Reklama

Kluci a nahota doma

MP (Čt, 4. 2. 2021 - 01:02)

Evidujeme.

Návštěvník (St, 3. 2. 2021 - 15:02)

Koupete se někdo u vody nahý

Radek (Čt, 4. 2. 2021 - 11:02)

Samozřejmě , výhradně nahatý . Někdy dle obsazenosti rybníka si vezmu kalhotky.Jsou sice po namočení ůplně průhledné ale nikdo nemůže říct že nejsem oblečený.

Martin (St, 3. 2. 2021 - 15:02)

Dana (Út, 2. 2. 2021 - 10:02)

Ještě jedenou jsem i bratrovi dala školu. Se mnou si už zasouložil ale když tady byla ta jeho spolužačka taky měli sex ale prý to nebylo nic moc . mluvila jsem s tou jeho spolužačkou. Přišla tady za ním a on nebyl ještě doma tak jsme spolu bavily o všem a opatrně jsem se jí zeptala na bráchu a jeho přístup k sexu. Moc se jí o tom nechtělo mluvit ale dostala jsem to s ní . Bratříček je při sexu tak trošku sobec .Při předehře ji jen trošku pojezdil po pipině ale po ní chtěl ať mu ho honí a kouří a u samotného sexu na to tak spěchal že se vystříkal a ji nechal tak bez orgasmu , tak jsem si řekla to ne. Když přišel tak na to nebyl prostor protože spolu někde šli. Ale když se vrátil tak jsem si ho zavolala ke mě do pokoje a dala mu co proto. Že jsme si spolu zasoložili hlavně proto se vším všudy jak to má vypadat hlavně ta předehra ale ty jsi prý myslel jen na sebe a jí jsi bral jen jako na to aby sis užil ty .Víš že po aktu nebo jak ti to mám říct po souloži když se partner neudělá tak se snažím to napravit prsty nebo jazykem a ne se sebrat a jít osprchovat a hotovo. Tak pro příště to naprav. Nedávala jsem ti inspiraci proto aby sis jen užil ty ale oba.

Návštěvník (Út, 2. 2. 2021 - 13:02)

Jasně Jano. Jsi trapka.

Anjelik (Ne, 31. 1. 2021 - 00:01)

Abé. Shoríš v ohni pekelnom.

Jana (So, 30. 1. 2021 - 20:01)

Poslední díl po holení v té sprše. Když mě to dole přestalo pálit, všiml si, že mi trochu ztuhly bradavky. Nebyla mi zima, ale byl příjemné, když mi je oplachoval teplou vodou. Pokusila jsem se namáhavě zvedat. Zastavil mě v momentě, když jsem se dostala na všechny čtyři. Zůstaň, ještě záda. Sklonil se nade mnou a objel mi proudem vody záda. Pak zastavil vodu a smetal mi všechny kapky ze zad, ze zadku a i ze spodní těla strany, kde mi visely prsa. Víš, jak se na ženském těle najde pupík? Zeptal se mě. Myslela jsem, že bude chtít, abych se otočila břichem nahoru. Ale ucítila jsem jeho prst za krkem. Klesla jsem na lokty. Hele, začne se taky za krkem na páteři a pokračuje se dolů. Cítila jsem, jak mi jede prstem přes hrbolky páteře do kopce směrem k vystrčenému zadku. A je to ta třetí dírka, řekl, když už mi zajížděl mezi půlky. A to už jsem cítila, jak se potkal s tou první dírkou. Řekl: první. Musela jsem se zasmát a už jsem věděla, kam míří. Nohy jsem měla přirozeně trochu od sebe, tak mi mezi ně snadno zezadu zajel a řekl: druhá. Až jsem vzdychla, protože se na ní trochu zdržel a těsně před vyklouznutím z této dírky se otřel o poštěváčka. Sklonil se víc a pokračoval dál pod břicho. Přejel ochlupené políčko v podbřišku. Třetí, mám ho! Polechtalo mě, jak se prsty jako hráběmi vracel zpátky ke druhé dírce a prostředníčkem v ní zavrtěl. Zeptal se, jestli to už nepálí. Když jsem ho ujistila, že ne, přiklekl ke mně a líbal mě po celých zádech. Rukou stále hledal pupík, ale nějak zabloudil v té druhé dírce, ve které to začalo klouzat. Dala jsem hlavu dolů a koukala, co druhou rukou hledá střídavě na obou prsou. Řekla jsem, že mi začíná být zima a navrhla jsem, aby si mě utřel a odnesl si mě do postýlky a tam přikryl. Protože jste se shodli na tom, jaká je to nuda, pokračování už nebude.

