Reklama

Skupinový sex

Jana (Čt, 2. 9. 2021 - 16:09)

To je a moc

O+E+J+K (Pá, 2. 7. 2021 - 20:07)

Jak jsem psal o sbouchnutí kamarádky přítelkyně, tak už je sbouchnutá i moje přítelkyně. Jsem zvědav, koho je to dílo. Doufám, že kamaráda, abychom si nezáviděli, snažili jsme se, aby tomu tak bylo, když já mám na svědomí tu druhou. Všichni už bydlíme spolu, tak bude jednodušší se o vše postarat.

Michal (So, 19. 6. 2021 - 12:06)

Také jsem zažil skupinový sex. No sex !? Nahý jsem byl jenom já. Přítelkyně s kamarádkama si objednala připínací penisy a chtěli si je vyzkoušet. Nastavil jsem zadek a nechal se od všech omrdat.

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 16:06)

To pak není skupinový sex, je to jen i ženských a k tomu ještě do tvého zadku. Nezlob se ale připadá mi to jako když to píše chlap zaměřený na chlapi, promiň

O+E+J+K (So, 19. 6. 2021 - 11:06)

My provozujeme sex ve třech na střídačku a někdy ve čtyřech. Začátek byl takový dost zvláštní. Měl jsem u sebe kamaráda a řešili jsme, kam vyrazíme na 4kolkách. Přišla k nám moje přítelkyně jen v krátkém tričku a začala nás oba hladit a na kamaráda se obrátila se slovy, jestli by sis ní zašukal. Oba jsme koukali jak jojo. Ona na nás, no co koukáte, chtěla bych zkusit, jaké je to mít dva a ty stejně žádnou teď nemáš (kamarád). Tak moc se mi nechtělo, a když jsem viděl, jak ho do ní strká, ale nakonec si sex ve třech užíváme všichni. Jenže ta moje přítelkyně nemá dost, nevím, kde se to vše v ní vzalo, ale přivedla kamarádku a abych si to rozdal s oběma. Po chvíli ostychu ale skvělé. Ta kamarádka je fakt skvělá. Někdy se sejdeme ve čtyřech a někdy se úplně prohodíme a na víkendy jde přítelkyně ke kamarádovi a ke mě příjde kamarádka přítelkyně a nebo já za ní. Jenže po skoro roce dovádění je ta kamarádka těhotná se mnou. Přítelkyně prohlásila, jako no a co má být, chyba se stane a ta kamarádka se stěhuje k nám. Přítelkyně prohlásila, že vysazuje prášky a ať se snažíme s kamarádem, že chce taky dítě, aby ho měly obě skoro stejně. Kamarád na ní vyvalil oči a že s tím nesouhlasí, jenže přítelkyně mu domluvila a pěkně si ho pro jistotu přidrží, aby ho nevytáhl a nestříkal mimo. Tak jsem zvědav, co z toho bude a kdy, je z toho téměř soutěž, kdo bude úspěšnější. Obě holky se zbláznily a chtějí mít děti. Ono už jsme taková nerozlučná čtyřka, že je jedno, kdo komu to dítě udělá. Přítelkyně teď zpracovává mého kamaráda, aby se k nám přestěhoval na trvalo, stejně je u nás víc než doma. Rodiče nás všech to ale moc nadšeně nesdílí, ale budou si muset zvyknout. Nám je 23-24 let a tak mají smůlu a nemohou s tím nic dělat a je jen na nás, jak vše ustojíme a vydržíme.

Radek (So, 19. 6. 2021 - 08:06)

Zapoměl jsem dodat,že jsem byl první kdo to do ní pouštěl,pak ještě 2 muži a 12 letý kluk.

Návštěvník (So, 27. 3. 2021 - 01:03)

To by musela být lesba, aby jí to bavilo, hodně ale zoufalá a bez partnerky, aby přistoupila, že bude dělat ze přední strany třetího análně souližícímu páru homosexuálů. Ale třeba to je běžná praktika v určítých kruzích. Lesby totiž trpí tím, že narozdíl od homosexuálů se neumí nijak spojit myšleno genitálem nebo análem.

Jana (Čt, 17. 6. 2021 - 18:06)

Propojujeme se oboustranným didlem a v pohodě, nebo si vezmu připínáka. Zas takový problém to není.

Bivoj (Pá, 26. 3. 2021 - 20:03)

Co na tom lidi vidíte. Mně přijde frnda jako frnda. To je nějaká móda nebo co. Jedna frnda stačí snad, proč jich prubnout víc a ještě k tomu v jednu příležitost. Přeci s kundy neubejvá a vlk se nažere ale frnda zůstane celá.

