Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Pavel1 (Pá, 9. 4. 2021 - 07:04)

Myslim,že se Věro dost podceňuješ, v 55 ještě nejsi stará bába,ale v nejlepším věku na užívání,to že to nemusíš každý den dělají i ty noční,vidíš a když jsem se ocitl v nemocnici,tak bych si tam nechal s holkama říct

dostaneš flákanec (Čt, 8. 4. 2021 - 01:04)

jsem v lese přistihl hajného Veverku jak honí ptáka Strakopouda, že mu kloval stromy, střílel s flintou, ten kdo se dá chytiti při honění ptáka má babu - jako při hře na honěnou

Návštěvník (St, 7. 4. 2021 - 23:04)

Ono u těch chlapů nejde tak o to bavení , jde o to že tak dlouho jak by ženská potřebovala neudrží erekci .

Věra (Čt, 8. 4. 2021 - 00:04)

To je pravda. Jakmile se vystříká, tak je po erekci. Já se udělám taky, ale klidně bych si to ještě dvakrát zopakovala. Tak si jdeme lehnout a já se ještě dodělám do plné spokojenosti. Co jsou děti z domu, tak máme pokoj volný a spíme pak odděleně. Kromě toho, že vstáváme každý v jinou dobu, i to soukromí má své výhody.

Návštěvník (Ne, 4. 4. 2021 - 19:04)

Taky si myslim

Abe (Ne, 4. 4. 2021 - 23:04)

Kolik je vlastně těch Návštěvníků?

Věra (Ne, 4. 4. 2021 - 12:04)

Bylo mi 55. Jak jsem měla toho kluka v nemocnici, co mě chtěl mít u toho, o 30 let mladšího, tak to se mnou docela zacloumalo. Jak hned vystříkl a jak to zavonělo, když jsem toho měla plnou ruku... A to jsem to jen utírala. Připomnělo mi to staré časy a byla jsem ráda, že jsme si o tom popovídali, jak se to komu líbilo. Taky o jeho mámě. Druhý den na mě čekal znovu. Já to mám sice sama pod kontrolou, ale bojím se, kdyby manžel na masáži potkal nějakou pětadvacítku, aby nezblbl.

Abe (Po, 5. 4. 2021 - 00:04)

Každý jsme jiný. Pokud nezblbl do teď, asi už nezblbne, ale kdo ví? Život je jedno velké riziko. Mne si manželka kdysi otestovala mladou a moc hezkou kamarádkou. Věděla o mě vše, včetně velikosti penisu a technik sexu. Nešel jsem do ní. Společně jsme si zamasturbovali a v dobrém se rozešli. Dodnes si s manželkou dopisují.

Věra (Po, 5. 4. 2021 - 14:04)

Je možné se domluvit na mnoha věcech. Kdyby si ho nechal někde pohonit mladou masérkou, s tím bych se smířila. Třeba by mi pak řekl, jestli něco dělám špatně, nebo co bych mohla dělat líp. Nejhorší scénář by byl, kdyby se chtěl odstěhovat. To fakt nevím, jak bych to vysvětlila dětem, které mají už své fungující rodiny.

Abe (Po, 5. 4. 2021 - 22:04)

Možná, že zkušenosti s jinými má, jen o tom nevíš. Moje žena se odmítala zajímat o mé mimomanželské aktivity. Já jí oplácel stejně a máme spořádané manželství. Co oči nevidí, to srdce nebolí. Dokonce mne dvakrát přistihla jak se kolem mne vine cizí dáma, a nic. Žádná reakce. Jedné dokonce dávala recepty, když se jí zeptala na to, co mi chutná. O jiné zase řekla: "Ta má těžký život. Buď na ní hodný". Šlo o kolegyni, vdovu, s těžce postiženým synem, která mohla být mojí matkou. Věnoval jsem se jí už dávno před tím a ta moje to vycítila. Určitě ví i o tom, že jsem masturboval s její maminkou. Neřešila to. Žijeme jen jednou a nemá smysl se zbytečně trápit a navzájem si ztrpčovat život.

Návštěvník (Po, 5. 4. 2021 - 23:04)

Máš pravdu , není to mýdlo neubývá to .

