Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Ne, 9. 5. 2021 - 10:05)

Prosím vás pěkně kdo jí zná, jak čůrá paní Krejčová?

Pozorovatel (Ne, 9. 5. 2021 - 10:05)

Vole,to je už starší paní. Ta na takový věci už nebude. Ale asi močí jako každá žena.

Pozorovatel (Ne, 9. 5. 2021 - 10:05)

Bad Schandau je ještě uzavřeno, Libor už to ví. Ale výlet k Labi a do lesů s piss procházkou, to ocení každý chlap.

Návštěvník (Ne, 9. 5. 2021 - 10:05)

Aaa ulhanej znalec se zase ozval

Jitka (Ne, 9. 5. 2021 - 13:05)

Jdi do prdele ty úchylný prase !

Návštěvník (Ne, 9. 5. 2021 - 20:05)

Proč mi nadáváš? Nadávám já snad tobě?

Návštěvník (Ne, 9. 5. 2021 - 10:05)

jedeme na výlet a podíváme se také tam na Mikulášovice a Tomášov, ale nebudeme vás rušit. Jen si prohlédnemeten kraj a projdeme se třeba na Tanečnici a rádi bychom i ty koníčky. Kdybychom vás náhodou potkali tak super, ale jinak se nebudeme vtírat a hledat vás.

Pavlína (Ne, 9. 5. 2021 - 10:05)

Klárko příjemný zbytek víkendu. V tom Německu asi bude ještě zavřeno.

No, (Ne, 9. 5. 2021 - 09:05)

tak jistě. na odlehčeném oblečení není nic divného. Asi bych taky dala přednost šortkám než sukni a už vůbec bych si nebrala silonky, ale šortky nebo sukně to jde. Spíš by mi vadili komáři, ale ty ještě tolik nejsou. A močit do ohně, to jsme dělaly s holkama i klukama tak na základce. V dospělém věku Kláry je to trochu slušně řečeno úlet do dětství. Ale proč ne, ona je taková na jednu stranu dospělá, na druhou naivně ještě dětstká.

? (Ne, 9. 5. 2021 - 08:05)

K ohni v sukni je nesmysl, taky nebylo takový teplo a jestli zase budete mít problémy, tak to raději ani nepiš. To už je na Cocholouška. A počůrat oheň u kterého opékám a zase budu je prasárna.

Kristýna (Ne, 9. 5. 2021 - 08:05)

Návštěvníku, já měla včera u ohně šortky a taky to bylo v pohodě. Je fakt, že pak byla trochu zima. Tome já jsem včera nepsala, jsme taky na chatě, ale ohýnek jsem nepočůrala, ale vedle do jehličí za takovým velkým smrkem jsem si jednou odběhla a tam jsem to pustila abych nemusela domů na záchod. Včera jsem kakala a chtělo se mi hodně, ale nešlo to moc rychle a až za delší dobu jsem to překonala ,že jsem pomaličku to udělala celý ale ne venku ale na záchodě. Hodně dlouhý a šlo to strašně pomalu než jsem to překonala a hodně tlačila a pak už to pomaličku šlo ze zadečku ven.

Tom (Ne, 9. 5. 2021 - 13:05)

Kristýno děkuju, že jsi napsala. Odpoledne a večer bylo teplo, ale v noci už ne. To nevadí, že to nebylo venku mně se to uvnitř líbí asi víc. A bylo to spíš tmavé nebo světlé? Hrozně mě dostává jak ty a asi i další další holky podle toho co psala ta Holka16 máte tak veliké ty hovínka, já myslel, že holky mají malé. Škoda, že tyhle tuhé děláte vždycky jenom doma a nikdy na veřejných tam je hezký jak se stydite nebo se vám to tam nelíbí a podle toho se chováte jinak. Užívej si slunečného dne

Kristýna (Po, 10. 5. 2021 - 05:05)

Tome, já mám taky normální hovínka,ale někdy ho mám velký. To minule bylo hnědý a velký. Když to dělám na veřejných třeba ve škole, tak je mi to nepříjemný a jdu až třeba při hodině nebo na konci přestávky a nesedàm si,ale kadím jen z výšky pŕikrčená a umím si poradit. A ono to většinou jde rychle a tak jen trochu zatlačím a už to leze ven. Teď jsem jen čůrala a hodně, že mě to vzbudilo a musela jsem čůrat a bylo toho tam fakt dost a čůrala jsem dlouho jak jsem byla hodně plná.

