Reklama

Velikost synova penisu

Autor diskuse
Tad

Ahoj, nedávno jsem šel se synem (18 let) na bazén a při převlékání se mě jen tak zeptal na velikost penisu. Mám ho asi 19 cm, což jsem vždy považoval za velký penis. On mi však řekl, že ho má 21 cm, to jsem mu taky věřil, protože když jsem ho zahlédl, tak ho měl v klidu fakt trošku většího. Problém je, že se tím teď strašně chlubí na veřejnosti, s moji ženou si z toho dělají srandu a i před kamarádama mi říká, že mám oproti němu malého. Je mi to opravdu nepříjemné, že to takhle zmiňuje, ale podle něho je to vtipné a sranda. Mají vaši synové taky větší péra než vy?

Kamila (Pá, 18. 6. 2021 - 13:06)

Píšu jen velikosti penisu svých synů, jestli to mají některé matky podobné, a jestli syny uspokojuji

Hela (Pá, 18. 6. 2021 - 19:06)

Měla jsem v životě dost chlapů. Rozdělila bych jejich přirození na malé, normální a nepříjemné. Se dvěma muži mne to bolelo. Soulož jsem okamžitě ukončila, protože jsem jen trpěla. Manžel i synové jsou naštěstí normální. Neměřím, ale vím. Jednou se kolegyně malého vzrůstu pochlubila, že měla třiceticentimetrového. Druhý den jiná kolegyně přinesla okurku jí udaných rozměrů. Chtěly jsme aby to předvedla. I když hodně tekla, okurka byla namazána gelem, ani s naší pomocí jsme jí do ní nedostaly. Chlapi s velkými, mají vlastně smůlu. Jen málo žen je strpí. Lituji tvého synka.

Kamila (So, 19. 6. 2021 - 08:06)

Ahoj, mě jeho velikost vážně vyhovuje, ale s ostatními ženami to bude mít asi těžké, aby zasunul celého

Z (Pá, 18. 6. 2021 - 14:06)

Z

Návštěvník (Pá, 18. 6. 2021 - 08:06)

Kolik mu je?

Klára (Pá, 18. 6. 2021 - 08:06)

Dobré ráno. Tak jsem dnes ráno opět syna vytáhla z postele a vzala ho do koupelny. Svlékla jsem ho a položila do vany. Vzala jsem mast po poradě s jeho praktickou a začla jsem jemně s předkožkou cvičit. Synovi se to moc nelíbilo a říkal "mami mě je tak trapně"! Ale zvládnou to musel. Dělala jsem to asi 30 minut a během nich jsem třikrát musela udělat pauzu, protože mi řekl, že by jinak ejakuloval. A tak jsme to zvládli i když nám bylo oběma trapně. Dohodla jsem se s ním, že vždy takhle ráno kolem sedmé hodiny se budeme koupat a cvičit dokud nebude mít sádry dole.

Abe (Pá, 18. 6. 2021 - 19:06)

Výborně. Jenom mi nepřijde zcela v pořádku, že jsi jej po půlhodině vzrušování až do krajnosti, nevyprázdnila. Dovedu si představit jak trpí přetlakem semene a bolí ho varlata. Nevím kolik mu je let, ale jestli před tím pravidelně onanoval, tak to potřebuje. Po půlhodině zadržované masturbace by stříkal opravdu vydatně. To zadržené semeno v něm zůstalo. Že to není ani zdravé je jasné. Měla by jsi mu vyhovět. Uděláš mu dobře a jeho stud se vytratí. Jestli s tím máš problém najmi zkušenou ošetřovatelku jako moje máma, která to dělat nechtěla, jen sedívala se aby to bylo správně provedeno. Trapně mi nebylo, protože jsem byl ještě malý a věřil jsem, že to tak musí být.

Klára (Pá, 18. 6. 2021 - 20:06)

Dobrý večer, možná to udělám, ale je mi to nanejvýš trapné. Synovi je dvacet a věřím, že by se mu určitě ulevilo.

Líba (Ne, 20. 6. 2021 - 11:06)

Nevím proč se neptá poradce Abe, ale asi většinu by, milá Kláro, zajímalo jak to dopadlo. Vypustila jsi synovi semeno? Jak to bylo, co na to říkal? Co to s vámi oběma udělalo?

Klára (Ne, 20. 6. 2021 - 21:06)

Hezký večer, dlouho jsem nepsala a tak se omlouvám. Syna jsem dnes ráno umývala a když jsem se jen nepatrně dotkla penisu okamžitě začal stříkat proudy semene. Načež já mu řekla to je v pořádku a není se za co stydět. On se na mě podíval celý červený, ale bez odpovědi to s pokorou přijal a vypadal poté méně napnutý. Mně bylo malinko trapně, ale musím říct, že mě to i malinko vzrušilo. Budeme to praktikovat každé koupání. Hezký večer

kubakubula (Ne, 20. 6. 2021 - 23:06)

