Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (So, 17. 4. 2021 - 16:04)

Že ti nevadí příspěvky Holky16, Sluníčka a další? Karolína je středoškolačka, Ztkaři jestli hledáš něco závadného je tu spousta diskuzí, kde se píše o dětech, tady všichni občanky máme...sama Karolína tady svůj věk také uvedla.

Lucka (So, 17. 4. 2021 - 16:04)

Klárko jak je na chaloupce? Pozdrav největší!

Návštěvník (So, 17. 4. 2021 - 12:04)

Kláro, prosím Tě a tvoje moč smrdí ? Vážně se ptám! Četl jsem v nějaké diskuzi zde jeden příběh a tam se ta dotyčná osoba chystala pít moč jedné ženy, ale dával pozor na to, jestli je žlutá nebo průhledná a taky na to jak chutná. Dík za případnou odpověď. Nejsem absolutně žádný znalec prozatím, jen dohledávám informace, na co je v reálnu nutno dávat pozor, aby se z toho místo luxusního zážitku nestalo fiasko. A že se na to s kamarádkou chystám.....29 let já 31 ona

Klára (So, 17. 4. 2021 - 11:04)

Pozdrav z chaloupky. Je tady stejně ošklivo jako doma, ale Helenka zatopila a tak uvidíme jestli zůstaneme nebo se vrátíme ještě dnes domů. Scarlett, řídila jsem a v pohodě a jeli jsme přes Mimoň a nahoru a nebyly to dvě hodiny ale hodinu a půl a to jsem jela opatrně a ještě jsme se vyčuraly s Nikou a mamčou ,ale na pumpě a hezky z výšky na záchodě. Já spolu s Nikou a po kafi se nám chtělo rychle a hodně, ale takový krátký a prudký spíš, než dlouhý čůrání. Je tady potřeba hodně poklidit a na zahradě ještě je potřeba shrabat listí a vůbec chaloupku oživit po zimě. Niki by tady ráda zůstala, tak uvidíme. Ťufíka jsme radši vzali s sebou . Helenka přijde odpoledne na kafe a tak tady budeme tvořit. Ani jsme nečůraly po tom jak jsme přijeli, protože jsme byly s Nikou vyčůraný krátce před tím. Ale třeba se venku vyčůráme nebo s Liborem. Dobrou chuť k obědu. My jsme si přivezli z domova a jen si to tady ohřejeme.

Vojko (So, 17. 4. 2021 - 11:04)

Vymočte se venku na chaloupce . Sluší vám to!

Návštěvník (So, 17. 4. 2021 - 10:04)

Tak to je jen důkaz, že Libor předal štafetu a jelikož je toho plný, tak pokračuje a píše své konkrétní příběhy lásek. Tak jen dobře. Nemá to chybu. Jsem jen zvědavý, jak se ten nový pisatel - spíše pisatelka s tím popere. Souhlasím, že to teď nese ženský rukopis ale ta osoba musí být z jeho okolí a znát to jak to bylo, jinak by za pár dnů ztratila nit.

Kikina (So, 17. 4. 2021 - 12:04)

Souhlasím. Ty příběhy ze života nemají chybu. Nemluvě o tom jak je to literárně krásné zpracované. Jenom tak dál.

Martin1 (So, 17. 4. 2021 - 13:04)

Je to moc pěkné. Souhlasím. Napadlo mne,ale třeba je to kravina ,jestli to nejsou ukázky z té Liborovi knihy a Klára píše sama za sebe.

Kikina (So, 17. 4. 2021 - 16:04)

Je to možné. Každopádně ten literární talent je nepochybný.

..... (So, 17. 4. 2021 - 10:04)

