Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Shabbatot-Jahoda (Pá, 26. 2. 2021 - 05:02)

Tak jako se dobytek schází na jedné pastvě,tak se antisemita na Aeronetu pase !!

Návštěvník (Pá, 26. 2. 2021 - 10:02)

Aeronet, je dokonalá ruská propaganda. Jsou v tom nejlepší na světě.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

tak Admin Aeronetu je prodejná čupka,antisemitská vůdcovská öbrsvině,antisemitský hajzl a křivák ,ohrožení Státu a rudá komunistická kurva,válečný štváč a ohreožení bezpečnosti Státu a já jsem proto kovaný pokrytecký bolševik,lhář,zoufale lpím na žvástech nasáčkoívaných mě do hlavy proamerickou a prounijní propakandou a ještě k tomu zlobil?!...No tak to si teda piš že se antisemitského ruského hajzla,komunistickou kurvu a nacistickou vůdcovskou örsvini Admina Aeronetu nevykašlu!...Dokud bude ta krelelská proruská antisemitská hurva a hovno beze cti dělat z Yad Vashem dementorium okultních temných judosil a z obětí shoa podsvětní temno a i jinak pomlouvat oběti nacistického vraždní,tak tobě,ty proruský rudý komujnistický dobytku a jemu ,jako Adminu Aeronetu budu teda zvedat tlak!Jo...a naserte si mamlasové!

Věra (St, 24. 2. 2021 - 14:02)

Vybíráš hovna z hoven, to je celé - typický volič SPD.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Mýlíš se(opět náhodou počítám), Marianský sloup strhl žižkovský bouřlivých a floutek FRANTA Sauer.

Luděk (Po, 22. 2. 2021 - 16:02)

"A že nemůžeš vystát Aeronet, nepochybně proto, že obvykle rozmetá tvé propagandistické bláboly" - s tebou se fakt může bavit jen Jahoda:)

Pracuješ opravdu jako servisák v mlékarné?

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 22:02)

Aeronet může i vysát...

Cynik - realista (Po, 22. 2. 2021 - 05:02)

K již zmiňované neschopnosti anosocanského cirkusu zajistit řádnou, plynulou a včasnou distribuci vakcín jen doplním, že dalším příkladem šlendriánu je dění okolo testů pro školy. Nejde jen o silně pochybný výběr firmy, neschopné dodržet termín, ani požadovaný počet dodaných testů, a to při vyšší ceně, než konkurence. ----- Hlavně jde o prostý fakt, že anosocanský cirkus shání testy nikoliv za pět minut dvanáct, nýbrž již silně po dvanácté… Jak dlouho jsou školy uzavřeny? To nikdo z anosocanského cirkusu nedohlédl dále, než ke svému žlabu, a nepochopil, že jednou se ty školy snad zase otevřou? To nikdo z anosocanského cirkusu nevypotil prajednoduchou myšlenku, že děti a kantory bude zapotřebí testovat, což ovšem souvisí s myšlenkou již složitější, tedy, že testy bude zapotřebí včas vybrat, objednat a zaplatit, že bude zapotřebí včas vybrat firmu, která zajistí jejich dodání, že vše musí být před otevřením škol dokonale připraveno? ----- Chybami se člověk učí, praví přísloví… jak se ale anosocanský cirkus poučil z loňska, kdy se po velkohubých, samolibých žvástech o dostatku roušek ve státních skladech ukázalo, že je jich jen pár desítek tisíc… a nastalo obrovské hemžení a usilovná sháňka čínského materiálu. ----- Loni vytrhlo obyvatelstvo anosocanskému cirkusu trn z paty svépomocnou výrobou roušek, ty ovšem najednou nevyhovují, nelze tedy očekávat, že budeme doma vyrábět respirátory ffp2 a vyšších tříd, stejně, jako nelze očekávat, že budeme doma v kastrůlcích klohnit vakcínu…

Cynik - realista (Po, 22. 2. 2021 - 04:02)

Další hřebíček do rakve tvých propagandistických blábolů o tom, kterak senioři pod vlivm ruské propagandy odmítají vakcínu Astra Zeneca:

