Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
1207 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Franc (anonym)
Také nosím manželky použité kalhotky. Jsou příjemné na tělo a kvalitní materiál. Sám je objednávám na astratexu.
19. Duben 2021 - 21:26
Andula (anonym)
Odpověď na Krajkove mám nejradši.dam si
Jestli to na tebe takhle působí tak dej pozor, aby si nepřestal mít chuť na sex a jednou za měsíc, aby si nezačal menstruovat.
19. Duben 2021 - 21:56
Kamil (anonym)
Vím, že to sem nepatří, ale plavu v neoprénu ušitého z igelitových pytlů a hezky to šustí, jak mne voda obtéká a je mi teploučko.
19. Duben 2021 - 21:57
Franc (anonym)
Andulo sex mam rad a honim si ho tak jednou týdně. Manželka mi dává kalhotky každý večer když si je svlekne. Okamžitě se podívám kolik je v nich šťávy no a ráno v nich jdu do práce. Je to opravdu příjemné mít na sobě použité kalhotky.
20. Duben 2021 - 5:13
Franc (anonym)
Chodím také k lékaři v kalhotkách vždy si vyberu bez krajky ať si myslí že jsou to slipy.
20. Duben 2021 - 12:20
Franc (anonym)
Včera jsem objednal patery kalhotky s ASTRATEXU už se těším. Kvalitní materiál,příjemný na tělo. Kulky i šulin se mi do nich vejde. Kupuji většinou klasické kalhotky. Dnes jdu do práce v šedých kalhotkách ze předu mají dva proužky krajky. Manželka mi je večer dala.
23. Duben 2021 - 5:21
Manžel (anonym)
da mě nekdo tel na nakou doktorku dekuji
23. Duben 2021 - 18:43
Cynik - realista (anonym)
I já nosím kalhotky, konkrétně tanga. Nosím je i na koupaliště.
23. Duben 2021 - 18:48
Franc (anonym)
Večer mi dala manželka své kalhotky a dnes je mám na sobě. Jsou tyrkysové vpředu leskle a zadek průsvitný. Úplně super se v nich cítím.
24. Duben 2021 - 9:21
Lucka (anonym)
Mě bratr furt bere kalhotky, už to ani nějak neřeším , ale i já si občas vezmu na sebe jeho trenky , ale kalhotky jsou kalhotky. Tanga ještě nenosí , aspoň o tom nevím.
24. Duben 2021 - 9:28
Franc (anonym)
Lucko a bratr je jenom nosi nebo do nich masturbuje?
24. Duben 2021 - 10:10
Návštěvník (anonym)
Odpověď na ANO TEL 728 285 330 SMS
Děkujeme stačí jednou.
24. Duben 2021 - 16:17
Franc (anonym)
Dnes mam na sobě červené saténové kalhotky. Vpředu mají krajku. Kulky i pero se mi do nich krásně vejde.
25. Duben 2021 - 9:16
Franc (anonym)
Dnes mi konečně přišli 4 kalhotky s Astratexu. Maji tepovou barvu a vpředu dva proužky krajky. Manželka bude překvapená ze máme nové kalhotky. Už se těším až si je obleknu a dam do nich kulky a pindoura.
27. Duben 2021 - 12:21
Leo (anonym)
Odpověď na Dnes mi konečně přišli 4
A děláš si to v nich před manželkou
28. Duben 2021 - 2:19
Franc (anonym)
Leo nedělám si to před manželkou. Sama mi stahne kalhotky a vynda mi ho z nich.
28. Duben 2021 - 8:07
Franc (anonym)
Teď jsem si oblékl manželky kalhotky a dal si do nich její použitou vložku. Půjdu takto do práce budu jí tam mít až do večera.
7. Květen 2021 - 5:19
Franc (anonym)
Je příjemné v tomto vedru chodit v dámských kalhotkách. Nepaři se mi kulky ani pero.
11. Květen 2021 - 12:56
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Je příjemné v tomto vedru
Já radši nosím G-string tanga. S přítelkyní máme společný šuplík s nimi. V nich se nepaříš už vůbec. Ženské mají všechno lepší. Když v práci zjistili co nosím, tak byly poznámky, ale vědí, že je mám společně s přítelkyní a tak ty kecy opadly a už je klid. Samozřejmě mě museli všichni vidět. Od kolegyně jsem dostal k narozeninám jedny hezké. Přítelkyně v pohodě, naštěstí není žárlivý poděs.
11. Květen 2021 - 13:33
Franc (anonym)
Také máme s manželkou společný šuplík na kalhotky a tanga. Ale já nosim jen její použité každý večer mi je dává když je svlekne. Čisté nenosím. Většinou máme černé prádlo.
12. Květen 2021 - 5:19
lolek (anonym)
Odpověď na Také máme s manželkou
úchyláci
13. Květen 2021 - 8:29
Fi-do (anonym)
Ty jsi ještě větší úchylák, protože sem lezeš.kdyby tě to nevzrušovalo,tak o tu stránku ani nezavadíš.
13. Květen 2021 - 9:13
Franc (anonym)
Fido máš pravdu.
13. Květen 2021 - 13:03
Návštěvník (anonym)
Taky nosím dámské spodní prádlo běžně denně a to skoro pořád tanga a je to daleko pohodlnější než trenky
14. Květen 2021 - 18:37
Franc (anonym)
Když jsem s manželkou v obchodě na prádlo a přijdeme do oddělení na spodní prádlo a vidím tam ty krásné kalhotky tak mi začne svrbet v rozkroku. Jsem na ně úplně ujetý. Je to krásný pocit mít je na sobě.
19. Květen 2021 - 7:56
martina (anonym)
já nosím Hello Kitty s...já jsem poctivá transka, stříkám přítelkyni do kozaček, aby o tom nevěděla a vedu si mens. kalendář v mobilu.........
19. Květen 2021 - 13:12
Návštěvník (anonym)
Děkujeme ZA INFORMACI.
19. Květen 2021 - 13:38
Franc (anonym)
I v tomto vedru se cítím lépe v manželky použitých kalhotkách než v pánském spodním prádle.
16. Červen 2021 - 21:28
Návštěvník (anonym)
Podívejte se na diskuzi "Pánská tanga" . To je semeniště bukvic, co si tam hájí své zařízlé zadky :-)
17. Červen 2021 - 22:11
Franc (anonym)
Není nad pohodlné dámské kalhotky. Uložím si do nich kulky i ohaňku. Dnes mám bílé bavlněné s manželky vytokem.
19. Červen 2021 - 9:14

Stránky

Přidat komentář