Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Filip (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

Já také děkuji. Udělala jsi mi radost, že podporuješ moje přesvědčení. Hodně štěstí v životě !

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

Ale tohle nejsou žádné pornostránky! Každý, kdo je někdy navštívil ví, že povinně obsahují informaci o nevhodném obsahu a to minimálně při vstupu, ale většinou všude na stránkách je umístěn věk 18. Tady nikde nic takového není.

Ivo (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

Čtu diskuze na doktorce asi tři roky a někdy před rokem jsem se po zničení několika dalších dostal i sem. Může mi někdo říct, co je to dnes za dobu, že každou dlouhá léta fungující diskuzi musí nakonec skupinka haterů všeho a všech zničit? Rád si čtu i staré příspěvky a před 10 lety si tady lidi v klidu povídali každý o tom, co je baví a dnes? Škoda, ale další diskuze to má asi spočítané pokud Klára a další nevytrvají.

Majka (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

Souhlasim s tebou. Toto je hnus. Klára je dospělá a drží lajně. A tady na ní vydají takový s prominutím sračky. A každý kdo je na její straně je ona nebo Libor. Známá taktika, i kdybych se tady odhalila s adresou. Blbce nepřesvědčíš.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

Libore, jsi průhlednej jak špinavý sklo.

Majko děkuji Ti (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

..že jsi si uprdla. Tvoje upozornění na sebe nám dodalo do života tak potřebnou energii a naději na lepší dobu. Ji úžasná! :)

Čau (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

A co tak pokračovat v informacích o piss aktivitě a realitě v zahraničí ?

Hojda (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

Jsem jednoznačně pro. Když je tady tolik přispívajících se zahraničními zkušenostmi, jak se kde ve světě holky holí nebo naopak neholí?

vlastně ano (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

..to je někdo kdo je fakt maniodepresivně posedlý už jen reagovat, protože nic vzrušujícího na těch tématech tady není. Většina lidí se bojí napsat těm údajně mladým dívkám, aby se nezapletla do křížku s policií a on přetrvává a přetrvává toto jeho zplozené dítě fikce udržet při životě co nejdéle. Už mu nevadí , že si dlouho píše jen on sám. Dnes mělo naději toto vlákno být oživeno novou tématikou ale evidentně byly reakce na zdejší příspěvky spíše sporadické než aktuálně nové , jak to je když přispívá On sám , ten kdo toto vlákno udržuje při životě a evidentně se mu nelíbí, když ho někdo, to vlákno oživuje jinak než on.

On (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Kláru nepřestane psát nikdy. To spíš vymění ty vedlejší postavy a honiče. A zase se zhroutí v nějakém emocionálním příspěvku.

a (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

reagující strýček (anonym)
Sluníčko máš hezkou pipinku? A čůráš rychle nebo až po chvili když si sundáš kalhotky ?
odpovědět
28. Únor 2021 - 7:31

Ty vole (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Ty vole tak číst toto, chce fakt žaludek. nemusíme se ani vůbec bavit o tom kdo to napsal, protože je to jasné, ale , Ty jo to musí být velký kretnén. Hrozně co za dětství musil mít a co si musel prožít, když toto píše den a noc den a noc den a noc už tak dlouho. Ty jo, si představ ten stav toho člověka. Jak utíká a uchyluje se k odpovědi a kontroluje kdo kdy kde a co napsal.

No, (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Dobrá logistika po dvoutýdenní přípravě.

Tak (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Kruh se uzavírá a Karolína úplně stejně Sluníčko a další se hlásí už jenom ke Kláře. Pak že to není jedna osoba, když se chovají jedna jako druhá. Jako řešení toho problému to nepřináší vůbec nic jestli psát o své potřebě jednomu nebo všem.

Třeba tohle (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Sluníčko (anonym) (původně dvanáct let, pak patnáct)
Včera jsem se s Bertíkem sešla, ale byli jsme jen venku a čůrala jsem ale do pipinky nebylo. Když byla zima a já jsem to nechtěla v zimě a domů to nešlo, když byli rodiče doma a tak jsem se vyčůrala hodně jednou za chatou na dříví a Bertík mi to ukázal a jak pak mu to šlo a udělal se hezky do mého čůrání a pak jsem čůrala ještě jednou než odjel u nádraží za skladem a taky se mu to znovu u toho udělalo ale už hodně chtěl abych mu to udělala já a pak jsem to měla od něj v ruce . Já nemohla do pipinky v zimě a až bude teplo tak jo . Ale on byl moc rád že jsme byli spolu. Je mu 16 a je o rok starší než já ale to nevadí .

Klárko nepiš s… (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Klárko Ty asi budeš ta starší, že? Prosím Tě, moc Tě o to prosím , abys už nepsala více tady protože to dělá velice zle Vám hlavně , ale i potencionálně naším dětem. Děkuji Ti za pochopení, Máma.

Tom (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Klára, že sem přestane psát? To je asi ta největší pomatenost, kterou jsi sem dnes napsala.

Karolinko už … (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Karolínko, chci Tě poprosit jako maminka dětí ve Tvém věku. Už sen nepřispívej a nic víc už nikdy nepiš prosím. Moc Tě o to prosím. Máma

Podívejte se (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Ten ko ..kkot který tady toto vlákno sugestivně vede k dětem podívejte se jak píše. Vložil jakoby reakci pomyslné Karolíny, a ta Karolína je teda absolutně nechápající osoba, která
ani nepostřehla , co se tady rozviřuje ..takže přesně na toto sází tento nemocný člověk, na naučenou taktiku komunikace, která ale nechápe, že již druhý den je pod palbou odhalení a je více k posměchu jeho vlna pokračování, než schopnost se jakoby vytratit a ..bude psát opět a opět jako Klárka pak napíše jako Karel pak podobně, jemu jde jen o možná i jedinou jednu odpověď denně od potencionálního někoho kdo není on sám. Karolína (anonym)
Odpověď na Takže kdyby to byl klučičí
Kdyby to byl klučičí kamarád tak kdyby to byl od nás z vesnice tak jo. Myslím že by mi i pomohl abych se tolik nebála a hlídal takový je jeden a asi se mu líbím ale nic jsme spolu neměli jen pusu ale s ním bych se nestyděla kdyby se mi chtělo.

Anna (Út, 13. 4. 2021 - 14:04)

Drazí přátele. Poprosím Vás jen o to, pokud budete tak laskaví, kdokoli z Vás, jen jednou denně okopírujte ten text co je napsaný pro děti, které se zde můžou objevit, okopírujte ho a vložte jako vzkaz a odešlete. Ono bude pro to bezpečí dětí stačit jednou denně, aby to tady vyselo a znásobila se tak možnost, aby si to děti když tak pročetly a odešli odtud. A nebuďte vulgární na reakce těch osob, kterých minulost neznáme a nevíme jak jim kdo ublížil. Ze zkušenosti sociální pracovnice vím, že jen ignorace je může vypudit a naopak pokud nemůžete zasáhnout exekutivou , ale jen slovním přestřelkou, moc šancí oslovit jejích raněné srdce nemáte. Jsou to jen osamocení, smutní, agresivní a ubolení jednotlivci, kterým přítomnost zde dává "moc". Pocit, že jejích hlas je slyšet a odpověď pod novým nimi nenapsaných Nickem je doslovně ukájí a to emocionálně hlavně protože toto jim chybí.

Reklama

Přidat komentář