„Očkování látkou od AstraZenecy v Česku drhne, z dodávek zatím zdravotníci aplikovali jen zlomek. Hlavním problémem ale není údajné časté odmítání ze strany seniorů. -----

Takové případy se skutečně objevují, celkově se však očkování nejspíš zadrhlo někde jinde. Jak Seznam Zprávy zjistily, ještě ve čtvrtek ležela část ve skladech distribuční firmy Avenier. Ta je přitom jen náhradním a dočasným dodavatelem. Výběr hlavního distributora se totiž zpozdil. Avenier má na starosti hlavně rozvoz očkovací látky Moderna a v nouzovém režimu dočasně v minulých dnech rozvážel i první dodávky AstraZenecy. ---

A jak je to s údajnou nedůvěrou seniorů k této látce? Například ve Zlínském kraji jde podle krajského předsedy Sdružení praktických lékařů Lubomíra Nečase pouze o jednotlivé případy, kdy lidé vakcínu AstraZeneca odmítnou. A podobná situace panuje také třeba na Olomoucku. „Přes víkend problém nebyl, vyočkovali jsme všechno. Ve středu někteří lidé očkování AstraZenecou odmítli, byly to ale jednotky případů,“ řekla redakci Seznam Zpráv krajská koordinátorka očkování Jarmila Kohoutová."

(https://www.seznamzpravy.cz/clanek/seniori-ockovani-astrazenecou-nebrzdi-vetsine-ji-jeste-ani-nenabidli-143085#dop_ab_variant=519601&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=jbg5hEsWaNh-202102211918&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz, 21.2., 19:20) ----- To bylo keců, viď, Jahodo… třeba tyto lahůdky, příkladně z 21. února 2021 - 6:42 „Ty hele Cynik,ale tohleto je již normální terorizmus a bezpečnostní ohrožení Státu.Díky těto propagandě kterou zde prezentuje proruský Aeronet budou umírat lidé ne po desetitisících,ale po statisících a tohle je již normální vlastizrada a válčný akt“, a pak „ a pak „A ty jsi si Cynik taky přidal,když jsi to svinstvo z Aeronetu sem opisoval,můžeš si být jistý,že BIS se zajímá i o tebe,ale já tě před Aeronem již z dřívějška varoval....mže!,?Nic si stím nepřítelem Státu nezačínej,až budou mrtví na čínský vir po statisících,bude se hledat i takovýto viník a to se teda hledat bude!Takže pozor na to!…" ----- I tohle z 21. února 2021 – 9:40 je zvláště povedené: „ kdo záměrně dezinformuje veřejnost a vytváří během nouzového stavu Státu dezinformace ,lži a mlžení je nepřítel Státu!A takový nouzový stav je jako válečný ,je to vlastně takové válečné stanné právo v dobách míru.A za porušení stanného práva se v dobách války chodilo k válečnému soudu !“ ----- Nu což, Jahodo, jen další ze tvých „analýz“, kterým se obvykle zasměji, jenže… hážeš zde termíny „ normální terorizmus“, „bezpečnostní ohrožení Státu“, „ nepřítel Státu“. Já se sice jen chechtám, Jahodo, můžeš ale vyloučit možnost, že tyto stránky čte nějaký nadšený udavač, či dokonce opravdu čučkaři, a ti naopak vyhodnotí jako zvláště nebezpečnou poplašnou zprávu tvá slova „až budou mrtví na čínský vir po statisících,bude se hledat i takovýto viník a to se teda hledat bude!“? Děsíš obyvatelstvo malé země v srdci Evropy statisícemi mrtvých? Učebnicový příklad poplašné zprávy. ----- Dvakrát měř a jednou řež, Jahodo, praví přísloví… a ty raději měř vícekrát, abys mohl řezat chutné kousky z těch 15 kilo dobrého masíčka, které jsi včera narval do udírny… Pokud by tě odvedli za šíření poplašných zpráv k výslechu a do vazby, dovolili by ti vzít si možná kartáček na zuby a tepláky, silně ovšem pochybuji, že by tě nechali tlačit vozík s patnácti kily masa, množstvím Veltlínského zeleného a nejspíše i s petkovým Bráníčkem…