Návštěvník (Ne, 4. 4. 2021 - 15:04)

Já jsem měl ve třinácti milenku věru a ty bylo 56let lepší sex jsem nezažil jak s ní.
Super věk pro ženy.rad na to vzpomínám

Návštěvník (Ne, 4. 4. 2021 - 17:04)

Ve třiceti ne třinácti

Abe (So, 3. 4. 2021 - 22:04)

Často mám ve spaní erekci a při tom si držím penis. Když se vzbudím, tak se rád pohoním. Ne až dokonce, protože manželce vadí sperma na prostěradle, ale stává se. Když se při tom vzbudila, tak mi dala a bývalo to moc pěkné. Jenže je delší dobu nemocná. Nedávno mne chtěla připustit. Dostal jsem do ní sotva žaluda a začala si stěžovat, že jí to bolí, takže jsem se musel vrátit k ruční práci. Jinak vysokými horečkami netrpím. Jsem současně v podstatě zdravý. Na urologii jsem se dostal, asi ve čtyřiceti letech, když mi absces pronikl do varlete. Ve spermatu jsem měl hnis a sperma v abscesu. Obvoďačka mne vyšetřila a poslala do nemocnice s tím, aby mi bylo varle odoperováno. Tam jí naštěstí neposlechli, vyřízli absces a hojení vyšetřovali zjišťováním kvality sperma a pohmatem hojení varlete. Dělala to krásná mladá doktorka, velmi pečlivě a dlouze. Musel jsem při tom držet zcela ztopořený penis a moc jsem se musel ovládat abych jí nepostříkal. Sperma jsem ronil za plentou, nebo zády k personálu. Nakonec se to zahojilo, sperma vyčistilo a varle mi ponechali, což obvoďačku velmi rozčílilo.

Věra (Ne, 4. 4. 2021 - 01:04)

To držení penisu ve spánku je asi u mužů běžná věc. Můžu jen hádat, co vám zdá. Můj muž by souložil denně, já to tolik nepotřebuju. Já mívám buď noční službu, nebo chodím spát dřív než on. Zvykli jsme si dělat si to většinou každý sám. Může to znít smutně, ale našem věku je už těžké najít časové souznění. Párkrát jsem ho v noci přistihla, nikdy mě ale nepozval, abych se dívala. Vždycky přestal a já jsem dělala, že ho nevidím. Víckrát taky zapomněl umýt hrnek od kafe, takže jsem ráno vymývala s lógrem spermie. Dřív jsem mu to dělala skoro každý den, když jsme byli večer spolu, nebo když jsem měla své dny. Ale musím říct, že mě to poslední dobou dost unavovalo. On to chce dělat hodně dlouho a prodlužovat to, aby si to užil. Říká, že je to lepší než za mlada, ale potřebuje čas. Teď o něj takto pečuji maximálně jednou za týden. Tak jsem si říkala, jestli by nebylo lepší poslat ho na erotickou masáž. Bojím se ale, aby si nevytvořil závislost, nebo aby se někde nezamiloval. Máš s tím nějakou zkušenost?

Abe (Ne, 4. 4. 2021 - 23:04)

Pořád se mi zdají erotické sny a to i když jdu spát uspokojený. Erekci mám po výronu téměř ihned. Čím dál více se mi zdají sny o sexu s manželkou. Asi je to tím, že jí cítím vedle sebe. Ráno jí vyprávím co jsme prováděli a jí to potěší. Nevím zda žena masturbuje, občas na ní mívá ruku, ale nikdy jsem jí nenutil aby si to dělala přede mnou. Také po ní nevyžaduji aby mne uspokojovala rukou, nebo ústy. Určitě by to udělala, mám to vyzkoušené, ale vím, že z toho není odvázaná. Užil jsem si těchto praktik nadmíru v minulosti s jinými. Totéž se týká i mé masturbace. Podívá, se, usměje se, někdy mi naoko vynadá, ale už jí to nevyprovokuje k sexuální aktivitě jako dříve. Semeno stříkám v koupelně do umyvadla, nebo do kapesníku abych nenadělal. Už to nejsou dálkové stříkance, jako za mlada, ale je toho pořád hodně. Několikrát mi navrhla abych si našel jinou, schopnější. Vím nejméně o třech, čtyřech, které by do toho rády šly, ale už nechci nikomu, ani sobě komplikovat život. Co mám tu svou, nikdy jsem se do jiné nezamiloval, přesto, že románků jsem měl habaděj. Byl jsem dost oblíbený. Vysvětluji si to tím, že pudově vycítily samce. Nikdy jsem je v tom nezklamal. Ony (i moje žena) se pochlubily a už to jelo. Klientela se rozmnožovala. Jenže problém býval s tím, že se zamilovávaly a já musel mnohdy dost krutě vycouvat z mé strany z ryze sexuálních vztahů. Některé se pak mstily. Z toho důvodu jsem upřednostňoval starší ženy, které byly v tomto mnohem rozumnější, vděčnější a férovější. Jinak na závislosti na sexu, včetně onanie není nic špatného. Nikdy mi to nebránilo v jiných neerotických aktivitách.

