Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Otev D (Po, 21. 6. 2021 - 13:06)

Ano , kluka dávám po obědě spát . V týdnu je to spíš jen šlofík , ale o víkendu jde do postele tak na hodinu až hodinu a půl . Potom ho přebalím a buď jde ven nebo si hraje s kamarádem u nás doma nebo na zahradě . Boty má rád značkové a tak mu klidně vyhovím . My používáme plenky Abena S2 a to přes den do školy . Jsou slušně savé a nedělají moc velkou bouli ve předu a vzadu . Když je teď horko , tak je má i doma . Výhoda těchto kalhotek je , že jsou prodyšné a tudíž se v nich dítko tolik nezapařuje . Kluk se mechává v pohodě přebalit vždy . Možná je to tim , že ho přebaluji pouze doma v soukromí . Pokud se stane , že ho musím přebalit mimo domov , tak ho vezmu do obchoďáku na wc pro invalidy a tam ho v soukromí přebalím . Za chvilku prřijde kluk ze školy . Už pro něho mám nachystané plenky a body . Po přebalení si dá šlofíka a pak bude dělat úkoly . Po nich asi přijde kamarád a kluci půjdou blbnout na zahradu do bazénu . Dám mu specielní plavky , když by se náhodou pokadil , tak ať to tam neplave .

Franta (Po, 21. 6. 2021 - 11:06)

Má někdo zkušenosti Abena Abri Form XS2 Junior 32ks?
https://bamboekopleny.cz/detske-pleny-jednorazove/48-abena-abri-form-xs2-junior-32ks-darek-prebalovaci-eco-podlozka-40x60cm.html?gclid=EAIaIQobChMI4qDhlreo8QIVjKl3Ch2x-w7LEAQYAyABEgL4gfD_BwE

Jitka (Ne, 20. 6. 2021 - 09:06)

Musíš dávat i gumové kalhotky aby mu pleny neprotekly a objednat je to můžež v intexu Jana rubcova ale mají tam i různé druhy bodyček na větší děti co noseji pleny ale i dupačky či overaly hlavně i látkové pleny ze sandry ale vše je na objednávku že kluka musíte změřit. Takto jsem pro kluka našla 14 let taky objednávku udělala že má větší bodyčko dupačky či overal a gumovimi kalhotky ale mám i pronej ty látkové pleny se sandrou že kluk když se pocura tak v plenkách necítí že má mokro v plenkách akorát když se pokadi tak to tolik není cítit teď před chvílí jsem ho musela jít prebalit do čistých plenek na noc si řekne vždy co chce mít za pleny a měl dvě látkové pleny s jednorázovkou od značky drynites a gumovimi kalhotky a nakonec bodyčko ale teď jsem ho prebalila do 4 látkových plen a gum kalhotky a bavlněné bodyčko. To bodyčko je lepší mu dávat jelikož je buď s krátkým rukávem a nebo se dlouhým rukávem a když jde ven tak má jednorázové pleny na lepitka a jenom kraťasy ale vždy do jednorázové pleny dostane i frote plenky pro větší savost a má také gumové kalhotky a pak kraťasy a kámoš když si pro něj vždy přijde tak chce většinou jednorázové pleny také tomu je 11 let a že nosí plenky jim vůbec nevadí a také mu dám radši buď svrchní kalhotky a nebo gumové kalhotky oni svrchní kalhotky jsou skoro jako gumové kalhotky. A když jsou kluci venku na zahradě u bazénu tak dostávají jednorázové pleny do vody ty jsem nikde sehnala přes kamarádku z Německa prý že je tam mají i pro větší děti a dospělé osoby tady na českém trhu mají pouze pro malé děti plenky do vody ale stejně jim pres pleny do vody dám ještě gumové kalhotky aby jim voda neprotekly dovnitř do plenek a kluci když si hrají tak se v klidu pocuraji do plenek a pak večer nastane taková rutina mytí a přebalování ale syn většinou na noc dostane do 6 látkových plen a gum kalhotky s dupačkami a vezmi si i dudlík do pusy a já jdu připravit večeři také do kojenecké láhve tu mám větší 300 ml takže po sunaru a do něj mixuji ještě piškoty aby byl sunar hustý místo brindaku mu kolem krku uvazu látkovou plenku a buď ho nakrmim já a nebo se krmí sám a dávám spát v 18 hodin to už je po večeři s plenkami mezi nohama. A dáváte kluka také spát po obědě aspoň na 2 hodiny ale v kolik hodin ho dáváte spát večer. A má váš syn také ještě malou dětskou nohu syn má zatím ještě 33 až 35 a zn bot má nejraději dětské prestige.

