Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Kristýna (St, 19. 5. 2021 - 08:05)

Klárko šťastnou cestu. Tome , ráno jsem měla čůrání tmavší a moc mi to nešlo tlakem,protože jsem potřebovala i kakat a jak jsem kadit začala tak mi čůrání skoro přestalo a já tlačila a ono to pomalu lezlo ven a pak už rychle až jsem se vykakala a začala jsem čůrat znovu a už hodně prudce až do konce. Nevím čím se to řídí, ale někdy když kadím tak čůrám společně a někdy to nejde dohromady. Asi jestli je to velký a silný tak to močovou trubici stlačí a nejde to čůrat jako když stlačíš hadici při zalévání na zahradě.

Tom (St, 19. 5. 2021 - 11:05)

Ahoj Kristýno, předně toto je má první dnešní zpráva, takže se to děje nejen Kláře a k tvému psaní, to jsi dneska ten den zase hezky začala, když bylo obojí. Asi to bylo pěkné. Možné to je, někdo čůrá vždycky předtím, někdo až potom a někdo dokonce před i po, ale moc ovlivnit se to nedá si myslím, maximálně když ta jedna potřeba je výrazně větší, tak začne první. Měj se pěkně, ozvu se případně až někdy večer.

Tom (St, 19. 5. 2021 - 11:05)

Vykadila by ses přede mnou abych se mohl dívat?

Kristýna (St, 19. 5. 2021 - 11:05)

Ne,to nejde. Čůrala bych možná, ale to bych musela potřebovat fakt ,že bych to nemohla vydržet.

Mirek (St, 19. 5. 2021 - 07:05)

Pozdravuj v Praze. No ,pěkná nálož po ránu. Už jsem taky velkej když jsem to četl. Tak ať to mamince dobře všechno dopadne. Pa.

Ivan L. (St, 19. 5. 2021 - 07:05)

Klárko dobré pořízení. Zase jsem se z tebe vypustil. Nezlob se.

Majka (St, 19. 5. 2021 - 07:05)

Myslím na tebe ,šťastnou cestu a v pohodě. Libor teda má po ránu choutky. Já bych taky když jsou jiný povinnosti na to naladěná nebyla a ještě tě nechal počůrat. Ale ono se to chlapům asi líbí. Taky s partnerem jsme to schválně dělali,teda já pro něho, ale teď když myslíš na cestu ... Ale pohoda,dobře dojeďte a neboj se.

Návštěvník (Út, 18. 5. 2021 - 23:05)

Stejně je legrační jak tady ta spisovatelka Klára sedí jak žába na prameni a píše a píše. To ten první jak jí psal chodil aspoň někam na seznamku prej ale tahle ženská musí mít času jak nikdo. Kdykoli vlezu na Doktorku tak tady močí. Bavte se.

Ivoš (Út, 18. 5. 2021 - 22:05)

O Kláru se nebojím, ta to zvládne i kdyby ji tam vezla ona. Ale u matky ještě vyhráno není a ta léčba musí pokračovat . Ale je to na dobré cestě. Kristýno,ty jsi příjemným oživením diskuze,stejně jako Sluníčko a Karolína. U ní ale mám pocit ,že dostala zánět tam dole. Tak se snad brzy vyléčí. Dobrou noc holky.

Návštěvník (Út, 18. 5. 2021 - 22:05)

Už by zase měla Lucka Kláře volat,protože se tady za ní někdo zase vydával,to snad ani není možný,kvůli každé blbosti jí bude volat,už neví,jak by se jí asi zavděčila,to je hnus velebnosti

Kristýna (Út, 18. 5. 2021 - 20:05)

Tome ,dobrou noc. Mám tě ráda. Napíšu zítra. Na Kláru taky myslím, aby zítra byla úspěšná u toho doktora s maminkou.