Návštěvník (So, 27. 3. 2021 - 23:03)

Svatá pravda , nehledat problém tam kde není . Není to mýdlo , neubývá to .

Návštěvník (So, 27. 3. 2021 - 18:03)

Vidíme na tom víc možností, holky si pohrají spolu a já můžu do dvou, jen si vybrat. Přítelkyně je ráda, že má k sobě ženu, většinou dobrou kamarádku se kterou si zkoušela hrátky už v pubertě a teď sklízí to co dávno zasela a já jsem spokojen, že mám ještě další a přítelkyni to nevadí. Kdybych se měl honit za milenkou a tajit ji, to je moc námahy. Tady je vše v pohodě a přítelkyně nic neřeší. Když je přítelkyně v práci, má 12 hodinové směny, tak je u mě její kamarádka a zahřívá mi pelíšek. Prostě pohodička. A tak jednou za týden přítelkyni dám zabrat s kamarádem. Ženskou je potřeba taky utahat a jeden chlap může pořádně tak 3x a potom jde výkon do pr...e. Takže pro pořádné vyřádění jsou potřeba minimálně tři. A móda? Jo, víc se o tom kecá a i provozuje, ale žádná novinka tohle není.

Návštěvník (Pá, 26. 3. 2021 - 13:03)

Skupinový sex je perfektní pro odreagování se a vyžití bez zábran. Sejde se nás tak sedm a jde se na to. Dovoleno je téměř vše. Holky nám strkají připínáky do zadku, stalo se, že mi ho tam jeden borec taky strčil a udělal se. Tři jdeme na jednu holku, možností je mnoho.

Návštěvník (Pá, 26. 3. 2021 - 20:03)

Taky mě láká mrdat přítelkyni a přitom mě někdo mrdal do zadku.chtel bych cítit tu kládu ve mě

JK (Ne, 4. 7. 2021 - 12:07)

Kládu v zadku znám, přítelkyně má kamarádku a šukáme velice často ve třech a nebo holky samy spolu. Mají připínací penis oboustranný, takže i ta co má ten připínák na sobě má v kundě vražený druhý konec a jak hrká, tak si dělá taky dobře. Když jsem šukal přítelkyni a ta kamarádka měla připínák na sobě a šukala ji do análu a já do kundy, tak po změně polohy mi ho vsunula do zadku, ani jsem nestačil protestovat. V té blažené chvíli šukání přítelkyně jsem nakonec strpěl ten její nápad a docela dobré musím říct. Už praktikujeme běžně i přítelkyně mi tam ten připínák strká, když šukám kamarádku. Jde jen o to, kam až zajít. Jinak holky mají docela dost hraček, dokonce připínák se čtyřmi ptáky, dva si strčí do sebe a dvěma naráz dělá dobře té druhé. Mě koupily takovou nasazovací kládu jako návlek na ten můj a pod ním je ještě jeden, abych jim mohl protahovat obě dirky současně. Co ty dvě ještě nevymyslí a nekoupí, ale zase není nuda.

Lumír (Pá, 26. 3. 2021 - 20:03)

Jo, to mne včera taky napadlo, ale nenapsal jsem to.To je jaký druh trojky? Kanadská trojka?

Návštěvník (Pá, 26. 3. 2021 - 20:03)

Nevím ale přítelkyni to též rajcuje kdyby mě někdo vymrdal.
Často mi pěstuje zadek a je s toho úplně nadržená

Karel (Ne, 21. 3. 2021 - 23:03)

Skupinový sex jsem tedy zkoušel jen jednou a skončilo to tím, že když jsem byl s jednou hokou v maskách, aby jsme byli inkogníto v nejlepším a ona dole já nahoře házel zadkem. Tak jsem dostal faul ze zadu, bylo to jak podmet ve fotbale nečekaně, tam mne ale náhle píchlo jenom v kotníku.Než jsem se vymanil z objetí, tak chlap zmizel a nevím do teď kdo to byl.

Pavla (Ne, 21. 3. 2021 - 21:03)

Pokud zažijete skupinový sex máte sex se všema nebo jen s vybrananými? Stříkají do vás všichni nebo jen někdo?

Návštěvník (Pá, 26. 3. 2021 - 23:03)

Když se roztočí kolo chtíče , tak už tohle nikdo neřeší .

Návštěvník (So, 27. 3. 2021 - 18:03)

Jo, to už potom jede samo bez ohledu na cokoliv.

Reklama

Přidat komentář