Reklama

penis se staženou versus nestaženou předkožkou

Návštěvník (So, 29. 5. 2021 - 07:05)

lidi budou koukat vždy, akorát každý má pocit že je to kvůli něčemu co je nápadné (že je moc velký, moc malý, oholený, žalud venku). Dřív mi to kvůli tomu vadilo, to k tomu patří muset se srovnat s tím že to každý uvidí. Na to pomůže to neřešit, prostě jako by to nic nebylo

Návštěvník (Čt, 27. 5. 2021 - 16:05)

Ženu fascinuje při honění mýho ptáka,jak přejíždí předkožka po žaludu.Pak pozoruje,kdyz se otevře močová trubice a stříká semeno.

Návštěvník (St, 26. 5. 2021 - 11:05)

Jde o to, že když máš pocit, že žalud je suchý a čistý, tak ve skutečnosti ta vlkost a zbytky moči máš vsáknuté do trenek. A může to i zapáchat. Zatímco když je schovaný v kůžičce si ty nečistoty udržuje v sobě a pak si ho řádně umeješ. Takhle to máš jak holky, že jim z čuriny pořád něco odkapává, ty hodně čistotné si mění kalhotky i vícekrát denně a nebo používají intimku.

Trvalý staženec (St, 26. 5. 2021 - 10:05)

Já jsem začal experimentovat s přetahováním někdy na střední škole. Nejdříve vždy jen doma na chvíli, potom někdy přes celou noc až do rána. A potom postupně celé dny. Stahovat šla vždy bez problémů a také vždy bez problémů držela trvale stažena.
Začla jsem s tím čistě ze zvědavosti. Postupně jsem zjistil, že hlavně hygiena je podstatně lepší. Večer ve sprše žádný ulepný žalud po celém dnu, ale naopak je stále čistý a suchý, což mě vyhovuje po všech stránkách. Postupně jsem si také zvykl na ten pocit tření o prádlo nebo peřinu, který je mě velmi přijemný.
Ten proces postupného zvykání trval několik let, asi tak celou střední školu. Nyní už mám více jak 10 let trvale staženo a už bych to asi jinak nesnesl. Nedávno jsem zkoušel na pár hodin, zda by mě předkožka držela natažená na žaludu a stále drží bez problémů, i po těch lětech trvalého stažení. Ale ten pocit mě opravdu už nebyl přijemný. Takže i když mám stále možnost volby, určitě jen a stále budu nosit předkožku staženou.
Jinak nikdy jsem to vůbec neřešil vůči ostatním lidem a nikdo cizí nikdy na to ani nijak nereagoval. A jelikož dělám aktivně sport, tak na různých turnajích mě ve sprchách vidělo opravdu mnoho kluků. A navíc nová přítelkyně mě před pár lety zasvětila do wellness nebo termálních lázní a příležitostně i nudapláží, takže celkem mě nahého museli vidět už tisíce lidí a každému je to úplně jedno.

Návštěvník (So, 29. 5. 2021 - 00:05)

já s tím také začal spíše ze zvědavosti než že bych to tak chtěl mít napořád, zajímalo mě jaké to je. Když se zvykne na tření o prádlo tak pak je to docela příjemný. Zpočátku jsem to tak měl jen tajně, ale abych poznal jaké to je žít s odkrytým žaludem, tak jsem to nakonec přestal skrývat. Dost jsem se styděl, měl jsem pocit jako že každý na to divně kouká, ale časem jsem si na to zvykl natolik že bych si už připadal divně mít ho zakrytého, a ani by mi to už nebylo příjemný. Nikdo to nikdy neřešil, i když si toho kdekdo musel všimnout.

Návštěvník (St, 12. 5. 2021 - 12:05)

Mě se to samo stáhlo někdy ve 13 letech. na intráku ve sprchách jsem se za to dost styděl.

Návštěvník (Čt, 15. 4. 2021 - 21:04)

Jestli už "musíte" vsadit , tak si vyberte jen jeden zápas , maxim. 2 ! Více určitě ne !! Nejde nikdy takým způsobem zbohatnout na to pamatujte , jen těžce prohrát !

An (Út, 13. 4. 2021 - 00:04)

Má niekto radu ako udržať predkozku stiahnutu za zaludom ?

