Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

14.1. (Čt, 14. 1. 2021 - 03:01)

Reverende Thomasi,co není může být.

14.1. (Čt, 14. 1. 2021 - 02:01)

Vždyť je to jenom infekční choroba kurva.

Cynik - realista (St, 13. 1. 2021 - 23:01)

Až do teďka jsi byl jen samá bota... https://www.youtube.com/watch?v=VBlZdD89lfg
Jo, kurva, to byl film!

xmen (St, 13. 1. 2021 - 22:01)

Prsům zdar! Krainová se ukázala nahoře bez a řekla, zda jsou její ňadra opravdu jen dílem přírody. A kdo to je ?

Cynik - realista (St, 13. 1. 2021 - 23:01)

Hrála v Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu - výborný film.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 22:01)

Zase jsem se spálil, takhle to vypadá, že jsem ztělesněný grafoman, ale nakupilo se to, nemůžu za to, že nikdo tu nepsal...

aladin (St, 13. 1. 2021 - 22:01)

"Do Ostravy dorazila vakcína od americké společnosti Moderna""Jiří Červený
Před 7 hodinami
Martin Kot Jiří Červený
Před 7 hodinami
Martin Kot Právě jsi vyhrál putovní cenu Zasloužilý Děd Vševěd a za odměnu budeš spolu s celou svojí rodinou očkován ruskou zázračnou vakcínou Sputnik.
Myslím, že budeš doma po zásluze pochválen."...To beru !!! Těm západním nevěřím !!! Je zajímavé, že se v krátké době objevilo hned několik výrobců skoro současně !!! Jako by spolupracovali a nebo použili základní surovinu z jednoho střediska !!! A teď jedna konspirační : Otázka při zkouškách: Proč nesmíme mít Ruskou vakcínu ??? Odpověď : protožr by nás jenom ochránila a neměli by jsme žádné vedlejší ůčinky, jako třeba štěkání, plazení se a nebo mužskou neplodnost !!! 3) ot.: Přece všechny vakcíny ze západu nemohou mít stejné účinky ??? Odpověď: I když mají a praskne to, nic se nestane, svede se to na dodavatele základní suroviny !!! 3) Bude potrestándodavatel ??? Odpověď: ebude, protože firma zkrachovala, šéfové zmizeli a prachy také !!! 4) Proč je to nejhorší v ČR ? Protože už Bismark řekl : Kdo má Čechy, má EVROPU !!! 5) Co to má co dělat c Covidem ? Odpověď.: Češi vyhynou po meči a my si vezmem jejich zem a džihádisté zastoupí České - neplodné muže !!! Konec konspirační teorie !!!

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 22:01)

Ty jsi mimoň jako ten cynik-skeptik nebo jak si říká světlý zítku. Cynikcký je vůči čemu?! Vůči své posvátnosti početí zadnicí?!

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 21:01)

Jdi s tvým kázáníčkem do prčic světlý zítřku...! Stejně nezabráníš tady těm kapitalistickým poblázněncům napodobovat USA, jak debilové, a po mně potopa, hlavně že si nahrabou.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 21:01)

Již Thomas Hobbes...

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 21:01)

Jak známo evropa k tíhne ke korporátnímu socialismu, kdežto amerika k laissez faire kapitalismu. Ovšem to má své i stinné stránky, právě ve vězeńství. Evropa tíhne k byrokratickému soudnictví, amerika k necentralizovanému souzení. Sice mají stejné zákony, ale soudy a poroty se rozhodují zcela nezávisle a dost se stává, že zaujatě. V USA je každý individualistou a to je bez debat dobře, ale má to i stinnou stránku a totiž , že je za to také souzen. Není neobvyklé, že poroty soudí někoho za to z jakého je prostředí, z jakých je podmínek a nezajímá je, že se do nich již narodil. Berou to tam, že kažýd je v USA zodpovědný za sebe a za to v jakých podmínkých žije.
Dále pokud jde o flastr, tak do státních vězení putují s vysokým flastrem a to lokální vlády neplatí, tudíž šup tam s hříšníkem a na dlouhou dobu.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 21:01)

Hyenismus je že v USA je možné vydělávat na věznění lidí. Je to jediná země, která privatizovala tento sektor. Ovšem prázdné vezeňské postele v celách nevydělávají peníze. Nuže i v korelaci s končícím volebním období politicky volených soudců, kteří nesoudí, ale navrhují tresty, najednou roste výše trestů...

