Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

NycticebusCoucang (Po, 22. 2. 2021 - 13:02)

Se nekamarádí s Tyranosaurusem Rexem, neboť má malý ocas.

22.2. (Po, 22. 2. 2021 - 19:02)

Možná měla ta Templářská obluda pravdu s tím saháním na koule.

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 23:02)

Jak tomu panáčkovi na karlově mostě, nebo někde je socha v Praze, kde má hodně vyblejskané kulky, pro štěstí mu na ně turisti sahají.

23.2. (Út, 23. 2. 2021 - 10:02)

Lázeňská vrtkavost štěstěny. Podle legendy žena, která si sáhne na některý z Františkových údů (zvláště ale na jeden), bude mít do roka miminko. Teď bude i v Brně.

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 11:02)

Proslavily ho skotské hry, s kiltem kolem pasu si podmanil siláckou disciplínu v jejím rodišti. „A teď chci být i nejsilnější muž planety, zatím jsem byl na mistrovství světa druhý,“ říká atlet z Teplic; vrhat začal koulí, teď to dělá i s kládou.
Proslavily ho skotské hry, s kiltem kolem pasu si podmanil siláckou disciplínu v jejím rodišti. „A teď chci být i nejsilnější muž planety, zatím jsem byl na mistrovství světa druhý,“ říká atlet z Teplic; vrhat začal koulí, teď to dělá i s kládou.
Proslavily ho skotské hry, s kiltem kolem pasu si podmanil siláckou disciplínu v jejím rodišti. „A teď chci být i nejsilnější muž planety, zatím jsem byl na mistrovství světa druhý,“ říká atlet z Teplic; vrhat začal koulí, teď to dělá i s kládou.

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 13:02)

Jo, tak to muselo být zajímavý,silák v kiltu hází kládou...

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 13:02)

Musí mít v hlavě inverzně nadělíno jak na těle a pod kiltem.V nejlepším se má přestat a věnovat se rodině a siláctví může dělat jako Martin Maxa na lidových veselicích.

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 11:02)

Co se týče, že dnes údajně by měl každý nosit ty lepší roušky-respirátory. Tak zas zbytečně vzniká na internetu debata. Prostě, kdo to má, tak ať to nosí, ti ostatní,ať se nevykašlou na to nosit hlavně čisté a nové roušky,které po použití vyhodí. Prostě jak ve všem. Každý není vrcholový hrotový útočník nebo středopolař,ale v bráně může stát každý a to se také počítá.

sdfg (Po, 22. 2. 2021 - 10:02)

Jsem rád, že se tu probírá taky něco jinýho, už mne to dost nudilo.
Jídlo v dnešní době nemusí být drahé. Třeba dnes jsem měl polévkovou zeleninouvou směs ,pěkně uvařenou ve vodě a pak zcezenou a dosušenou na pánvičce a osmažené trochu na oleji z olejovek, které byli jako maso k tomu. Trochu opepřené, olejovky byli již osolené, takže solit netřeba.Cena obojího byla 10Kč(zelenina) a 12Kč90 olejvky. Takže príma oběd.

sdfg (Po, 22. 2. 2021 - 09:02)

Úplně by stačilo kdyby lidi jako Cynik-realista nabádali k nošení klasických roušek, ale to se nikdy nestane...Já vím proč, ale nechci dráždit kobru bosu nohou..Myslím, že si to tady každý nově příchozí na diskusi dá sám dohromady a domyslí...

MotýlEmanuel II. (Po, 22. 2. 2021 - 08:02)

Lolita,krásný film, USA rullez, a vůbec mi nedělá problém, že jim není osumnáct, když v patnácti jsou již je sexovatelné.

