Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Ivan .L (Po, 22. 3. 2021 - 18:03)

Velmi dobrá zpráva a na to si také rád připiju. Tak klidný večer!

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 16:03)

Já čekat nemusím, snad má Klára vlastní úsudek. Podle mne je to debilní úchyl.

Ondotron (Po, 22. 3. 2021 - 16:03)

Mám na Pandu taky svůj názor, ale nebudu předbíhat Kláru. Fakt dobrá otázka Návštěvníku. Možná hodně napoví o její osobě..

Holkočůr (Po, 22. 3. 2021 - 14:03)

No tak to víš, že už to mám pro maminu připravený. Kláro na její zdraví a na zdraví všech, abysme překonali toho blbce. A v osm KALÍME !

Holkočůr (Po, 22. 3. 2021 - 14:03)

No tak to víš, že už to mám pro maminu připravený. Kláro na její zdraví a na zdraví všech, abysme překonali toho blbce. A v osm KALÍME !

Ondra (Po, 22. 3. 2021 - 14:03)

Myslím na vás celý den a mám také radost. Z maminky ale i z vašeho čůrání. To první bylo asi hodně rychlý a to vám muselo jít z pipinek krásně ven . A měly jste asi kalhoty v té zimě předpokládám. Když dělali biopsie mamče tak na vysledky čekala 2 týdny, ale to musí být taky lepší než bylo. Udělejte ještě nějaká čůrání, mám radost z vás, nebo prší, to bude lepší než čůrání.....

Klára (Po, 22. 3. 2021 - 13:03)

Už jsme se konečně vrátily a bylo to dnes dlouhé, protože mamince dělali nejen podrobné CT ,ale i biopsii a tak to trvalo. Výsledky máme, ale ta bio bude až nejdřív příští týden. Čuraly jsme s Nikou opravdu dvakrát, jak to tady Návštěvník poznal. Poprvé jak jsme odvedly mamču do čekárny a tak hned jsme pak zapluly na parkovišti za naše auto a hned to bylo rychlý a prudký čůrání, ale vydržely jsme to tak na minutku skoro s rukou na pipince. Měly jsme v autě termosku s čajem a tak jsme upíjely a pak se Nikole chtělo a vyčůrala se u dveří pod auto a já za chvíli taky ještě jednou, ale to už nebylo tak akutní. Maminka je unavená a prohlédneme si ty výsledky, ale prý to doktor zhodnotil kladně. Libor nám udělal k obědu řízek s bramborem a okurkový salát a byly jsme už dost hladový a tak jsme si daly rády. Mamča teď odpočívá. Tu bio prý ji udělali a vůbec necítila žádnou bolest, tak snad i ty výsledku budou příznivý.

Zuzka (Po, 22. 3. 2021 - 15:03)

Ráda si připiji na vaši maminku i na ozdravění společnosti. K předchozímu, já jsem to teď četla , ten kluk sice navenek neubližuje, ale ten popud je podlý. Možná to těm holkám ani nedocházelo, jaké má pohnutky a v důvěře se vyčůraly (a třeba i to druhý). Nechtěla bych se v podobné situaci ocitnout. Tolik můj názor.

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 14:03)

Mamince to moc přeji ,ale nepřipojím se k přípitku. Nemám tyto okázalé věci ráda . Zajímal by mě tvůj názor na toho Pandu, co se zde předvedl dopoledne. Já mám na to svůj pohled,ale ráda bych nejprve znala tvůj. Děkuji za odpověď. Nehledej v tom nějakou špatnost, jen tě nechci ovlivnit svým pohledem na věc.

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 14:03)

Ach jo. Nový den a zase nesmysly typu 19ti a 12ti (?) leté slečny přijedou do areálu krajské nemocnice, kde bude v této době mraky lidí, kamery, samotný areál je víceméně uzavřený blok domů s hromadou oken, jistě i to samotné parkoviště je nějaká asfaltová plocha nebo zámková dlažba na takovém místě, uvnitř samozřejmě budou čisté a dnes v nemocnici neustále dezinfikované záchody, ale ony tam budou chcát někde venku za autem. To by se dalo pochopit u dítěte předškolního věku, ale ve vašem případě je to prostě absurdní a mentálně zdravý jedinec tohoto věku se tak nechová. Připouštím nějakou naprostou nouzi, ale ta nebude každý den, jak se tu píše. Já proti tomu příběhu nic nemám, někdy mě celkem baví a dokáže zvednout náladu, ale tak jako včera se tady řešila Bára, kdy se něco vydávalo za pravdu a bylo to celé vymyšlené, tak tohle vnímám stejně. Klára může být klidně reálná a většina toho se skutečně odehrávat, ale pokud tam píše takovéto naprosto zřejmé hovadiny, tak pak se těžko někdo může divit, že o její existenci jsou pochyby. PS teď čekám něco ve smyslu, že neparkovaly v areálu nemocnice, ale na nějakém odlehlém pustém parkovišti a nemocnou maminku vedli přes půl města. Kdyby to snad byla pravda, tak teda za pochcavaní veřejného prostranství v nemocnici, kde to pak bude akorát smrdět ji tady doufám nikdo chválit nebudete.

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 19:03)

Jak vidíš,tak má palce nahoru,na tom parkoviště se pak pohybujou dospělí a i děti a chodí v tom,někteří lidi jsou čuňata a ještě se tím chlubí

Elen (Po, 22. 3. 2021 - 20:03)

Nepřeceňuj to, nemocnice v Brně, parkoviště a takových močících momentů tady je běžně za dopoledne několik. Od malých děcek až po dospělejší dámy nebo i dospělé muže, či ženy.

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 21:03)

Rozumný názor. Pokud jedu s dětmi 8,12 kluk a holka na vyšetření do nemocnice nebo k doktorovi, nechám je vyčůrat i preventivně radši venku u auta a někdy i sama. Na veřejné WC s nimi nepůjdu.

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 21:03)

Toto ti připadá jako rozumný názor? Kristova noho tak přesně taková výchova vede k tomu, že pak budou v kolektivu buď za blázny nebo se budu stydět, takže budou nezdravě zadržovat a oboje může být počátkem nějakého traumatu. Krásná modelová situace, kdy dcera dle věku v nějaké šesté třídě jede na školní výlet, kde se bude bát napít nebo jestli je natolik zblblá, že pít bude a až spolužačky půjdou někde v ZOO na toalety ona nepůjde a bude močit v křoví vedle vchodu? Opět doufám, že je to jen nějaká legrace nebo něčí fantazie. Jak tohle vunec může někdo napsat? Na malou někde na veřejné záchody musí jít někdy prostě každý pokud nežije v pralese, ale ve vyspělé zemi.

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 20:03)

Hnus, Česko, no.

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 21:03)

Balkán bude v tomto daleko horší, tam bych tomu i věřil nebo nějaká Indie, ale v CZ toto dělají snad jen bezdomovci.

Lucka (Po, 22. 3. 2021 - 14:03)

Jo, jo super a jestli nejsi proti, tak to musíme zapít. Tak dáme ve osm panáka na zdraví maminky?

Jana (Po, 22. 3. 2021 - 14:03)

Super! A jsem moc ráda, že jste v pořádku doma. Velkou pusu a radost posílám!

Martin (Po, 22. 3. 2021 - 13:03)

Kláro jedla jsi někdy žáby?

Návštěvník (Po, 22. 3. 2021 - 13:03)

Jestli čekají tak to už musely čůrat dvakrát.

Reklama

Přidat komentář