Shabbatot-Jahoda (Po, 22. 2. 2021 - 12:02)

Vakcína Pfizer a BionTech může zastavit pandemii , tvrdí Israel kde je již proockovano přes několik milionů obyvatel.Takze je zde tvrzení Státu Israel který očkuje po milionech občany své země a má praxi v očkování oproti Adminovi Aeronetu, který v době nouzového stavu Českého Státu vyvolává paniku, nedůvěru v demokratický systém Českého Statu, beznaděj a chaos,strach a děs, lže a snaží se lhát . Takže zde specielně pro tebe Cyniku kdo vyvolává poplašné zprávy!

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 2. 2021 - 06:02)

já čerpám hlavně zdroje z internetu ,to není žádná moje úvaha co zde prezentuju!A na internetu je zdroj o špatném mediálním odkazu západních vakcín,o to jak je ruský Sputnik vynikající a vše vyřeší,o tom jak západní vakciny ubližují lidem zatímto Madarsko má již dávno Sputnik a čínské vakcíny a taky tu zprávu estonské tajné služby jsem si nevycucal z prstu!Pomyslné povříslo které toto vše spojuje ´jena tvém opěvovaném "hodnověrném a zajímavém zdroji " Aeronetu.To si i každý blb pak dokáže dát dohromady 1+1 a to i když je občerstven Veltínským zeleným!Já dodal jasné odkazy a zdroje a uved jsem jejich původ!Ty namísto toho pouze demagogiji,narážky a výpady a mlžící odkazy založené na polopravdě,že jako západní vakcíny se nedostanou kam je třeba díky špatné distribuci.Ale jo!Alespoň jeden odkaz jsi dodal ,.to se cení jako protiargument a proto se ptám!...JAK JE MOŽNÉ AVEINER brzdí dodávky ??!...Takže policie České Republiky a kriminálku a zajímat se o to a jestli se přijde na to,že si na tom nějaký darebák mastí kapsu,tak jmenovat,obvinit a potrestat!

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 00:02)

A víno?! To se k nám vůbec nedoveze. Míří do Británie, do ameriky. V ČR se pijí hnusná europiva a to je také bílý cukrový zabiják a adiktivum zároveň.

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 00:02)

Mám pravidlo, že ke každému jídlu by měla být zelenina. Pak se nedá umřít na nemoc trávicí soustavy, tedy nemělo by se. Navíc trávení je daleko snažší, není to zátka jak pečivo s něčím. Ovšem toje individuální. Ale zelenina prostě stojí příliš. Chtěl bych být tak bohatý, abych mohljíst zeleninu. A to je patrně i rozdíl jídelníčku čechl a těch na západě.K nám se vozí prostě levný sladký a nebo zas nasolený odpad v podstatě.

aladin (Po, 22. 2. 2021 - 01:02)

V Lidlu teď mají červenou řepu za deset kaček kilo !!! Vcelku povařit v osolené vodě a je to lahůdka , nedělám si prdel !!!

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 00:02)

Dát komunistům všechno do ruky, to by to zas dopadlo. Je to proti přírodě, aby medvěd měl stejně tuby na honění jako zajíc,který tolik nepotřebuje.

aladin (Po, 22. 2. 2021 - 00:02)

