Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

DDD (Pá, 26. 2. 2021 - 17:02)

Už zase sníš svůj vlhký sen? :DDD

ssssss (Čt, 25. 2. 2021 - 23:02)

Říkej si co chceš Veroniko, stejně je průser se narodit bez čuráka. Tu kundici ti teda vůbec nezávidím, blbě se s ní čůrá a ještě zapáchá jak mrtvá ryba. Ženský jsou chuděry protože čuráka nemají a musí celý život žít s tím smradlavým prochcaným masem mezi nohama. Tak si občas nějaká jako ty chce kompenzovat kastrací chlapa. Máš ale smůlu, takových jako je manžel tvojí sestry se moc nenajde. Mně kdyby nějaká taková kunda nechala odstranit penis, tak bych jí usekl hlavu.

Návštěvník (Čt, 25. 2. 2021 - 20:02)

Jak to tak čtu,tak ti vše nefunguje jak má,chybi ti mozek,todle sem může psát fakt jen nějaký blázen

DDD (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Tak ses nám hezky pochválila Verunko, ale uz zpátky do pavilonu C3 zobnout pravidelnou dávku psychofarmak. Víš, že, když vynechas dávku, tak vždycky radis. DDD P.S. Nezapomeň se domluvit s tím ichtylem zo Slovenska lebo on naozaj tuzi byt bez vercajku DDD

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 13:02)

On asi zase nebere prášky,kdysi o tom někde psal,že se omlouvá,že nebral léky a pak má tydle nápady

Návštěvník (So, 20. 2. 2021 - 21:02)

Ale jo, Verunka má jistě pravdu, že když některý orgán přestane funovat, tak by se měl amputovat. V jejím případě bych začal mozkem.

Psychiatr (So, 20. 2. 2021 - 13:02)

Tak co Verunko, psychofarmaka už zabrala nebo stále blouznis? :DDD

Laky (St, 17. 2. 2021 - 21:02)

A pokud to je vaším vzhledem a to si málokterá zena dokáže připustit, protože jste ješitné tak snad nebudete sobecka a nechate si odstranit pohlavni organy a budete vsichni spokojení.Manzel si užije s milenkou a domu přijde střízlivý s dobrou naladou a nebude mit strach z toho ze bude s vami mit odpudivý a nechutný sex tak se k vam bude chovat krasne a zažijete spolu ještě spoustu krásných chvilek a zabavy.

Veronika (St, 17. 2. 2021 - 22:02)

Jak jsem psala v předchozím příspěvku, z manžela se stal typický lenošný "gaučák", ale od svých známých vím, že to bihužel není jediný muž, který se takto časem změnil.

Psychiatr (Čt, 18. 2. 2021 - 07:02)

Tak Verunko, krasne sis spolu pokecala pod několika nicky, abys oživila diskusi, ale už je opet čas zobnout si psychofarmaka a nechat se připoutat v klecovem lůžku :DDD

Veronika (Čt, 18. 2. 2021 - 15:02)

Už jsem se bála, že se pan Psychiatr odmlčel a nebude tu nikdo, kdo druhé pouze uráží. Víte pane, urážet dokáže každý "hňup", takže Vás beru s rezervou. Vy můj život nežijete a já ten svůj nežiji kvůli Vám, takže jste mně naprosto ukradený, Vaše výpady mimo mísu mě vůbec neberou a můžete mě tak akorát škrabat na zádech. Snad jen jedna připomínka k Vaší osobě ☺ Tato rubrika se jmenuje "Líbí se mi kastrovaní muži", jestli jste si nevšiml nebo neumíte číst? Potom bych doporučovala zopakovat si první třídu základní školy, tam Vás to určitě naučí ☺ ☺ ☺ A pokud máte potřebu někoho stále urážet, doporučovala Bych Vám zrcadlo, můžete potom i celý den a dokonce Vám nebude ani odporovat ☺☺☺ To by se Vám asi líbilo, ne? Nechápu, proč vůbec reagujete v této rubrice, ale asi máte neustálou potřebu někoho urážet, ale v tom případě by jste měl zobat psychofarmaka Vy, nemyslíte? ☺☺☺ A nebo je jen kvůli tomu, že máte malý penis a nestojí Vám ? ☺☺☺

Psychiatr (Pá, 19. 2. 2021 - 14:02)