Cynik - realista (Po, 22. 2. 2021 - 06:02)

"... tu zprávu estonské tajné služby jsem si nevycucal z prstu!", píšeš... což nezpochybňuji, k důvěryhodnosti některých "zpráv" chovám ovšem jistou, či dokonce značnou nedůvěru. Příkladně ta zaručená zjištění tajných služeb o otravě novičokem nejen Skripalových, ale i Navalného, jsou jasnou a naivní propagandou, jak pochopí každý, kdo má alespoň matný pojem o působení nervově paralytických látek.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 2. 2021 - 08:02)

takže to nepopíráš,že jsem si to nevycucal z prstu!A protože to nejseš ani schopen vyvrátit své vlhké erotické sny o lžích podporuješ lžema toho tvého proruského,profláknutého,hnusného a populistického Aeronetu.Já ti ale nyní něco řeknu!Větší důležitost jak lžím ,proruské propakandě a hnusnému antisemitizmu Admina Aeronetu přikádám tomu faktu,že maso je již naložené v lednice a nasává sůl.česnek a trochu cukru,aby bylo pěkně tmavoučké a ještě tam bude 3 týdny,týden před uděním ho zaleju vodou ,aby pěkně nasáklo a bylo štavnaté,vláčné a chutné a to teda bude.Jo a ještě jedno ti řeknu,větší důležitost jak tvému "hodnověrnému a zajímavému " zdroji Aeronet Admina Aeronetu,té antisemitské vudcovské svině přikládám mé ranní stolici.Měla přes 3 kg!Tak kvalitně sem se dnes ráno vykálel a to pak odcházím takový povznešený,lehoučký a v bujaré jarní náladě,no jen to zažít.A ještě recept velice chutnou na vepřovou krkovičku :Nakrájet cibulu do kastrólu,zalejt mírně volejem,na toto položit krkovicu posolenou a popepřenou a nyní máčka.Mačka se vyrobí takto:Nastrouhat as 100-150 g sejra Eidamu,do teho as 4 vařená vejcata ,taky postrouhat a as 2 polévkové lžíce majonézy.Promíchat vařékou a máčku dát na krkovicu.Peci v troubě při 180 stupních C as 20 min. dokavat maso nebude upečené.To si každý musí ale uržčit sám jak dlouho,já to rád polosyrové neb jsem šelma a takovéto polosyrové mě šmakuje.Tak as toliko k důleřitějším zprávám a zdrojům jak ten tvůj Aeronet,na jeho lži taky nikdo není zvědavej.

Cynik - realista (Po, 22. 2. 2021 - 14:02)

Pokrytecký Jahodo, popíral jsem snad, že sis to „vycucal z prstu“? Jistěže ne, tvrdím ovšem, že důvěryhodnost tvé z prstu nevycucané informace je zhruba na úrovni též z prstů nevycucaných žvástů, které tajné služby a s nimi souhlasně hýkající žurnalisté za doprovodu užitečných idiotů šíří o otravě Skripalových a Navalného novičokem. To jsou prostě jen mnohokrát obměňované lži, jedna horší, než druhá. ----- A že nemůžeš vystát Aeronet, nepochybně proto, že obvykle rozmetá tvé propagandistické bláboly, podložené tupým nasloucháním propagandistů z EU a z říše běloptákovy? Tvůj problém… prostě se chováš jako malé děcko, kterému rozšlapali bábovičky, neschopné reagovat jinak, než dehonestací informačního zdroje, zcela neschopné vyvrátit předkládaná fakta… proamerické a prounijní žvásty ta fakta rozhodně nevyvracejí, jen dokazují tvou myšlenkovou nemohoucnost. ----- Že jsi se dnes kvalitně vysral a stolice „Měla přes 3 kg!“? Upřímně blahopřeji, a to je jen odhad, nebo jsi ten produkt svého zažívání zvážil? Děláš to pravidelně a zapisuješ si hodnoty do deníčku? „Můj milý deníčku, dnes jsem se nááádherně vysral, hovno jako cep“… tak vypadají tvé zápisky?

