Reklama

Svazování partnera(ky)

Tábor (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

Ta moje má už dlouho ráda, když je svázaná do X a má co nejvíc do široka roztažené nohy. V létě byla do X svázaná na parcele a chtěla, abych ji tak vyfotil. Po dlouhém přesvědčování jsem udělal pár fotek s tím, že to jsou jen naše fotky a že je nebude nikde ukazovat. Až po čase mi řekla, že ty fotky ukazovala v práci kolegyním, které se taky občas pochlubí i mnohem odvážnějšími fotografiemi. Od té chvíle se mi žádné její fotky dělat nechce, i když mne přesvědčuje. A teď nevím: fotit (chce ona), nefotit (váhám, ale spíš nechci já). Ale je dohoda, že na internetu by se žádná taková fotka neobjevila. Když fotit, tak proč? Aby fotky po jednom dvěma prohlédnutím ležely potom dlouhá léta v krabici?

Tereza (Út, 6. 4. 2021 - 22:04)

My máme doma starší dětskou válendu klasických rozměrů 200na 80cm co známí měnili za novou, manžel tam udělal 5.bodové popruhy jako jsou v dětské autosedačce , někdy mám na svazování chuť , tak si večer po sprše nasadím plenu, bodyčko a řeknu příteli ať mě na noc přepoutá, nejdřív mě připoutá k té posteli těmi popruhy , pak mě na zápěstí a kotníky nasadí segufix kurty , pak mě na hlavu dá kožený postroj co je škraboška a roubík, roubík mě teda nedává ale ten postroj zaručuje že mi škraboška přes noc nespadne z očí , znovu dotáhne všechny popruhy , pak si semnou ještě hraje,lechtá mě , udělá mě vibrátorem , dráždí bradavky. Pak mě nechá v místnosti do rána samotnou.
Taky mi dost dlouho trvá než usnu a než usnu marně se snažím osvobodit a užívám si to, během noci se tak 2-3x vzbudím , někdy se i vzbudím že se mi chce čůrat , a mám to už i ověřeno , dokud se nevyčůrám do pleny co na sobě mám tak znovu neusnu, a to je další vzrušení co mám , plena se nafoukne, mám jí na sobě víc na těsno a užívám si to.
Ráno až se přítel vzbudí tak mě rozepne, ale než mě vysvobodí, jsem už dávno vzhůru a unáším se ve vzrušení plné pleny, připoutání ,nemožnost něco vidět a bezmoci se bránit.

Peter anonym (Út, 6. 4. 2021 - 15:04)

Včera večer jsem se dohodl s přítelkyní že bych chtěl abych byl vzdicky na noc svázaný a umlčený toto mě lákalo delší dobu ale nechtelo se mi to a neměl jsem na to odvahu. Když jsem jí to řekl tak mi řekla klidně že mě sváže hned ať si připravím latexový oblek kuklu ponožky a rukavice. Vzal jsem si plenu oblekl latex a šel za přítelkyní společně jsme vybrali ze skříně kožený bondážní vak a pak jsme šli ke krabici s roubíkama a páskama na oči vybral jsem si klasickou pásku na oči černou a jako roubík jsem si vybral nafukovací roubík. přišli jsme do ložnice žena rozepla vak lehl jsem s do něj zapla a utáhla popruhy že jsem byl jako housenka nemohl jsem hnout rukama ani nohama. dala mi pásku na oči a před tím než mi dala roubík se zeptala jestli to myslím vážne a že poslední slovo řekl jsem že jo tak mo dala naposled napít a nandala mi roubík a nafoukla ho. A zůstal jsem sám němý a slepý ale po pěti minutách slyším pítelkyni jak otevírá dveře a říká mi že mi zapomněla popřát dorou noc a přitáhla mi ještě víc řemeny že se mi skoro zařezávali do těla a přifoukla mi roubík se slovy že to mam jako přání na dobrou noc a zavřea dveře a já vůbec nemohl usnou chvilku jsem sebou mlel když v tom přišla přítelkyně že ta postel vrže že se kouká na televizi a připoutala mi vak pevně k posteli abych se nemohl hnout. A já pak po hodině usnl a vzbudil jsem se až ráno když mě polil pocit horka. řišla přítelkyně yslel jsem že mě jde rozvázat ale ne ona mi pouze dala napít a nechala mě chtěl jsem zařvat aale nešlo to roubík mi zaplnil celá ústa nakonec se z jedné noci stal noc a celý den rozvázala mě až v deset večer. Byli jste i vy svázaní na noc?