Otev D (Ne, 20. 6. 2021 - 07:06)

Tak syn si stále libuje , že se o něho strám jak o batole . O víkendech mu dělám jeho oblíbenou snídani . Dostane vždy kaši Hami s malinovou příchtí . Dělám mu jí samozřejmě do kojenecké láhve . On si jí vydudá a pak chce mít chvilku klid . To totiž kadí do plín . Když má dílo hotovo , tak buď zavolá a nebo přijde za mnou . To ho vezmu do koupelny , sundám mu body a mokré i plné plenky . Musím ho vždy vykoupat . Potom následuje zabalení do plenky na den . Používám u něho buď ABD pleny a nebo Abena S2 . Přes plenku dostane teď když je horko šortky pokud jde ven a dlouhe tričko , které plenku zakryje . Když je doma , tak má pouze tričko a plenku . Jeho kamarádi se mu kvůli plenkám nesmějou . O prázdninách pojedeme na chatu a pokud to bude možné tak i k moři . Moje exmanželka ho vůbec doma nechce . Prej se nehodlá starat o přerostlé mimino . A už jde kluk dolů , tedy se spíš batolí . Má prej v plenkách pěknou nálož . Je to na zadečku vidět a trochu i cítit . Tak jdu na něho . Potom bude dělat co chce , buď půjde za kamarádem a nebo si bude hrát doma . A už mě hlásí , že kamarád přijde za ním . Tak ho po přebalení obleču jako když jde ven . Teď volá , že se znova počůral a plenky prej začínají protékat . To budu muset nějak vyřešit , aby neprotékal . Co dáváte teď dětem na sebe když je horko aby plenka držela a neprotekla ?

Aneta (So, 19. 6. 2021 - 12:06)

Mám zas plínu mokrou a plnou, za chvili mne přebalí, začala jsem se tady kamaradit s jedním klukem co to taky neudrží a nosí plíny, videla jsem ho jednou při přebalování, chudacek se moc styděl, nevidim se mu, on mne taky při tom jednou videl a taky jsem se tak moc styděla .. pak jsem přišla za nim a říkala mu ze se nemusí stydět ze jsme na tom stejně .. od ty doby si povídame, kamaradime, ale když se stane nehoda je videt jak se před sebou stydíme a snažíme se to tajit ..

Pulec (So, 19. 6. 2021 - 12:06)

A co pak děláš v plince když jsi doma a čůraš i v leže a v sede a co jak bylo když ti kámoška mazala pípu a prcku

Aneta (So, 19. 6. 2021 - 13:06)

No když jsem mokrá nebo špinavá tak se prebalim nebo mne někdo prebalim jinak jsem prostě v ním, občas si saham mezi nohy .. chrám v sede v leze ve stoje, já to totiž nekontroluju takže já si jaksi nemůžu říct že budu čůrat jen v leze nebo v sede nebo ve stoje ... Jak jsem se cítila? Trapné zároveň hezký že se o mně někdo stará, nevím ..

Pulec (So, 19. 6. 2021 - 13:06)

A zajedeš si někdy pod plenky a co už si curala zase bych tě skontroloval a klidně i prebalil

Aneta (So, 19. 6. 2021 - 16:06)

Samozřejmě si zajedu občas pod plínu mezi nohy, to snad každý .. hele jako úplně nepotrebuju úplně aby se na mne koukal a prebaloval někdo cizi z netu, stydím se dost i před tema co znam nebo ostatnima ve staciku

Pulec (Ne, 20. 6. 2021 - 15:06)

Ahojky jak jsi na tom dneska a co ten kamarád když si viděla jak ho přebalovaly a byl nahulatý jak si se cítila ty

Aneta (Po, 21. 6. 2021 - 13:06)

Bylo to roztomilý, chudáček pokakanej .. všimla jsem si ze má docela velkyho pindika tak se mi to celkem libilo, on se chudak styděl, to chápu .. a dneska jsme si dali pusu ..

Pulec (Po, 21. 6. 2021 - 13:06)

Tak to je krásné a co plinky dneska jak jsou teď na tom

Miki (Ne, 20. 6. 2021 - 15:06)

Hele ty Pulce, ty radeji nikam nic nepis, protoze tolik hrubek se nevidi. Ja vim, myslis to dobre, ale to co napises a uverejnis pro tisice a desetitisice lidi je ostuda, hnus a humus. Takze si to napis nejak na necisto, potom zkontroluj a teprve az pak to uverejni!

