Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Dotaz (St, 2. 6. 2021 - 17:06)

A nevadí Vám při vašem vzdělání, když už tady takhle vystupujete, že vaše klientka je slečna, nikoliv paní?

Návštěvník (St, 2. 6. 2021 - 17:06)

Halo, prosím, tady, IP adresy vám dodá Pozorovatel.

Klára (St, 2. 6. 2021 - 15:06)

Už toho mám dost! Já si Robine tebe za to,cos napsal naopak vážím a těm primitivům nemusíš nic vysvětlovat. Jestli ses uvolnil u Kristýny je naopak moc hezký. Víš stejně jako já, že i kdybys chtěl ,tak já jsem zadaná a s tím u koho se uvolníš problém nemám. Libor vymyslel, že pojedeme na západ Slunce na Ještěd a to se vrátíme asi pozdě tak píšu dřív. Včera jsme se prošli a já musela čůrat už brzo a tak jsem hned u řeky stáhla kalhotky a na bobečku to hned pustila plným proudem a on to chtěl do dlaní a něco z nich vypil a pak se chtěl tak strašně pipinkovat, že jsme se spojili a hned to za chvíli bylo ve mě plný z něj a krásný a ještě večer jsme se pipinkovali v pelíšku a já už taky celá. Dnes jsme s Nikou čůraly cestou ze školy a tak asi normálně, prý byla o velký přestávce a pak se jí chtělo jen normálně a asi by vydržela ale zastavily jsme a u auta udělaly takový normální čůrání. Já taky jen menší,protože jsem čůrala doma než jsem jela. Hezký zbytek dne a já se asi ozvu až zítra a možná, že Libor pojede s Nikou do školy a pak za otcem a já si budu moci pospat a pak ji vyzvednu a ještě možná pojedeme už na chaloupku a vyzvedneme Niki cestou tam a Libor k nám dorazí taky.

Zuzka (St, 2. 6. 2021 - 18:06)

Klárko, toulala jsem se v těch vašich končinách u Turnova. Vezli jsme tam pejska jedné paní. Tak jsem na tebe myslela,že jsi blízko. Pa.

pepan (St, 2. 6. 2021 - 17:06)

Moc krásný!

Jitka (St, 2. 6. 2021 - 17:06)

Klárko tam bude dnes krásně. Tak si to užijte!

Martin 1 (St, 2. 6. 2021 - 17:06)

Hezky se tam vyčůrej a napiš. Užij si to a nenech se zviklat připomínkami . V pohodě.

Ivan L. (St, 2. 6. 2021 - 16:06)

Souhlasím ignorujme ty negativní voly a pišme si pro sebe. Užij si ti s Liborem a neboj já to s Kristýnkou nemyslím záludně.

Návštěvník (St, 2. 6. 2021 - 15:06)

A co jsem psal? Že se nemusí nikomu omlouvat,že je jedno jestli si ho honil u tebe nebo u Kristýny,napsala si to samé

Návštěvník (St, 2. 6. 2021 - 15:06)

Co tady rves kravko? Pis a neotravuj blbostma

Tak (St, 2. 6. 2021 - 14:06)

asi se omlouvá za to, že nehonil u Kláry, která tady už tu prostituci po netu zadarmiko provozuje dýl. Prostě jako stálý zákazník. A je jedno kdo to píše, protože to vypadá, že obě píše teď jedna ženská jak si včera spletla jména.

Robin (St, 2. 6. 2021 - 12:06)

Holky díky moc. Já to tak myslel. Kláry si vážím protože si myslím,že je kvalitní člověk a jestli píše do diskuze o močení jak ona čůrá, tak je to ok. Je to k věci. Kdyby kradla pomlouvala a podobně, potom by pro mě ztratila cenu.

Tom (St, 2. 6. 2021 - 11:06)

Jestli tu nejsou dvě, tak začínám mít pocit, že to s tou Kristýnou nebude tak jak se dosud zdálo.

Návštěvník (St, 2. 6. 2021 - 11:06)

Chtěl jsem prostě jenom říct, že takové holky si vážit nelze, nedovedu si představit, že by takhle někam psala ta moje.

Jitka (St, 2. 6. 2021 - 08:06)

Kluci jedny nadržený. Kolik vám je? Řekla bych tak ještě ne na tu diskuzi zde,když takto reagujete. Až budete mít dívku, tak vás ani nenapadne sem chodit a dělat si to u toho. Robine, omlouvat se nikomu nemusíš. Kdybych detailně napsala já jak jsem ráno byla na záchodě a jak mi to šlo, tak bys se třeba udělal u mne . To je pud a fantazie dohromady. Proto si myslím že jste ještě velmi mladí kluci, kteří neudrží vzrušení pod kontrolu.

Dan (St, 2. 6. 2021 - 08:06)

Tak já bych asi na poprvé s holkou nic víc neměla a ještě někde venku, kde tě každý může vidět. To vyčůrání ,to bych klidně dal a s oběma a ještě bych je nutil pít ,aby čůraly často a dostatečně velký louže. Prostě legrace, vodvaz ,ale abych ji nebo je obě hned opíchal na místě, hele, to je dost buranský a já mám k dívce respekt a úctu a neberu ji jako věc. Jako, že bych z toho byl vzrušenej jak čůrají, to teda! A tak bych se rychle vyhonil hned někde za rohem sám ,jedině kdyby tam byla jedna holka, tak bych jí to ukázal jak se z jejího čůrání vystříkám vzrušením. Tohle dokážu a holky to mají rády na dlaň, nebo na tvář, na nohu dole nebo do louže co vymočily těsně před tím.

Robin (St, 2. 6. 2021 - 08:06)

Já se z Kristýnkyteď udělal do uplnýho vyždímání. Poprvé, jinak jen j Klárky . Klárko promiň, ale Kristýnka tak nádherně čůrala ráno,že jsem to nedokázal udržet a musel jsem. Cítím se blbě před tebou, chci,.aby sis mně dále vážila. Ale tohle jsem neustál. Omlouvám se ti.

Návštěvník (St, 2. 6. 2021 - 08:06)

Podle mě nejsi normální,nerozumím tomu,proč se jí omlouváš,ty si něčí (její) věc? Jí je to úplně jedno,jestli si ho honíš u ní nebo u Franty a ostatním taky,to je tvoje věc,se prober

Mahka (St, 2. 6. 2021 - 10:06)

To je neskutečný, jaký jsi omezenec .Robin je
jen slušný a upřímný. A Klárky si váží.

Návštěvník (St, 2. 6. 2021 - 14:06)

To jestli si jí váží nemá nic společnýho s tím,že se jí omlouvá,že si to udělal u nekoho jinýho,oni dva spolu nic nemají,nežijou spolu a ani se neznají,tak za co se jí tedy omlouvá? Mohu ti taky nadávat jako ty mě,ale na rozdíl od tebe,nevím proč bych to dělal

Reklama

Přidat komentář