ShabbaTot-Jahoda (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Cyniku,Aeronet nesnáším pro jeho podstatu...ruskou podstatu.Oni se jako Rusové snaží mít před světem ikonu dobra,lidumilství,člověka...?A ihned nato shoa znevažována nacistickou propakandou nadčlověka ,vím o tom své a Yad Vashem zobrazována jako latrína do které ze zhora kálí pupínkatá,vředkoviká a zapařená P....?!A ihned vedle virtuální boj za maršála Koněva a volání smrti odpůrcům sochy ve jménu bojovníků proti fašizmu jako jsou noční vlci pokladacíjící nějaké květiny pod sochou Rudoarmějce in eineholport kameraden Foldyna s německým válečným křížem na rukávech všude...hhmmm....a té antisemitské nenávisti všude kolem pod články na Aeronet a jak se to hodí do krámů západní vakcína proti čínskému viru jed který ubližuje a ruský sputnik vše vyřeší a je IN na základě vědy z SSSR?Jak ihned vedle na to celá Praha je osvětlena temnou židovskou energií pakla,.černé madije a žida,který strhnul Marijánský sloup který židovské energii bránil osvítit načerno celou Prahu?...Jo a máš samozřejmě pravdu,jsou to propagandisické názory jednoho proruského dementa a já jahoda mu je nežeru.Admin Aeronetu,nenávistná,antisemitská a rasistická kurva,bot kremlobot,svině vůdcovská co si Stát Israel vybral jako svého nepřítele....myslíš že to ten blb dá?Já teda ne.
,

Cynik - realista (St, 24. 2. 2021 - 04:02)

Jahodo, jak jsem již psal, tvá iracionální nenávist vůči Aeronetu je čistě tvým problémem, já si z něj (a nejen z něj, pochopitelně) vybírám jen to, co mne zaujme, a k tomu následně připojím v diskusi svůj komentář. Jistě znáš ten vtípek, že rozdíl mezi „konspirací“ a skutečností je asi jeden rok… a ten rozdíl se zkracuje. Zkrátka a dobře – informace, které přinášejí oficiální propagandou dehonestovaná média se v množství rozhodně větším, než malém potvrzují, bez ohledu na to, co přinášejí média oficiální, za nadšeného hýkání propagandou zpracovaných nemyslitelů, pochopitelně… A to nejen u Aeronetu, nemohlo ti přece uniknout, že sbírám informace z povícero zdrojů...
-----
„Oni se jako Rusové snaží mít před světem ikonu dobra,lidumilství,člověka...“, píšeš. Pak se tedy ptám: „Oni se jako AMÍCI snaží mít před světem ikonu dobra,lidumilství,člověka…? Ti amíci, kteří rozesrali mnohé státy jen v honbě za jejich nerostným bohatstvím, jen ve snaze je vydojit, vyplundrovat a poté odtáhnou plenit další státy? A to vše pod pláštíkem nechutných žvástů a propagandy, kterým může věřit jen malé děcko, nebo velký majitel malého rozumu?

ShabbaTot-Jahoda (St, 24. 2. 2021 - 19:02)

