Reklama

Incest

Steve (Po, 5. 4. 2021 - 21:04)

Zase zdejší nové velikonoční pohádky? Ten reál bych chtěl vážně vidět ... Písmo snese ledascos, to víme všichni.

Návštěvník (Út, 6. 4. 2021 - 03:04)

Steve, ty blboune nejapný, běž se vyhonit a neotravuj, jsi už s tím trapnej

Steve (Čt, 8. 4. 2021 - 01:04)

Copak ... Pán je nasranej že tu odkrývám lži a trapné pohádky? :-) ooooo

Syn (Po, 5. 4. 2021 - 11:04)

Jednou sem povolil zábrany a napsal mámě že se mi líbí její prsa a jestli mi je ukáže. Ona mi napsala co mě to napadá. Napsal sem jí že to myslím vážně že mě vzrušuje a chci ji vidět nahou. Odepsala přijď domů. Šel sem a máma byla v koupelně upne nahá a seděla na vaně. Řekla mi tak mě tady máš a taky se svlikni.na nic sem nečekal a vyndal ho už tvrdyho. Řekla mi pokud chceš můžeš si to predemnou udělat ale nic víc. Klekl sem si před ní a začal honit před mámou až do konce. Dělám to teď každý den takhle už 3 měsíce a mamka je povolnejsi nechala mě do ní strčit prsty...verim ze za pár dní zasunu

Karel (Pá, 2. 4. 2021 - 18:04)

Ja jsem sukal 3-ku s matkou a sestrou-one jsem je vystrikal

Návštěvník (Pá, 2. 4. 2021 - 22:04)

To jste povedená rodinka , ale co je doma za dveřmi nikdo nevidí a nikoho to nepohoršuje .

Návštěvník (So, 3. 4. 2021 - 02:04)

Před několika lety sem vezl pozdě večer známého s jeho matkou k nim domů, byl sem řidič taxislužby ale zarazilo mě jak se v opilosti spolu bavili. Že se těší domu a takové řeči... Když vystoupili tak do vchodu baráku šli jako dvě Hrdlicky napadlo mě že mají asi něco spolu v plánu no nebudu zastirat že sem mu záviděl těžko říct co se děje za zavřenými dveřmi mnoha rodin

Miki (St, 31. 3. 2021 - 03:03)

Steve, ty jsi normální vůl, nemáš co komu radit a vymývat mozky

Steve (St, 31. 3. 2021 - 17:03)

Ty už ho máš vymytej, vid'.

Návštěvník (So, 3. 4. 2021 - 01:04)

Soudruhu důchodče, koukám jak jsi opravdu blbej, měl jsem rád tvoje názory, ale teď jsou více přihlouplé, myslíš si, že jsi nadčlověk a můžeš druhým vymývat mozky. Pro mne jsi kretén.

Miki (Út, 30. 3. 2021 - 20:03)

Koukám že "kdosi" jsi ty. Co je na tom špatného, nahota je přirozená, jestli otec a dcera nebo matka a syn jsou nahé, je to v jejich rodině a nikdo nemá právo je za to soudit nebo říkat že se mu to nelíbí, je to každého věc, jak to mají nastavené

tak (St, 31. 3. 2021 - 18:03)

obnažování se v rámci rodiny, zvl. opačná pohlaví a mezi generacemi, to je jen krůček od incestu. Nějak beru, že třeba otec zná dceru od mala, ona se nestydí ani v pubertě, nevzrušuje ho, protože ji bere jako dceru. Tak se před ním vykoupe v podvečer nahá. Ale obnažovat se před vlastními dětmi, to je fakt fuj. Jiné národy to dělají, třeba v Indii není neobvyklé, že 80letý muž obcuje s vlastní pravnučkou, které je 9 nebo 11. My ale jsme přeci jen jiná kultura a já opravdu incest považuji za nejhorší zvrhlost. Já nijak nedramatizuji, když třeba večer jsem vidět tu paní s dcerou, jak nahé vylezly z vody. Ale incest mi vadí velice.