Peter anonym (Út, 6. 4. 2021 - 00:04)

Dneska zavřený doma jsem vzpomínal na minule Velikonoce když Corona začínala. Jsme vyrazili vecer v deset do lesa oblečení v latexu. Vzali jsme si klasický celotělový latex kukla ponožky rukavice latexové kanady plynovou masku a protože ten den večer mrholilo a pršelo i pláštěnku. Také jsme si vzali Kožené obojky. Takto navlečení a s plynovyma maskama jsme vyrazili. Chodili jsme po lese do 4 ráno otvory na oči i plynové masky jsme měli skoro zamlžené když jsme došli domu sundali jsme pláštěnky boty plynovéa ještě mě přítelkyně svázala na postel do x a aby neposlouchala jak je mi vedro dala mi roubík.

Návštěvník (Po, 5. 4. 2021 - 21:04)

hezkéé, dej další story , plís

Lenka (Ne, 4. 4. 2021 - 20:04)

Jednou jsem šla po ulici a nějak se mi zamotala hlava setmělo se mi před očima omdlela jsem a nic si nepamatuji, ale když jsem se probrala , ležela jsem na podlaze , velice rychle jsem zjistila že jsem úplně nahá, když jsem se rozhlídla kde jsem, a čím se zahalím, zjistila jsem že jsem v nějaké skleněné místnosti 5x5m , ze všech stran je průhledné sklo z venku dovnitř a v místnosti není absolutně nic, jen já, žádná postel , žádná skříň ,prostě absolutně nic , já tam zmatená si studem rukama zakrývám prsa a zároveň se snažím bouchat na sklo aby mě někdo pustil ,nebo aby se o mě alespoň dozvěděli , po chvíli se z tlumené světlo rozzářilo na běžnou hodnotu a cítila jsem že se na mě někdo dívá z druhé strany skla , a to už jsem nevydržela a začala oběma rukama mlátit do skla abych se z té místnosti dostala, to sklo bylo asi nějaké bezpečnostní protože i když jsem do něj mlátila , kopala tak se ani nehlo, až jsem se unavila a odpadla , pustili do místnosti plyn, absolutně mě paralyzoval , nemohla jsem se ani hnout ale přitom jsem byla při vědomí, až se rozptýlil dým, vešla do místnosti nějaká strašně vysoká osoba moc jsem na ni neviděla a nějak si ji ani nemůžu pořádně vybavit, ta osoba mě vzala do náruče a odnesla mě z té místnosti do nějaké haly nebo co ,kde mě položili na lehátko, na zápěstí a kotníky mi dali široké pohodlně vystlané popruhy a připoutali do X, do vagíny mi dali cévku na močení , do análu mi strčili pevnou trubku s hadicí na stolici, a do pusy spíš až do krku ,mi taky strčili nějakou hadici abych se neudusila, nasadili tlakoměr i kanylu na výživu, na oči jsem dostala brýle s virtuální realitou společně se sluchátky na uši .pouštěli mi nějaké psycho obrazce, spirály blikající světla tečky a takové podobné divné psycho, společně s s hudbou co trochu připomínalo DnB .Nevím jak dlouho mě tam tak drželi , protože jsem nevnímala a vzhledem k tomu že mě měli spacifikovanou na to ,aby moje tělo mohlo vykonávat všechny potřeby bez nutnosti vědomí ,tak mě tam mohli držet neomezeně dlouho. Když jsem se ale tedy pak probrala měla jsem na sobě svěrací kazajku ležela na zemi ,a byla v polstrované místnosti 3x3m dva dny mě chodili jen kontrolovat , měnit pleny ,a jídlo mi dávali ve formě že mě ráno přivázali na postel a na dvě hodiny napíchli výživu, pak mě nechali zase jen tak ležet v kazajce na zemi, po dvou dnech,došel doktor a ptal se mě , jestli je mi už líp. jestli mám ještě ty halucinace, říkám že ne že mi je dobře ale nic si nepamatuju, tak mi řekl že mě před týdnem dovezla policie , a že jsem měla halucinace , byla agresivní všechny a všechno jsem chtěla rozbít tak mě už týden drží izolovaně a zajištěnou abych sobě a okolí neublížila, ale přitom jsem na drogách nebyla,ale teď už teda vypadám líp. Nechali mě teda ještě dva dny na izolaci, ale bez kazajky , pak dva dny na normálním pokoji psychiatrie, a nakonec mě pustili domů. Jako co se semnou dělo a co na mě dělalo za pokusy nevím, ale známí mi tvrdí ,že 4týdny jsem byla nezvěstná.

georg (Ne, 4. 4. 2021 - 21:04)

Lenko,jako sci-fi moc pěkné.

hostinskej (St, 7. 4. 2021 - 02:04)

Spíš blbě nechutný.

