Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Doslova bychom to mohli nazvat vektorovou genocidou, což je genocida nenarozených dětí. Je to hrozivé a přitom geniální. Podle současných zákonů není vražda plodu vraždou, není to trestný čin. Pouze v některých zemích je dobrovolný potrat a ukončení těhotenství nelegální, ale to je něco jiného. Zde se jedná o potraty plodů způsobených přenosem viru z těla očkované osoby na osobu neočkovanou.

A to všechno kvůli hysterii z viru, který má menší úmrtnost než chřipka. Pouze jediná škola na Floridě se tomu zatím postavila, Centner Academy. A proto znovu se zeptejte sami sebe, proč chtějí i vašim dětem tak usilovně a pořád a pořád rvát špejle do nosu? No, protože jim chtějí ty nosy rozedřít a donutit tak děti k očkování. A dívky potom v dospělosti s hrůzou zjistí, že nemohou donosit dítě, že mnohé z nich pokaždé potratí?

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Pfizer zdůrazňuje, že dobrovolníci mají okamžitě hlásit incidenci, pokud se dostanou do kontaktu s těhotnými ženami, a to nejen pohlavním stykem, ale i pouhým dotekem nebo jen dechem
Jak tedy s hrůzou vidíte, nejedná se o žádný hoax, ale o velice vážný vedlejší účinek, před kterým je varováno přímo v klinické studii Pfizeru ohledně jeho vakcíny Comirnaty 500. Přímo Pfizer varuje nejen ženy, ale i muže, pokud přijdou do kontaktu s neočkovaným těhotným subjektem, že to mají okamžitě hlásit bezpečnostní divizi Pfizeru, tedy organizaci Pfizer Safety.

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Toto varování se nachází na straně 67 studie [5] v bodě 8.3.5 s názvem Exposure During Pregnancy or Breastfeeding, and Occupational Exposure (EDP), tedy v překladu Vystavení účinkům vakcíny během těhotenství, nebo kojení, a vystavení účinkům v zaměstnání. A bod 8.3.5.1 potom explicitně a taxativně vyjmenovává, kdy tato událost EDP nastává. A to, co se ve výčtu objevuje, z toho se doslova posadíte na zem. Ono to tam opravdu je uvedené, úplně jasně a natvrdo.

Pfizer ve své klinické studii varuje před expozicí neočkovaných těhotných osob účinkům kůže nebo dechu očkovaných osob

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Výzkum bojové vektorové biologické zbraně útočící na “armádu” nenarozených bojovníků nepřítele
Vakcíny typu mRNA vychází z výzkumu biologických zbraní a mají stále status experimentálních vakcín pro mírové použití, ovšem jejích původ vychází z výzkumu 70. let ve Fort Detrick vojenských laboratořích v Marylandu. Utajený výzkum podle informací ruských novinářů probíhal pod zkratkou CVX (Combat Vectors eXperiment), tedy experiment s bojovými vektory. Součástí výzkumu byly biologické látky, které způsobovaly trvalou ženskou a mužskou neplodnost, spontánní potraty plodů nepřítele, prudká krvácení, ale ve všech případech v důsledku vektorového útoku, kdy útok biologickou zbraní není veden proti osobě vystavené látce, ale proti nesenému plodu v děloze nebo proti rozmnožovacím orgánům.

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Laické veřejnosti to přijde jako záhada, ale pro lidi, kteří se zajímají o biologické zbraně a o informace ze světa vojenského biologického výzkumu to není zase až tak překvapivé. Pokud očkovaná osoba nakazí neočkovanou osobu ve své blízkosti způsobem, že ta potratí nenarozené dítě, potom se jedna o biologickou zbraň vektorového zabíjení. Naočkovaná osoba nese bojový virus, který má za úkol zabít plod v těle neočkované osoby, nikoliv samotnou osobu. Nejedná se tady o klasickou biologickou zbraň, ale o vektorovou biologickou zbraň. Útok je veden skrze vektor, tedy skrze tělo neočkované osoby na nesený plod.

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

V USA se začíná šířit děsivá vlna neočkovaných žen, které potratily v důsledku kontaktu s očkovanou osobou v rodině nebo v zaměstnání
O této vlně podivných postižení žen už píše i britský server Daily Mail [4], kdy cituje docentku Dr. Kate Clancy z univerzity v Illinois, která si začala všímat reakcí žen, které byly očkovány, že začaly menstruovat mnohem dříve a velmi dlouho. Ženy hlásí prudká krvácení trvající až 16 dní v kuse, bez ustání. Podle studie uveřejněné v Daily Mail mají ženy 4x vyšší riziko negativních projevů po očkování než muži.