Steve (Pá, 16. 4. 2021 - 01:04)

Kašli na to ... Stačí když se umí stáhnout při pohlavní styku, nic víc, nic míň. Na zdejší řeči nedej, jsou to pitomosti. At' si to třebas strkají za hlavu když chtějí. Přemýšlej a uvažuj logicky a s rozvahou ... Tady píšou kdejací blbečkové a primitivové, těmi se nemůžeš přeci řídit. Nebo můžeš, ale já ti to nedoporučuji se řadit mezi takové. Je na každém z nás kam se sami zařadíme. :-)

Bob (Čt, 4. 3. 2021 - 13:03)

Myslím, že na obřízku má vliv i velikost penisu. Mám ho o něco menšího, asi 2cm v klidu a 5cm ztopořený, celý pokrytý. Neumím si představit, jaký by byl bez. Hlavně v klidu

Návštěvník (St, 27. 1. 2021 - 18:01)

o

tmf (So, 2. 1. 2021 - 12:01)

Moje zkušenost: V pubertě jsem po odkrytém žaludu ani trošku netoužil, věděl jsem že to musí být dost nepříjemné a že bych se za to styděl, ale vždycky mě i zajímalo jaký to asi je s tím muset žít. Jenže ani k vyzkoušení jsem nikdy neměl dost odvahy. Až jednou jsem se ráno vzbudil cítil že je něco jinak - předkožka mi držela zarolovaná za žaludem. Tak jsem se rozhodl že když to drží tak to aspoň potají na nějakou dobu zkusím, a začal si zvykat na to jak se holý žalud stále dotýká prádla. Bylo to dost nepříjemné, ale říkal jsem si že to musím vydržet. Prostě jako kdybych najednou měl udělanou obřízku. I močení bylo jiné než jak jsem byl dosud zvyklý. Po pár týdnech už mi to přestalo vadit, ale nějak se mi po tom všem nechtělo ten experiment jen tak ukončit, takže jsem to tak měl i nadále a časem zjistil, že to není až tak špatný mít stále odkrytý žalud.
Tedy až na jeden problém - překonat stud. Ve sprchách jsem si žalud předtím zakryl aby to nikdo neviděl. Ale také mi vadilo tohle pokaždé muset řešit, navíc střídání poloh pak způsobovalo že to v obou pozicích o to hůře drželo. Takže bylo jasné, že nezbyde než si vybrat jednu variantu a u té už zůstat. Nechtěl jsem mít odlišný penis za který se budu stydět, ale i přesto jsem se rozhodl pro trvale odkrytý žalud. Takže od teď už to nebyl tajný experiment. Zpočátku jsem se hrozně styděl, což bylo i tím že jsem ještě nebyl úplně zvyklý že moje péro vypadá takto. Vždy když jsem se svlékl tak jsem si připadal hrozně divně. Pocit jakobych měl mezi nohama něco jiného než dříve, a něco neobvyklého. Navíc jsem měl pocit že ten holý žalud je hrozně vidět a každý si toho hned všimne. Dost dlouho jsem si na to zvykal, a mnohokrát si říkal jestli by nebylo lepší mít ho zakrytý.
Až jednou se mi stalo že se mi kůžička samovolně vrátila na žalud. Když jsem se pak svlékl do sprch a viděl svého ptáka po dlouhé době se zakrytým žaludem, tak to nebyl nijak hezký pohled. Takže jsem si kůžičku hned stáhnul za žalud, už jsem měl pocit že odkrytý žalud k mému penisu tak nějak patřía že bez toho to není ono. Sice se pořád za to trošku stydím, ale už vím že se zakrytým žaludem bych se rozhodně necítil lépe.

Pally (Pá, 1. 1. 2021 - 17:01)

