Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Út, 9. 2. 2021 - 18:02)

Já jsem překvapená, že tak myslíte na moji maminku a vůbec to nedokážu docenit. Samozřejmě zítra v osm si dáme na maminčino i vaše zdraví, pokud vše bude příznivé. Dnes jsme se drželi opravdu doma a já ještě dělala nějaké věci školní a tak takový všední den a s normálním čůráním jen na záchodě a tak já se spíš ozvu zítra a asi později až přijedeme. Mike, ty přestaň Bertíka urážet a vyhrožovat mu, já si myslela, že jsi starší a rozumnější než od ,ale dost jsi mne tímto postojem zklamal, a tobě Bertíku opakuji ,že jsem zadaná a tím to všechno padá a jestli chceš tak si mě uchovej v podobě té holky, co máš na fotce a věř, že jestli to má někdy se stát, tak se třeba s jedním z vás nebo oběma potkám naprosto neplánovaně někde, tak tomu nech volný průběh. Sluníčko, jestli budeš chtít čůrat nebo i to druhý dělat na skříni tak prosím, ale já takový kraviny dělat nebudu, protože nejsem magor. Tak a teď jsem na tebe zlá, protože se mi taky nelíbí ty tvé některé výstřelky a budu si tě vážit jedině, pokud budeš dělat rozumné věci. Půjdu pomoci mamče a pak asi budeme chvíli v klidu a zalezeme do pelíšků. Niki chce zítra jet s námi taky a tak hlavně ,aby to neklouzalo a dojeli jsme bezpečně a dostali jsme jen povzbuzující zprávy. Ještě jednou moc díky za podporu a velmi si jí vážím.

Ivoš (Út, 9. 2. 2021 - 23:02)

Velmi rád si zítra na zdraví tvé maminky taky připiju. Cením tvůj zásadní postoj ke Sluníčku i k oběma žárlivcům, úspěšný zítřejší den!

Scarlett (St, 10. 2. 2021 - 00:02)

Souhlas. Já se těším a ráda se připojím také. Že to zítra dopadne pozitivně o tom nepochybuji.

Lucka (Út, 9. 2. 2021 - 18:02)

Jasně Klárko, zítra ve osm to zapijeme. Hele byli jsme s partnerem na lyžích a super. A nečůrala jsem venku, ale až doma ale pak jako vodotrysk, ale vydržela jsem to až domů.

Bára (Út, 9. 2. 2021 - 18:02)

Já se zitra taky ráda připojím. Myslím na vás všechny a taky věřím že to bude jen lepší. A děkuji, že jsi dala snad ty rozhadaný kluky trochu do latě a Sluníčko, já ti nevím, jestli není trochu jednodušší, třeba se tak na tebe fixuje ,že to nedokáže. Ono tě natolik nekriticky uctivá, že já opravdu nevím, jak se správně tady zachovat. Možná si jen někdo dělá recesi ,ale nepřijde mi to. Tak palečky držím na zítra. Pa a klidný večer odtud z Liberce.

Zuzka (Út, 9. 2. 2021 - 17:02)

Jejda,to by bylo super. Klárko zítra se ráda večer připojím!

Holkočůr (Út, 9. 2. 2021 - 16:02)

A když zítra budou příznivé zprávy tak si dáme Kláro večer přípitek? Už mi to tady lenoší a sám bez motivace si jen tak nedám....

Ondra (Út, 9. 2. 2021 - 17:02)

Já se taky připojím jestli Klára bude souhlasit.

Sluníčko (Út, 9. 2. 2021 - 15:02)

Klárko jestli chceš abych byla lepší já se vykakám na skříni taky jestli umíš i ty já tě mám ráda a já jsem chci být tvůj vzor jako ty pro mně ale tady se to nesmí psát ale jen ti to řeknu tady

Návštěvník (Út, 9. 2. 2021 - 15:02)

Ty vole, mě zase vomejou. Sluníčko, jestli budeš takhle pokračovat, taj já budu denně vomytej a čistotnej jak homouš

Holka 16 (Út, 9. 2. 2021 - 14:02)

Verunka se vykakala, ale bylo to jiný než já včera. Taky byla na bobečku a že bude kadit na igelit na zemi ale stejně nejdřív čůrala, ale jen maličko a chtělo se jí kadit a já jsem viděla jak má hovínko plný v zadku ,ale nejde ven a tlačila několikrát a stále to nešlo a až po delší době se jí pomalu dostalo kousek ven a pomaličku kakala celý a tlustý hovínko a pak už z ní lezlo rychle a ještě vykadila po něm rychle dvě řídký šišky a bylo to. Taky jsem to zabalila do igelitu a papíru a ještě do igelitky a odnesla to do kontejneru. Hodně musela tlačit než se vykakala celá.

Adam (Út, 9. 2. 2021 - 17:02)

Jí to často nejde ven asi trpí na zácpy. Nakonec to zvládla hezky. Jaké to pro vás bylo v té a v té pozici, o čem jste přemýšlely?

Ha!!!!! (Út, 9. 2. 2021 - 14:02)

Co je to tady za kravál??

Holka 19 (Út, 9. 2. 2021 - 14:02)

Asi už budu za chvíli kadit a tak to uděláme jako včera.

Návštěvník (Út, 9. 2. 2021 - 14:02)

Do toho! Už jen představa, že cítíš jak se ti chce ve mně vyvolává silné pocity.

Klára (Út, 9. 2. 2021 - 12:02)

Mamča je dnes lepší a za chvíli bude oběd . Držíme se doma a čůráme jen normálně na záchodě a asi nikam nepůjdeme. Zítra pojedeme do Prahy a tak si jen přeju aby moc nesněžilo a nechám řídit Libora. Miku a Bertíku, nehádejte se kvůli mě. Bertíku a kdybych s tebou šla jednou čůrat, co by ti to dalo? Myslím, že bys za pár dní chtěl víc a já jsem zadaná a jsem s Liborem. Miku pro tebe to samé. Feetmane, Libor si rád hraje s mýma nožkama, ale jak víš tak je mám čisté a pečuji si o ně a večer jsem byla ještě z koupelny celá umytá a tak moje nožky byly úplně čisté a hezké. Sluníčko a ty mě tady se snažíš stále napodobit a být jako já, je to sice hezké od tebe, ale proč třeba já nemám potřebu napodobovat tebe....Přemýšlela jsi o tom i takto? Půjdeme na oběd.

Mike (Út, 9. 2. 2021 - 19:02)

Dost jsi mě zklamala ,že ses mě nezastala. Ale na tvou maminku si zítra připiju,ta za to nemůže .

Aha! (Út, 9. 2. 2021 - 19:02)

Třeba ti to naopak pomůže, aby se ti v hlavě rozsvítilo a konečně sis začal hledat holku na vztah nebo sex a neuháněl ses tady denně se zadanou holkou.

Ondra (Út, 9. 2. 2021 - 19:02)

Zítra jdu do toho taky. Tak dobře dojeďte a dobře tam vše vyřiďte.

Jana (Út, 9. 2. 2021 - 15:02)

Jsem ráda Klárko, že je mamince lépe a tak zítra hlavně jeďte opatrně a přeji dobré pořízení. Taky mne pobavilo, jak se ti dva do sebe dali a jsou jako dva kohouti. Máš pravdu, že i kdybyste se sešli a třeba bys mu to čůrání ukázala, tak by chtěl víc a víc a nic to neřeší. Já bych to neudělala ani kdybych byla volná takhle napoprvé když se neznáte. Tak hezký zbytek dne a budu se zítra těšit na dobré zprávy po návštěvě v Praze.

Reklama

Přidat komentář