hráč bude mít plnou podporu ligového vedení,“ ujišťoval před pěti lety Bettman.

V pondělí se ke své homosexualitě přiznal veřejně Luke Prokop. Devatenáctiletý obránce odehrál poslední čtyři sezóny za Calgary Hitmen v juniorské WHL. Nashville jej draftoval loni ve třetím kole ze 73. místa. V září se popere v přípravném kempu o místo v sestavě Preds.
K veřejnému doznání ho postrčil loňský rok a izolace, během níž měl čas přemýšlet. „Už se nechci bát skrývat, kdo jsem. Dnes hrdě veřejně říkám, že jsem gay,“ uvedl Prokop v pondělí na Instagramu.

„Od mladého věku sním o tom, že se stanu hráčem NHL a já věřím, že autentický život mi umožní přinést sám sebe na hřiště s lepšími šancemi na naplnění snu.“

Nechybí poděkování rodině, přátelům a agentům, kteří pochopitelně o všem věděli. „Doufám, že sdílením toho, kým jsem, pomůžu dalším lidem k tomu, aby byli gayové v hokejové komunitě vítáni. Pracujeme na tom, aby byl hokej opravdu pro každého.“

Prezident a výkonný ředitel Predators Sean Henry řekl, že celá organizace je na Lukea hrdá a přislíbil „plnou podporu, aby se mohl do dalších dnů, týdnů a měsíců jako hráč rozvíjet“. Stejné hlasy zní z dosavadní Prokopovy soutěže WHL.
Zámořské zdroje připomínají další gaye z jiných profesionálních lig. Homosexualitu přiznal například Carl Nassib z Las Vegas Raiders v NFL nebo Jason Collins z NBA, který dnes již nehraje. Nízká odvaha přiznávat odlišnou sexuální orientaci prý vyplývá hlavně z přetrvávající maskulinní sportovní kultury, přiživované trenéry od mládežnických úrovní. https://www.hokej.cz/prvni-coming-out-nhl-ma-oficialne-priznaneho-gaye/5058326

Milan (Út, 20. 7. 2021 - 22:07)

Pohádky od Erbena , Němcové nebo Andersena jsou lepší , běž s tímhle do kopru !

Cynik - realista (Út, 20. 7. 2021 - 23:07)

Jsi homfobní?

jan (Út, 20. 7. 2021 - 13:07)

Před 66 miliony let narazilo do Země těleso o průměru 10 až 15 kilometrů. Následná katastrofa vedla k vymření velkých dinosaurů a řady dalších skupin živočichů i rostlin. Dotaz. Také trest Boží? Pokud ano, koho trestal? j

Velvyslanec (Po, 19. 7. 2021 - 22:07)

Každý z vás má možnost poznat Boha osobně..existuje k Němu jediná cesta a tou je víra v Ježíše Krista jakožto Božího Syna, Ježíš o sobě říká: ,, Já jsem ta cesta, pravda i život,NIKDO nepřichází k Bohu Otci než-li skrze mne" na dalším místě v Bibli stojí ,, Neboť tak Bůh miloval svět že dal Syna svého jediného aby žádný kdo v Něj věří nezahynul ale měl život věčný".. stačí říct Bohu, Bože pokud existujes, dej se mi prosím poznat, odpusť mi každý hřích a přijď do mého života.. ON TO UDĚLÁ! ... vážení to co se děje nyní ve světě není žádná náhoda - tornáda, záplavy, nezvladatelný oheň atd.... na všechen lid přichází Boží trest a poslední možná poslední možnost se obrátit k pokání a k Bohu skrze Krista, nemeškejte čas vážení, nic se neděje náhodou a je to teprve začátek...

Reklama

Přidat komentář