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Drtivá většina potratů a post-menopauzálních period se objevuje výhradně u neočkovaných žen a dívek. Tato děsivá informace vyvolává v USA mohutné zděšení a CDC na tento fenomén zatím nemá žádnou odpověď. Škola na Floridě je tak vůbec první v USA, která se rozhodla této vlně čelit a cílem je ochrana především malých dívek na škole, které budou dospělé až za mnoho let, přestože není jasné, jestli očkované osoby nepůsobí negativně i na organismus neočkovaných mužů a chlapců. Centner Academy, kterou v roce 2019 založili Leila a David Centner, ve svém tiskovém prohlášení uvedla:

„Až do dalšího oznámení žádáme každého zaměstnance, který dosud nedostal experimentální injekci proti COVID-19, aby počkal do konce školního roku,“ píše se v pondělním e-mailu. “Rovněž jsme doporučili, aby se všichni učitelé a zaměstnanci zdrželi očkování, dokud nebude k dispozici další výzkum, zda tato experimentální vakcína neovlivňuje neočkované osoby. Je naší politikou, pokud je to možné, nezaměstnávat nikoho, kdo dostal experimentální injekci proti COVID-19, dokud nebudou známy další informace.”

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Škola na Floridě zakázala očkovaným učitelům vstup do budovy, mohou ohrozit studenty na mnoho let dopředu
Soukromá škola Centner Academy v Miami se tak rozhodla nevpouštět do školy očkované učitele, protože tato epidemie postižených žen se netýká jenom těhotných osob, ale i žen po menopauze, které začínají znovu krvácet jako před menopauzou a výrony krve jsou mohutné a neuvěřitelně bolestivé. V drtivém počtu případů se jedná o ženy, které nejsou očkované, ale žijí v domácnosti s alespoň jednou očkovanou osobou. Přestože potraty a menstruace po menopauze postihují i očkované ženy, podle informací z amerického tisku tvoří jen malou

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Přestože levicová CBS to okamžitě prohlásila za vyvrácený hoax, jedná se o pravdu a realitu. Pravdu nelze vyvrátit, ani CBS se to nedaří. V Americe totiž došlo k propuknutí epidemie spontánních potratů plodů, kdy společným jmenovatelem je čerstvě očkovaná osoba v rodině [3]. Je to jediný společný jmenovatel potratů, který byl spolehlivě statisticky prokázán. Tato děsivá informace nyní válcuje celá americká média a Facebook s Twitterem usilovně svědectví a videa mažou, přičemž Bill Gates opakuje, že vakcíny jsou bezpečné pro očkované lidi. Jenže, v tom je právě ten háček. Zde se totiž nejedná o potraty u očkovaných žen, ale o potraty žen neočkovaných, které žijí v domácnosti s čerstvě očkovanou osobou.

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Americký server Infowars [1] a rovněž mainstreamová stanice CBS [2] přinesly včera neuvěřitelnou informaci, že soukromá škola na Floridě zakázala vstup očkovaným zaměstnancům a neočkovaným doporučila, aby počkali s očkováním do konce školního roku, dokud se nevyšetří hrozivé tisíce a tisíce svědectví nejen amerických žen, ale i dalších desítek tisíc žen z celého světa, které začínají hlásit naprosto šílené a děsivé zprávy, ze kterých jde doslova mráz po zádech. V českých médiích o této vlně postižených žen zatím neuslyšíte, ale vlna je tak obrovská, že brzy dorazí i do Evropy. O co se jedná?

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Soukromá škola na Floridě nezaměstná učitele, kteří se nechali očkovat, protože v USA se začínají šířit děsivá svědectví tisíců žen, které po kontaktu s očkovanou osobou potratily dítě a ženy po menopauze začínají znovu prudce krvácet! Osoby, které byly očkovány, podle všeho přenáší ve svých tělech vektorový virus, který napadá až plod v neočkované osobě, nikoliv organismus nosiče, ani hostitele! Očkovaní budou zabíjet nenarozené? Vektorová genocida? Co to je? A proč Pfizer ve své klinické studii varoval dobrovolníky na kontakt s neočkovanými osobami? Máme dokument a tam je to černé na bílém!