Jana.....krásná holka, na kterou jsem měl neodolatelnou slabost. Štíhlá panenka s rovnými vlasy k ramenům a krásné nohy, které se vyjímaly zejména v krátkých sukních, které ráda nosila. Byla nedostupná, provokující a nezávislá. Vždy si něco začínala s jinými kluky a mně jako by přehlížela, ale zároveň provokovala. Věděla, že ji chci. Tuze chci. Že jsem z ní úplně vedle a nemohu jinak. Lichotilo jí to a její dominantní převaha mě ještě víc vzrušovala. Chtěl jsem ji. Jako ženu, chtěl jsem ji pro sebe, chtěl jsem ji mít a byl jsem rozhodnutý udělat pro to všechno. Jednou jsme se potkali ve městě, pozval jsem ji do baru na náměstí. Červená blůzka a hnědá zvlněná krátká sukně a punčocháče, které zvýrazňovaly její nohy a roztáčely mé představy o tom, kde se jejich křivky spojují v jednu krásnou nedostupnou dívčí štěrbinku, skrytou pod hedvábnými kalhotkami.... Byla v pohodě, uvolněná, bavila se, provokovala. Špičkou nohy v páskových sandálech s odhalenou špičkou se mě jen nenápadně občas lehce dotýkala na lýtku a jako by nic konverzovala o všem možném. Doprovodil jsem jí domů. Měli jsme trochu náladu, v jedné chvíli řekla, potřebuju chcát. Rozbušilo se mi srdce. Byli jsme nedaleko stezky vedoucí k vilkám. Chtěl jsem jít s ní, když zamířila za strom. Nedovolila mi to. Čekal jsem u cesty, ale slyšel jsem ,její intenzivní močení za blízkým stromem. Myslel jsem, že to neustojím a vyběhnu k ní. Ovládl jsem se. Ale pouze do té míry, že jakmile se vrátila jsem ji pak objal a začal vášnivě líbat. Bránila se až, když jsem jí rukou zajel pod sukni ,ale bariéra se náhle prolomila . Chtěla to! Za mířili jsme ,plni chtíče, za blízkou zámeckou zeď. Vlahá letní noc . Myslel jsem, že to nevydržím a udělám se dřív , než budu v ní. Zvednutá sukně a spěšně stažené kalhotky a punčocháče. Vášeň ve všech zákoutích těl. Průnik její štěrbinkou. Au!...... Bolest předstíraná nebo opravdová.?...... Chtěli jsme to.....víc........ ještě víc...... nejvíc.... chtěla to ona...... .Ach ! ...... Chci do tebe....všechno do tebe......... chci tebe ...ještě . .....ještě........... ještě....... Zámecká zeď a koruny stromů - mlčící svědci láskyplných hříchů.... Bolest nepředstíraná a kapky krve . Byla ještě panna! Ve své provokativnosti a nabízení se byla vnitřně čistá. Jano...... blázínku. Po tom všem jsi se opět zacyklila do sebe a už jsi mne nechtěla nikdy připustit k sobě. Byl jsem špatný milovník? Úlet a pocity viny? Nebo nezralá na vztah? Zbylo jen několik fotek a jedna velká vášnivá vzpomínka.

Robin (So, 17. 4. 2021 - 16:04)

Fantastický. Jéžišmarjá, to se nedalo a je to.

Vojko (So, 17. 4. 2021 - 11:04)

Super! Škoda ,že jen vzpomínky. Mohl bych vyprávět.

Jitka (So, 17. 4. 2021 - 11:04)

Hezký den, mohu se jen zeptat? Ta Jana, je to ta, která se za tebe kdysi velmi postavila. Je to ta spolužačka z Liberce? (nádherný)

pepan (So, 17. 4. 2021 - 11:04)

Bombastický !!!

Willy (So, 17. 4. 2021 - 10:04)

To bych chtěl prožít .

Majka (So, 17. 4. 2021 - 10:04)

To je tak krásný ale zoufalý. Libore, jako ženská poznám, že jsi velmi nešťastný. Že za tím nádherným příběhem se skrývá velká bolest a osamění. Musíš psát. V bolesti a žalu se rodí ty nejhezčí příběhy a ty se zbavíš všeho těžkého.

Ondotron (So, 17. 4. 2021 - 10:04)

Ty kráso . To je výživný. Evokuje to moje zážitky z mládí. Jen to umět napsat. Být mladý a bez ženský, vyhoním si ho u toho .

Holkočůr (So, 17. 4. 2021 - 09:04)

Zdravím. Tady v Praze prší a tak nevím jestli půjdeme se Soňou ven na výlet . Radši ji vezmu domů a uděláme si chcaní u mne se vším. Kláro, body pro tebe!

Návštěvník (So, 17. 4. 2021 - 08:04)

Je to bezvadný, holky pište o čůrání. Čím víc tím líp. Taky se mi zdá, že po tom útoku to píše jiná Klára. Ty odchylky jsou patrné. Ale hlavně, že to jede.

Hm, (So, 17. 4. 2021 - 08:04)

Je to nyní výrazně ženský psaní. Taky to pozoruji. Ženský rukopis a myšlení. Jestli to předtím nepsala ženská, tak teď bych si na to vsadila. Ale je dobře, že pokračuje. Ještě mě napadlo, ale musí být v tom přímo angažovaná.

Reklama

Přidat komentář