Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Lucka (So, 8. 5. 2021 - 20:05)

Taky jsme byli venku a až teď jsme doma. Klárko Páčko a hezký večer !

Klára (So, 8. 5. 2021 - 18:05)

Je krásně a večer budeme grilovat a uděláme ohýnek. Martina přijela a přijde k nám s Helenkou a tak chvíli pobudeme. Tak se ozvu zítra. Zatím čůráme jen doma nebo venku, ale jen normálně a tak zítra více. Hezký večer. Tome, nevím jestli to Nina myslí vážně, ale i kdyby to tak bylo, tak mě to nevadí. Já k tobě mám kladný vztah.

Mirek (So, 8. 5. 2021 - 21:05)

Klárko hezký večer. Taky jsme ohnili a ještě sedíme.

Ivan .L (So, 8. 5. 2021 - 19:05)

Jojo Klárko, já myslím, že nás bude víc někde užívat sluníčka. Tak hezky počůrejte ohýnek a zítra Pa.

Tom (So, 8. 5. 2021 - 18:05)

Ahoj Kláro, udělejte si hezký večer a něco dobrého na ohni. Nechtěl jsem původně vůbec reagovat, protože oslovuje Pavkola, ale za sebe řeknu je to celé blbost. Stejně jako když se tu vždy objeví, že všichni jsou Libor. Děkuji ti a zatím se mějte.

Filip (So, 8. 5. 2021 - 14:05)

Sledoval jsem holku. Občas se držela za píčku, odhadl jsem,že musí na záchod a šel nenápadně za ní. Zmizela v průchodu na nějaký dvůr s hned chcala, viděla mě a já jsem prošel okolo ní a ona chcala dál. Asi ji to nebylo příjemný. Pak jsem se vrátil a po ní velká louže. Ona už zmizela.

Klára (So, 8. 5. 2021 - 12:05)

Prošly jsme se lesem a nikdo nás samozřejmě neunesl ani nanutil čůrat, ale vyčůraly jsme se samy asi za hodinku ,protože jsme měly ráno kafe a tak nám pipinky hned vypustily pod stromem prudký čůrání a rychlý loužičky a pak už jsme vydržely skoro až domů, ale mě se ještě chtělo a tak jsem to pustila ještě jednou na cestě v lese a Niki to zkusila taky ,ale mě to šlo ještě celkem hodně ale ona už se jen málo vyčůrala do menší loužičky než já. Houby jsme našly ,ale ne v lese, ale na okraji a jeden shluk májovek a dva kováři na kraji lesa, kde je hodně sluníčka na jižní straně. Ještě je ale na houby brzo a nebylo moc teplo. Tak mamča zatím udělala oběd a máme sladký knedlíky jahodový.

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 14:05)

Teda, když psal Kláru Libor, tak dělal faktický chyby, to jo, ale ty jsi mě s tím kovářem v těchhle mrazech rozesmála :))

Jarek (So, 8. 5. 2021 - 15:05)

Tak já tě rozesmeju taky. My jsme jich,kovařů , tady v Káraným našli sedm. Močící holku jen jednu u cesty u maminky, ale malou, ale to se nepočítá.

Holkočůr (So, 8. 5. 2021 - 12:05)

Já bych si dal s vámi nejen to čůrání, ale i knedlíky. Ty jsem už neměl dlouho a teď si je snad půjdu koupit zmražený tady do Tesca. Hlavně vidíš, že žádný úchylové ani mafiáni na vás nikde nečekali. To si asi opravdu jen někdo ověřoval, jestli tam jedete a je to faktický. Půjdu ven se Soňou a už se moc těším a taky se vyčůráme.

Robin (So, 8. 5. 2021 - 12:05)

Tak za ty houby blahopřeji, to bych taky řekl jako Pavel 1,že je ještě brzy. Jinak to čůrání to bych chtěl krásně vidět, to asi jste čůraly hezký prudký proudy a to by mě bavilo. Co jste měly na sobě? A ještě se zeptám, jen ze srandy ,abych naštval tady toho týpka, co vás otravuje denně, jestli vám taky smrdí nohy (sranda).

Kristýna (So, 8. 5. 2021 - 10:05)

Tome já už jsem teď čůrala podruhý . Ráno to bylo asi jako u Klárky, taky jsem si chtěla dát ruku mezi nohy,ale stihla jsem to a čůrala jsem okamžitě jak jsem si dávala kalhotky dolů, ale nepočůrala jsem se. Bylo to těsně. Teď jsem čůrala taky hodně, ale v klidu jsem si sedla a až pak pipinu uvolnila a čůrala. Ráno to bylo víc kritický a nešlo to tak vydržet. Asi budu i kakat. Už se mi chce trochu,ale ještě vydržím a třeba se vykadím venku tajně abych se mohla víc sledovat a pak ti napsat. Klárko,neboj se,na houby jdi. Tam žádný násilnici nebudou. A klidně se vyčůrej když budeš chtít. Pavlína se jen hodně bojí.

Tom (So, 8. 5. 2021 - 14:05)

Dobré odpoledne Kristýno. Ty jsi zase pila před spaním nebo v noci, že se ti ráno tak moc chtělo čůrat. To muselo být hezké jak jsi tam seděla a bylo slyšet tvůj proud. Snad jo, budu se těšit. Ty asi nekakáš každý den. Včera jsi tady psala, že si nerada sedáš, takže v té škole jsi tlačila šišku ve stoje?

Nina (So, 8. 5. 2021 - 15:05)

Pavkole,alias Tome. Jak se máš?

Pavel1 (So, 8. 5. 2021 - 09:05)

Žádné houby ještě nerostou,je zima,akorát pár chorošů

Klára (So, 8. 5. 2021 - 08:05)

Martine už dobré ráno. Je tady chladné, ale slunečné. Potřebovala jsem nutně rychle ráno čůrat a tak jsem vyšla na zápraží a hned stáhla kalhotky a na bobečku a už to šlo, musela jsem si pipinku před tím držet rukou, už bych se trochu jinak počůrala jak to chtělo hodně ven a pak jsem vyčůrala větší loužičku vydatným proudem. Přišla Niki a dřepla si vedle mně a z pipinky jí taky hned vystříklo a pak hodně šlo čůrání do většího proudu a druhá loužička se vytvořila pod ní. Dnes jsme měly opravdu v pipinkách hodně čůrání a plná bříška. Teď uděláme snídani a půjdeme na houby. Mamča je vzhůru a Libor se ještě vykuluje. Včera se krásně do mě vypipinkoval až se mi to stalo krásně taky a pak jsme usnuli.

Pavlína (So, 8. 5. 2021 - 08:05)

Teda já bych na houby nešla. Po tom jak tě hlídali. Oni si lehce zjistí, kde máte chalupu a nastraží tam kamery na místa, kde čůráte a ještě vám v lese něco udělají. A máma pak bude bez dcer. Zůstaňte radši doma.

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 09:05)

Ty si teda jetá,v ty asi nevycházíš z domu,viď.

Pavlína (So, 8. 5. 2021 - 09:05)

Já jen vím jaká je doba. A holky jdou samy do lesa až někde u Německých hranic. A tam je chytne nějakej úchyl a odveze je do Německa a ony skončí někde v bordelu a nikdo se po nich se nedopátrá. Nebo je bude nutit v lese dělat ty zlý věci a pak se jich zbaví. To je realita.

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 09:05)

Bože! Už nečum na ty detektivky. Jako ty případy se mohou vzácně stát, ale toto je už tvoje panická nemoc.

Reklama

Přidat komentář