Erik (Pá, 2. 4. 2021 - 00:04)

Neuznávám jakékoli omezování svobody. Pro zpestření: "Obžalovaný, přiznáváte znásilnění? Nikoliv. Bral jsem jí zezadu, mohla kdykoliv odejít".

John anonym (Čt, 1. 4. 2021 - 22:04)

Na začátku jara jsme pravidelně s přítelkyní podnikali noční procházky lesem v latexu nejlépe když pršelo nebo klidne i mrholilo. Vždycky jsme vyráželi večer v pátek až když byla tma. Na procházku jsme si brali celotělový latex i s integrovanou kuklou přesně vytvarovanou na rty a na obličej a přes to pláštěnku samozřejmě že z laku nebo latexu a latexové kanady. Na procházce jsme většinou byly tři hodky a nejlepší bylo i když padaly trakaře nepromokli jsme. Po procházce jsme v tom oblečeni zůstali doma pouze jsme sundali pláštěnku a boty a přítelkyně mě většinou spoutala do svěrací kazajky a dala roubík. Zkusili jste někdy v latexu jít ven?

Bára (So, 3. 4. 2021 - 06:04)

V latexu ven chodim dost často, ale většinou maskuji přes latex oblečeni a přes kuklu latexovou masku ženy a paruku.

John anonym (Út, 23. 3. 2021 - 12:03)

Včera jsem nemohl spát tak jsem za celou noc dokončil svou práci na týden dopředu. Tak jsem si řekl že zkusim být svázanej v kozelci celý den je mi to mega příjemné. Ráno jsem přišel za přítelkyni a řekl jsem jí jestli by mě nenechala svázaného celý den že dvě hoďky mi nestačí. Přítelkyně mi řekla že ok ale že poslední slovo ze mě pak nerozvážně že definitivní rozhodnutí ať si to rozmyslím. Řekl jsem jasné že chci. Tak mi podala plenu latex a roubík kuličku. Lehl jsem si na postel a přítelkyně začala svazovat. Mandala mi roubík. A popřála hone štěstí velmi jsem si to užil. Když mě pak kontrolovala a dávala mi napít tak jsem řekl že chci to zítřejšího rána trochu váhala ale řekla že klidně akorát že mi to na noc ztíží a dala mi pásku na oči. A já zůstal svázaný do rána a když mě rozvázala tak jsem byl úplně potem mokrej. Ale užil jsem si to jak dlouho jste byly vy nejdéle svázání.

John anonym (Čt, 18. 3. 2021 - 23:03)

Jsem s přítelkyní už 3 dny v karanténě. Teď máme na sebe trochu víc času a já jsem normálně zamiloval svázání které jsem před karanténou bral jako trest. Roubíky stříbrná paska latex provazy jsou mi nejlepší kamarádi. Přes dopoledne pracuju mám home office vstávám na to v 6 abych si mohl odpoledne si užít svázání. Máme to s přítelkyní dobře rozdělené když dopoledne pracuju v obýváku tak většinou je přítelkyně svázaná nejradši to má v kozelci a s roubíkem. Poté co dodělám job tak jo rozvážu uvaříme oběd najíme se a pak jdu na řadu já a já to mám tvrdší. Já mám většinou latex i s kuklou ponožkami rukavicema a nejradši mám bondazni pytel a prakticky všechny polohy svázání. Klasickou stříbrnou pásku mám nejméně protože je nejvíc příjemná vetsinou mám roubík kuličku a někdy dostanu nafukovací . Zkrátka v téhle době v karanténě většinou jsem svázanej latex neměj a šlépěj a hluchej svázání jsem si oblíbil víc než kdy jindy a přítelkyni o svázání žádám často. Pozice kozelec se pro mě stála příjemnou. Také jste když jste hodně doma více svázání?