Tom (Út, 18. 5. 2021 - 21:05)

Kristýno děkuju, také ti přeji dobrou noc. Jé to je milé, tak to se budu těšit. Měj se

Návštěvník (Út, 18. 5. 2021 - 20:05)

Začínám být dost zmatený. Klára odpovídá sama sobě a ještě si v těch zprávách úplně protiřečí. Někdo se za ní zřejmě vydává, ale teď čemu z toho má člověk věřit, že je názor té právé Kláry?

Klára (Út, 18. 5. 2021 - 19:05)

Volala mi hned Lucka, že tu někdo píše za mně. Takže já ,pravá Klára jsem sem napsala v 18:51 hodin a teď toto a budu až zítra. Takže ostatním Klárám přeji ať jim vtip vydrží, ale já Klára Janoušková jsem jen tato. Hezký večer. Dáme saunu a vířivku.

Simona (Út, 18. 5. 2021 - 21:05)

Klárko ,vše bude v pohodě. Kristýno, Klárka jede s maminkou k léčiteli ,ne k doktorům, jen pro upřesnění. Taky vám držím taky palce na zítra. Určitě tam vezmi ty poslední výsledky z vyšetření. Snad na to nezapomeneš. Ale já si taky myslím, že se to už poddá a jestli maminka překonala toto i s tou dřívější příhodou, tak bude silná a odolná a užije si života dokonale, i vašich vnoučat. Moc na vás budu myslet zítra Pa a dobru.

Ida (Út, 18. 5. 2021 - 20:05)

Taky poznám, co píšeš ty a našla jsem si tě mezi tím póvlem, co si myslí,že když píšou za tebe,ze to nikdo neprozře a že jsou vtipný. Jen ,že zítra to dáte a maminka zase bude lepší. Neboj. Pa. Moje intuice říká, že pojedeš ty. Vím, že máš o maminku strach a je to jediný člověk, který vás dobře vychoval a chránil. Mylím se? Vím,že mi odpovíš až zítra, tak jen ostatní takyKláry žádám, aby se nesnažily za ní reagovat. Děkuji.

Klára (Út, 18. 5. 2021 - 20:05)

Prosím tě, nefejkuj tu za mě. Tím mi nepomůžeš.

Holkočůr (Út, 18. 5. 2021 - 19:05)

Kdo tě zná, tak ví. Já se jen bavím, jak je někdo trapnej, že píše za tebe a myslí si, že to ostatní nepoznají. Zitra dáme na maminku panáčka ,když to bude dobrý?

Šišmiš (Út, 18. 5. 2021 - 20:05)

Klárko ,moc hezký bylo čůráníčko v rámci možností. Tak ať to mamince dobře zítra dopadne a jestli pojedeš ty nebo Libor .... já se o vás nebojím. Už jsi celkem zkušená a jezdíš opatrně. Užijte se pipinkovací pelíšek.

Klára (Út, 18. 5. 2021 - 18:05)

Už jsme doma a jen chci uvést na pravou míru: kluci s Moll mi nikdy noc neposlali a je to jen vtipná recese. Tečka. Jinak dnešek proběhl v pohodě ,Niki jsem vyzvedla v Mimoni ale byla už vyčůraná , byla venku s kamarádkou a už musela nutně a prý to pustila v nějakém keři v parku a kamarádka hlídala a pak šla čůrat taky. Já jsem ale potřebovala a zastavila jsem v lese na stejném mstě jako minule a hned u auta jsem pustila prudší loužičku a Niki ani nešla, že se jí ještě nechce. Vydržela domů,ale pak hned čůrala na záchodě. Te´d jsme doma a čůráme taky jen na záchodě. Večer si připravíme věci na zítra a pojede asi Libor a mamčou do Prahy a já s Nikou do školy nebo mě Libor ukecává, že by Niku odvezl do Mimoně do školy a jel do Liberce za otcem a my ji vyzvedli ze školy cestou z Prahy. Já už jsem po Praze jela a trefila bych, ale tak uvidíme. Zítra ve škole toho stejně moc nemáme. Tak nevím ještě jak to uděláme. Sluníčko, jsem ráda ,že ses ozvala. Taky tě zdravím.

Reklama

Přidat komentář