Návštěvník (So, 30. 1. 2021 - 22:01)

Zase nuda. Ale ty se převtělíš v Danu a budeš nudit dál. Možná ještě Abeho to baví, jinak fakt nuda.

Abe (Ne, 31. 1. 2021 - 00:01)

No, mne to vždy bavit bude, ale Dana má úplně jiný žargon i styl. Tomu věř. mám vzdělání, které mne k tomu tvrzení opravňuje, ale myslet si můžeš s co chceš. Pozoruji, že máš vysoké nároky. Řekni i co potřebuješ ke svému uspokojení, třeba se najde někdo, kdo tvé náročné touhy vyplní.

Robin (Pá, 29. 1. 2021 - 12:01)

Děkujeme oba .

Jíra (Pá, 29. 1. 2021 - 01:01)

Robine, krásný příspěvek! Díky a ať jste všichni tři šťastní.

Robin (Čt, 28. 1. 2021 - 08:01)

Před dvaceti léty jsem byl na jedné diskotéce sám bez holky bylo mi tehdy dvacet let. Byl jsem tam svědkem osudové události jak se holka pohádala s klukem a doslova vyutíkala ze sálu ven že skočí pod vlak. Vyšel jsem za ní protože asi dvě stě metrů daleko jezdí vlaky na Veselí na Moravě a ty tam opravdu fičí sto dvacet km, hod. Děvče stálo u plotu a vzlykavě plakalo Přišel jsem k ní hodil přes ní mikinu a schoulil k sobě. Pomalu jsem ji vedl K sobě domů bydlel jsem nedaleko . To se už probrala a řekla že si ten její užíval s několika děvčaty a tak když to zjistila na té diskotéce tak se s ním rozešla. To jsme už byli doma říkal jsem jí ať u mě přespí .Svlíkla si tričko rifle a schoulila se pod deku na letiště. Já jsem si lehnul vedle ní přitlačil ji k sobě a usnuli jsme. Ráno když jsme se probudili viděl jsem co to je za kráska dlouhé černé vlasy, velké modré oči, takové dvojky prsa a krásná vysportovaná postavička výška tak 170cm. no krasavice. Posnidali jsme a já jsem ji nabídnul že ji odvezu domů . Souhlasila , vyměnili jsme si tel. čísla a odešla domů. Odpoledne jsem něco dělal v garáži a zvonil mi telefon dívám se Iveta jestli se může za mnou stavit na pokec ,Tak jsem ji nabídl že pro ni zajedu ,souhlasila. O této chvíle jsem věděl že je to holky mých snů .Začali jsme spolu chodit . Do kina , na bazén na hory autem na výlety . Bylo nám spolu fajn. Po třiletém chození jsme se vzali mi bylo 23 a jí 20 . Z našeho milování vznikla dcera které je teď 18 a oba doufáme že nezažije osud mojí ženy .Dělá v jedné velké a prosperující firmě manažerku a je prozatím bez kluka aspoň o tom nevíme ale nikdy neříkej nikdy. Je krásná po mamince tak doufejme že si vybere dobře.

Abe (St, 27. 1. 2021 - 23:01)

