Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Pavkol (Po, 18. 1. 2021 - 19:01)

aha už vidím kterej článek si měla na mysli ok Klárko beru to na vědomí. Já mám sice bujnou fantazii ale kdyby to měla bejt věc kvůli který kamarádku nebo holku ztratím tak si to dokážu odepřít. Věříš tom, přesto co jsem za ty dva dny předvedl?

Bára (Po, 18. 1. 2021 - 20:01)

Pavle dobrou noc. Nějak na tebe moc myslím. Není mi to lhostejné.

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 07:01)

stejně ti moc děkuju Báro za to že si mě pochopila komplexně to víš že normálně si ve vztahu užívám normálních věcí hlazení zad dráždění bradavek hlazení prdelky a když je to holce málo nebo když to dovolí tak i doteků na tom čtvrtém místě to o čem tady píšu od začátku je jen má praštěná touha která se vzhledem k tomu čeho se týká jen těžko vyplní a když tak jen v případě čůrání nebo sprchování ty jediná si připustila kormě čůrání to druhé a ať to dopadne jakkoliv jsem rád že si se aspoň dva dny se mnou o tom bavila. že se tady s ostatními budu muset bavit jenom o tom čůrání a s tím co mi procházelo u tebe přestat mi nevadí. jen jsem zvědav jakým způsobem se pak domluvíme nebo si předáme kontakty kdybych chození sem opravdu omezil a ani email ani mobil na sebe nemáme

Bára (Út, 19. 1. 2021 - 08:01)

Dobré ráno Pavle. Budu zase pracovat na té seminárce a potom pojedu s bráchou na běžky. On bydlí tady kousek za Libercem .Byla jsem na záchodě asi tak jako Klára nebo Nikola a kdybys mne u toho čůrání hladil a laskal po tváři a byl něžný docel si dokážu představit,že by mě nevadilo i kdybys mne hladil tam dole jak to dělává Libor Kláře. Večer jsem si to pročítala a je to hodně inspirativní,ale do pusy ne.To bych nedokázala to už je pro mne nepředstavitelné. Hodně jsi mi vstoupil do myšlení a těším se na tebe,ten krámek je moc fajn.

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 17:01)

a budeš mi teda psát Báro jen večer a ráno nebo se někdy pokud nebudu v práci nebo ty někde jinde stihnem i během dne?

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 15:01)

Neboj Báro dneska to nebudu moc rozebírat abychom zase nepřišli do řečí, nebo hlavně já ale vsadil bych se že po tom pohybu na lyžích se ti bude chtít i to druhé :)

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 11:01)

tak zítra mě čeká první oficielní práce pro lidi budeme mít asi ještě zavříno ale kdyby bylo potřeba něco dokoupit anebo přivést zboží z jiné organizace tak nás tam budou potřebovat děkuju ti za všechno a jsem rád že si mě pochpila prakticky po všech stránkách akorát jsem zvědav jak spolu budeme v kontaktu když kromě toho že si píšeme na tady na sebe zatím žádný další kontakt nemáme

Ty (Út, 19. 1. 2021 - 12:01)

jsi jedinej, kdo si tady nevymýšlí nesmysly, teď sem kvůli tobě chodí víc lidí.tak proč jí sem nedáš email, aby ti mohla napsat a hned poznáš víc. Nebo míň.

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 15:01)

to jako chceš říct že jsem zvýšil sledovanost? :D

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 12:01)

Jinými slovy kde mám jistotu že až tady napíšu Báro mám ten a ten email že mi na něj posléze nenapíše i nějakej chlap o kterého nestojím chci zažít hlazení líbání a když to holka (ve smyslu ženská) dovolí tak i voyeurství ale jedině s holkou (ženskou)

Návštěvník (Út, 19. 1. 2021 - 13:01)

Proto si počkej až se uvidíte a nikdo to nezneužije. Zatím stačí tato komunikace.

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 13:01)

Díky za radu aspoň mě může hřát u srdce že i když jsem se choval výstředně tak že se nehnusím a neležím v žaludku úplně všem co tu jsou

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 13:01)

ale stejně si fajn že i po té co jsem teda předvedl si na mojí straně. Možná si byl(a) chytřejší v tom že neudáváš ani jméno ani přezdívku ale když si na mě byl(a) taková hodná (ý) prozradíš mi aspoň jedno? Radil mi návštěvník nebo návětěvnice :D?

Návštěvník (Út, 19. 1. 2021 - 13:01)

pardon beru tuto otázku zpět to mě mělo dojít že návštěvník slouží asi k utajení idnentity omlouvám se a ještě jednou beru tento dotaz zpět

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 12:01)

to je sice dobrej nápad ale kde mám jistotu že mi kromě ní nebude psát i někdo další třeba někdo kdo je na chlapy? ale jinak dík za dobrý nápad o tom uvažuju už od chvíle kdy jsem se jí pokusil zeptat na to druhé co je tady vzhledem k danému tématu vlastně asi svým způsobem zakázané

Pavkol (Út, 19. 1. 2021 - 08:01)

to víš že něžný bych byl a roztáhla bs nožky tak abych to čůrání nejen slyšel ale i viděl? neboj do pusy ani na tělo bych to nechtěl. Mě tady nadávají za to že jsem se ptal i na to druhé ale já zas ani u toho prvního nevidím taky nic hezkého na vypíjení to se neboj. jak jsem psal už od začátku co si s tebou píšu chtěl bych to jen vidět

Lucka (Po, 18. 1. 2021 - 12:01)

Tak vidíš. Ono se to samo přeskupilo a žádný smutek ze změny. To už se můžete s Liborem tam odjet pomilovat....,že jo? Ale to je trochu daleko než o pár baráků. Mějte se parádně!

Klára (Po, 18. 1. 2021 - 13:01)

Lucko máš pravdu. Je to snažší. A to se tam jet vypipinkovat, tak ono je to tak něco málo přes půl hodinky jedna cesta,ale stejně bych tam nebyla uvolněná,kdyby tam byl někde on ještě neodstěhovanej. Návštěvníku to jsem přehlédla, nepíšu sem kvůli egu a posílení sebevědomí a okolo mně o tom nikdo neví. Jet potřebuji sdílet tyto věci . Je pravda, že mám jen dvě skvělé kámošky a ta jedna půjde s námi ven. Ještě se s Nikou vyčůrame teď abychom vydržely až domů.

Sluníčko (Po, 18. 1. 2021 - 16:01)

Klárko já ještě ven nejdu. Byla jsem jen na dvoře ale trochu se mi motala hlava až jsem si rychle musela sednout na chodbě. Taky se vyčůrám jako ty na záchodě ,já už potřebuju a chce se mi už jsem čůrala dopoledne a v poledne a teď půjdu taky.

Stejně (Po, 18. 1. 2021 - 14:01)

...se někde vyčůráte. Hlavně Nikola ji má uchcanou a ty taky a kamarádka tak to nevím,ale asi s vámi bude držet basu a udělá to taky.

Reklama

Přidat komentář