Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 11:04)

Psala, že je jí patnáct, takže brzdi, ať si nenaběhneš.

No, (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

psát si s 15 ti letou a výš není přece problém. Opatrný bych byl kdyby byla mladší. Tak maximálně o močení, ale žádné sexuální techniky, nabídky na setkání atd.

Tom (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

Souhlasím proč by měl být problém psát si s někým 15+ ? S mladší skutečně ne, ale v případě Karolíny pokud půjde pouze o psaní bez nějakých dalších věcí (fotky, videa, odkazy na některé stránky apod.) není na tom nic zakázaného a to ani v případě, že by psala o jiných věcech. Pokud jí bylo 15 může mít legálně styk a psát o močení ne?

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

Proč je blbé si psát s dívkou které je 15+? Protože si kokot. Protože Ti "přeji" aby Tvoji dceři nebo synovi v patnácti, taky napsal nějaký prasák jako ty o to jak je rozkošná sedící pipinka na na bobku a v palici máš jedině demokratickou jistinu toho, že ti ten tvůj smradlavý čurák prokurátor nemůže ufiknout. Proto, protože Ti to vyhovuje a provokuješ tady a vyvoláváš sugestivní reakce. ale jsem si jistá, že Tvoje deviace tě žene silnějším větrem , než je ten tady za klávesnici a jednou to přeženeš i v realitě a pak uvidíš proč se nehodno takto chovat debile jeden omezený

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Naprosto souhlasím. Ona společnost si s těmihle pány co si chtějí povídat o prcinkách holčiček stejně poradí. Ale bohužel někdy nestačí a ni když mají doma svoje děti. Prostě si svoje úchylárny vylívají na dětech na netu. A je taky jedno, jestli ty patnáctileté píše nějaký jiný úchyl. Prostě vytvářejí prostředí, které se snaží říkat, že existuje rozdíl mezi bezpečným a nebezpečným úchylem.

No, (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Když je vám to tak nepříjemné,proč tedy tyto stránky vyhledaváte? Aby bylo jasno já píšu za sebe,vychovává jsem tři děti a jedno vnouče, pedofilie a násilí je hnus. Stejný hnus jako vaše výpady proti neškodné komunikaci na dané téma. Pokud by to bylo nezákonné, už by vlákno neexistovalo.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Neškodná komunikace na erotickém vlákně s denními pornopříspěvky popisu soulože? A děti? Jsi normální? Víš jak jednoduše je dítě zmanipulovatelné, kdy začne mít dojem, že s povídání s cizími pány o pičce je úplně normální? Vlastně pro tebe a tvoje děti je.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Sakriš, proč já to neumím napsat tak krátce a jasně jako Ty. Děkuji Ti za názor chránicí naše děti.

No (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Ty jsi nezákonný a přesto stále existuješ :))), ale máš tady IT specialistu, který Ti potvrdí jak probíhá sběr dat a a proč rušit debatu ve chvíli, když kromě nás rozhořčených žen, na druhé straně datového spojení sedí analytik ,který monitoruje vývoj naších diskuzí a bez toho aby musel vlákno rušit, nechává prostor k vychytání potencionálních společensky nebezpečných jednotlivců, a proto i může nastat rychlé "padla klec jak blesk z nebe" Na milion procent ani ty a tobě podobní nepřispívají jen do tohoto fora, ale matematicky přesně je těch míst více, když se materiál vzorců sjednotí, tak se může někde rozhodnout, AKCE KAREL klop klop klop, "tady policie české republiky otevřete okamžitě dveře" Jako nejhorší chvilka televizní dokumentární ságy V SÍTI by ten poslední příspěvek odhalení toho táborového asistenta? Který vůbec nechápal co je špatné na tom co dělá, že teda lanaří holčičky sugestivně jako Karel a jemu podobní , ta ostuda ale byla dehonestující

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Možná by nebylo od věci jít chránit opravdové děti někam na instagram a tiktok.

Super (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Tak začni tím ty, my se přidáme taky. To chceš jako říct, že tady toto zdejší prostředí je málo toxické ? Potichounku se zbaběle vytratit a nechat být tento roj špíny na pokoji?

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Je to v pořádku. Komu je 15 a více.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Ne, tím chci říct co napsal aha výše, nikdo pod 15 sem nepíše tak co pořád máš? Vytahuješ tady V sítí, kde představitelkám "bylo" poněkud méně. Pokud bude někdo obtěžovat malé, co chodí na uvedené aplikace a nikoliv sem rozhodně to nebudu schvalovat, ale co řešíš tady je nějaký tvůj problém v počtech nebo jak máš nastavené ty věkové hranice pro přístup na tuto stránku?

Karel (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

Tohle je ta společenská objednávka. Dřív se to vůbec neřešilo. Jenže nyní je to líbivé. Jano ,jsi jedna z mála mamin co ještě to mají v hlavě srovnáno. A jsem otec tři dětí ,ale nebudu je vychovávat ve strachu z něčeho,co je minoritní a nebezpečí minimální.

Jana (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

Jako matka dvou nezletilých dcer ti mohu říci, že naopak ty jsi kokot. Já dcery vychovávám v úctě ,ale ne v celibátu a omylů,že tyto věci neexistují !

aha (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

takže si na internetu povídají s nadržencema o kadění a čůraní? No, ty budeš matka roku nebo fejk.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

Ty jo. Jana matka roku. Tak sem dej svou adresu vypatlaná ubožačko, nechť potvrdí Tvoje okolí co to jsi za umělkyni ale ty jsi prostě kurvou v mozku, nejsi vůbec žena a ani matka a vrací se to tady přesně do okamžiků, to proč je pobyt tady nebezpečný pro naše děti.

Jana (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

Umíš diskutovat slušně? Já jen nebudu vystavovat děti hysterii, která se v posledních letech vytvořila a nebudu tak ohrožovat jejich zdravý psychický vývoj. Už proto, že moje povolání je ve školství a něco o této problematice vím. Tím neschvaluji úchyly, ale taky mě štvou rádoby matky něco na způsob biomatek,co rozporují očkování. Až musel zasáhnout soud ve Štrasburku a dát jim přes prsty...

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Takže abychom si to shrnuli. Jsi matka a učitelka. To je docela kompetentní osobnost pro to, aby byla vzorem, protože má ve výchově a vzdělávání dětí nejen vzdělání ale i praxi. A ty nám tedy doporučuješ, abychom vedly děti k tomu, aby si psaly o vyměšování na netu s pány a tak se učily diskutovat a jakoby se zvocelit? Ano? V rámci zdravého psychického rozvoje?

Tom (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

Neumí. Jen by mě zajímalo, kde tento byl před dvěma lety, kdy sem psala Klára ve svých 16? Nevzpomínám si, že by to někomu vadilo. S Bertíkem byl asi také v pohodě.

Reklama

Přidat komentář