Moji rodiče se rozvedli, když mi bylo devět let. Oba byli, nechce se mi to ani napsat. Lepší by bylo přísní, ale byli krutí. Často jsem byl bit až do bezvědomí a nevěděl jsem za co. I domácí násilí a ničení všeho, bylo na denním pořádku. Táta byl hodně úspěšně na ženské a matka nezaostávala. Několikrát se vdala a milence nepočítám. Ke všemu ponižování a podrazy od obou. Kdybych napsal, do čeho mne táta v osmnácti citově a sexuálně uvrtal, zase by mi zde nikdo nevěřil. O mámě jsem toho napsal už dost. s tou jsem musel žít do osmnácti. Její představa, že jí budu sloužit až do smrti se v ten den zhroutila, když jsem začal žít s dívkou. Oba už nežijí, ale zapomenout to nemohu. Studoval jsem psychologii a vím, že bych měl být narušený a sociopatický, ale asi se stala nějaká geneticky přenosná výjimka, protože mne to nepoznamenalo. Jsem skoro padesát let ženatý, máme pět dětí (legálních). Žijeme svorně a v úctě. S manželkou se milujeme, i když už ne fyzicky, protože je nemocná a sex se mnou jí vždy značně vyčerpával. Takže láska nemusí procházet různými otvory. Dnes mi zbyla jen ta autoerotika a vzpomínky na bouřlivé mládí. Když sem něco napíši, hned se na mne vrhne parta nevěřících a ne dost přátelských hnidopichů, nedávno i jedna zhrzená a tak mám o zábavu postaráno. Jsem moc rád že jsem se ti mohl vyzpovídat. Erotika je krásná a současně i velmi bolestná záležitost, v psychické rovině. Moc lidí to nechápe. Ty ano. (?)

Jana (Čt, 28. 1. 2021 - 08:01)

Jasně, že nemůžu chápat tolik, protože nemám dost životních zkušeností, ale jednu citovou ránu už za sebou mám taky. Jenom obyčejná zrada a zneužití důvěry, žádné násilí, ale stejně nechci, aby se něco takového opakovalo. Schopnost užívat si sex považuji za dar. Za dar můžeme poděkovat Bohu, s partnerem sdílet, rozvíjet a odkrývat jeho bohatství. Proto nechci být odkázaná na autoerotiku. Jestli ještě pamatuješ, kde končil ten příběh ve sprše, tak napíšu pokračování.

Abe (Út, 26. 1. 2021 - 23:01)

Dobré, ale k té pěně. Několikrát se mi stalo, že se mi nechtěně dostala mýdlová pěna do močovodu. Nepříjemný zážitek. Pálí to i po několikerém vymočení. Ani sperma s tím nic neudělá. Nevím jak je to u žen, ale já bych se jakékoli pěně při sexu i masturbaci vyhýbal. Na poštěváčka je nejlepší jazyk, ale to víme oba.

Jana (St, 27. 1. 2021 - 00:01)

Máš pravdu, lízání je úžasné, ale je k němu dlouhá cesta a já k tomu potřebuji vážný vztah. Nechápu, že ta "Realistka" zpochybňovala moje tvrzení, že holky mají obavy, jestli se klukovi kundička bude líbit. Nejde o to, jestli se líbí jí samotné, ale jemu. Asi každá holka to chce, nechat se lízat, ale přece si o to nemůže říct. Vypadala by jako kurva. Jak to ale navléknout, aby on o to usiloval a ona byla dobývána? Já jsem asi moc konzervativní, ale on by o to měl usilovat postupně a já mu můžu dovolovat čím dál víc, jak se bude budovat vzájemná důvěra. Začíná se prstíčkama a ty jsou úžasné taky, zvlášť když jsou to nové zážitky. Jazyk v puse a prsty ve štěrbině jsou dobrá předehra. Podle mě se holka musí zamilovat, aby se mu odevzdala k lízání. Nechat ho strkat nos a jazyk na intimní místa, koukat se zblízka na obě dírky, nechat se očichávat a ochutnávat. Říká se, že láska u mužů prochází žaludkem. U žen však touto dírou. Když se může oprostit od starostí a on ji přesvědčí, že mu voní a dělá to rád, tak napodruhé už je do něj zamilovaná. U tebe ve 13 to bylo něco jiného. Asi tě ta teta Máša musela dost překvapit a tys podlehl nejdřív zvědavosti, když tě vyzvala aby sis sáhl. Jestli už věděla, že si ho honíš, bylo pro ni hračkou přes penis ovládnou tvoje city. Možná tě tím i o něco připravila.

