Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Út, 20. 4. 2021 - 20:04)

Trochu mne Viky navrtala a tak jsem si prošla ,jestli jsem opravdu něco nepřehlédla a tebe. Určitě ráda. Už jsem to slíbila Lucce a tak i s tebou se ráda potkám taky. Omlouvám se,ale přehlédla jsem toto. Moje chyba. Tak a už frčím se prohřát.

Haha (Út, 20. 4. 2021 - 20:04)

teď reaguješ na tu druhou Kláru.

pro HaHa (Út, 20. 4. 2021 - 20:04)

Práva Klára se pozná třeba tak, že nemenstruuje. Sice tady o tom v minulosti něco málo psala, ale jinak tady dva roky píše o tom jak denně čůrá a dělá to s Liborem, ale žádné týdenní pauzy v tom nejsou. Libor je sice labužník, ale až takový perverzák není, aby to probíhalo i v tom období.

Návštěvník (Út, 20. 4. 2021 - 20:04)

Q tqky pravá Kláa močí do pusy Liborovi v lese za každého počasí, jo a má pořád záněty močového měchýře. Denně bere saunu a vířivku, často si měří vysokou kapacitu močákum občas močí do nočníku ale plínky nenosí.

Návštěvník (Út, 20. 4. 2021 - 20:04)

Turek: Vem si plavky, pojedem se vykoupat, teď tam nikdo nebude.
Jana: Já se koupat nemůžu!
Turek: Tak se budeš dívat, jak se koupu já!

No, (Út, 20. 4. 2021 - 20:04)

Tak nedávno tady Klára psala o svých dnech a odpovidala na dotazy ohledně tamponu.

Návštěvník (Út, 20. 4. 2021 - 20:04)

JJá jsem též objevil pouze tuto žádost. Viky,co jsi měla na mysli? Toto?

Návštěvník (Po, 19. 4. 2021 - 20:04)

Neboj, to bude vpořádku, ať je to kdo je to, časem ho to přestane bavit.

Klára (Po, 19. 4. 2021 - 18:04)

Tak to v 17:37 jsem nepsala já. Byli jsme ještě na cestě. Udělali jsme si s Liborem děkovací kolečko moje i jeho a tentokrát jsem už čůrala na tom mým kolečku, protože jsem si schválně nedošla abych měla čůrání pro Libora a nějak se mi pipinka plnila rychle a pak už jsem nemohla moc vydržet, protože jsem měla kafe před tím a tak jsme u Soběslavic odbočili na cestu k lesíku a já tam rychle sukýnku nahoru a punčocháče s kalhotkama dolů ještě než ke mně přišel Libor ,protože to chtělo nutně a musela jsem a když mi dal pod pipinku ruku tak ta už byla v plném proudu. To jsem měla asi jako jsi měla Karolíno to čůrání ty dnes venku, ale já si pipinku nedržela, jen jsem si tlačila nožky k sobě než jsem se svlékla . Libor byl hodně velkej z toho tam dole ,ale já tady nechtěla se pipinkovat ještě a nechtěla jsem mu to jen udělat aby se uvolnil sám. On chtěl ještě jedno čůrání pak když jsme to objeli a v Příhrazích jak se procházíme a já potřebovala, ale ne tak kriticky a tak si mě mohl pomalu svléknout a opusinkovat na pipince a až pak jsem se vyčůrala a tak normálně hezky do loužičky a on byl zase velkej, ale že až doma a tak jsme chtěli jet , já jsem si sedla, že budu řídit ,ale on najednou se krásně zbláznil a už jsem měla jeho ruku pod sukní a v kalhotkách, on se otočil ke mně a chtěl abych ho hladila tam jak to měl velký a já ho chtěla hodně rychle hladit a jsem byla od něj hned postříkaná jak to hned pustil ze sebe a strašně krásně jsme se pak mazlili ještě dlouhou dobu v autě a on mě chtěl abych se vypipinkovala když mi bude hladit rukou, ale já se neuvolnila, když jsme byli takhle a mám v sobě nějakou velkou sebekontrolu, kdyby nás někdo třeba uviděl a šel okolo. Už jsme doma a já jsem s ním šťastná. Libor není žádný čuně , že se udělá a vypustí nebo že spolu čůráme. Kámoška v Mimoni mi včera napsala ,že se svým klukem se odvážila taky, že to chtěl a ona že nejdříve taky nechtěla. Tak já jsem taky společné čůrání nevyhledávala, ale líbí se mi to a pro Libora to udělám. Karolíno je moc hezký, že bys s Liborem nečůrala ,ale kdyby taková situace nastala s jakýmkoliv klukem, tak než aby ses počůrala, tak se radši vyčůrej. Jestli bude rozumný ,tak tě nechá a nebude se ani třeba koukat a když bude tak se taky nic nestane ,ale radši bych někam zaběhla do kouta nebo za roh. Karolíno, všimla jsem si komunikace s návštěvníkem. To není holka ,ale kluk, se kterým si povídáš, to se pozná, Věř mi. Jsem zkušenější, ale to neznamená, že si spolu nemůžete psát. Pa. a hezký večer všem. Budeme mít večeři.

Podpíčník (Po, 19. 4. 2021 - 21:04)

Vidím Kláro, že se tě tady někdo snaží napodobovat.,ale nemá na to . Poděkuji tobě a Liborovi. Velmi slušné psaní. Jen tak dál ! Dobrou noc.

Simona (Po, 19. 4. 2021 - 20:04)

Klárko snad jsem tě stihla tak dobrý večer. Připojuji se, velký posun a skvělé čtení. Máte se rádi a tak jsem pochopila,že Libor nějaké psychické krize překoná. Ono to bude asi spojené s jeho maminkou, co odešla. Mám tě moc ráda.

Roayal (Po, 19. 4. 2021 - 20:04)

Klárko, příjemný večer a ať vám láska plane trvale. Mj. Velmi pěkné čtení...

Jitka (Po, 19. 4. 2021 - 19:04)

Hezký večer Klárko a Libore.

Albatros (Po, 19. 4. 2021 - 19:04)

K + L maximálně podnětné. Díky za osvěžení dne.

Ondotron (Po, 19. 4. 2021 - 19:04)

Co den, to skvost. I Kdyby to bylo vymyšlené. Ne,to je prožité. Děkuji,že jste oba. Kdybych takovou dívku potkal ,tak bych snad umřel štěstím.

69 (Po, 19. 4. 2021 - 19:04)

Ta lehkost sdělení, ale zároveň obrovský náboj, magie. Kláro, Libore...TOP !

pepan (Po, 19. 4. 2021 - 19:04)

Klárko, vy jste s Liborem nejen nádherná milující ale i literární dvojka. Je to nakažlivé, já se už těším na zítra a na tvé a Liborovy čůrací momenty

Cynik - realista (Po, 19. 4. 2021 - 19:04)

I já se těším

Jana (Po, 19. 4. 2021 - 18:04)

Možná jsem Klárko prožívala také podobnou romantiku před lety, ale ty to dokážeš tak procítěně sdělit. To je dar. Děkuji, že jsi mi tím oživila vzpomínky na moje první lásky.pa.

Ivan L. (Po, 19. 4. 2021 - 18:04)

Má to někdo štěstí. A já makal celý den bez a žádný vzrůšo. Vážně, moc krásně jste spolu sladění. Neskutečná láska. Velmi mně to oslovuje.

Reklama

Přidat komentář