Reklama

Incest

ANONYM (St, 7. 7. 2021 - 18:07)

A jak si na tyhle statistiky přišel?

Návštěvník (Čt, 8. 7. 2021 - 04:07)

Stačí vyhledávat na netu ve francouzštině a používat překladač vět a textů.

Mára (Út, 6. 7. 2021 - 19:07)

To máte z toho incestního mrdání! Jste horší dobytek! Fuj! Nedokážete se ovládat jako normální lidé a hned po sobě lezete jako opice!

Návštěvník (Út, 6. 7. 2021 - 15:07)

Dost často šukám s nevlastní sestrou, vlezla ke mě sama do postele ještě ten den, kdy se nastěhovaly, aby zjistila, jakou mám výbavu a od té doby spolu šukáme, jak jen je možnost a má i hezkou kamarádku, která má sex taky ráda. Když jsme sami doma, tak se sejdeme a nastanou nádherné orgie. Ty dvě jsou fakt k neutahání a stále by chtěly. Často u nás ta kamarádka přespává a holky si to spolu rozdávají samy, když už jsem vystříkaný. Jednou nás nachytala její máma a ještě se přidala pod podmínkou, ať o tom nikde nemluvíme. Parádní časy, dceru vše dobře naučila.

alice (Út, 6. 7. 2021 - 18:07)

Tak to by se u nás nemohlo stát máma ta je puritánka a nábožná ale my si taky se sestrou (nevlastní ) občas dáme sexik nebo masturbaci.

Vtip (Út, 6. 7. 2021 - 11:07)

brácha si to rozdává se ségrou a ta mu říká šukáš líp než otec a brácha na to já vím matka to taky říká :)

Karel (Út, 6. 7. 2021 - 11:07)

Ja sem si s matkou a sestrou to rozdavali ve 3-ce

Návštěvník (Út, 6. 7. 2021 - 08:07)

Ty jsi měl jednu a od té doby jsi neprcal, máš raději chlapečky. Kolik jich bylo ve škole ?

Veronika (Út, 6. 7. 2021 - 08:07)

Nedávno jsem přistihla bráchu jak si nad moji podprsenkou honí a pak mi do košíků nastříkal semeno. On o mě nevěděl byl zády ke mě jen jsem viděla ty výstřiky jak končí v mé podprdě. Nechala jsem ho v klidu a až večer když jsme byli sami tak jsem přišla za ním a začali jsme si povídat o všem možným až se řeč stočila na holky a sex. Mi je osmnáct s kluky už nějaké zkušenosti mám .Pomalu jsem začala se ho vyptávat na holky až jsem se ho zeptala jestli už nějakou měl. Chvíli se styděl a pak se mi svěřil že neví jak by to měl s holkou dělat tak když má chuť tak si ho honí. Už i teď jsem viděla že mu stojí slipy měly stan jako hrom. Rozhodla jsem se ukázat bráškovi co s holkou dělat. Vstal jsem svlíkla sukni a najednou i tanga a moji pičku měl jak na talíři před nosem. Stáhla jsem mu slipy a z nich vyskočil penis tvrdý jako kámen s rudým žaludem tak 18 x 5 cm krásný kousek. Na nic jsem nečekala a lehla na postel roztáhla nohy a prsty jsem si ji roztáhla a ho nechala kleknout vedle postele a ukázala co je co naživo v knížce a pornu to už viděl ale sáhnout si na ni mohl až teď. Byl z toho úplně mimo když viděl pičku naživo . Pak jsem mu řekla ať se postaví a postříká mi kozy ať nemusí stříkat do podprsenky. Začal si ho honit a za chvilku několika mohutnými střiky mi postříkal prsa a sobě postel . Tak a jdeme se osprchovat , vlezli jsme do sprchy ještě mu pořád stál tak jsem mu ho chytla že mu ho umyju a par krát přetáhla kůžičku a vysemenil se podruhé už jen tak vytekl.Já jsem se osprchovala zalezla do pokojíku , zamkla taky se udělala vibroušem. Od té doby si ptáka honí asi jen u sebe v pokojíku .

Návštěvník (So, 3. 7. 2021 - 21:07)

Zetkař se zase probudil nebo ho pustili z kriminálu, případně zblázince

Pepa (So, 3. 7. 2021 - 18:07)

Já rád strkám desetiletym klukům do zadečku prsty a pak jim strčím péro do dírky v zadečku a mrdám jim konečník je to super a Lízu jim zadeček acucam pinďoura

Z (So, 3. 7. 2021 - 19:07)

Z

Návštěvník (So, 3. 7. 2021 - 18:07)

Hnus

Ladis (Pá, 2. 7. 2021 - 17:07)

Se sestřenkou sme se víc zblížili když mi bylo 12 protože ona přece jen v tý době oproti mě byla o trochu víc vyspělejší a dodneška na to rád vzpomínám.

ivana (Pá, 2. 7. 2021 - 15:07)

Taky jsem kdysi přišla do koupelny a táta si honil svou kládu . To mi už bylo patnáct a už jsem s kluky měla zkušenosti . Tak jsem se otočila on o mě nevěděl protože právě stříkal a měl zavřené oči . Pak jsem ho přistihla v kůlně kde měl stolařskou dílnu tam jsem vešla a on proti dveří přimo proti mě péro v ruce a honil když jsem vešla tak si ho strčil do kalhot a dělal že nic. Odpoledne si mě zavolal a vše jsme si vysvětlili. Máma mu už nechce dát tak si tak pomáhá sám od přetlaku. trvalo to asi rok co jsem mu občas i pohonila ale styk jsme spolu nikdy neměli. Pak odešel k jiné ženě a bylo.

Z (So, 3. 7. 2021 - 19:07)

Z

Návštěvník (Pá, 2. 7. 2021 - 08:07)

Ty jsi měl jednu a od té doby jsi neprcal, máš raději chlapečky. Kolik jich bylo ve škole ?

Návštěvník (Pá, 2. 7. 2021 - 08:07)

Ono když žijete v jedné domácnosti sami jen s hezkou, milou, a velmi sexy přitažlivou maminou o které třeba ještě víte že si sama často a ráda klikne na myšku a každý večer vaše mysl i tělo touží po opravdovém fyzickém sexuálním kontaktu s ženským tělem kterého se vám dostává jen občasně a v kládě vám z toho hučí tak že by vám z toho praskli koule, tak vás snadno začnou napadat i všelijaké a ještě více vzrušující myšlenky a fantazie.

Návštěvník (So, 3. 7. 2021 - 18:07)

Také sem to tak měl

Návštěvník (Čt, 1. 7. 2021 - 07:07)

Také mám takové myšlenky a fantazie která mne vždy dokáží super vzrušit a uspokojit, ale beru to jen jako erotickou představu která po dosaženém orgasmu odezní.

Reklama

Přidat komentář