Mám po 25 a skrátila sa okolo 13-14 roku, keď som došiel do puberty a vyrástol. Nikdy som to tak nemal predtým, stále bola dlhšia a potom v priebehu roka prišla taká zmena. Začal som sa hanbiť prirodzene vekom a dospievanim a hanbil som sa hlavne pred blízkymi a kamošmi, ktorí ma poznali a videli predtým a teraz. Všetko bolo oK a zrazu zmena a taká zmena a ešte v intímnej oblasti, ktorá bola zrazu taká “citlivá téma”. Nikto to tak nemal, ako ja vtedy. U nikoho som to nevidel, ani u oca, ani u kamosov, dokonca ani u cudzích - u nikoho. Ano, časom vnímam, že to všetko bolo vekom, ja sám som si musel zvyknúť na to, že to už mám tak, ako mám, ale ten rok bol krutý. Jednak som sa hanbil ako tak byt pred ocom a kamošmi holý, lebo prichádzali zmeny telesne a prezliekať sa alebo sprchovat sa pred niekym už samo o sebe mi bolo nepríjemne a ešte aj ten problém2 bol, že som bol iný a mal to ináč, ako to mali oni. Úprimne, je mi z toho teraz smiešne, ale vtedy nebolo. Samozrejme, že sa pýtal aj oco, aj kamosi, že co to robím a prečo to tak mám a je a ako to chcem mat a riešiť ... si mysleli, že naschval to tak mám a nosím. Teraz je mi to už jedno, mám ako mám, ináč nebude, citlivosť sa nestraca, ako ktosi písal, že už po 30tke absolútne necíti nič - somariny! Teraz, dlhšiu by som chcel, aj keď len v klude, aby som mal zakryty žaluď a nejak som “zapadol s davom”, aj keď už častejšie vidno obnažený žaluď, ale stále viac je zakrytych. Pri erekcii mi to vyhovuje tak, ako mám. S veľa kamošmi sme sa o tom bavili a dlha predkožka pri erekcii je na hovno, pretože sťahuje to napriklad aj kondom a so sexu nemajú nič, údajne niekedy necítia pri sexe nič, iba akokeby onanovali. Ja som inú možnosť nemal iba jednu, keďže maly pohyb a žaluď zostal zrazu von a citlivý. Cez deň som sa mohol urobiť aj 3x, v noci erekcia a už to išlo - polucia.

Artur (So, 2. 1. 2021 - 04:01)

Děkuji za vyčerpávající odpověď a chtěl bych vysvětlit, proč se ptám na tak intimní věci, ale chtěl bych znát zkušenosti ostatních, kteří to tak mají, abych mohl poradit synovi, kterého to pravděpodobně také čeká, co s tím. Protože jsem něco podobného zažil, dovedu si představit, když v okamžiku když se stydíš za vzhled svého penisu se tě zeptá kamarád nebo dokonce otec, proč máš obnažený žalud, jak to muselo být pro tebe nepříjemné. Ty píšeš, že se ti předkožka stáhla během krátké doby. Někteří tady v minulých příspěvcích píšou, že se jim předkožka začala postupně zkracovat, byl vidět pořád větší kus žaludu, až zůstal venku trvale. U mně to ale postupovalo trochu jinak. Někdy v 6. třídě ZDŠ se mi stávalo, že jsem se ráno probudil s žaludem venku. Vždy jsem si předkožku natáhl zpět, zezačátku držela celý den na žaludu. Časem ale docházelo ke stažení i před den. Musel jsem si předkožku stále častěji natahovat. Někdy v 9. třídě jsem usoudil, že je to natahování zbytečné, protože když jsem o přestávce na záchodě předkožku natáhl na žalud, další přestávku byl žalud opět celý venku. Vzpomínám si, že na střední škole už jsem měl v klidu celý žalud trvale venku. Ta změna tedy u mně trvala asi 3 - 4 roky. Předkožka sice šla na žalud natáhnout, ale jak se pustila tak okamžitě sklouzla za žalud. časem se ale ještě více zkracovala, ve 30 letech mi zakryla už jen půlku žaludu a nyní mi zakryje sotva čtvrtinu žaludu, někdy ani to ne. Nejsem tedy schopen většinu žaludu už vůbec zakrýt ani v klidu, v erekci je celý venku. Jaký způsobem se tobě zkracovala předkožka, taky se ti začala předkožka stahovat, že jsi ji musel natahovat na žalud, nebo se ti začal postupně vyčnívat stále více z předkožky. Jak dlouhá byla ta doba té změny, od zakrytého žaludu po ten obnažený? Jde ti předkožka natáhnout na žalud, ale sklouzne dozadu, nebo vůbec nejde natáhnout? Ještě jednou se omlouvám za tyto intimní dotazy.