Abe (St, 27. 1. 2021 - 01:01)

Teta Máša mne znala od malička jako ošetřovatelka nejen penisu po operaci. Intimně i já jí. Už jako malému mne nechala prozkoumat vagínu. Tam nebylo co řešit. Věděla o mě i já o ní, úplně všechno. Jinak lízání bylo mnohokrát nedílná součást předehry, pochopitelně, pokud si to partnerka přála, nebo to dovolila. Někdy jsem to přehnal, nebo ona se tak vzrušila, že prodělala orgasmus a pak už nechtěla styk. Pak nastala ruční práce. S tou zamilovaností žen je to možná pravda, ale já to tak málokdy cítil tak jako ony. Pravděpodobně mne milovaly, ale až na pár případů a manželku, jsem byl necita, protože to jinak nešlo. Při některých rozchodech jsem se choval krutě a do dnes mne to mrzí. Byly to většinou hodné holky. Nemyslím si, že láska u mužů prochází jen žaludkem. Ale manželka, která to myslí jako ty, se překonává, ale tu "díru" už mi neposkytuje. Trest za prostopášný život.

Jana (St, 27. 1. 2021 - 08:01)

To procházení lásky tím či oním, to se samozřejmě týká budování toho vztahu. Nikdo nemůže předpovědět, jak to bude cítit v šedesáti. Obvykle to bývá naopak. Dozvěděla jsem se, že tátovi už moc nestojí, jen s práškem. Mluvila jsem o tom s mámou, chlapi o tom nemluví. Ale i bez viagry mu to funguje, že si na to zvykli. Pomazlí se, udělá jí to tak, aby si ona skvěle užila a potom ona jemu. Na jiného chlapa nepomyslela. Ptala jsem se na podrobnosti, ale ty odmítla líčit, že na to my mladí přijdeme sami. Jen to, že si nemůže stěžovat, může si to užít víckrát, zatímco on vydrží déle být vzrušený a mít na to chuť. Co přesně se děje, to si můžu jenom představovat. A je to takový divný, že si to představuju. Připadá mi to skoro jako incest, jako bych se toho účastnila. Ale vzrušující to je.

Jana (Út, 26. 1. 2021 - 22:01)

Zdálo se, že je unaven. Znovu spočinul pusou na mém ňadru a asi minutu jsme byli bez hnutí. Cítila jsem u bradavky jeho dech z nosu. Dala jsem mu pusu na čelo. Nebyla jsem si jistá, jestli už ze mě vytáhl prsty, tak jsem kundičku opatrně sevřela a zjistila jsem, že jsou pořád tam, ale nehýbal s nimi. Trochu jsem zkusila zatlačit, jestli vyklouznou, ale bez úspěchu. Zatlačila jsem víc, jako bych chtěla vytlačit tampón. Trochu ho probralo, jak jsem mu ty dva prsty dole svým pohybem ocumlávala. Tak se sebral a začal si sedat, ale nevytáhl je. Cítila jsem dole jen slabý otáčivý pohyb, jak velmi pomalu měnil polohu. Nechtěl mě vyplašit a natáčel se opatrně tak, aby mě mohl lépe napíchnout na prsty a získal trochu volnosti, aby s nimi mohl hýbat. Byla jsem docela nadržená a nechala jsem ho tam ještě chvíli dvěma prstama kvedlat, ale začalo to trochu pálit, protože v té pěně byla nějaká mentolová přísada. Musela jsem mu tu ruku vyndat a sednout si. Jeho to prý nepálilo, ale já to musím vypláchnout. Sprcha byla pořád puštěná a hlavice se válela na zemi. Vzal ji, obrátil se ke mě a já jsem se nechala tam dole důkladně umýt. Vsedě jsem se opřela o stěnu, roztáhla nohy a nechala ho, aby mi mezi pysky proléval vodu a starostlivě odstraňoval zbytky pěny. Ani jsem se nedívala a jen odpovídala, že ne, že to nebolí, jen to trochu pálí víc v hloubce, nechala ho tam šťourat a pak jsem hlásila, že už je to lepší. Moc na to neviděl, protože jsem seděla. Dal si přitom na čas, aby mě pod tekoucí vodou takto hmatem prozkoumal. A dělal to dobře. Se zavřenýma očima jsem vnímala jeho prsty, jak mi objíždí záhyby kolem poštěváčku. Za chvíli to skutečně přestalo pálit a já jsem pomyslela na to, že by se mu nemusel pořád vyhýbat. Tak jsem řekla, že už je to dobrý, že se cítím úplně fajn.

Reklama

Přidat komentář