Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Navstěvník (Pá, 7. 5. 2021 - 08:05)

Pavlo,teď jsi ji jen rozhodila. Jen v ní budíš strach a ta holka nakonec radši nikam ani nepojede nebo pojede a opravdu nezastaví a pochčije se ona nebo Nikola nebo obě a mámu budou stresovat ještě víc. Uvažuješ? Ta holka potřebuje klid a ne bubáky !

Mirek (Pá, 7. 5. 2021 - 07:05)

Jo Klárko, bude zase pohoda. Ať ti to hezky čůrá.

Lucka (Pá, 7. 5. 2021 - 07:05)

Myslela jsem na tebe a už jsem se musela podívat jestli žiješ.... super,bude dobrej den, neboj. A opatrně jeď. Už jsi jela na chalupu bez Libora nebo ne?

Anna (Pá, 7. 5. 2021 - 07:05)

Děkuji miláčku

Lucka (Pá, 7. 5. 2021 - 07:05)

Aničko, miláčku. Já tě chci. Hned !

Anna (Pá, 7. 5. 2021 - 07:05)

Ano, já vím, dnes

Ivan L. (Pá, 7. 5. 2021 - 07:05)

Už tě tady vyhlížím a vidím,že jste v pořádku tak ok. Hezký den přeji.. s tím dojížděním do školy to nic moc,ale je to opravdu jen už něco přes měsíc, to dáte. Pa.

Návštěvník (Čt, 6. 5. 2021 - 22:05)

Tuco: „Potřebuju močit. Klepal jsem se v tom vlaku skoro deset hodin.”
Desátník Wallace: „Jsi cítit jako prase. Nebudeme to dělat ještě horší.”

Ivoš (Čt, 6. 5. 2021 - 22:05)

Klárko, někdo si chtěl asi jen opravdu zjistit,jestli je vše v reálu. Klidnou dobrou noc i ode mne.

Simona (Čt, 6. 5. 2021 - 21:05)

Dobrou noc,Klárko. Neboj se, to nic nebude.

Klára (Čt, 6. 5. 2021 - 19:05)

Ještě jsem nakoukla. Jsme celkem v pohodě. Děkuju za reakce. Já si taky myslím,že jen byl někdo zvědavý a ověřil si to. Návštěvníku,my jsme na nikoho hlídku nevolali,tady to ve tři ráno jen zaznamenala kamera a tak to bylo divný v tuhle dobu. On to ten původní majitel tady měl takto ošetřený a tak to funguje. Tak hezký večer všem.

Ida (Čt, 6. 5. 2021 - 21:05)

Mě se jednou stalo ,že mě sledovali nějací chlapi ale to jsem potřebovala na záchod venku a doběhla jsem až k autu,ale už trochu připočůraná ,ale zmizela jsem jim a tam už jsem to pustila všechno normálně na bobečku a svlečená. Tak vím, že takové situace nejsou příjemné. Ale nic bych z toho nedělala. Možná jen opravdu byli zvědaví jestli je to co píšeš ve skutečnosti tak.

Kristýna (Čt, 6. 5. 2021 - 20:05)

Já bych se Klárko bála. Aby mě někdo sledoval kam jedu a kde budu čůrat. Myslím na tebe a snad už ti noc nehrozí. Dobrou noc a Tome tobě taky.

Tom (Čt, 6. 5. 2021 - 20:05)

Kristýno děkuju. Sice jsi mi neodpověděla, ale také ti přeju dobrou noc a zítra ráno zase hezké čůrání.

Kristýna (Čt, 6. 5. 2021 - 21:05)

Aha. Já to neviděla. Já zítra. Už budu spát. Ahoj.j

Šišmiš (Čt, 6. 5. 2021 - 20:05)

Klárko,v klidu. Já jsem si tě taky otestoval v České Lípě ve škole kdysi, abych se ujistil jestli ok nebo fiktivní psaní třeba od chlapa. Prostě chlapi,co se chteli přesvědčit. Blbý by bylo,kdyby takhle to dělali soustavně. Ale pohoda. A neboj se zase krásně čůrat a pipinkovat se. To u auta asi muselo být hodně velký čůráníčko ,ale v takový situaci by mě to nijak nevzrušilo. Dobrou.

Majka (Čt, 6. 5. 2021 - 20:05)

Taky si myslím, že o nic nejde. Jak tady píše Návštěvník ,pro nějaký zločince moc zajímavý nejste i když asi Libor nějaký peníze má . Taky bych tipovala na chlapy,co to tady čtou a ty jsi avizovala kolečko a tak asi musí být odněkud tam poblíž a ověřil si to jestli to není fejk. Kdyby to byl někdo s úmyslem ublížit, tak by se takhle nevystavoval a proto buď v pohodě. Poradím ti ,čůrej venku méně často nebo jinde než doposud. Jen z opatrnosti. Tak pá a v klidu bude všechno.

Holkočůr (Čt, 6. 5. 2021 - 19:05)

Tak panáka dnes určitě ne. Blbci nadržený. Kláro pohoda, Nic se neděje.

Jana (Čt, 6. 5. 2021 - 19:05)

A nevymýšlíš si? Nemohla to být jen náhoda? Asi ne, když si to proberu zpětně. Budu na tebe myslet a Libor je chlap, co tě a rodinu ochrání, neboj, Klidnou dobrou noc.

Návštěvník (Čt, 6. 5. 2021 - 19:05)

Samozřejmě, že jestli se vůbec něco takového stalo to mohla být náhoda. Po vesnicích zase tolik aut nejezdí narozdíl od velkých měst, aby se nemohlo stát, že někdo dvakrát potká stejný vůz. Jak je v komentáři nad tvým kdyby jim chtěl někdo ublížit, tak to prostě udělal navíc kdyby to byly nějaký skutečný zločinci asi těžko by se nechali jen tak nafotit a ani by nezastavili a Liborovi jednu nenatahli. Předpokládám, že teď přijde reakce, že to udělal bez jejich vědomí. No tak jo, neví o tom, ale může mít někdo rozumně říct proč by to někdo dělal? Kdyby šlo o nějakého vlivného podnikatele nebo někoho, kdo s někým vede konkurenční boj, ale maturantka a zahradník? To fakt nejsou zajímavé osoby pro nějakou mafii. Chápu, že po 2 letech je těžké psát tak, aby to bylo pořád nějak poutavé a zajímavé, ale zrovna detektivní zápletka je dost neoriginální. Pořád přemýšlím proč nás televize krmí pouze seriály o doktorech a detektivkami a ono to není jen v televizi, co se řeší tady? No úplně to samé, návštěvy nemocnic a záhadná auta. Přitom za komunistů vznikalo takových pěkných filmů a seriálů na spoustu jiných témat. Nejsem troll, ikdyž si to teď samosebou vyslechnu, naopak pokud jde o to čůrání rád to čtu, ale tyhle další věci v tom příběhu jsou těžká nuda a uvítal bych nějaký originálnější děj příběhu. Ano je to pro mě příběh, ani po měsících nevěřím v to, že se to všechno takto děje a podle toho to také hodnotím jako dílo na ČSFD. Jestli tomu někdo věří na 100% nemám s tím problém a je to čistě jeho volba, tak jako já to vidím takhle, to pro ty, co mě hned začnou přesvědčovat, jak je to všechno do puntíku pravda.

Reklama

Přidat komentář