no,,,....je to tak,že Rusák a jeho propaganda se snaží dělat ze sebe ikonu dobra,lidumilství,člověka,ale na lidech těm Mongolům zbla záleží,záleželo a taky bude.Možná bych trpěl nějakým tím syndromem panslavinství a fandil jim,ale když si zajdu na Aeronet kde Admin Aeronetu vyvolává nacistickou antisemitskou nenávist dle ideologie nacistů a to já sem ještě ty odkazy dodám,.když pomlouvá Stát Israel a osočuje svou antisemitskou lží vše Hebrejské a Židovské a nálepkuje " žida a Žida"....když na jeho článcích je Yad Vashem jako žumpa plná obrázků obětí nacistického vraždění na stěnách do které ze zhora namísto stropu sere vředovitá,pupínkatá a zapařená prdel,když Admin Aeronetu ihned na to chválí Milouše Jakeše a vzdává mu hold a čest a slávu a ihned na to má Yah Vashem a oběti shoa,toho nacistického vraždění za dementorium a okultní síly temné podstvětní hebrejské energie,ihned na to brání sochu maršála Koněva a v dizkuzi pod článkem je volání po špagátu pro pana Novotného...a nyní pozor Cyniku.....Sputnik 5 je všeřešící ruská vakcína a západní vakcíny zpusoběj mozkovou mrtvici,kolaps v přímém přenosu,....z člověka to udělá opici a vůbec to není vyzkoušené,když Admin Aeronetu chválí pana Putina a zatracuje vše americké a pomlouvá Stát Israel,tak se nediv že jsem na něj najedený!Jo a co se týče těch Amíků,tak Američan přijde když musí,nakope chemického Asada do prdele když pouští dětičkám do sklepa plyn a Američan pak i odejde.Kdežto co ruská věrtuška jednou zchvátí,již nikdy nenavrátí!....Ale s tou Syrii ,Íránem a Tureckoem bych byl na místě rusáka opatrný...tam je Islám.Stejně jako v Afganistanu a na jejich místě bych si nebyl až tak jistý,že jim tam pšenka pokvete na věky věkův,Ámen.....No...nepokvete.Já jahoda ale jako pámbíčkář mám k té jejich RPC přece jenom blíž jak k ideologii zatracení ....Rus a jeho RPC nabídne i přes všechnu politiku ,lži Kremlu a mlžení vždy pravou víru a Krista Spasitele....jinak řečeno mám k nim i před darebáckou politiku Kremlu blížeji ,prostě asi takto.No....Admin Aeronetu je pomakaná ataistická persona placená ze žoldu,toho to nikam netáhne,je to blb.Nenávistí žije a šíří ji a jestli si neuvědomí včas svůj omyl,může se klidně i stát,že si to veme do hrobu.A jako že ho mám za hňupa,ruského darebáka a rudého strupa,hnusného antisemitu s doživotní nálepkou idiota...tak tohle bych mu teda NEPŘÁL.To by pak v jeho případě skončilo jinak a mnohem hůře ,než zapařená prdel a vředy a pupínky,která sere na jeho hrob.

Cynik - realista (Čt, 25. 2. 2021 - 04:02)

Jahodo, tím, že se zde opakovaně ukájíš opisováním textů z článků a diskusí na Aeronetu, rozhodně nemůžeš vyvrátit mnohé z informací, Aeronetem zveřejňovaných, a nejen jím. Stejně, jako soudruzi v dobách socialismu dehonestovali zahraniční stanice a nazývali je třeba štvavými vysílačkami, činí novodobí bolševici totéž v případě médií, která nehlásají tu „jedinou správnou pravdu“ v neozborné jednotě, jako za časů Národní Fronty… a ty se v případě Aeronetu předvádíš jako kovaný, pokrytecký bolševik. Pochopitelně nejde jen o Aeronet, nýbrž i o mnohá další média, která dnes činí to, co činily ony „štvavé vysílače“ v dobách socialismu – totiž přinášejí informace, jaké oficiální propaganda tají a navíc je také mnohdy nahrazuje vyslovenou lží… ----- Ty sám lžeš… třeba zde: „Jo a co se týče těch Amíků,tak Američan přijde když musí,nakope chemického Asada do prdele když pouští dětičkám do sklepa plyn a Američan pak i odejde.“ --- Za prvé, kdo hledá, najde, Jahodo… a jistě bys lehce dkázal dohledat fakta, jasně ukazující, že tvé obviňování Assada z toho, že „ pouští dětičkám do sklepa plyn“ je nejspíš výtvorem ze stejné lotrovské peleše, tedy z říše běloptákovy, stejně, jako jsou na prvý pohled vylhané žvásty o otravě Navalného a Skripalových novičokem. Za druhé… „Američan pak i odejde“? Jen v případech, kdy dostane napráskáno, jako ve Vietnamu, nebo v případech, že v jím vyplundrované, vykradené a rozvrácené zemi už není co ukrást. ----- „Kdežto co ruská věrtuška jednou zchvátí,již nikdy nenavrátí!“ - Jahodo, je snad pro tebe problémem najít si na netu, kde všude jsou rozlezlí američtí vojáci? Jde o desítky zemí na celém světě… a že by se chystali něco vracet? Stěží, velmi stěží… nu, a teď to můžeš srovnat s ruskou vojenskou přítomností mimo ruské hranice… ----- Podtrženo a sečteno – je až příliš zřejmé, že ve světle nevyhovujících ti argumentů a doložených faktů lpíš, a nejspíše i nadále budeš zoufale lpět na žvástech, nasáčkovaných ti do hlavy proamerickou a prounijní propagandou… Nejspíše se i nadále nezmůžeš psát k věci, zato lze očekávat tradiční opisování z Aeronetu – nechceš se na to opisování už vykašlat? Nejsi přece ve škole, kde by tě paní učitelka nechala za trest opakovaně opisovat text, protože jsi zlobil…

