Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Čt, 15. 4. 2021 - 18:04)

Byla jsem s Liborem venku. Jeli jsme autem jen tak. Já nechtěla kolečko, bála jsem se ani nevím proč, ale bála a tak jsme vyjeli jen do Příhraz a že se tam projdeme chvíli lesem. Já se bála řídit a jen jsem seděla a dívala se a nějak mi vše nedocházelo. Prošli jsme se lesem ,ale bylo chladno a já vůbec nemyslela na čůrání, ale mně se opravdu hodně nutně chtělo, ale Libor poznal, že nejsem schopna mu vyhovět aby mně hladil na pipince ,ale on je velmi citlivý a strašně chápavý a tak se jen díval a nechal mne vyčůrat samotnou a já to pustila tam někde u stromu ale i když to bylo hodně, vůbec jsem to neprožívala aktivně a pak jsme šli dál a povídali si a on mi řekl, že by mě chtěl za ženu si vzít a já byla šťastná a objala ho a líbala a plně se mu oddala celou svou zraněnou duší. Nešli jsme pak daleko, bylo mi trochu slabo a trochu se mi motala hlava za chvíli. Tak jsme se vrátili a bylo to horší až jsem se i trochu chvěla a bylo mi špatně celkově a chtěla jsem hodně se napít a Libor měl v autě vodu s bublinkama a já jen tak seděla a už jsem chtěla domů. Když jsme jeli z lesa v těch zatáčkách chtělo se mi blinkat a tak jsme zastavili, ale nešlo to pak jsem si jen zavřela oči a nekoukala se až domů než jsme dojeli a pak už se to srovnalo. Libor mi hned změřil doma tlak a zjistil ,že mám 95 a spodní 65 a že je nízký a udělal mi kafe. Tak ho mám vypitý a už je mi líp. Já moc přes den ani nepila a tak musím asi hodně i pít. To v lese bylo první větší čůrání, já ani nevím jak jsem čůrala ráno, ale vím, že mě vedla za ruku Nikola a asi jsem se vyčůrala, ale moc si to nepamatuju a vím, že jsem hned v pelíšku byla a pak vím, že jsem se vzbudila až po desáté. Dívám se na čápy na hnízdě a jsem jako by odpojená od všeho a nejradši bych šla zase do pelíšku a usnula, ale ještě si dám ráda večeři. Niiki by chtěla ještě dnes být u mne ale já bych už radši Libora. Niki je moc hodná, ale Libor byl v jejím pokojíčku do rána a tak já se s Liborem už srovnáme. Niki je moc hodná, já ji mám ráda a mám ráda všechny vás, co mě tady dáváte sílu. Nečetla jsem nic, promiňte že neodpovím ,já opravdu psychicky nemůžu, ale ráda jsem napsala. Libor nabízí vířivku a jestli ji dám tak možná, ale saunu ne. Moc hezký večer vám.

Simona (Čt, 15. 4. 2021 - 21:04)

Dobrou a láskyplně klidnou noc Klárko. Poslední hodiny a dny mě zasáhly, že jsem ani nemohla příliš reagovat,abych nebyla naprostá na ty trollšikanisty. Bude líp , neboj. Vůbec se nediv, že ti bylo špatně . Jiný by se z toho třeba sesypal natolik,že by skončil v nemocnici. Neboj, to ti nehrozí.

Zuzka (Čt, 15. 4. 2021 - 19:04)

Neboj, zítra zase bude o krok lépe. Těším se!

Scarlett (Čt, 15. 4. 2021 - 19:04)

Nevím proč brečím u něčeho, co už bylo, ale nemohu si pomoci, je to tak živé. Já bych tě objala a dala ti pusu a energii ,kterou bych ti mohla dát. Pro mne jsi úžasná, že jsi dokázala v tomto stavu to vůbec sdělit. Zítra bude už tady ta naše Klára s jiskrou a radostí. Budu s tebou usínat .

Karolína (Čt, 15. 4. 2021 - 19:04)

Mám tě ráda a neboj se. Klárko já bych ti taky dala kávu a taky když ti je špatně bych ti dala čaj na uklidnění. Jestli často zvracíš tak třeba budeš mít děťátko . Ale asi to je tím včerejškem a tím vším. Já jsem venku nečůrala jako ty ,ale jen doma. a taky i hodně někdy, protože přes den hodně piju.

Jana (Čt, 15. 4. 2021 - 19:04)

Karolíno, to nebude děťátkem, to je tím, co prožila v posledních dvou dnech. Mě by taková věc dokázala rozklížit na dlouho. Ale neboj se o ní, to se srovná za den ,dva . Za pár dnů maximálně.Uvidíš.

pepan (Čt, 15. 4. 2021 - 18:04)

To je síla. Ale bude dobrý.

