Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Návštěvník (Ne, 16. 5. 2021 - 23:05)

Ono už by ti to bylo kulové platné , kulky ti to do pytlíku nevrátí i kdyby sis stěžoval čtyřiadvacet hodin denně . Když ses nechal vykulčit , máš cos chtěl !

Standa (Út, 11. 5. 2021 - 15:05)

Jsem kastrovaný již 10 let. Stalo se to pod nátlakem manželky. Úžasný zážitek. Teď jsem manželčin eunuch. Mou jedinou povinností při manželčiných sexuálních hrách je plnit příkazy. To je celé. Jinak žijeme spokojený život a kastrací se nic nezměnilo. Pocit žárlivosti se vytratil asi po půl roce po zákroku. Je ale pravda, že pro rychlejší "zklidnění" jsem ještě užíval estrogenové tablety. Bylo to účinné,jen mi potom narostla prsa. Teď mám naopak zájem,aby byla co nejlépe milencem uspokojena. Je zajímavé slyšet,jské má při milování pocity a jak ji vzrušuje,že jsem u ní když má orgasmus.

Karel (St, 12. 5. 2021 - 10:05)

To je úžasné Stando.Zavidim ti.Jake prikazy musis plnit?Ponizuje te manželka pred milencem?

Tak,tak (Ne, 2. 5. 2021 - 19:05)

Kastrovaný manžel je super!! děti mě udělá milenec a můj muž je hodnej,pomáhá mi s výchovou dětí, s úklidem a tak...Milenec mě šuká, to umí vynikajíce!! Ale nic moc nedělá!!
Já po něm požaduji jen dokonalý sex bez kondomu vždy do mě....to si ho přidržím, aby necákal vedle pipenky! Jsem z toho nadšená a mám báječný život. Muži se nepostaví, za to milenec má péro jako kládu z lesa!! Vždy s ním mám několik orgasmů tak velkých, že nemůžu chodit!! Můj muž se dívá a říká jak se mu to líbí když mě milenec klátí!!!

Standa (Út, 11. 5. 2021 - 15:05)

To mohu potvrdit. Je hezké dívat se na souložící manželku,vnímat jak se páří a právě se stáváte potenciálním tatínkem a necítit žádnou žárlivost.

Návštěvník (Pá, 7. 5. 2021 - 21:05)

Opravdu tě miluje , není to žárlivý pitomec . Když nemůže sám , umožní ti uspokojení jiným mužem . Tak by to mělo být normálně .

Návštěvník (Po, 10. 5. 2021 - 23:05)

Rozumný člověk .

Návštěvník (St, 28. 4. 2021 - 15:04)

Ahoj všichni, náhodou se zavítal sem. Četl jsem názory na kastraci někteří ani netuší jaketo je a budou kecat bejkarny. Ty co chtějí těm přeju hodně zdaru. Já jsem bez kouli 2 roky. Byli jsme z přítelkyni na dovolené, a byli jsme v nějakém ER. Baru skrátka hřeb večera přivezli tam nahého může a kolem bylo spousta krásných bab. Pak přítelkyně že deme se kouknout mě se nechtělo koukat na chlapa ale zavydel semu ty roštěnky. Pak přišla v býlem žena která ho začala kastrovat. Přítelkyně mě chytla a koukala jak zjevená, a říká žetoje úžasný a pěkný a jesli bych do toho šel taky ja řek je ze jo že bysemeto líbilo ale nemyslelsem kastraci ale ty krásný kurvicky. Pak to akoncilo a ptalise jestli chce někdo další a přítelkyně ne strčila mezi ně bylo to tak rychlí že sem ležel hned na stole mezi kundama který mě krásně kouřil a jedna si i naskočil. Přítelkyně jen koukala a pak Fik. Tote přišla a řekla že jsem byl úžasný a na hotelu mého ještě vykkourila a řekla jestli bych si ji nechtěl vzít. Dovolená byla nezapomenutelné sice sex mě noc už nebere ale jsou jiné veci

Standa (Út, 11. 5. 2021 - 15:05)

Tak to jsi borec,že ses pak nechal vykouřit. Já na to teda po zákroku a pak ještě asi měsíc neměl ani pomyšlení. Zprvu jsem měl pampersky pak jen vložku. I když to nebolelo,byl to takový zvláštní pocit. Zkusil jsem to asi po měsíci,měl jsem i něco jako orgasmus,ale už to nebylo ono. Asi po půl roce již ani ťuk a od té doby se jen dívám. Ani nemasturbuji i když je to někdy manželčino přání. Už mi nestojí a je mnohem,mnohem menší.