Já mám pouze strach o Tvé duševní zdraví a že by sis mohl(a) ublížit. Nebude lepší navštívit odborníka? Rozmlouvat sam(a) se sebou pod různými nicky ukazuje minimálně na rozpolcenou osobnost. A když k tomu přičtu sklony k sebepoškozování nebo nabádání k němu, konzultaci s odborníkem bych rozhodně neodkládal. :DDD

Veronika (Pá, 19. 2. 2021 - 16:02)

Milý pane psychiatře, takhle mě již dlouho nikdo nerozesmál ☺☺☺☺☺ Nemám zapotřebí mít více nicků, samomluvou opravdu netrpím ☺☺☺ A jestli si to myslíte, tak je to Vaše věc. Jen se směji, jak máte ihned ve všem jasno, aniž by jste něco věděl ☺☺☺ Jestli jsou všichni psychiatři tak praštění, jako jste Vy, tak lituji lidi, kteří k nim chodí. Ti se tedy musí něco zažít ☺☺☺ Ale to je asi pracovná deformace, že ano? No, když je psychiatr denně v kontaktu s blázny, bylo by divné, kdyby se to na něm neprojevilo ☺☺☺

Veronika (St, 17. 2. 2021 - 22:02)

Milý pane Laky, zajímavá představa, co píšete, jen si neumím představit, jak by si manžel udržel nějakou milenku. Je mu 48 let a vzhledem k tomu, že je kuřák, alkohol mu také není cizí, má vysoký tlak a cévní oběh také nemá zrova v pořádku, tak vzhledem k tomu, že jeho erekce není již dávno, co bývala a udělá se zhruba za 2 minuty, asi by si s takovou mohl pořídit hodně milenek ☺☺☺ Už vidím ten zástup žen, jak se o něho perou. A mým vzhledem to opravdu není, je mně 42 let, ale všichni mně hádají věk tak kolem 35 ☺ Mám štíhlou postavu, měřím 170 cm a mám 58 kg, takže opravdu nejsem nejsem jak rádi říkají muži "asymetrická" žena, asi metr vysoká a asi metr široká ☺☺☺ A milence mám mladší a jsou spokojení ☺ Takže Vás asi zklamu, ale mým vzhledem to opravdu není.

Jirka xy (Čt, 18. 2. 2021 - 15:02)

Tak když jsem přečetl Vaše příspěvky, tak se ani Vašim názorům nedivím, ale na druhou stranu - kastrace by opravdu něco vyřešila? Vám život v takovém vztahu nevadí?
Já tak trochu prožívám ve vztahu to, co Váš manžel. Teda ne, že bych byl gaučák nebo snad kuřák, ale jsme s manželkou 11 let a nevím, jak vypadá její orgasmus. Neměl jsem a nemám takovou výkonost, jakou by potřebovala. Já chtěl zkusit absolutně všechno (hračky, techniky, trochu alkoholu,...), ale nic z toho u ní neprošlo. Negativní reakce prakticky na vše. Jen klasika a 2 polohy. Do toho se přidalo chronické onemocnění, takže další pokles výkonu. Jsem lehce submisivní, ale role paničky pro ni nepřipadala v úvahu. Byl jsem hodně zoufalý, jenže pak se mi životem prohnala kámoška a s ní mi vše fungovalo jak má a já po 8 letech zase viděl, jak vypadá žena při orgasmu. Potom se mi i manželka svěřila, že po ní pokukuje kolega a že jí to imponuje, tak jsem jí trochu pošťouchl s tím, že nemáme co ztratit. No vrátila nebo spíš vracela zcela unešená. Když jsme tak přemýsleli, čím to, prohlásila, že jsem jí vlastně nikdy fyzicky nepřitahoval, jen moje povaha se jí líbila. Jak kdyby jí někdo někdy do vztahu nutil. Potom navrhla, že bychom intimitu z našeho vztahu vynechali úplně. To prosím není sen žádného muže absolutně rezignovat na své potřeby, hlavně domů nosit dostatek peněz. Kámoška je minulostí, děti ještě malé, ale s touto osobou rozhodně zestárnout nechci. Ono, chlapi taky kolikrát musí podstoupit něco k čemu se musí přemoci. Pro některé ženy je něco takového nepřekonatelný problém, bohužel.