Tom (Po, 10. 5. 2021 - 13:05)

Ahoj Kristýno, pěkné odpoledne. Děkuju ti za takovou hezkou zprávu, musel jsem si to představit, jak jsi v té kabince v podřepu a snažíš se. Takže bylo ještě jiné místo, než škola? Je to nepříjemné, když tě potřeba probudí ze spánku, ale na druhou stranu ještě, že tak. Původně jsi sem začala psát s tím, že míváš noční nehody, tak je dobře, že jsi se probudila a vyčůrala se. Hádám, že jsi čůrala alespoň tak minutu spíš dvě silným proudem asi žlutým. Tak měj hezký zbytek dne.

Holka 16 (Ne, 9. 5. 2021 - 09:05)

Tak já někdy taky kadím a nemůžu to ze sebe dostat a přitom mám zadek našponovaný a plný k prasknutí. A trvá třeba několik minut než to ze zadku začnu kadit ven celý. Ale taky pomalu a strašně velký. Věrča, ta má sraní míň namáhavý, ale já ji zase tolik nesleduju.

Klára (Ne, 9. 5. 2021 - 07:05)

Včera jsme večer počůraly ohýnek, když už mamča s Helenkou odešly a zůstaly jsme tady s Martinou a Libor. Martina potřebovala vyčůrat se ale styděla před Liborem a tak on to pochopil a odnesl nějaké nádobí a šel napřed. Nejprve jsem čůrala já jen trochu přikrčená z výšky a pokropila jsem ohýnek ,ale stejně mi to šlo víc obráceně od ohýnku i když jsem zadek vystrčila hodně a tak jsem to stopla a sedla si normálně na bobeček a otočila se k ohni a dočůrala jsem až tam ,ale musela jsem trochu tlačit a pak si stáhla kalhoty i kalhotky i ségra a na bobečku taky se snažila dočůrat na ohýnek ,ale tak spíše čůrala jen málo před sebe, ale to nevadilo a Martina si vyhrnula sukni a stáhla kalhotky a vyčůrala se na bobečku taky. Té se chtělo asi nejvíc a hned měla proud a hodně prudce dopředu až do ohně a až pak dočůrávala jen pod sebe, Prostě taková legrace. Libor byl večer tak bujný a natěšený, že mě divoce opipinkoval v pelíšku až se okamžitě vypustil jak pronikl do mě a bylo to moc krásný. Teď jsem na zápraží, ale nečůrala jsem. Musela jsem ráno nutně i to druhý a tak jsem šla na záchod a jen Niki se tady před chvílí vyčůrala do trávy a měla pipinku asi neprobuzenou, sice jí to čůralo ihned se stahovanýma kalhotkama, ale jen mírným proudem a dlouho, ale už to všechno ze sebe vypustila a je v pohodě. Dáme snídani. Jak tady byl ten návrh, že bychom mohly do školy odtud, tak by to asi šlo, ono je to podobně daleko, ale nemáme tu na to věci a tak pojedeme zatím z domečku s Nikou ráno. Tak nevím, jestli zítra ráno stihnu napsat,ale kdyby ne, tak se určitě ozvu přes den ,nejpozději večer.LIbor dnes navrhl zajet se podívat di Schandau jestli nemají náhodou otevřeno v láznch, ale myslím ,že asi ne a tak si to jen projedeme jako výlet.

Ivan L. (Ne, 9. 5. 2021 - 08:05)

Strašně to chci a doteky,slyšet tvůj hlas a vidět tvé oči,postavu a pipinku jak čůrá. Nejsem ten,co by odolal.

Lucka (Ne, 9. 5. 2021 - 07:05)

Ahoj Klárko. Já bych se taky před Liborem styděla jako Martina ,i když je to jen sranda. Ale to jsme dělaly s holkama ,že jsme počůraly doutnajici dřevo . A já se trefila z výšky.
To musíš si pipinu trochu roztáhnout a dozadu a pak čůráš taky dozadu nebo ve stoje a pipinu si roztáhneš a trochu vytáhneš nahoru kůži a pak chčiješ skoro jako kluk. Ale musíš
víc nohy roztáhnout jinak si je počůráš na stehna. Pochopila jsem,že ty čůráš prostě jak to přijde a to je někdy z pipiny nevyzpytatelný.
Prostě jsme křivochcálky. Hele,v tom Německu to asi bude zavřený. Nebo jedině s testem. Ale zkuste to.

Mirek (Ne, 9. 5. 2021 - 07:05)

Já být tam s vámi,já bych se vyčůral taky na oheň,ale jestli bych byl schopen. Asi bych ho postříkal něčím jiným, tím,co bych tak rád pustil do vás. Je Martina volná Klárko?

Ivoš (So, 8. 5. 2021 - 22:05)

Klárko, ty houby to je překvapení. Taky jsem nahlédl do lesa, ale nic tam nebylo. Hezkou dobrou noc.

Reklama

Přidat komentář