Honzík 8 (So, 19. 6. 2021 - 12:06)

Včera jsem od mami dostal pleny na noc jelikož jsem se hodně pocuraval asi týden pak mamce došla trpělivost a včera mi je prostě dala na zkoušku na noc a řekla že když plenky ráno budou suchý tak mi plenky dávat nebude a když budu mokrý tak mi je bude dávat jenom na noc ale když se mi ráno zeptala jak jsem natom s plenkami tak jsem řekl mamce že jsem pomoceny a využil jsem pleny tak jsem se i pokadil a tak mne mamka sundavala pleny a řekla abych se šel umýt a připravila si pleny na přebalování ale potom mi řekla že pleny budu dostávat pravidelně i na venek abych se náhodou nepocural i venku do kraťasu tak mi pleny bude dávat i ven ale já nepritestuji u přebalování klidně si pleny nechám dát a oprazdninach prý mi plenky bude dávat když nikam budeme cestovat či nikam pojedeme hned na začátku jedeme směrem Chorvatsko tak celou cestu budu mít pleny to mi mamka už řekla abych se na to připravil ale i na hotelu budu mít radši pleny. Tak uvidím jak to půjde.

Pulec (So, 19. 6. 2021 - 13:06)

A jak to máš teď Honzíku

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 10:06)

Hezká pohádka na pokračování.

Jana (Út, 15. 6. 2021 - 09:06)

Tak staršímu jsem dala pleny když přišel ze školy tak se celý vysvlekl do naha měl akorát štěstí že jsem přebalovala mladšího ten už takový průjem nemá tak jsem oboum dala 4 látkové pleny a gum kalhotky nejdříve punčocháče co nejvíce na horu vytáhnout a potom bodyčko co nejvíce dolů a zapla mezi nohama kluk mladší si zviknul už na pleny už mu nevadí jak látkové ale i jednorázové plínky ale starší včera přišel ze školy už trochu pocurany prý to nestihnul se nikde vymocit tak to pustil do kalhot tak dneska ráno dostal jednorázové pleny do školy ale ne na sebe ale dal si je do batohu s ucivem a řekla jsem mu až budou mít poslední hodinu tak si plenky vezme sám ukázala jsem mu vše jak se to dělá že rozepne plenky jednorázové dá si je mezi nohama a úpravy a nebo suchými zipy vše zapne mám pro ně největší dětské jednorázové pleny na mladšího jsou trochu moc velké ale do nich občas dám i dvě látkové pleny a potom jednorázové pleny a vše zapnu bodyckem když je doma tak mu dávám takto to balení plenek sice mezi nohama má dost velkou bouli ale je přeci doma v posteli. Tak jsem zkoušela mu dát ten sunar a koupila jsem tu dětskou kojeneckou lahev ale skleněnou udělala jsem mu ten sunar do láhve a dala jsem mu jí a vůbec neprotestoval a v klidu si ji vzal a začal dudlat z flašky ten sunar potom usnul jako mimino pak když se probudil tak mi řekl že ho ten sunar zasitil a že mi děkuje že jsem to takto vymyslela dnes k obědu bude mít Krupičnou kaši ale řekl mi že by jí chtěl z kojenecké láhve to víš že s ní bude akorát přehodim dudlík sací a na noc jsem koupila radši dva menší dudlíky do pusy starší o tom ještě neví nic o dudani dudlíku ale mladšího jsem se zeptala jestli dudlík po snídani chce a on to budu dudat dudlík z kojenecké láhve ne kdepak mám klasicky dětský dudlík a já ho chci mami tak jsem mu ho prostě dala po snídani jsem ho prebalila do čistých látkových a jednorázovych plenek s gum kalhotky a bavlněné punčocháče sice mu trochu dobře je ale je mu zatím stále trochu i zima doma tak dávám punčocháče zatím vše syn se v klidu učí ale paní učitelka mu zatím vše posílá on line aby se učivo nemusela posílat pí synovi staršímu tak to dělá takto. A budu muset jít znovu prebalit do čistých látkových plen.

Pulec (Út, 15. 6. 2021 - 16:06)

Tak to jo a co plinecky a co starší došel a mnel načuráno když došel starší ze školy

Pavel (Út, 15. 6. 2021 - 10:06)

Buď ráda že nechce z prsíčka cumlat tak y bych se od tebe nechal prebalit

Aneta (Po, 14. 6. 2021 - 18:06)

Tak dneska jsem sla poprvé místo do školy do stacionáře pro duševně nemocný deti .. psychiatricka s mamkou se taky nakonec dohodli .. ze to tam pro mne bude lepsi minimalne do prázdnin ale když se to přes prázdniny nejlepší tak i od září dal .. a to kvůli tomu ze budu mít verši prostor tam pro hygienu, přebalování a tak a zároveň se nebudu muset stydět před spolužáky protože tady mají všichni nějaký problém a je tu i dost deti co maj pod oblečením plínu, máme tu osetrovatelky co nám pomůžou s prebalenim nebo omytím u velký nehody .. do toho máme krom normální výuky jako ve škole i psychosezeni .. jinak jsem to včera rekla svoji nejlepší kamarádce jak jsem na tom, slíbila mi ze nikomu nic nerekne

Reklama

Přidat komentář