Martin1 (Čt, 15. 4. 2021 - 18:04)

Klárko, ne to nejde. Chtěl jsem něco napsat,ale mě to odrovnalo, rozhodilo Klidnou noc,zítra napíšu .

Lucka (Čt, 15. 4. 2021 - 18:04)

Já to přečetla a bulím jako malá holka. Klárko, do prdele, všechno bude dobrý. Takhle ne, musíš se srovnat a ty léky vyhoď. Takhle jsi úplně jiná a já se o tebe bojím a chci tě maximálně podpořit. Tohle já nedávám, ale jsi moc hodná, že píšeš, tím to taky dostaneš ze sebe. Já tě mám ráda, do prdele jako nikdy. Zkurvený sráči, co sem psali ty hovna. Kurvy hnusný.

Návštěvník (Čt, 15. 4. 2021 - 22:04)

Nezlob se,ale ty si zralá na psychiatra,to nadàváš i u tv režisérovi,pochopím,že tě něco dokáže rozbulit,ale todle je moc,nadávat někomu,kdo píše příběh,měla bys s tím alkoholem asi brzdit!!!

Návštěvník (Čt, 15. 4. 2021 - 23:04)

No je fakt, že asi všichni teď ví jak to je, takže psát tu, že jsem s Klárou dnes odpoledne telefonovala je zbytečný až ujetý, ale jinak držet jí jako postavě palce proti tomu nic nemám a klidně se připojím.

Návštěvník (Čt, 15. 4. 2021 - 18:04)

Tím koncem jsi se teda taky pěkně předvedla...začátek byl v pohodě, ale koncem se řadíš mezi ně. A vůbec chceš podpořit jen Kláru nebo celou diskuzi, že vylezeš jen tehdy, když napíše a jinak do diskuze ničím nepřispíváš? To platí i pro ty nad tebou Kláru podporuje, ale koukejte se držet tématu a psát o chcaní.

Pavlína (Čt, 15. 4. 2021 - 17:04)

Klárko jak ti je? Myslím na tebe. Nejsi mi lhostejná.

Hojda (Čt, 15. 4. 2021 - 18:04)

Pavlíno chci se jen zeptat, ty jsi ta Pavlína, která tu psala o dovolené v kempu Kristýna?

Pavlína (Čt, 15. 4. 2021 - 18:04)

Ne,to je jen shoda nicků.

Hojda (Čt, 15. 4. 2021 - 19:04)

Ok, děkuji. Jinak se připojuji a přeji Kláře hodně síly a brzké zotavení!

Ludva (Čt, 15. 4. 2021 - 17:04)

Mně se to líbí, když slyším jak někdo čůrá. Je tu někdo kdo to má také rád slyšet někoho jiného čůrat? Holky to mají lepší, protože chodí čůrat do kabinky a nevidí jak ta druhá vypadá, tak si ji můžou představit.

Lucka (Čt, 15. 4. 2021 - 16:04)

Klárko myslím taky na tebe a z toho psaní je vidět,že ti není ještě ok. Neboj,Libor tě miluje a nic ti nehrozí. Pa.

georg (Čt, 15. 4. 2021 - 16:04)

Tato reakce byla na jiné Klárčino zklamání,ale hodí se sem i nyní.
Klárko,posuzuješ lidi podle sebe a proto jsi zklamaná,když se chovají jinak,než čekáš. Přesto,za dva roky,co sem píšeš,početně dalece převyšují lidé,se kterými se přátelíš a udělali Ti radost,než ti co Tě zarmoutili.Osobně jsem tímto zjištěním mile překvapen.V čistě anonymním internetovém prostředí je mladá,upřímná a lehce naivní dívka,snadný terč. Pevně věřím,že zůstane,v nejhorším případě,jen u takovéhoto žertíku,kdy nikomu nevznikne žádná újma.
Na závěr,lepší je žít pro přátelé a rodinu a toto virtuální prostředí brát s velkým nadhledem,jen pro zábavu.

Hol.ka. (Čt, 15. 4. 2021 - 16:04)

Kdybych měla močit v páru s klukem tak nikdy. Kdybych měla stálého partnera tak to je něco jiného a dokázala bych si představit i takovou romantiku jako Klára s Liborem. A že močí holky spolu tak to je normální. Chlapi taky dělají potřebu vedle sebe a nic se neděje.

Reklama

Přidat komentář