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

"90’ ČT24"...V EU a Evropě je čím dál víc kreténů !!! Všichni víme, že to Rusové neudělali a že jde o NEDOSTAVĚNÍ Dukovan a v budoucnu neschopnost energetické soběstačnosti !!! Příjdou elektroauta a to bude pro západ a Něměco BUSINESS !!! Evropský parlament ovládají LOBIST0 !!! Rezoluce je LŽIVÁ !!! Čas ukáže. že tohle není konspirační teorie !!! Česká vláda jsou samí Židé - Sionisté - Chazarové !!!

Shabbatot-Jahoda (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Ne! Je to tam samej bolševik.No neva... orlopták bělohlavý jim již začíná šlapat na kuří oka.

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 18:05)

Auta na baterky : A už je to jasné, proč se sebudou dostavovat Dukovany !!! Přechodem aut ne elektřinu rapidně stoupne spotřeba el. en. a proto je třeba udělat ČR v el. en. nesoběstačnou, aby Sionisté mohli na nás vydělávat !!! Proto také vybouchly Vrbětice a proto se bez důkazů kydá na Rusko !!! Westinghaus, ani žádná jiná firma nedostaví Dukovany ani nepostaví u nás JA !!! Ale budeme vyvážet uran na západ !!! Česká Sionistická vláda táhne proti Českému národu !!!

Návštěvník (Po, 3. 5. 2021 - 17:05)

Počkejte po volbách až zvítězí piráti, budeme závidět severokorejcům jejich ráj a to psaní výblitků vás přejde.

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 17:05)

A co se týká zfolšovaného výběrového řízení na AJ, nařizeného "naši" vládě Amíkama, tak pokud vybere vláda Westinghaus a ta to totálně posere, měli by všichni, co výběr dělali skončit před soudem a všechno zaplatit !!! Je otázka, kdo je odsoudí, když v soudním aparátu jsou také Sionisté !!!

Shabbatot-Jahoda (Po, 3. 5. 2021 - 17:05)

Ty si sedíš na vedení bo co?? Vždyť jsem přece psal že se to zaplatí z miliard Kellnera.

aladin (Po, 3. 5. 2021 - 18:05)

Jsou to soukromé peníze a proto je někdo zsědí !!!

Návštěvník (Po, 3. 5. 2021 - 17:05)

Co to hulíš za matroš? Pochlub se. To musí být síla, když sem potom napíšeš takové výblitky.

Cynik - realista (Po, 3. 5. 2021 - 15:05)

A protože se, Jahodo, často označuješ jako analytik, ptám se tě, co ti bránilo místo propagandistických blábolů a nezdravého nadšení věnovat chvilku několika dotazům, směřovaným na strejdu Gúgla? Velmi lehce bys nalezl některé aktuální, nebo i starší články, třeba ty, z nichž kopíruji:

„Zlatá éra dodavatele jaderných reaktorů je pryč. Americká společnost Westinghouse, jejíž technologie jsou v polovině jaderných elektráren na světě, byla za minulý měsíc v extrémní ztrátě. Ta by navíc měla dále narůstat. Tento týden proto vedení firmy podalo ve Spojených státech žádost o bankrotovou ochranu před věřiteli. -----

Analytici Westinghouse předpokládají roční ztráty 9,1 miliardy dolarů (228 miliard korun), které za ni zaplatí japonská mateřská společnost. Ta koupila majoritní podíl akcií Westinghouse s velkou slávou v roce 2006 za 5,4 miliardy dolarů. Rok předtím navíc dala americká vláda Westinghouse balíček daňových úlev, zaručila se za jeho půjčky a dala pojistku k tomu, aby nerostly náklady.

(Zdroj: https://www.denik.cz/ekonomika/westinghouse-chtel-dostavet-dukovany-dnes-bankrotuje-20170331.html, 31.3.2017) ----------

"Americká atomová firma Westinghouse dnes vyhlásila bankrot . Má dluh skoro 10 mld. USD, tedy 250 miliard Kč. Bezpochyby pozitivní zpráva! Můžeme si totiž ještě vzpomenout na rok 2014, kdy se tato firma ucházela o  dostavbu našich Temelína a Dukovan. Naši servilní političí i ekonomičtí podržtaškové USA  tehdá vykřikovali asi  toto : " Ano, zadejme tento mnohamiliardový kontrakt našim demokratickým  přátelům do USA !  Jsou to skvělí a silní odborníci - "atomového podnikání" a také se tak vyhneme nechtěným  politickým tlakům a závazkům totalitních režimů, pokud bychom tendr zadali Rusku nebo Číně." -----

Pokud bychom zakázku roku 2014 zadali skutečně do USA firmě Westinghouse, pak bychom se možná vyhnuli -"nějakým politickým tlakům", ale   s celým projektem dostavby bychom se znovu  dostali do bodu NULA ! Američané totiž právě  zkrachovali . -----