Veronika (Čt, 18. 2. 2021 - 18:02)

Rozumím Vám Jirko xy a chápu, každý člověk to má jinak. Ale u nás to tak není, jsme jiný příklad. Manžel prostě jenom příšerně zlenivěl, normálně potřebu sexu nemá, jen když je posílen alkoholem, to potom ano, to má na sex velkou chuť. Žádnou milenku nehledá a pokud vím, tak ani nemá, to by se pořád neválel doma. A jeho výkon je již opravdu dávno za zenitem a v jeho případě se to dá nazvat spíše zoufalým pokusem o soulož než standardním sexem mezi mužem a ženou. A kastrace by opravdu něco vyřešila a hodně. On by již neměl potřebu sexu, takže bych již 2x týdně nemusela zbytečně roztahovat nohy a podržet při jeho snaze o soulož, z které já opravdu nic nemám, protože ho v sobě vůbec necítím. Mám k takovému sexu fakticky jen odpor a nic víc. Kdyby si nechal dole vše odstranit, byl by mezi námi vztah sice bez fyzické intimity, ale jsem přesvědčená o tom, že daleko harmoničtější, protože on by se necítil zklamaný z toho, že nedokáže ženu uspokojit a já bych nebyla zklamaná z toho, že si s ním po fyzické strínce vůbec neužiji. Když budete vědět, že to prostě nejde, protože ten dotyčný nemá čím, oba dva partneři se s tím smíří a není nějaké falešné očekávání ani z jedné strany. Takže věřím tomu, že mě za to hodně lidí odsoudía hlavně muži, protože považují svůj penis za chloubu a to i když nefunguje, ale já bych byla šťastná, kdyby se můj muž nechal vykastrovat a to i včetně kopletního odstranění penisu, stejně jak to udělal manžel mé sestry.

Peter (Pá, 19. 2. 2021 - 09:02)

Pekný deň Pani veronika. Prečítal som si všetky Vaše články. Úplne s Vami vo všetkom súhlasím. Pociťujete aj vzrušenie z toho, že by manžel mal byť vykastrovaný a zároveň by mu aj odstránili penis? Chcela by ste byť pri ňom, pri zákroku?

Veronika (Pá, 19. 2. 2021 - 17:02)

Dobrý den pane Peter, žádné vzrušení určitě nepociťuji, ani z toho že by byl manžel kastrovaný a ani z toho, že by mu byl odstraněný penis. A rozhodně bych u toho zákroku být nechtěla. Chtěla bych, aby to podstoupil na odborné klinice, aby neměl nějaké komplikace. Já bych pouze po odstranění varlat a penisu mého manžela cítila velkou úlevu a takovou tu milou radost, že budu mít v životě jen hezký sex. A to jen když sama budu chtít a ne z donucení nebo jako výsledek manželských povinností, i když na to nemám zrovinka náladu.

Návštěvník (Pá, 19. 2. 2021 - 09:02)

Ty si nemocnej,nech se léčit

Jirka xy (Čt, 18. 2. 2021 - 19:02)

No, jak jsem četl, tak manžel Vaší sestry si nechal odstranit kulky. To že to bylo i s penisem bylo tak trochu mimo jeho plán. A v tomto případě je tak "trochu jiný" chlap. Ono se to slovy těžko popisuje, ale cennější než kulky je pro chlapa už opravdu jen sám život. U vašeho manžela by to bylo praktický, ale psychicky to dá jen málokterý muž. I my jsme se bavili o tom, aby se manželka vyřádila, měla by plnou volnost a já bych jí jen jako manželku 1-2x do měsíce použil. Lecos zkousnu, ale mám také své potřeby. To nepřicházelo v úvahu. Chtěla mě odstavit úplně. Ono je to vlastně psychicky stejné ponížení jako kastrace. Tak čekám, jestli se nenajde ještě jedna kámoška, pak nastanou změny. Ono, podstupovat jak jste psala "hnus" 2x týdně je taky výživný. Je to jistá "daň" za výhody, které společné soužití přináší. Jestli je to nepřiměřená daň, musíte to řešit, ale spoléhat že svolí ke kastaci moc nejde. Leda, že by k tomu měl zdravotní důvod. Nechat se vykastrovat je asi stejné, jako by se žena nechala dobrovolně vybrat, bez zdravotní příčiny jen proto, že už další dítě nechce a nechce mít takovou potřebu sexu. To byste přece taky nepodstoupila.

Reklama

Přidat komentář