Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Ne, 2. 5. 2021 - 18:05)

To maj každýmu virologovi, imunologovi, vakcinologovi dávat flek na titulce ? Ty zas perlíš.

Martina (Ne, 2. 5. 2021 - 17:05)

A ty ty počty sleduješ? Já asi deset dní vůbec netuším kdo je jak nemocný nebo kolik lidí to chytlo. Vím, že operují, sousedka šla po čtyřech měsících na kyčel, ale to je normální čekačka. Mamologie, gynekologie, zubní i praktik celou dobu normálně fungují. Že bude průser s imunitou, jak psal Aleš, to si myslím taky. A že se hodně lidí za Kovid schovalo a na prevenci se vybodli, to vidím všude kolem. To pak bude průser, ale můžou si za to lidi sami.

Návštěvník (Ne, 2. 5. 2021 - 17:05)

Ty se z toho covidu jednou zcvoknes.

Jo (Ne, 2. 5. 2021 - 17:05)

To je vidět, že už jsi z toho nemocný, ty umělej.

Kača (Ne, 2. 5. 2021 - 13:05)

Pro Lallu. Už to zpátky číst nechci. Ale prosím tě, jestli máš pocit, že jsem tě do něčeho tlačila, moc se ti omlouvám...promiň. Je mi líto, co se stalo. Ta strašná bezmoc...

lalla1 (Ne, 2. 5. 2021 - 21:05)

Kačo, všechno je vpořádku, nechala jsem se unést emocemi, ty za to nemůžeš. Já si moc vážím tvých zkušeností ze zdravotnictví, které zde s námi sdílíš. Jsi v tom denně, víš co říkáš.

Martina (Ne, 2. 5. 2021 - 13:05)

Kačo nic špatně jsi neprovedla. Jestli se takhle trápíš v práci brzo vyhoříš. Drž si odstup, empatie je hezká, ale bacha na svý psychický zdraví.

Miluna (Ne, 2. 5. 2021 - 12:05)

To nejsou výmluvy Sany.Tak jak zařídit ať mi dá pokoj a třeba i bez rozchodu? Už sem zkoušela vše i hezky něco říct a dát pusu ale stejně je to pak s nim k nevydržení.Začne to vyčítat později.Začne někdy vymýšlet blbosti a jede mu huba.Kdyby aspoň byl ticho a denně si teď nestěžoval jak si teď k tomu zvykl, jak sem včera psala když mu v tom nemůžu pomoct.No škoda slov.Každej den už stojí za hovno i to počasí k tomu je na hovno,vše špatně prostě.K tomu ty sračky s Kovidem.To je fakt už jen přežívání.Pronájem garsonky za tři sem nenašla.Pronajmout si kancelář to jsme taky zjistili před půl rokem že to nejde.Nevim už co se životem je to strašný.Je to jen trpění a čekáni než děti udělaji aspoň ty střední.Kdybych zkoušela líp pracený práce tak všude jen ten respirátor a testy!!! Já si nenecham pravidelně likvidovat nosní sliznici,sdílela sem video od doktora kde to popisuje jak je to špatný neni to jedinej doktor co tohle říká! Já si už i myslim že vážně onemocňují lidé který na tohle pravidelně chodí a nebo nosí hodně zakrytý dýchací cesty.Zase se možná na tom budem shodovat s Aleškem.To je dobře Alešku že už to máš téměř vyřešený.Martino ted nevim jestli sem ti na něco nezapoměla odpovědět.A pro děti nějaké peníze odkládaji.

Sany11 (Ne, 2. 5. 2021 - 12:05)

Pokud ma v nature byt upovidany,tak se asi tezko zmeni, Milco. Ty skutecne nejsi povaha, ktera umi zit s nekym na malem prostoru ( i kdyz o ten prostor asi ani tak nejde, pokud si dvojice nedokaze nastavit jasna pravidla). To neni nic spatneho, ja bych to asi taky tezko snasela. Tak ale clovek musi zatnout zuby a snazit se o to, aby mohl zit sam a v klidu. A to neco stoji, tak to proste je. Ty tu moznost ve svem veku jeste mas. Tys tohle totiz resila ( jen ustne, nikdy ciny) i davno pred kovidem. A i po kovidu to tak bude. A pokoj po rozchodu se da zaridit ruzne. Kdyz Ti pokoj neda, obratit se na policii, nejaky tvuj znamy by mu to taky jiste vysvetlil. Ale neverim, ze by te nic nenapadlo.

Miluna (Ne, 2. 5. 2021 - 13:05)

Teď sem akorát sdílela video a taky s Ukrajincem.Takhle by to asi nějak vypadalo kdybych mu řekla o rozchodu.