A protože francouzská atomová firma AREVA se potýká se stejnými problémy jako  Westinghouse /nový reaktor ve Finsku staví už 12 let ! a další doma ve Francii už 10 let /Čína svůj poslední nový reaktor stavěla jen  4 roky/ , pak už na Západě není nikdo, kdo by nám reaktory mohl postavit. Už to dnes  nikdo nezvládne.  Zbývá nám obrátit se s prosíkem na východ  k Rusku, Číně nebo Koreji. Tedy Putinovi Rusové a nebo dva - "šikmoocí  z Východu". 
( http://www.novarepublika.cz/2017/03/westinghouse-zbankrotoval-kdopak-nam-ji.html 29. 3. 2017)

V případě projektů AP1000 v amerických státech Georgia a Jižní Karolína se první problémy objevily krátce po zahájení výstavby. V roce 2015 podali investoři projektů stížnost na Westinghouse a jeho dodavatele kvůli nedodržení termínů a plánovaného rozpočtu. V říjnu 2015 se Westinghouse pokusil problémy vyřešit ovládnutím hlavního dodavatele, firmy Stone & Webster, a uzavřením nových smluv na dokončení elektráren za pevnou částku [Nuclear Intelligence Weekly ‘Analysis: Behind the US AP1000 Cost Escalations’, 24. února 2017, strana 3].  O rok později společnost Westinghouse vyhodnotila ztrátu plynoucí z uzavřených smluv na 6,1 miliardy dolarů a vyhlásila bankrot. Významnou překážkou záchrany Westinghouse je riziko, že ztráty plynoucí z uzavřených smluv mohou být ještě vyšší. Zpoždění výstavby je aktuálně odhadováno na čtyři roky a rozpočty byly překročeny zhruba o 40 %. -----
V červenci 2017 se vlastníci projektu elektrárny Summer rozhodli výstavbu reaktorů zastavit a projekt ukončit. Zástupci investorů krátce před rozhodnutím o ukončení výstavby odhadli, že celková cena dvou reaktorů by mohla dosáhnout 25 miliard dolarů, tedy dvojnásobek původního odhadu.  V případě výstavby reaktorů v elektrárně Vogtle se podle informací ze srpna 2017 očekává, že projekt bude dokončen. Roli Westinghouse jako smluvního partnera má převzít společnost Georgia Power. Podle uzavřené dohody má Westinghouse nadále zprostředkovávat služby spojené se zajišťováním dodávek a procesu licencování a poskytnout know-how potřebné k dokončení projektu."
(https://temelin.cz/aktuality/ekonomika-jadra/slabiny-uchazecu-o-vystavbu-reaktoru-v-cr-westinghouse, 13. říjen 2017) ----------

„Zpoždění výstavby je aktuálně odhadováno na čtyři roky a rozpočty byly překročeny zhruba o 40 %, zástupci investorů krátce před rozhodnutím o ukončení výstavby odhadli, že celková cena dvou reaktorů by mohla dosáhnout 25 miliard dolarů, tedy dvojnásobek původního odhadu“ … to je tedy opravdu terno, Jahodo… Jistě, pro tebe, zpitomnělého propagandou, přece není problémem vyhodit navíc desítky, a možná stovky miliard korun, jen když napadají do chřtánu běloptákovi… Ostatně, podobným příkladem je již nákup amerických vrtulníků, zhruba dvojnásobně dražších ve srovnání s konkurencí, zato však s horšími parametry… Občas tady žvaníš o vlastizradě… vlastizradou je ovšem dle mne právě tohle – nutit daňové poplatníky k nesmyslnému vyhození desítek, či dokonce stovek miliard korun, při raketově stoupajícím státním dluhu… ----- Sobecky a naivně se raduješ výkřikem „Můj kůń vždy zvítězí“, a nevadí ti, že by prohrála celá naše republika… Už vyřazení ruského a čínského dodavatele z výběrového řízení logicky zvedá cenu díky menšímu počtu uchazečů, a podle toho, co je v textu výše uvedeno, lze směle očekávat, že konečná cena za dostavbu naší jaderné elektrárny firmou Westinghouse by se oproti ceně vysoutěžené mohla zvednout o desítky procent, nebo dokonce i několikanásobně… A nejen to… mohlo by se také stát, že by Westinghouse opětovně zkrachoval, a Česku by zůstala rozestavěná elektrárna… Co ty na to, „analytiku“ Jahodo?

Reklama

Přidat komentář