Peter anonym (St, 17. 3. 2021 - 11:03)

Včera jsem poprosil přítelkyni ať mě sváže protože jsem se nudil kamosi neměli čas. A řekla že aspoň na mě vyzkouší novej kousek který si koupila a nikdy nerozbalila. Byl to bondážní kožený pytel s integrovanou kuklou s otvoy na nos. Nejdřív jsem si oblekl svuj oblibeny latex tlustší latexová kombinéza ale neměl jsem kuklu. Pak přitelkyně vak roztáhla ja si do nej lehnul a ještě mi zalepila pusu střibrnou paskou a zapla a stahla napevno všechny preky natáhla mi kuklu která ny tm byla přidělaná zakrývyly oči a měla kouze dírky na nos a utáhla a takto mě nechala 2 hodiny. Co rikáte na toto svázání byl jsem jako housenka zkusili jste nekdy toto svázání?

Návštěvník (Ne, 14. 3. 2021 - 10:03)

12 hodin v pleně , připoutaná v posteli za kotníky a zápěstí koženými popruhy, nejdřív jsem si říkala skvělá challange, ale už po hodině ležení mě to nějak přešlo , tak jsem se začala pokoušet se z toho dostat, ale nějak to nešlo , ani nevím jak dlouho to trvalo, mě to přišlo jako věčnost, až jsem byla z toho tak vyčerpaná že jsem usnula. přes noc jsem se asi dvakrát vzbudila a čekala než zase usnu, nic jiného mě nezbývalo , protože se z těch popruhů kolem zápěstí nešlo zbavit, prstama jsem na přezky nedostala, zubama jsem se tam nezohla abych se rozepla a tak jsem to musela strpět. Když jsem se probudila podruhé chtělo se mi na záchod, věděla jsem že mám plenu , ale prostě záchod je zácho, tak jsem to držela, ale jak jsem to tak držela musela jsem se soustředit a nemohla tedy spát, nakonec jsem to vyčerpáním pustila, rozlilo se mi mezi nohama takové krásné příjemné teplo které mi dělalo dobře.Ráno jsem byla už v před svítáním vzhůru, asi tak 2-3 hodiny jsem musela čekat v mokré pleně přikurtovaná k posteli , bylo to krásně příjemné , ta bezmoc , to nucené strpění ,to těsné vlhko , ten omezený pohyb, ta závislost na někom.
To musím zažít znovu.

Peter anonym (Po, 15. 3. 2021 - 10:03)

Dobré svázání to bych asi nedal jentak to bych se musel hodne vyhecovat na takovu dobu. Ještě těžší by to bylo kdybys měla ještě latexovou kuklu a roubík. Já byl svázaný stejně akorát mi to přítelkyně stížila musel jsem si vzít tlustý celotělový latex a kuklu a měl jsem roubík měkkou kuličku a pásku přes oči. Je to o mnoho těžší když nemůžu pořádně dýchat přes roubík nevydím neslyším a čekám na osvobození.

Bára (Ne, 14. 3. 2021 - 07:03)

Omezeni pohybu si doma kratíme vymýšlením něčím novým a novými tresty. Obojková sázka nakonec zkončila remízou, jen jsem po sundání zjistila, že je docela nezvyk mít po takové době volný krk a tak jsem si nakonec kovový obojek opět nasadila, je vysoký, těsně obepíná krk, zapínání je na šroubek. Občas sundám jen při koupání, pracuji z domova tak nemusím řesit, na nákupy prekryji rolákem nebo límcem bundy. Dcera je odvážnější prý byla nedávno v práci s vysokým koženým obojkem a nějak moc nemaskovala.

Návštěvník (Ne, 14. 3. 2021 - 09:03)

pletená kuklička nebyla ?

Petr Hron (Pá, 12. 3. 2021 - 13:03)

Ahoj, hledám ženu pro vzájemné svazování ve stylu a oblečení https://www.boundhub.com/videos/108978/prom-dress-rope-bondage-cleave-gag/
mail. [email protected]

Peter anonym (Po, 8. 3. 2021 - 13:03)

Co je podle vas horší svázání kozelec latexová svěrací kazajka nebo segufix. Já si vyzkoušel vše a podle mě nejhorší jekozelec ale pokud je dobře zavázanej na amatérsky tak je doela pohodlnej já byl svazanej v kozelci a měl jsem celotělový tlustý latex a kuklu a kuličokým roubíkem páskou na oči a obojkem byl jem svázaný klasickým lanem vubec se mi z toho nechtělo jak to bylo pohodlne. Asi nejhorši je podle mě svěrací kazajka protoze mám stazené ruce k telu a po delši době to začne lézt na nervi a hlavne kdž je sveraci kazajka poradne utazena. Co byste si vybrali vy na 5 hodin svazani

Reklama

Přidat komentář