Zdravím Kláro,
pro to trénování předkožky bych měl jednu radu ze života. Taky jsem měl problém s přetahováním, naštěstí se u nás vyměnila doktorka za mladou. Ta mi doporučila, teda spíš mamce, že je potřeba aspoň jednou denně, raději dvakrát, to poctivě zkoušet, napsala nějakou mast. Její fígl byl ten, že je dobrý, když je penis ještě v klidu, si nabrat trošku tý mastičky na nejtenčí prst, teda malíček a vsunout ho mezi žaluda a předkožku a pak kroužit kolem žaluda. Jak se mi při tom postavil, tak to bylo těsný, ale ten namazaný malíček tam zůstal a roztahoval předkožku. Funguje to asi dobře, za dva roky jsem mělo po problémech.
Syn i ty musíte počítat s tím, že je to dost rajcovní a že to ve většině případů skončí ejakulací. Poprvé to tak bylo hned u tý doktorky, když to mamce ukazovala, jak by se to mělo dělat. To mi bylo skoro 14. Pak doma mi to mamka dělala ráno i večer, zkraje mě to dost i bolelo, ale pak jsem se na to i těšil. Na kontrolu k doktorce jsem chodil po čtvrt roce, při prvních dvou mi to taky ještě zkusila. Pak už jen kontrolovala přetažení.
Dneska už jsem v pohodě, ale tuhle techniku používám i já při masturbaci. Naučil jsem to i svoji holku, ráda si tak se mnou hraje.

Klára (Po, 21. 6. 2021 - 17:06)

A to jste se ani před mamkou a doktorkou nestyděl? Můj syn se stydí i když teď po první ejakulaci je to trochu lepší

kubakubula (Pá, 25. 6. 2021 - 11:06)

Zdravím Klára, jak to u vás dál probíhá, zvykl si už syn na vaši péči? Stud před mamkou rychle vymizí přece.

kubakubula (Po, 21. 6. 2021 - 23:06)

Před mamkou jsem se nestyděl nikdy, ona s tetou jsou nudistky, takže jsem byl doma nahatý běžně, neřešila se ani moje častá erekce v tý době.. U tý doktorky to bylo tak, že jsem ani neměl možnost se začít stydět, řešila s mamkou, jak ten problém s předkožkou odstranit. Nevěděl jsem dopředu, co se mnou bude dělat a taky jsem byl zvědavý, jestli to půjde bez nějaké obřízky nebo jiného operačního zákroku. Tohle se odehrálo při druhé návštěvě u doktorky, ona původně obřízku navrhovala, ale mamka to nechtěla. Mně to spíš bolelo, jak mi tam ten malíček zasunula, teda až když přišla erekce. Takže ten konec s ejakulací jsem v tom okamžiku nečekal ani neřešil.
Doktorka jen pak mamce řekla, že má syna zdravého, když na tohle takhle reaguje.
Se synem klidně pokračujte, třeba i s tím fíglem od mojí doktorky. Myslím, že ten jeho stud i vaše rozpaky se s každou další ejakulací bude vytrácet. Držte se toho, co mamce tehdá doktorka řekla, že je nutný to dělat pravidelně 2x denně a za krátký čas bude problém pryč.

Návštěvník (Po, 21. 6. 2021 - 19:06)

Kláro. je dobře že synovi pomáháš, ale měj to pod kontrolou. Až mu sádry sundají, budou jej ještě nějaký čas bolet ruce a nebudou zcela pohyblivé, ale po rehabilitaci trvej na tom, aby se osamostatnil, jinak jej budeš muset uspokojovat napořád, což může vyústit v nepřirozený vztah.

Abe (Ne, 20. 6. 2021 - 21:06)

Skvělá zpráva. Jen tak dál a mnoho štěstí oběma.

Gabča (Ne, 20. 6. 2021 - 21:06)

Kláro, děláš to správně, moc ti fandím

Návštěvník (Ne, 20. 6. 2021 - 12:06)

přetlak semene musí ven, zadržovat semeno je ještě nezdravější, než dlouze zadržovat moč a snažit se vydržet co nejdéle. Pro partnerský život samozřejmě určitá výdrž je žádoucí, ale v každém případě honění musí být na konci zakončené důkladným výstřikem semene. Po vystříknutí optimálně ještě dále přetahovat kůžičku přes žalud nebo jinak stimulovat, aby vytekly i zbytky.

Líba (Pá, 18. 6. 2021 - 23:06)

Mám trvale postiženého syna, kterému to dělám od mala. Jako jeho máma s tím nemám problém. Jako dospělý to potřebuje hodně často. Má penis i varlata absurdních rozměrů, které raději nebudu uvádět. Když se mu postaví, je příšerný. Příroda něco vzala a jinde to přehnala. Když dospěl, zaplatila jsem mu prostitutku a ta když to viděla, zdrhla i s penězi. Jinak je to dost fyzicky náročné. Musím to dělat oběma rukama a dost dlouho, než dojde k obrovskému výronu. Někdy mi s tím pomůže pečovatelka, nebo moje matka. Od té to má nejraději. Umí to s ním. Já nejsem tak trpělivá. Mám taky jiné povinnosti. Když moc tlačím a masíruji rychle, tak mi nadává, že ho nemám ráda. Závidím ti, že máš jinak syna zdravého a schopného, ale neváhej mu pomoci. Jestli bryndá semeno v polucích tak trpí. Za to, že jej uspokojíš, tě musí mít jen rád.

Kamila (So, 19. 6. 2021 - 08:06)

Ahoj můj 12lety syn také ode mě potřebuje pomahat se udělat, má 27cm a do žádné mladé holky by se asi nevešel, mě se to hlavně líbí tím jeho mackem. Jak ho má Teda tvůj syn velkého? Na tvém místě s ním budu souluzit

Reklama

Přidat komentář