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

oprava:tak Admin Aeronetu je prodejná čupka,antisemitská vůdcovská öbrsvině,antisemitský hajzl a křivák ,ohrožení Státu a rudá komunistická kurva,válečný štváč a ohrožení bezpečnosti Státu a já jsem proto kovaný pokrytecký bolševik,lhář,zoufale lpím na žvástech nasáčkovaných mě do hlavy proamerickou a prounijní propakandou a ještě k tomu zlobil?!...No tak to si teda piš že se na antisemitského ruského hajzla,komunistickou kurvu a nacistickou vůdcovskou örsvini Admina Aeronetu nevykašlu!...Dokud bude ta kremelská proruská antisemitská kurva a hovno beze cti dělat z Yad Vashem dementorium okultních temných judosil a z obětí shoa podsvětní temno a i jinak pomlouvat oběti nacistického vraždění,tak tobě,ty proruský rudý komunistický dobytku a jemu ,jako Adminu Aeronetu budu teda zvedat tlak!Jo...a naserte si mamlasové!Vrána k vráně sedá,pokoje si nedá a svůj ke svému,ty Cyniku a Admin Aeronetu jste si nějak názorově blízcí....se mě zdá,nalepení na sebe jak buzeranti a vzdáváte si roztouženou lááásku,teplouši,komouši a nyní báseň ty hovado:Motýlek,žluťásek,čučoretka,Admin Aeronetu bolševik,hovado a rudá fretka.....chytila jahoda na pasece motýlka...nejdříve mu utrhala křidélka,pak nožičky,pak tykadla,vydloubla kukadla a makadla....prdýlka mu sama vod sebe upadla' !'

Cynik - realista (Pá, 26. 2. 2021 - 05:02)

„...,ty proruský rudý komujnistický dobytku“, píšeš? „... ty Cyniku a Admin Aeronetu jste si nějak názorově blízcí....se mě zdá,nalepení na sebe jak buzeranti a vzdáváte si roztouženou lááásku,teplouši,komouši“, píšeš? ----- Pak tě tedy neváhám nazvat křiváckým, katolickým prasetem, neschopným myšlení, schopným pouze opakovat žvásty o vymyšleném pánubohu, schopným pouze opakovat propagandistické plky, kterým mohou věřit jen malá děcka, či osoby stejně mdlého rozumu, jako ty. Jen naprostý blb volí socany, píši zde občas, jen naprostý blb volí též lidovce a anonisty, to je celkem zřejmé, a jen naprostý blb tupě a z naprostého nedostatku argumentů odsuzuje informační zdroj, je-li neschopen vyvrátit jím přinášená fakta. Poznáváš se v těchto slovech, hospodský a kostelní analytiku? Nu, a pokud píšeš o teplouších, zamysli se nad celibátem a katolickými kněžími, burane z Buranova…

Reklama

Přidat komentář