"Orion a spol. Zlatý věk českých cukrovinek začal před více než sto lety"...A pamatujete piškoty, ty pravé-Opavské, ne ty Polské od Mondeléze !!! Ty České byly křehounké, daly se rozdrtit v ruce - do studených rolád, dortů, indiínků, vosích hnízd a pod !!! Ne jako dneska, kdy si musíte dát pozor, aby jste si nezlomili zuby !!! Dnes se výroby všeho chytili MAMONÁŘI a proto to tak vypadá !!! Kupuji výhradně České-Orion (i když to je Nestle) a někdy Německé čokolády !!! Jediné, co mně od Mondeléze překvapilo, jsou Miňonky, jsou dobré, chutnají jako ty za komunistů !!! Čokoládu asi vyrábí podle Amerických norem !!! Kdo byl zvyklí na Orionskou Čokoládu podle ČSN, těžko si zvykne na jinou !!! A ty Eskyma, super, ne jako dnes !!! Nejím uzené maso- obsahuje karcinogenní E 250, nejím ani šunku -dtto !!! Nejvíc mi vadí, že výrobci dávají do různých cukrovinek Palmový olej !!! Způsobuje kornatění tepen a poškozuje srdce !!! A zboží výrobce, který obarvil zmrzlinu preparátem na VŠI jse přestal kupovat !!! Salmonelóza v kuřatech, salmonelóza ve vejcích a ta zasraná EU se ještě do nás sere, když to stát nechce kupovat !!! Tak od tohoto dodavatele ze severu nic nekupuji !!! !!! !!! Pečlivě studuji výrobce a složení !!! Žiju velice zdravě, když nemám aspoň jeden x za týden pečený bůček zapitý pivečkem, tak málem onemocním!!! Knedlíky a brambory mi musí plavat !!! Kuřata jsem jedl jen doma vykrmená, ta kupovaná nejím !!! Miluju Boršč, bůček, Jizerské dráčky, nadívaný bůček, vařený bůček a koleno s křenem a pivečkem !!! Vyrostl jesm na vesnici za komunistů a každý rok jsme zabíjeli !!! Přeji dobrou chuť všem milovníkům dobré bašty !!!

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 00:02)

Palmový olej, že je škodlivý, tak to si dám pozor. Je mi podezřelé, když nějaký tyška stojí dvanáct korun-např. Corny. To může znamenat jen jediné, že to je šunt z levných surovin a patrně i s palmového oleje, cukru z třtiny z druhého konceplanety a kávových bobů odjinud a barviv, vosku potravinářského a spousty dalších dochucovatel a aditiv.

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 00:02)

Maso není zdravé jíst každý den. Maximálně třeba dvakrát týdně a jen libové druhy a se zeleninou. Těch bylo co si mysleli, že člověk je masožravec. Střevo člověka je příliš dlouhé na masožravce, a má příliš málo žaludků na býložravce. Tudíž ideální je vařená zelenina občas spestřená při dobré úlovku (a vynaloženém fyzickém úsolí ulovit) malým kouskem masa. Češi za komusnistů jedli řízky v knedlíku, a zapíjeli pivem a zejména jedli hrozně moc cukrovinek. To se nedalo vůbec odpracovat. Proto potíže s váhou začli okamžitě po dokončení růstu a přetrvávali až do stáří, kde kulminovali zdravotní obtíže jako nemoci trávicího traktu,cukrovka,rakovina střev. Hele aladin dej pokoj. Za komunistůse lidi užírali a upíjeli.

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 08:02)

JJ, to si nedovedem představit, jak měli staří komunisti zhuntovaná těla, když byly ty ročníky co zažili ty nervy padesátých let a mohutnou výstavbu a život ve stresu, hulilo se nezřízeně a pak se tvrdě chodilo do práce , žádné ulejvky. To se fakt nedá srovnat z dnešními Čechy, tu tvrdou práci dělají ukrajinci. Když se stavěly slapy musela být provizorní hráz a lil se beton a tak tak se to stihlo, než se přivalila povodeň, co se nestihlo bylo zatopeno. Tam na nějaké výživové poradce, keto diety a zdravolidi opravdu nebrala povodeň ohled.Stihlo se to, ale lidi byli zhuntovaní.

Návštěvník (Ne, 21. 2. 2021 - 23:02)

V situaci lidí bez přístřeší jde ještě využít dvanáctihodinové jízdenky, kde se za 160Kč dá dvanáct hodin neustále cestovat vlakem po celém středočeském kraji rychlíky, které mají i kupé, kde se dá spát. Vynalézavý člověk si dovede poradit.

Reklama

Přidat komentář