Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Sluníčko (Po, 4. 1. 2021 - 07:01)

Já si to měření Klárko přečetla už vyčůraná, ale chtěl i se mi moc a tak bych taky vyčůrala hodně. Změřím si to taky až budu plná znovu. Ale mně se chtělo čůrat ,že jsem to pustila hned a rychle .

Klára (Po, 4. 1. 2021 - 07:01)

Dnes jsme s Nikou měly plná bříška a napadlo si změřit kolik vyčůráme. Niki Musel a první a měla 370 a já 380 ml tak to je takový když už se chce nutně a pipinka je plná. Uděláme snídani a budeme mít on line výuku. Mamča už taky svítí a vstává a Libor taky. Chce zajet za otcem a vrátí se asi k obědu. Letuška s piss výhodami,to je dobrý. Oceňuji nadsázku. Včera jsme se dívali a pak se nám zavirala očička a tak se dokoukáme postupně . Ale je to opravdu dost dobrý na uvolnění.

Bertík (Po, 4. 1. 2021 - 11:01)

Kristýnka Klárko včera nepřišla protože jí nebylo dobře a že zavolá dnes. Tak jsem byl smutný a nečůral jsem s ní. Myslím na ni stále a chtěl bych její čůrání taky vypít,když je tak krásná jako ty a tak hezky čůrá tak má čůrání i dobrý jsem na to přišel a strašně rád ho vypiju taky. Klárko ty jsi čůrala taky krásně ráno.

Návštěvník (Po, 4. 1. 2021 - 11:01)

Ty vymyslíš taky jakoukoliv blbost. Kristýna asi když měla měsíčky tak jí moc dobře nebylo a taky věděla,že by ses chtěl dívat jak močí a v této situaci se dívka necítí zrovna komfortně. Tak počkej a bude to zase v pořádku.

Ivoš (Po, 4. 1. 2021 - 00:01)

Dobrý humor. Ale vážně. Takovou piss letuška bych si přál mít...

Pavlína (Ne, 3. 1. 2021 - 20:01)

Já myslím, že je to jen určitý typ chlapů,co jsou ujetý na dívčí močení. Já se tedy moc nestydím a normálně se vyčůrám s klukama, když jsou nějaký velký fesťáky a koncerty a skoro nikdo to neřeší a jestli se koukne jak čůrám tak ale v klidu, ale že by seu toho honil nebo hned se po mě sápal to ne, většinou jsou chlapi normální.A kdybych měla kluka,co se mu to líbí tak bych se s ním bála chodit,protože bych se bála,že se mu to bude líbit i u jiných holek.

Charlotte (Ne, 3. 1. 2021 - 19:01)

Já děkuji za názory. Ta zkušenost se mi stala v patnácti a rok jsem z toho měla trauma a několikrát jsem se počůrala už skoro doma,,protože jsem se bála jít na WC nebo někde venku. Až seznámení s mým současným přítelem to napravilo a dokonce u něj se vyčůrám bez studu a takové hrátky jako má tady Klára máme taky,jen jsme to ještě nezkoušeli pít .

díky Kláro (Ne, 3. 1. 2021 - 19:01)

aspoň někdo mě chápe když se snažím mluvit rozumně

Klára (Ne, 3. 1. 2021 - 18:01)

Souhlasím s tebou. Já bych taky před cizím klukem nečůrala. Pokud se oba znají a jsou v souladu pak je to v pohodě. Hezký večer všem. Lenošíme, dali jsme večeři a koukneme ten let. Je to fakt super.

Martin (Ne, 3. 1. 2021 - 20:01)

Jsem rád, že se ti to líbí Klárko. Já si dám na noc let Londýn - Tokyo a vím, že pak u toho usnu a nechám to běžet a ráno se probudím akorát na klesání k přistání. Už to mám vychytaný. Dobrý, ne ?

Ondra (Ne, 3. 1. 2021 - 20:01)

No dobrý, ale ještě by to chtělo domácí letušku, aby ti tomu nodila jídlo a drink a vyčůrala se ti na klíně. Ale to už je bussines piss class a to je s příplatkem.

Ivan L. (Ne, 3. 1. 2021 - 20:01)

Tak takový luxus si může dovolit jen Libor s Klárkou. Kláro,budeš mu dělat letušku s piss výhodami?

Návštěvník (Ne, 3. 1. 2021 - 20:01)

Teda to je ještě větší úlet než koukat na holky jak čůrají. Vlastně ano, úlet....

Holkočůr (Ne, 3. 1. 2021 - 15:01)

Musím se pochlubit. Zhruba před hodinkou tady zastavilo auto a vyběhla holka asi tak dvacet a trochu stranou stáhla kalhoty a spodní a šla čůrat , byla na bobečku a pak ho trochu zvedla výš a já viděl její krásnou pipinku a začalajak z ní čůrá asi půl minuty možná déle mírný ale trvalý pramínek trochu i do stran a já byl s pérem v pozoru a musel jsem to hned dokončit. Když odeša zbyla po ní krásná louže. Čekal jsem v autě naproti ,nevšimla si mě a úžasně chcala zadečkem ke mně, prostě kráse neodolatelná.

Charlotte (Ne, 3. 1. 2021 - 16:01)

Vám se to chlapi líbí šmírovat holky když musí dělat potřebu, ale mně jednou šmíroval chlap až na dámský WC a já pak se bála jít na záchod a nebo venku a kolikrát jsem přišla domů,že jsem to nestihla.

Můj názor (Ne, 3. 1. 2021 - 17:01)

je Charlotte aby se ti dva samozřejmě dobře vzájemně znali (kamarád a kamarádka nebo kluk a holka, kteří spolu chodí) jakmile je to někdo cizí jen tak bez přípravy tak to samozřejmě může dopadnou fatálně blbě pro oba

Pavkol (Ne, 3. 1. 2021 - 13:01)

tak to máte dobrý žaludky holky mě by to teda konzumovat nenapadlo

Martin (Ne, 3. 1. 2021 - 13:01)

https://www.youtube.com/watch?v=mrcQL5Od-Fg.......a další zadej si full flight a tam si vybereš jakou linkou chceš letět, já si dám sluchátka a hodím to na velkou obrazovku a pro mne končí svět a jsem v letadle. Jen nezapomeň na čůrání. Hezký zážitky přeju!

Klára (Ne, 3. 1. 2021 - 14:01)

Martine to je teda bomba! To klidně celý sedmihodinový let si prožiju a na čůrání si odběhnu na poslední chvíli. Nakoukly jsme s Nikou a pak i Libor a to je teda supe. A t další lety taky. To je program na dlouho . Jako bych tam byla a vzpomínky. Skvělý relax pro dlouhé zimní večery. Díky.

Lucka (Ne, 3. 1. 2021 - 14:01)

Klárko, koukli jsme taky a bezvadný. Martine díky ta typ.

Reklama

Přidat komentář