Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

Návštěvníku trochu mě to hezky zabolelo protože jsem v pipince drobnější, ale bylo to nádherný. Půjdeme si zasaunit, Libor to připravil a dáme i vířivku . Sushi bylo suprový a odlehčený jako večeře. Do sauny chodíme jen s puškou nazí a pak přeběhneme se ochladit nebo do vířivku a netěší mě to. Niki taky ne,když je tam Libor tak si třeba někdy dá před pipinku dlaň,ale on ji neokukuje a je v pohodě.

Šišmiš (Čt, 25. 2. 2021 - 20:02)

Do sauny s puškou...to opravdu nemá chybu, fór dne. A jinak exkluzivní čůráníčko a pipinkováníčko

Sluníčko (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

Klárko tady bylo taky sluníčko a byla jsem venku a dvakrát jsem se vyčůrala, jednou sama za barákem v koutě jak nám roste ořech a čůrala jsem hodně a podruhý když jsem byla s kamarádkou za vsí a jí se chtělo a tak jsme se vyčůraly spolu ,ona měla víc čůrání a rychlý já méně a ne tak rychle. Pulci já chodím vždycky čůrat než jdu spát protože bych musela pak v noci a když jsem vyčůraná tak do rána vydržím a třeba se jen vzbudím jen o něco dříve. Klárko myslím na tebe .

Pulec (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

a jake máš pižamko dnes a nebo máš kalhotky

anna (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

cikala som

Pulec (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

a kolko jsi cikala a co maš na sobě

Pulec (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

holka 16 tak co skoušela ses počurat při hlazení pipiny kdyžjsi byla plná

Pulec (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

holky jdete čurat před spaním

Lucka (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Taky jsme si vyšly s kámoškou. Čůrání bylo asi po hodině a půl, já hodně do trávy jako vodotrysk, ona decentně jen opravdu malou potřebu, jak píšeš ty,Klárko, ta druhá se přidá ,ikdyž tolik se jí nechce. Krásný večer.

Jana (Čt, 25. 2. 2021 - 16:02)

Udělala jsem si výlet, protože jsem zvědavá a Klárko ten váš dům jsem skutečně objevila. Je krásný na krásním místě. Moc vám to přeji, moc a moc a zejména mamince uzdravení, aby si ho mohla užít dlouho s vámi i s vnoučaty.

Klára (Čt, 25. 2. 2021 - 17:02)

Jejda Jani, my jsme byl, teda jestli jste to byli Vy to modrý auto a pražskou SPZ jak se tady na konci otáčelo. Kdybyste zazvonili, tak bychom vás alespoň pozdravili. To je škoda, když tak zatím neříkejte ,kde to je tady v diskuzi. Prosím. Byla jsem s Liborem podívat se za řeku a je tam velký rybník a tak jsme se prošli okolo něj a lesíkem a Libor chtěl čůrání a i milování a bylo hezky a tak když už jsem měla pipinku plnou a potřebovala jsem víc, tak jsem zašla do lesíka a tam vyhrnula sukni a stáhla si punčocháče s kalhotkama a on to chtěl do pusy a tak jsem nebyla až na bobečku , jen trochu a z pipinky jsem se vyčůrala pod zadeček a jemu do pusy a chtělo se mi hodně a tak to byl větší čůrací proud a on to měl skoro všechno v sobě a měl velkýho z toho a byli jsme tam zcela sami a tak jsme se tam vypinkovali on do mě zezadu a já byla opřená o strom a on se krásně vypustil ale já spíš měla trochu strach, aby nikdo nešel, ale i tak to bylo moc krásný a on byl rychle ve mně i všechno vypustil. Já ho mám ráda a já jsem to chtěla moc tak ,ale uvolním se úplně ještě radši doma. Dělali jsme su shi a byla to celkem sranda a budeme to za chvíli jíst. Niki zůstala doma a dokonce mi řekla, že ať s ním jedu, protože je moc hodný a ať mi dá hodně pusinek. Já jí všechno, co děláme neříkám, to ona neví, že jsme se pipinkovali, ale že spolu někdy čůráme, to už ví.

Ivan .L (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

Nedivím se, že jsi byla v takové situaci nejistá, ale i tak to muselo být moc vzrušující. To by se mi taky usínalo krásně, bohužel nyní nemám na to správný protějšek, ale snažím se.

Martin (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Má to někdo štěstí. Myslím v dobrém. Taky jsem podobnou romantiku zažil jen jsem tu její moč nevypil, ale nechal ji vyčůrat mě do ruky.

Zuzka (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Tak to byl super den. Bohužel já měla povinnosti. Až o víkendu bude víc volno.

Ondra (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Já se na té procházce vidím jako bych tam byl s tebou.............

Jana (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Klárko to jsme byli skutečně my, ale v pohodě. Jen jsme si objeli ty končiny, kam rádi chodíme po lesích a je tam opravdu hezky. Nedovolili bychom si neohlášeně obtěžovat a neboj nikoho nebudeme o vašem novém místě informovat. Ale opravdu máme radost, že jsme vás našli a zase jsme k vám tady na diskuzi pocitově blíž. Moc si ten den ještě užívám dodatečně.

Návštěvník (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Moc hezký. A nebolelo tě to v pipině, takhle zezadu?

Klára (Čt, 25. 2. 2021 - 13:02)

Mamča se sluní na zahradě a tady ji máme od baráku na jih a tak je tu krásně ,i když ráno bylo ještě chladno a chvilku mlha, tak na sluníčku je 20 C. Pojedeme se podívat kousek zase po okolí, Niki by chtěla na chaloupku a tak to asi nepůjde dnes, ale na víkend by to možná šlo, ale asi jen zase na otočku. Čůráme doma, ale já jsem jednou čůrala tady vzadu za domem a jen tak, že bylo hezky a chtěla jsem udělat loužičku a chtělo se mi tak normálně a tak jsem stáhla kalhoty a kalhotky a na bobečku jsem se vyčůrala menším obloučkem do trávy loužičku. Niki ta byla doma, ta o mě nevěděla. Jinak by se určitě přidala. Budeme dělat k večeři su shi a tak to bude asi sranda. Máme na to věci a to přivezl Libor a tak až přijedeme budeme vyrábět. Já bych chtěla sama s Liborem, protože je hezky a s Nikou bych mohla jen normálně čůrat, ale já dnes jsem nějak nastavená ,že bych chtěla se procházet a souznít jen s ním a vyčůrat se pro něj a chtěla bych i hodně víc. Tak to nějak uděláme, řeknu to Niki na rovinu, že chci jet jen s Liborem, když mamča je zakotvená na zahradě. Je tady moc krásně a je tady soukromí, v Mimoni jsme měli baráčky vedle sebe. Tady je to okolo se živým plotem a soused nejbližší je tak 150 metrů od nás a pak už je vesnice ,ale na druhou stranu je jen louka, lesík a řeka. Moc jsem tady ráda.

Návštěvník (Čt, 25. 2. 2021 - 14:02)

Už se těším na tvé moc hezké čůrání.

Lucka (Čt, 25. 2. 2021 - 13:02)

Taky frčím ven. Beru kámoškou a přijdeme se kolem vody. A docela mně baví čůrat venku. Nějak jsi mně tím inspirovala. Klidně se vyčůrám, i s kámoškou, ta je bezva.

Reklama

Přidat komentář