Marta (Pá, 9. 4. 2021 - 10:04)

Tady s vámi musím nesouhlasit, že nahota mezi generacemi v rodině nutně povede k incestu.
Doma jsme nahotu vnímali za normální, obzvláště v malém bytě při používání koupelny není
jiného zbytí. V současnosti mám 22 let, nemáme žádný problém když mě otec a nebo bráška
zastihnou při sprchování nebo depilaci.

tak (Pá, 9. 4. 2021 - 16:04)

nahota v rodině a incest jsou dvě věci. Ale jak tu píše kdosi v následujícím příspěvku, když on vidí svoji o pár let starší sestru nebo mladou matku, tak ho to vzrušuje. Takže asi tolik nevadí, když osmiletá dívka vidí nahého otce, i když i takto malé děti jsou zvědavé. Ale tady jde jen o dětskou zvědavost, kde jsou na nahotu zvyklé, tak pak nezírají. Jiné ovšem je, když kluk v pubertě vidí vyspělou sestru nebo matku. Pokud ho to vzrušuje, tak mi to jako normální nepřijde. Spíš by mi přišlo normální, že dospělou dceru v koupelně uvidí její otec, zná ji od mala, žije s manželkou a dcera pro něj sexuální objekt není, vzrušovat ho nebude. I zde bych to omezil, přejít před ním nahá z koupelny, ano, aby aby viděl, jak si vyholuje pipku, tj. musí být dole rozevřená a tak, tak to mi přijde i před otcem nevhod. Že uvidí jen čárku, to bych nějak bral, tohle je už trošku moc. U mužů je vidět víc, v podstatě vše. Sestra ani matka nebude koukat na mladíka - bratra či syna s nějaký vzrušením. Malá holčička, která by ho viděla poprvé, tak možná s nějakou zvědavostí. Takže mi přijde v pořádku, když doma kde jsou tři, syn, dcera a matka, tak nahý z koupelny chodí jen on, ony dvě mu případně i vstoupí, když se sprchuje, opačně to není. Klukům navíc ani nevadí, když ho vidí žena nebo dívka, opačně to tak vždy není. I v dospělém věku (40+) mi bylo nepříjemné, když jedna známá u vody byla jednou nahoře bez, paní skoro o generaci starší. Opačně mi nevadilo před ní vlézt do vody nahý. Což ovšem vzniklo z její iniciativy, přišel jsem k vodě bez plavek, udělalo se krásně, tak mi sama navrhla, ať tam vlezu, že se kdyžtak otočí a že jí to nevadí. Prostě něco jako doma, být nahý před matkou nevadí, ale opačně bych se styděl.

Marta (Pá, 9. 4. 2021 - 23:04)

Nikdy mě nepřišlo, že bych se měla při intimní hygieně před otcem stydět, vídá mě od mala.
Jsem přece jeho vlastní dcera a tedy nemyslím, že pohled na moje nahé tělo vnímá eroticky.
Rozložit během holení stehna je nezbytnou nutností, tohle nelze brát za nemravné svádění.

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 23:04)

Já zase před matkou je to takové zvláštní na to myslet

ER (Pá, 9. 4. 2021 - 13:04)

Nevím jak kdo? Je mi 17 a doma se taky před sebou moc nestydíme, ale když občas vidím ségru 20, nebo matku 42, přes dost průhledné sklo sprch. koutu jak se sprchují, nebo jak doma probíhají jen ve spodním prádle, nebo se převlékají, tak to se mnou pěkně cvičí a pak ty moje noční fantazie neznají hranic. Už abych měl nějakou prsatou holku nebo ženu se kterou se budeme navzájem rozumět, nejlépe pořád nadrženou nymfomanku, budu ji šukat pořád do nekonečna.

jirka (Ne, 11. 4. 2021 - 10:04)

Jsem na tom podobně. Žijeme v malém bytě tři, ségra 19, mamča 40, já 16 a někdy myslím že mi z toho jebne. Už bych taky rád holku ale zatím se moc nedaří.

kdosi (Út, 30. 3. 2021 - 14:03)

psal před časem článek, byl v Laponsku mezi Sámy. Psal, jak ho hostitel pozval do sauny, byli tam oni dva a jeho dcera, bylo jí 10 nebo 11. Pak i psal, jak krátce vlezl do řeky. Přijde mi divné, aby takto stará dívka viděla nahé muže, natož vlastního otce. Přijde mi to až nechutné, stejně jako u nás u vody jsem vícekrát viděl, v přírodě u řeky či jezera se převlékal otec před vlastní dcerou, holkám bylo různě, někdy pod 10, jinkdy třeba i 15. Dvakrát jsem zažil i opačně, jednou se paní tak 35-40 koupala nahá s asi 11 letou dcerkou, s nimi byl patrně její otec, ten měl ovšem plavky. Přeci jen otec by se před dcerou nebo vnučkou odhalovat nemělo. Jinkdy se zas paní převlékala u vody. Velká prsa měla holá, když si brala plavky, tak normálně mezi lidma, její asi 70 letý otec vedle ní. Nepřijde mi nejlepší se odhalovat, když jsou kolem lidi, já vozím s sebou ručník, nebo delší triko, takže pak není nic vidět.

David (Út, 30. 3. 2021 - 13:03)

Třením vzniká teplo.

Reklama

Přidat komentář