Návštěvník (So, 1. 5. 2021 - 22:05)

To jsi byl nalitej nebo zhulenej že ses nechal vykleštit a to ještě před diváky ?

Návštěvník (Ne, 2. 5. 2021 - 08:05)

No je pravda že něco sme měli ale málo. Pohled na kostraci byl zážitek a naty holky taky a když mě strčila mezi ně že já taky , bylo to tak tak nádherný a brutální zážitek že tam bylo lidí to mě bylo jedno. Nelituji toho klidně bych to udal znovu. Že sem přišel o koule před diváky bylo v pohodě jen když rizla a vyndalaje tak sem měl Strach co bude a jaký to bude bez nich, přítelkyně zavolala neboj to bude v pohodě, pak už jen 2*štipnuti a taková úleva. Pár věcí se změnilo ale Nék špatnému

Lenka (Ne, 2. 5. 2021 - 15:05)

Ahoj to jsi borec žes do toho šel. Můj muž ten byto neudělal, já bych spíše špatně nešla že tě kouřili a že tě jedna osedlala ale každá sme jiná. Jak to máš teď ještě funguje nebo už ne co jiné rysi a povaha.

DDD (So, 13. 3. 2021 - 00:03)

Pro změnu nám vynechal medikaci náš Peter zo Slovenska, ktory tu je teraz ako Milan :DDD

Milan (Pá, 12. 3. 2021 - 11:03)

By ma zaujímal ten postup v tej posteli,a ako ti to spravili a čím?

Milan (Pá, 12. 3. 2021 - 11:03)

A ako by si ma krásne vykastrovala, dáš mi krásny postup ako ich dáš preč

Bába (St, 3. 3. 2021 - 18:03)

Pročetla jsem si celou diskusi a musím pokyvovat hlavou. Já sama jsem kdysi dávno vykastrovala svého syna, když mu bylo 20 a chtěl si začínat s ženskýma. Dnes je mu 50, bydlí pořád u mě a jsem jediná ženská, o kterou se stará.

Návštěvník (St, 3. 3. 2021 - 22:03)

Až ve 20 jo??? Tak to ti nevěřím. Ve 20 už mohl ošukat celou obec.

Bába (So, 6. 3. 2021 - 20:03)

Víte, zůstala jsem se synem sama a držela jsem ho hodně zkrátka. Až když se vyučil a začal chodit do práce jako odvážeč odpadu ze skladu, tak jsem ho občas pustila ven s kapesným, ale nejpozději ve 21:00 musel být doma. Moc se mu to nelíbilo, ale neměl odvahu vzdorovat. Pak se chytil nějakého kluka v práci, který mu nabulíkoval, že by si měl najít ženskou a odejít ode mě. To jsem mu napoprvé vytmavila a zakázala. Pak se ale jednou opil a když přišel domů, tak mi řekl, že si už nějakou ženskou hledá a že ode mě odejde a bude si žít svůj život.
Tohle řekl mámě, která se o něho od narození starala, přebalovala ho, učila na nočník, do školky a do školy vodila. A já jsem si řekla, že tohle teda ne. Žádná rajda mi ho neodvede. Když usnul, tak jsem šla na to. Byl ožralý, že nic necítil. Pochopitelně ráno se probudil a přišel na to, co se stalo, tak se chtěl trochu vztekat, ale zakřičela jsem na něj, že se svojí mámou takhle mluvit nebude a že mi ještě jednou poděkuje.
Teď jsem už několik let v invalidním důchodu, skoro nechodím, tak pořád bydlí u mě a stará se o mě. A sám uznal, když jsem se ho zeptala, že je mu tak lépe než kdyby odešel s nějakou ženskou. Sice ho občas jeden kamarád provokuje a ptá se ho, jestli už má babu, ale to mi nevadí. Hlavně, že zůstal můj.

DDD (Ne, 7. 3. 2021 - 10:03)

Naše Verunka už opět vynechala meditaci a oblažuje nás svým pokročilým debilismem :DDD

Návštěvník (Ne, 7. 3. 2021 - 08:03)

Koho můžou napadnout psát takový píčoviny

Reklama

Přidat komentář