Miluna (Ne, 2. 5. 2021 - 13:05)

Tak dam příklad řeknu mu že s nim končim a on se promění v psychouše,začne demolovat byt,nebo napadne mě i sebe tak nevim jestli bych stačila někoho zavolat a kdyby jo tak mu pojedou domluvit a zase odjedou a buď by vyváděl dál nebo nevim.Nevidim to tak jednoduše.Nevim ani jestli by se mu něco z toho nestalo.Je to pro mě strašnej tlak psycho vše tohle když si to představim.Mě napadlo jen mít tajně svoje bydlení a mizet po kouskách nějak ale na to nemam finance abych po kouskách platila nájem už jinde a zároveň tenhle byt.Jako že by si postupně zvykal že sem míň a míň doma ale nemam na to prachy.Nic jinýho mi nenapadá už.Ještě by to šlo kdyby ty děti už měli svoje životy ale takhle na to vše nemam.A huba mu jede právě někdy proti mě.Třeba sedí a najednou řekne Ty mi nemáš už ráda a určitě přemýšlíš jak se mě zbavit nebo že někde něco dělam....Najednou začne mít tyhle řeči,bývá to když víc nejsem doma nebo když se s nim tolik nebavim.Je to prostě někdy strašný.

Miluno (Ne, 2. 5. 2021 - 17:05)

......... " Třeba sedí a najednou řekne Ty mi nemáš už ráda a určitě přemýšlíš jak se mě zbavit nebo že někde něco dělam....Najednou začne mít tyhle řeči,bývá to když víc nejsem doma nebo když se s nim tolik nebavim.Je to prostě někdy strašný." ................. Ale to, co říká Sergej, je přece pravda. Ráda ho nemáš, jak se ho zbavit přemýšlíš už delší dobu a že někde něco děláš - taky pravda. Dva lidi spolu-žijící jsou v určitém smyslu na sebe naladěni a citlivější jedinci rychle změnu vycítí. Ty píšeš, že Sergejovo chování je strašný, psycho, huba mu jede proti tobě, ale zamysli se trošku - kdo mu dává popud k takovému chování? Opravdu si myslíš, že "mizení po kouskách" by neprohlédl, když už teď je z tebe neustále ve střehu?

Miluna (Po, 3. 5. 2021 - 14:05)

No když před Kovidem míval práci kde byl spokojenej a někdy tam i přespával,třeba 1x až 2x týdně vše fungovalo daleko líp.Já byla uvolněnější,on byl taky spokojený,měl i větší plat,jezdili jsme na výlety soboty nebo byli v restauracích a barech a vše bylo lepší.Takhle se vše postupně posralo a teď už je všechno o hovnu.A tak to asi občas i někdy vycítí i ze mě.Jenže někdy i fakt říká věci co nejsou zrovna pravda.

Milčo, (Po, 3. 5. 2021 - 14:05)

co pro tebe znamená Jezdili jsme na výlety?

Martina (Ne, 2. 5. 2021 - 13:05)

Dokud byt nemáš, nemusíš se ničeho bát, ani si dělat plány. Teď pracujete oba, tak ho nuť do většího bytu. To co jsem viděla tenkrát na fb, ti není k žití.

Martina (Ne, 2. 5. 2021 - 13:05)

To je blbost mizet po kouskách. Hloupej snad není, zjistil by to. A kdyby na mě takhle vrčel, že ho nemám ráda, tak bych mu to odsouhlasila, že jo, že nenávidíš to věčný reptání a malý byt, kde ani nemůžeš upíct sekanou. Nevím, proč ho necháváš v pocitu, že je všechno ok.
To počasí nestojí za nic, těšila jsem se na výlet a sedíme doma a ležíme střídavě v knihách a mobilu.

Miluna (Po, 3. 5. 2021 - 14:05)

To kdybych mu řekla tak se bojim že to s nim bude ještě víc k nevydržení.Bude třeba dělat scény,bude vzteklej a já tu v tom pak nevydržim už vůbec.Asi ho v tom pocitu nechávam abych udržovala tak nějak právě doma klid.Když sem si dřív na něco stěžovala já tak se to vždy obrátilo proti mě,tak už sem to stěžování vzdala.A větší byt nechce, s tim mi posílá někam že nebude platit větší nájem.Chtěla sem se uklidnit ve psaní s Viktorem ale ten na mě začal jak by mi chtěl vidět jak mi to sluší a třeba v tangách a tak,už to začíná slézat do těhle tuctovejch sexuálních věcí jako s jinýma chlapama,tak mi to nepotěšilo.Já čekam kdy už konečně otevřou ty restaurace!! Chci už se nějak normálně odreagovat do prdele! Venku zase sračka větrná.V práci už mam nádobí plnou prdel.

Martina (Po, 3. 5. 2021 - 15:05)

Není ti rady. Když se ho tak bojíš, tak ani neřeš stěhování, protože se stejně strachy nikam nehneš. Viktorovi nic neposílej, vůbec ho neznáš. Když je na tebe tak zvědavý, ať za tebou na den dorazí.

Miluna (Po, 3. 5. 2021 - 16:05)

Protože je hnus jak se někdy choval nekontrolovatelně.Nepřijde mi to normální když se mu něco nelíbí aby házel s věcma.S takovim je pak cokoliv řešit na hovno a to je ta past.U Viktora to asi tak udělam jak píšeš až zase začne o setkání.

Martina (Po, 3. 5. 2021 - 20:05)

Ještě se vrátím k tomu, že už podruhý tu vidím, že tě to nebaví v práci. Ok, tak se podívej po jiný, ale do tý doby nedávej výpověď.

Reklama

Přidat komentář