Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Jestli to na tebe takhle působí tak dej pozor, aby si nepřestal mít chuť na sex a jednou za měsíc, aby si nezačal menstruovat.
19. Duben 2021 - 21:56
Kamil (anonym)
Vím, že to sem nepatří, ale plavu v neoprénu ušitého z igelitových pytlů a hezky to šustí, jak mne voda obtéká a je mi teploučko.
19. Duben 2021 - 21:57
Franc (anonym)
Andulo sex mam rad a honim si ho tak jednou týdně. Manželka mi dává kalhotky každý večer když si je svlekne. Okamžitě se podívám kolik je v nich šťávy no a ráno v nich jdu do práce. Je to opravdu příjemné mít na sobě použité kalhotky.
20. Duben 2021 - 5:13
Franc (anonym)
Chodím také k lékaři v kalhotkách vždy si vyberu bez krajky ať si myslí že jsou to slipy.
20. Duben 2021 - 12:20
Franc (anonym)
Včera jsem objednal patery kalhotky s ASTRATEXU už se těším. Kvalitní materiál,příjemný na tělo. Kulky i šulin se mi do nich vejde. Kupuji většinou klasické kalhotky. Dnes jdu do práce v šedých kalhotkách ze předu mají dva proužky krajky. Manželka mi je večer dala.
23. Duben 2021 - 5:21
Manžel (anonym)
da mě nekdo tel na nakou doktorku dekuji
23. Duben 2021 - 18:43
Cynik - realista (anonym)
I já nosím kalhotky, konkrétně tanga. Nosím je i na koupaliště.
23. Duben 2021 - 18:48
Franc (anonym)
Večer mi dala manželka své kalhotky a dnes je mám na sobě. Jsou tyrkysové vpředu leskle a zadek průsvitný. Úplně super se v nich cítím.
24. Duben 2021 - 9:21
Lucka (anonym)
Mě bratr furt bere kalhotky, už to ani nějak neřeším , ale i já si občas vezmu na sebe jeho trenky , ale kalhotky jsou kalhotky. Tanga ještě nenosí , aspoň o tom nevím.
24. Duben 2021 - 9:28
Franc (anonym)
Lucko a bratr je jenom nosi nebo do nich masturbuje?
Dnes mam na sobě červené saténové kalhotky. Vpředu mají krajku. Kulky i pero se mi do nich krásně vejde.
25. Duben 2021 - 9:16
Franc (anonym)
Dnes mi konečně přišli 4 kalhotky s Astratexu. Maji tepovou barvu a vpředu dva proužky krajky. Manželka bude překvapená ze máme nové kalhotky. Už se těším až si je obleknu a dam do nich kulky a pindoura.
Já radši nosím G-string tanga. S přítelkyní máme společný šuplík s nimi. V nich se nepaříš už vůbec. Ženské mají všechno lepší. Když v práci zjistili co nosím, tak byly poznámky, ale vědí, že je mám společně s přítelkyní a tak ty kecy opadly a už je klid. Samozřejmě mě museli všichni vidět. Od kolegyně jsem dostal k narozeninám jedny hezké. Přítelkyně v pohodě, naštěstí není žárlivý poděs.
11. Květen 2021 - 13:33
Franc (anonym)
Také máme s manželkou společný šuplík na kalhotky a tanga. Ale já nosim jen její použité každý večer mi je dává když je svlekne. Čisté nenosím. Většinou máme černé prádlo.
Ty jsi ještě větší úchylák, protože sem lezeš.kdyby tě to nevzrušovalo,tak o tu stránku ani nezavadíš.
13. Květen 2021 - 9:13
Franc (anonym)
Fido máš pravdu.
13. Květen 2021 - 13:03
Návštěvník (anonym)
Taky nosím dámské spodní prádlo běžně denně a to skoro pořád tanga a je to daleko pohodlnější než trenky
14. Květen 2021 - 18:37
Franc (anonym)
Když jsem s manželkou v obchodě na prádlo a přijdeme do oddělení na spodní prádlo a vidím tam ty krásné kalhotky tak mi začne svrbet v rozkroku. Jsem na ně úplně ujetý. Je to krásný pocit mít je na sobě.
19. Květen 2021 - 7:56
martina (anonym)
já nosím Hello Kitty s...já jsem poctivá transka, stříkám přítelkyni do kozaček, aby o tom nevěděla a vedu si mens. kalendář v mobilu.........
19. Květen 2021 - 13:12
Návštěvník (anonym)
Děkujeme ZA INFORMACI.
19. Květen 2021 - 13:38
Franc (anonym)
I v tomto vedru se cítím lépe v manželky použitých kalhotkách než v pánském spodním prádle.
16. Červen 2021 - 21:28
Návštěvník (anonym)
Podívejte se na diskuzi "Pánská tanga" . To je semeniště bukvic, co si tam hájí své zařízlé zadky :-)
17. Červen 2021 - 22:11
Franc (anonym)
Není nad pohodlné dámské kalhotky. Uložím si do nich kulky i ohaňku. Dnes mám bílé bavlněné s manželky vytokem.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář