Reklama

Močení jako erotická aktivita

Pavel L. (Ne, 28. 10. 2007 - 07:10)

Pro Martinu: Je to úplně normální a v přírodě to takhle odjakživa funguje. Sameček hledá v přírodě samičku právě podle pachových stop z její moči. Moč je plná feromonů, látek které způsobují silné sexuální vzrušení.
Hlavně musíš změnit vztah k moči, není to žádné "fuj", je to sterilní látka která vzniká přefiltrováním krve. Je v ní to, co tělo momentálně nepotřebuje (soli apod.), voda, ale žádné jedy. Moč nesmrdí, ten smrad na záchodech vzniká až následným rozkladem moči na vzduchu při jejím styku s vodou.
Příjemná na těle je proto, že má přesně teplotu lidského těla. Pokud tvůj partner chce, abys mu čurala do vany, tak zkus ještě něco jinýho. Nech ho, ať si před tebe do vany stoupne, ty si sedni na kraj vany. Stáhni mu předkožku a začni čurat. A celýho mu ho pořádně umyj v tvojí moči. Uvidíš co bude dělat!
A jen tak pro zajímavost-víš co dělá hodně zkušená žena, pokud si chce pořádně užít orál? Dojde se před milováním vyčurat, utře se, ale NEUMYJE. Kluk pak líže úplně do umdlení, protože ho to strašně vzrušuje. Dělá to celkem plno ženských. A svému partnerovi to třeba ani nikdy neřeknou.

Radek (So, 27. 10. 2007 - 11:10)

Jo, i to se může stát. Ukočírovat a správně načasovat ejakulaci je těžké, ale je to sranda proti správnému načasování vymočení se ztopořeným penisem do pochvy, nebo i jinam při vzrušení. Jde to, ale ne tak na povel, jako běžné vyčůrání a čůrat do pochvy bez vzrušení, (jakože zůstat duchem někde jinde, aby to čůralo lehčeji), by bylo asi stejný, jako když si to tam pustíš hadicí od sprchy. Jestli se mu to nepovedlo, tak se zamyslete bez výsměchu nad tím proč, příště to lépe připravte a načasujte a uvidíš, že se to jednou určitě povede.
Jednou když jsme se před mnoha lety vraceli z plesu, já střízlivý řidič, ona ovíněná spolujezdec a udělali jsme si zastávku na příjemnou chvilku mi snula s hlavou v klíně a penisem v puse. Chtěl jsem jí vzbudit, (nebo vytrestat?) drobným ustříknutím moči, ale jen ta představa byla natolik vzrušivá, že jsem bez jakéhokoliv dráždivého pohybu neustřík, ale nekontrolovaně vystřík a moč to nebyla. Pro kalhoty to bylo samozřejmě horší, než kdybych si pořádně učůrnul, ale nešlo s tím nic udělat. První pokusy o močení do pochvy dopadají podobně - vzrušení vítězí nad ovládáním svěrače a jak už někdo psal v nějakém příspěvku, od přírody je to zařízeno tak aby to nešlo, takže se ta příroda musí tak trochu podvést.

Gaja (So, 27. 10. 2007 - 00:10)

Bohužel,chlapi mají plnou pusu řečí,copak,když jde o piss,to jsme si doposud vždy vyšli vstříc,ale při zmínce o vymočení se do pochvy-nejdřív jojojo a za pět minut dvanáct se vymlouvají,jako malí kluci!

Radek (Pá, 26. 10. 2007 - 16:10)

Martino je. V mnoha podobách a obměnách, ale základ je vždy stejný - čůrající mušlička. Ve vaně, do které žena načůrala jsem se ještě nekoupal, jakmile její šťáva opustí tělo přestává mě zajímat, ale při tom opouštění se dá dělat věcí, které by Ti jistě připadaly ještě odpornější, ale pro nás ujeté na dívčím čůrání jsou normální, žádané, a někteří jsou na nich i závislí a sex bez TOHO není ono.
Projeď ostatní čůrací diskuze na tomto serveru, třeba Tě něco zaujme, dovol mu to vyzkošet a třeba pozná, že máčením se v počůrané vodě jste jen ztráceli čas.
Pak se tady samozřejmě pochlub.

Martina (Čt, 25. 10. 2007 - 19:10)

Manžel po mě chce vždy když se vykoupu,abych než vypustím vanu stoupla na oba kraje vany,sedla na bobek a z výšky se vymočila do vody. On se kochá pohledem a pak se v té vodě s mýma chcankama vykoupe. Připadá mi to odporné,ale chci mu udělat radost. Je to tak i jinde?

Míra (St, 24. 10. 2007 - 18:10)

Já se svoji přítelkyní také praktikujeme piss a je to neuvěřitelně sexuálně vzrušivý.Do kundičky jsem jí také několikrát močil a je to opravdu nádherná předehra

Drban (St, 24. 10. 2007 - 16:10)

S mou milenkou piss vyznáváme a je to super zpestření. Musí být ale ta správná nálada,čas a prostor. Já na tom ujíždím, jí se to líbí a dělá mi to pro radost. Třeba se počůrá v kalhotkách nebo mi důkladně osprchuje ptáka a u toho ho omývá ručkami a má tak rajcovní komentáře, že lepší předehru nezažijete. Zkoušeli jsme i (na její přání) močení do kundičky a to bylo něco! Někdy to snad zopakujeme.

askla (Ne, 21. 10. 2007 - 13:10)

piss mi vůbec nic neříká. Čurání pro mě rozhodně není sexuální aktivita.

čertíček (Ne, 21. 10. 2007 - 13:10)

je to moc vzrušujíci koukat na partnera jak čůrá nebo aby koukal na mě..nebo je hezký čůrat na něj to mám moc ráda!!!

Pavel L. (Pá, 19. 10. 2007 - 18:10)

Je to neuvěřitelně vzrušující a přitom takový dětsky milý. Určitě nic úchylnýho. Rozhodně doporučuju každé ženě, aby tohle svému partnerovi udělala, a pokud možno nečekaně. Důležité je, aby když s tím začínáte, nejdřív vždy počurala žena muže, nikdy ne obráceně. Dáma se jinak může cítit buď velmi ponížená, nebo třeba jen nejistě.
My jsme s tímhle začali takhle. Prostě jsem se občas manželky zeptat, jestli bych se mohl podívat když je ona na záchodě. Že bych to moc chtěl vidět. Moc mě to zajímalo! Kam se dává ta sukně? Jak rychle se žena vyčurá, jak se utírá, zajímalo mě i přebalování při menstruaci. Nakonec jsem Blanku "uplatil" pár tabulkami čokolády a ukázala mi to. Strašně mě to vzrušilo a líbilo se mi to.
Jednou jsme se spolu v létě opalovali na zahradě. Jen tak na trávě, bez deky. Vzadu za stromky, nikdo se na nás nedíval. Blanka si najednou lehla na mě, začala mě hladit a líbat. Najednou jsem ucítil na těle mokro. Bylo to příjemně teplý, teklo mi to po nohou a po břiše. Najednou mi to došlo. Jenom ten pocit, že ona mě počurala mě příšerně vzrušil! Okamžitě se mi postavil, ani jsme se nesnažili doběhnout do baráku. Stihli jsme jen stáhnout morký plavky na kolena a už jsme se milovali! Po chvíli jsem dostal takovej orgasmus jako snad ještě nikdy. Málem jsem přitom omdlel a ona taky. Určitě to stálo zato! Od tý doby to občas děláme, někdy venku jindy doma v koupelně.

Pavel (Po, 4. 12. 2006 - 07:12)

Mně se také moc líbí čůrající žena. Přál bych si najít holku, které by se čůrání líbilo také, nebo alespoň, aby pro to měla pochpení.

Noumenon (Po, 4. 12. 2006 - 01:12)

Tahle stránka je opravdu zajímavá! Ptáte-li se na tuhle praktiku jako na erotickou aktivitu, pak mohu jen vřele doporučit!!! S mou partnerkou si jí užíváme již řadu let na mnoho způsobů a náš sexuální život si bez této praktiky již neumíme vlastně ani představit!! Je pro mne velmi vzrušující, když si má holka čurá do kalhotek tam, či onde, věřte mi! Pokud máte pocit, že by vás něco takového sexuálně povzbudilo, pomaličku a nenápadně to své partnerce nastiňte a věřte, že se časem dočkáte nepopsatelně vzrušujících zážitků, pokud vás oba něco takového opravdu zajímá! A ženské, to jsou od přírody chcaleny!!! :o)) Tak se nebojte!!!

martin (So, 18. 11. 2006 - 19:11)

ježíš kdybych já měl takovou starou to by bylo pěkný

Pavel222 (St, 15. 11. 2006 - 09:11)

Je to skvělé zpestření sexu. Když mi na něj partnerky čůrá ve vaně jsem v sedmém nebi. Pak ji to mohu oplatit na kundičku a prsa. Na obličej ne.

b (St, 15. 11. 2006 - 02:11)

Ja mocila ve vane pred pritelem a on pak na me/me se to libi/ tez pres oblicej.

Mocil (Út, 14. 11. 2006 - 10:11)

My se s manzelkou olizujeme. Kdyz jde na malou tak se neutre a ja ji hned olizu kundu a kdyz ja jdu mocit tak si hned prede mnou klekne a ocuca mi curaka.

Milan (Ne, 15. 10. 2006 - 09:10)

Mně žádná kapička na penisu po močení nezůstává, přítel má asi problém

HACKER (So, 13. 5. 2006 - 17:05)

Nedokazal by som si nechat cikat do pusy,ale vedel by som si predstavit ako cikam na partnerkyn klitoris!A ze by som ju spravil!A v sprche alebo vo vani by som si vedel predstavit aj ako na mna cika partnerka-ale len po brusko,vyssie nie!

Milan (So, 13. 5. 2006 - 16:05)

Ahoj mě se také líbí když vidím jak partnerka močí a líbí se mi když močí venku vždy to dělá abych na ni viděl a kolikrát ji chce ode me utřít zkoušeli jsme ti i při sexu a močila mi i do úst je zvláštní jak moč chutná když hodně pije je to jak nasládlá voda. A musím přiznat že mi to i vzrušuje

Karel (Čt, 27. 4. 2006 - 05:04)

Jaký anonymní internet? Kde to žijete?
Každý jsme pod číslem, které nikdo jiný nemá. A kdo to chce zjistit, může dojít až k tobě domů. Dá to sice trochu námahy, ale chci říci jen to, že není ANONYMNÍ.

Reklama

Přidat komentář