Reklama

Podvazky a punčochy

Aramis (Po, 21. 6. 2021 - 08:06)

No když jste tady otevřeli téma ženské emancipace tak já jsem shodou okolností strávil s manželkou víkend na svatbě vzdáleného příbuzného. A protože bylo děsné horko tak řada hostů přišla na svatební hostinu ležérně oblečena. Mezi nimi i jeden mladý muž oblečený v skládané kárované sukni a punčochách tělové barvy. Jak jsme se shodli s manželkou,tak mu to velice slušelo a vypadal v tom oblečení naprosto přirozeně a mužně. Na rozdíl od ostatních mladých dam,převážně baculek,které dorazily ve vypasovaných šortkách, potetovaných stehnech, samozřejmě bez punčoch a s cigaretou v ústech. Stručně řečeno převážně samé hrubé mužatky. A samozřejmě hned začaly toho mladého muže mezi sebou drbat a pomlouvat. Takže toto má být to zakomplexované pohlaví,které podle mínění různých feministek má být emancipováno a ještě si na to založilo feministické hnutí? P.S.: Pro Andreu - boty na podpatku neměl,zato slušivé značkové sportovní boty. A kdo sleduje západní módu, na rozdíl od té východní, tak byl "in" podle posledních módních trendů. Na rozdíl od těch baculatých mužatek.

lalla1 (Po, 21. 6. 2021 - 12:06)

Výborně jste vystihl dvě věci. nevkus a nesoudnost. Nicméně tato společnost je založena na obdivu k mládí...za každou cenu, smutné. Feminismus se tohoto dle mě netýká. A tomu mladému muži fandím, pokud to bylo jak píšete

Návštěvník (Pá, 18. 6. 2021 - 08:06)

Četl jsem toto vlákno. No jo, je to poprvé co přiznávám, že nosím z času na čas silonky. Neobjevil jsem je ze žádného jiného důvodu, než z toho, že mě pohled punčoch na nohách žen vzrušuje. Myslím si, ale mluvím jen za sebe a nejsem znalec psychiky lidí, že jen těží muž objeví silonové punčochy jako outfit přirozený mužům. Mě samozřejmě ohromil pohled na manželku v silonkách bez kalhotek. Pokrčené pysky a lesklý flíček na nich. O Vůní ani nemluvím. Chtěl jsem poznat jak se budu cítit nahý v silonkách. Dotek silonu na penisu je super proto to i dělám, proto je i nosím.

feministka (Ne, 20. 6. 2021 - 15:06)

Tak konečně jsi se přiznal.chlíváku,já to tušila! Doufám,že na ty tvoje prasečinky máš alespoň písemný souhlas od Andrei,jinak neexistuje aby sis oblékal naše ženské zbraně bez našeho souhlasu! O to se postará naše hnutí Me Too, pánové je konec s nějakým beztrestným poplacáváním našich zadků !

Návštěvník (Po, 21. 6. 2021 - 12:06)

Já jsem psal ten příspěvek a nechápu co Tě na něm rozhořčilo. Frustruje Tě obdiv a vzrušení muže mužů? Pak zrovna asi neprožíváš nadšení a touhu po Tvém těle, což znamená, že jsi asi vzhledově nepřitažlivá.

Miki (Ne, 20. 6. 2021 - 15:06)

Tak tedy na tebe jsme tu vsichni cekali 100 let! Jsi asi tak krasna, ze dotknout se te 2metrovym klackem bude za hrdinstvi. Tak zalez v bramborovem pytli na hlane nekam do lesa tu trubko! Me nikdo nezakaze kupovat si, oblekat a nosit jakoukoli cast z damskeho spodniho pradla i kdyby se takove nany na hlavu stavely!

asexuál (Ne, 20. 6. 2021 - 17:06)

Ale to je ta správná emancipace a tolerance á la Andrea,ty to vůbec nechápeš.Muži jsou nesvé-právní a na všechno potřebují souhlas ženských i na to jaké spodní prádlo si oblékneš. Zajímalo by mě však, zda-li v rámci emancipace se ptá feministka Andrea také svého mužského,zda-li si může obléknout "mužské" kalhoty či "mužské" saténové trenýrky či zda dokonce na to má od něho písemný souhlas ?