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 20:01)

Reverende Thomasi, tak co už kázáníčko skončilo? Co takhle o škodlivosti sociálních sítí , které dobývají Evropu promyšlenými psychology a experty na technologie a androgeniku?! Už vypínají jak Trumpa, tak kohokoliv kdo jim vadí.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 20:01)

o:andragogiku ale myslel si počítačové využití k propojení s lidskou psychologií asi

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 20:01)

Bohatí američané si tak jezdí zap..cat někam do Jižní Afriky nebo do Česka, je to nedůstojné a ponižující. Chudí to odskáčou, protože je uvidí, jak to dělají někde v přírodě a šerif je exemplárně pošle do juvenilního krimu přímo mezi nejhorší vrahy a násilníky, a až vylezou a nemají nárok na odpuštění plné sazby paušálního trestu, budou zákonitě naštvaní, protože ta jejich bude zbouchlá od někoho jiného, který byl také mladistvý, ale prošlo mu to, neb dítě napsali třeba na někoho jiného.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 20:01)

Nanci Pelossi může zuřivě gestikulovat a snažit se z Trumpa udělat někoho kdo vyzíval k násilí, ale je zde také právo na názor a na svobodu projevu a nemusí se jí líbit slova, které použil, názory které má,ale od toho jsou právě občané a jejich životní zkušenost, aby poznali co za tím je. To ale nepoznají, protože hlavně by měli stávkovat, aby si mohli zaš..kat už od patnácti případně dívky jsou časnější tak od čtrnácti za podmínky, že jen cca o rok dva starším partnerem. Ve španělsku je to od třinácti opět s tím, že když je dívce dvanáct a chlapec o rok starší, se to neřeší.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 19:01)

Já kalifornské zákony považuji za naprstou šikanu, protože považovat sex v posledním ročníku střední školy mezi téměř osumnáctiletými za sex dětí je zhovadilsot.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 20:01)

A zakazat sexuálně žít lidem na střední škole, tedy mezi 15-14letými a třeba 18-15letými není jenom zhovadilst, ale je to i ukrutnost a to vše přispívá potom k té poblázněnosti USA. Ti lidé neví co by tak demonstrují a pořádají hony na čarodějnice na facebooku.
A nepochopí vůbec jací jsou, svojí podstatu. I Trump je jenom člověk. We are, as we are. Jsme takoví jací jsme a ta insurection-povstání v Capitolu nebylo jen tak pro nic za nic. Příliš se ty tábory mezi sebou dráždili. It is asi it is. Je to takové jaké to je.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 19:01)

Věk souhlasu se sexem je už ze svého otrockého překladu z anglčitin age of consent poprvé historicky stanoven asi v r. 1880. Do té doby se považovalo dítě tak do deseti let
Dívka byla sexuálně vyspělá a známý režisér ji jak se říká zbavil panenství a to za maximálně příznivých podmínek. Vzal ji do vily půjčené od Jacka Nicholsona, popíjeli šampaňské, koupali se ve vířivce a dívka byla nesmělá(již skoro 14let a vyvinutá žensky), jako dívky přicházející o panenství bývají.
Jediné co spustilo tuhletu štvanici bylo, že sestra zaslechla telefonický rozhovor , který měla po análním sexu ve vířivce tentýž večer se svým přítelem a zalarmovala matku, která vycítila prachy.
Obecně ten věk , který je není v Kalifornii upraven na 18 let je ryze z toho důvodu, aby byla potírána prostituce mladých děvčat 14-18let,takže v zemích , které nejsou puritánské k prostituci je to zvednuto už od 1920 zhruba na 14-15let, kde je již prakticky vyloučeno, že by dívka byla fyzicky nevyvinutá a šlo by tedy o dětskou prostituci, tedy pedofilní prostituci.
Potíž je, že v USA mají prostě tak přísně nastavené právo, že Polanskému to vyšlo v podstatě na doživotí už před těmi čtyřiceti lety ačkoliv s dívkou mají již dobré vztahy, proběhlo civilní vyrovnání milon dolarů a žije na Hawai kvůli novinářům.
Trest nejde v USA zastavit, protože v jednom z pěti bodů se Polanski přiznal a je tedy v USA odsouzen a veden jako zločinec na útěku.
Tolik k zvláštnosti USA práva, kdy vlastně obě strany procesu již nechtějí žádný trest a není to již nic platné.Dobře, že Švýcarsko nevyhovělo USA a Polanského po předchozím zatčení nevydalo do USA a pustilo ho zpět do Francie, kde zřejmě musí žít až do smrti.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 18:01)

A posedlost ameriky sexem vychází z její evankelikální minulosti a puritánské anglikánské sexuální morálce. Španělky začínající chodi s chlapci neomezeně, jak jsou vyspělé a mají touhu a začínající se sexem kolem třinácti by mohli jít USA příkladem.

Reklama

Přidat komentář