Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Pro Klarku (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

Klárko, musím a chci se Tě zastat. Velice Ti děkuji, že jsi dnes nepřispěla nijakým komentářem. Je mi u zadku to jak močíš, podobně jako i to, jestli se budeš cítit dotčená. Svět tady na internetu nemá nic společného se světem, který žijeme každý den a celý život s těmi na kterých opravdu záleží. Přeji Ti krásné chcaní před přítelem a do pusy tvého přítele, ale ušetři náš, těch popisů spojených se zdrobnělinami. Až budeš chtít napsat jak se ti třpytí moč na silonkách, jako i sperma tvého přítele, bude to daleko více přínosné pro nás muže, než Ty tvoje předešlé hovadiny o zahrádce a co já vím o čem ještě. Zůstávám s obdivem a naději, že ti chodidla v silonkách krásně voní potem.

Žena (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

Proč by nemohla žena podpořit Kláru? Já v tom nevydím problém. Ona je člověk příkladný, ne ty vaše pubertální výkřiky.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

Protože Klára je literární postava, už to pochop, takže ji můžeš podpořit jak třeba Fanny Jiřiny Bohdalové . A naštěstí holky denně popisují jak souloží a piss v zimě v lese , jak se trefit do huby a ležet naledové zemi tak to je prosím jen výmysl ta fikce
hle

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

To jo, ale nemyslíš, že když je autor literární postavy Klárky 56 letý přitloustlý mezek, že to nemůže být ani kapku vzrušující? A když máš vlastní děti, tak tě taková představa dostává do zuřivosti. Tak to je.

Ty vole (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

Chlapi jsme v pindě všichni. Žena podporuje ženu v tom, aby nějaká dívka psala o moči vytékající z kundy. Teď se zamyslete, že si budete vybírat partnerku na celý život a svěříte ji výchovu Vaších dětí a natrefíte na adeptku jménem scarletttt-a, nebo pedagožka Jana. Ty vole! Zlaté naše maminky, které nemají páru o tom co je internet a jak lze trávit čas o kecech spojených s hovny a skandováním při močení.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

Neber si to tak. Naštěstí je kupa vynikajících žen kolem nás, kter by taková blbost ani jen nenapadla. Četl jsem si příspěvky od hn a musím říct, že to musí být ženská, která se o rodinu dokáže výtečně postarat a chránit, na rozdíl od pedagožky s 22 letou zkušeností v oboru ochrany deviačního chování. Nechtěl bych se hn dostat do hledáčku pozornosti. Za mě je to celé nesmysl. I já si myslím, že je to jedna a tatáž osoba!!!! Muž hecující diskuzi, co mu evidentně dělá dobře a potěší ho i příspěvek podobně strádajícího kamaráda. Jen on ví, kdo je ta jiná osoba, protože všechny ostatní příspěvky píše jen a jen on a to různými styly, si myslím..

No, (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

jestli je Hn, příkladní osoba, tak tedy nevím nevím. A ta paranoia, že všechno je Libor je už taky trapně ohraná, ale tak alespoň za sebe: Klára není nemocný člověk,je jen nezralá a prošla si mnoha těžkými zkouškami. Psát o močení na diskuzi o moče v pořádku a mne jako ženu to nijak neuráží.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

Počkej počkej,vždyť tady píšou,jak je Klára příkladná a inteligentní,je vzorem a ty teď píšeš,že je nezralá,něco asi špatně ne?

Sluníčko (Po, 12. 4. 2021 - 08:04)

Klárko, poslala jsem ti SMS, že zavolám po výuce. Zatím ses neozvala tak píšu tudy. Mám tě moc ráda. Čůralá jsem jen na zachode6 a moc se mi chtělo taky asi jako čůráš ty ráno. Včera jsem čůrala i venku a hodně z pipinky. Bertík přijede ale víc ti řeknu telefonem.

Scarlett (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Také to nedělám ,ale po té včerejší nechutné smršti korunované psychický hraniční hn,tě chci Klárko podpořit jako žena,která si tě velmi váží hlavně za upřímnost a postoje,které nese tvoje bytost. Proto se nenech znechutit a piš dál. Pro mnohé to není pouze o močení ale o lidské oběti hrdosti a morální čistotě. Držím ti palce. Pokud bys skončila,porozumění tomu,pak přikládám kontakt na mně...scarletttt 09@ seznam.cz

fůůůůůj (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Lucko? Jak bys zareagoval , kdybys močila venku a někdo by Tě mohl zahlédnout ? To je lepší téma k diskuzi.

fůůůůůj (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

fůůůůůůůůůůůůůůj, ale co víš, možná taky nesmrdí, ale slaně vytváří filtr na jazyku. To se pak da pít. Moje žena mi poskytuje piss jen v létě, když papá jen a jen ovoce a zeleninku a pije pouze vodu a víno.

Lucka (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Přeji také dobré ráno. Dnes nám tady prší a ochladilo se. Jak u vás? Já jsem ráno čůrala jako vodotrysk z plnýho močáku. Ale už je to in a už je dobře. Ten můj je zase na 3 dny v práci a tak budu doma sama,ale taky musím dodělat nějaký věci. Tak se s maminkou držte, kdy bude mít to další vyšetření?

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Hele, hele neser se. Nech pedagožku, aby nám popsala syčení její uro díry. Když má dvaadvacetiletou zkušenost v oboru a skončila VŠ ve věku třiadvaceti let, tak to je ve věku když to musí syčet a smrdět kvalitně!

pro Janu (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Jani? Nejsem sice "hn" , ale moc se těším jak nám popíšeš močení tvých dětí. Jsi super matkou a vynikající pedagožka, tak nešetři slovy a podrobně popisuj. Těšíme se. Tvoje blízká a srdečně oddaná parta úchylů.

Majka (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Klárko ,myslím na tebe. Pozdrav z Vansdorfu. Já zase zavolám po dv. Nenech se znechutit. Tady tě mají rádi lidičky a tak piš dál. Cinknu po obědě. Probereme to.

Jana (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Musela jsem se sem podívat i ráno,což nedělám, ale ty včerejší komentáře mně také dost znechutily. Klárko, doufám, že jste v pořádku a i maminka je Ok a tak ti přeju klidný den a samozřejmě se těším, že se ozveš. A na závěr jedna poznámka. Paní "hn", jsem matka dvou dětí a s dětmi pracuji jako pedagožka 22 let a tak si myslím, že dokážu posoudit hranu, co je a není škodlivé . Vy jste ale skvost a psychologický klenot této diskuze. Děkuji vám, že jste tímto v sobě odhalila skutečnou povahovou charakteristiku i motiv, proč chcete škodit. To je o vašem zrcadle. Vy máte neskutečný problém v přijetí ženské autority. Viz.váš nezpracovaný blok s matkou a vaše vysoké procento agrese a vnitřních strachů.

fajn (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Ahoj Mirku, "i já se těším" na čůrání tvoji dcerky, to bude zcela jistě supr začátek tvého debilního dne.

Mirek (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Klárko dobré ráno. Přeji příjemný den a těším se nad tvé čůrání.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 05:04)

Morálka člověka, který se vyžívá v napodobování psaní patnáctiletých dětí?

Reklama

Přidat komentář