Aleš (Ne, 4. 4. 2021 - 02:04)

Kolik vám je Vero

Míra (Čt, 1. 4. 2021 - 07:04)

Ja jsem jednou v létě, byla už tma, jel autem ven z města. Hned za městem jsem potkal hlouček takových mladých puberťaček. Asi pět nebo šest holek tak max 18. Objímaly se tam a rozcházely se asi domů. Jen tak jsem mlsně kouknul a jel dál. Něco na mě pořvávaly,
byl pátek takže asi dost upito. Některé byli fakt pěkné. Ķousek nad městem je zahrádkářská kolonie a malej plácek. Zastavil jsem stáhnu okénko zapálim si a čumím na porno, jezdím tam celkem pravidelně. Je to konec světa, nikde nikdo. Asi tak za půl hodiny když už jsem si ho honil se v okénku objevila jedna z těch holek. Trapas jak kráva, mobil na volantu tam rozjetá šukačka a já péro v ruce. Viděla z okna ruku s cigárem a přišla se jen zeptat jestli ji jedno nedám. Takže se tam objevila, strčila hlavu do okénka a zarazila se. Začala se omlouvat, já se snažil všechno schovat a vykecávat se. Kupodivu neutekla a povídali jsme si, nebyla to ani jedna z tĕch krásných holek co tam stály v leginach ale taková boubelka ale byla dost nalitá. Tak jsem po chvilce svedl téma zase na honĕní a začal se omlouvat. Ona řekla že se jí to moc líbilo a že by se chtěla dívat, řekl jsem ji že mi to asi takhle nepujde ale když mi pomůže bude to super. Říkal jsem ji ať si jde za mnou sednout ale to nechtěla, začal jsem si ho honit a ona koukala do vnitř a ani nedutala, potom jsem ji vzal ruku a dal si ji na ptáka a poprosil jsem ji. Myslím že to dělala poprvé ale jen jsem si vyhrnul tričko tak jsem se udělal na břicho. Potom jsme dali cigaro a šla ani odvézt nechtěla

Věra (St, 31. 3. 2021 - 22:03)

Jsem zdravotní sestra a jednou jsem viděla při noční kontrole pacienta, mladého kluka, kterého jsme měli za pár dní pustit. Honil si ho v tom slabém nočním osvětlení a když mě uviděl, řekl sorry, přikryl se a nechal toho. Řekla jsem, že je to OK, vím, že to kluci v jeho věku potřebují a že to klidně může dokončit, až odejdu. Mě už totiž bude 50 a ledacos jsem viděla. Prý jestli mi to nevadí, tak nemusím odcházet. Myslím, že se nechal vidět naschvál, protože rozsvítil lampu. Tak jsem zůstala do konce a pak jsem mu utřela břicho.

Abe (St, 31. 3. 2021 - 23:03)

Skláním se před vaší moudrostí. Ano. Jsme lidé a každý má své přirozené potřeby, které by druzí měli chápat a tolerovat. Jenže se najdou "lepšolidé", kteří upřímnou a bezelstnou pravdivost s mimořádným gustem pranýřují a kazí nám zde náladu. Vám děkuji.

Reklama

Přidat komentář