Andrea (Pá, 18. 6. 2021 - 07:06)

Všímla jsem si, že všichni zastánci "jinakosti", čiší nenávisti intolerance názorů "asexuál". Aramis, kdyby mi manžel nosil silonky, asi bych nejásala štěstím. A pokud je to přirozené jak říkáš, kup si k tomu jehly a šup do kanceláře, nebo pracuješ jako dělník? Taky se neodkazuj prosím na pomyslnou podporu nás žen nepočetným minimem podporných vzkazů z našeho póla.

Návštěvník (St, 16. 6. 2021 - 16:06)

Myslím si, že nosit silonky a bavit se na toto téma patří k fetišu a nikdo z nás silonky nenosime z povznesení se nad tím, že jsou přirozenou součástí nás mužů, ale evokuje to v nás vzrušení s přihlédnutím na ženské nohy a a a a a a

asexuál (St, 16. 6. 2021 - 18:06)

Nebolí tě z té tvé duševní onanie už ruka? A to a a a a a na konci znamená,že jsi se právě udělal nebo podělal? Přihlaš se do volebního štábu Pitomia, s tvými dispozicemi uděláš kariéru u stejně vymytých mozků jako je ten tvůj.

Návštěvník (St, 16. 6. 2021 - 13:06)

Lidi haloo. Normálně přispívejte všichni, je zde prostor i pro Aramise i pro Nylona.. Doplňujete se nádherně. Silonovým punčochám, samodržkam zdar. :+)

Návštěvník (St, 16. 6. 2021 - 13:06)

Lidi haloo. Normálně přispívejte všichni, je zde prostor i pro Aramise i pro Nylona.. Doplňujete se nádherně. Silonovým punčochám, samodržkam zdar. :+)

Návštěvník (St, 16. 6. 2021 - 08:06)

... hájícími

Návštěvník (St, 16. 6. 2021 - 08:06)

Aramis a Pepa jedná a zátěž osoba. Napíše potvrdí si obhájí se a trvá na exkluzivitě psaní jen formou jemu blízkou. Lechtivé ne přímo sexuální zkušenosti jsou daleko větším přínosem než technokratický rozpis typů a kvalit, to by měl moderátor pochopit. Pak se to podobá psaní na nudistickém webu lidmi hrajícími naturismus.

Pepa (St, 16. 6. 2021 - 21:06)

Omyl, píši jen za sebe. Prezentuji zde zejména zkušenosti s nošením kompresních punčoch, které nosím již hodně dlouho. Aramis se věnuje většinou něčemu jinému.

Aramis (Čt, 17. 6. 2021 - 09:06)

Bohužel "Návštěvník" zredukoval nošení diskutovaného spodního prádla jen na erotické prádlo.
Já propaguji vrátit tomu prádlu původní funkci tj. spodní prádlo pro ženy na běžné denní nošení.
Ostatně,když se nezaujatě někdo podívá na obchodní sortiment řady e-shopů tak je tam ten sortiment pro oba účely jasně rozlišen.

Aramis (St, 16. 6. 2021 - 14:06)

Ty jsi obyčejný sociopat,který se neustále snaží s lidmi manipulovat. Ale nějak jsi si nevšimnul,že
především ženy nemají o tvé prasečinky zájem, takže si laskavě založ na Doktorce.cz nové diskusní forum, např. FETIŠ a tam si diskutuj do alejuja třeba s Nylonem, pokud jsi se do něho náhodou nepřevtělil. Pak by to ovšem byl pouhý monolog. A tady nás už neotravuj.

Návštěvník (St, 16. 6. 2021 - 16:06)

Aramis je sociopat s agresivními sklony bojovat v mírové atmosféře. Za všem vidí spiknutí a boj a utvrzuje davy fiktivní komunikaci suplujíce komunikaci s dívkami. Fakt super snaha, ale nevyšla... vyhlašují demokratické volby. Kdo je za to, aby komunikace na dané téma měla ryze technokratický charakter ARAMISE a kdo si myslí, že tomu patří i mírně lechtivý rozměr.... jasně, že nikdo nepřispěje, protože danou roztržku ma každý u pr.....e, ale kdyby to šlo, Aramis by se postaral o příspěvky snad všech možných genderově vyvážených skupin :-))))))))

Pepa (Po, 14. 6. 2021 - 12:06)

Pánové, myslím, že už jste mimo téma této diskuze. To je podvazky a punčochy, týká se zejména žen a v menší míře mužů. Najděte si jinou diskuzi nebo si založte svou novou.

Aramis (Po, 14. 6. 2021 - 14:06)

Souhlasím, "Návštěvník" chce mermomocí dokazovat,že jsme fetišisti.

Reklama

Přidat komentář