Pally (So, 2. 1. 2021 - 19:01)

Ani nie rok, ja som bol vždy nízky, najnižší z triedy a počas jedných letných prázdnin som sa vytiahol tak, že meriam až dodnes 188 cm :-) mna nespoznávali ľudia na ulici a spolužiaci zrazu boli nižší všetci :-)))) keď si ju stiahnem na žaluď, zakryje asi 1/3 a 2/3 sú von, ale mne to už teraz veľmi vadí, takze ju nosím zatiahnutu komplet za ... nevadí, pokojne sa pytaj, nemám problém :-) tmf presne toto napísal vieš, že zvyknúť si na ten vzhľad bol najväčší problém, pretože som sa hanbil sám za seba a zrazu ešte nie to intímna časť odhalená ale vsetko na verejnosti, ešte aj ten kus čo nikto nevidel nikdy - každý videl :-) trapas chápeš

Artur (Ne, 3. 1. 2021 - 02:01)

Necelý rok je krátká doba, to to šlo u tebe hodně rychle. To ti postupně začal vyčnívat stále větší kus žaludu, nebo jako u mně že se předkožka někdy sama stáhla, když sis ji natáhl tak chvíli držela a pak se stáhla zase dozadu? Že ti už nejde zakrýt celý žalud, to jsme na tom stejně. Od kdy jsi začal nosit předkožku úplně staženou za žalud? Když se tě kamarádi a otec zeptali, proč máš žalud venku, co jsi jim na to odpověděl a jak na to reagovali? Můj syn zatím má žalud celý pod předkožkou, ale všiml jsem si, že někdy si na čůrání stahuje předkožku, i když mu to nikdo neradil. Po vyčůrání si ji opět natáhne na žalud. Nevím jestli je to tím, že vidí mně čůrat s obnaženým žaludem, zatím o tom nikdy nemluvil.

Pally (Čt, 7. 1. 2021 - 06:01)

Začal vycnievat a stačil nepatrný pohyb tela alebo slabšia erekcia nejaká “náhodná” a bol von a tým, že som vtedy nosil slipy ešte, tak ta latka viac tlačila na telo a podržala predkozku za. Ja som si ju potom na wc alebo keď som sa obliekal natiahol naspäť, ale čoraz častejšie som našiel žaluď von. Ráno - voľne pyžamo detto. Tak som prešiel na boxerky a voľnejšie trenírky na cvičenie a prestal som ju už naťahovať spat, lebo to veľmi ťahalo chlpy no a samozrejme, že som sa začal už aj dole holiť/skracovať si to. Na wc som nebol naučený si ju sťahovať, až potom niekedy na základnej som videl spolužiakov aj tak, že si to sťahujú, tak možno v takom veku ako tvoj syn som začal úplne sťahovať predkozku, no to sa zas nepáčilo tatinovi. Ten mi potom povedal, že sa to nemá a stačí len kúsoček odkryt, aby sa lepšie mierilo :-) no potom keď som už mal časť žaluďa von stále, tak som s tým nemusel robiť absolútne nič pri čurani

tmf (Ne, 3. 1. 2021 - 20:01)

Já nevím jak to je u těch co to mají proti své vůli, jestli preferují to aby měli žalud v rámci možností co nejvíc zakrytý nebo si to pak stáhnou úplně, nebo to nechávají jak to je. U mě je to tak že se mi až tolik nezkrátila – kdybych se snažil tak by mi většina žaludu asi šla ještě stále zakrýt. Spíše je to tím že si zvykla na to že její normální pozice je stažená za žaludem. Reakce ostatních ve sprchách atd asi nejsou nic příjemného, já se s ničím takovým ale nesetkal (asi většinou to každému přijde dost blbý na to nějak reagovat když už si toho všimnou). Co se týče čurání tak tam je to tak půl napůl kdo se staženou a kdo ne...

Návštěvník (Po, 28. 12. 2020 - 15:12)

Péro má mít předkožku! Když nestojí, tak přes žalud a když se postaví, tak staženou pod žalud. Při honění jí stahovat a natahovat přes žalud, popř. ji stáhnout dolů a honit jen obnažený žalud.

Pally (St, 30. 12. 2020 - 08:12)

Ja mám predkozku napríklad veľmi, veľmi krátku, strčí mi aj v klude cez pól žaluďa von. Stačí maly nepatrný pohyb alebo erekcia a je hneď cely von, tak to mám od puberty. Preto som ju aj začal nosiť za žaluďom, lebo to neskutocne ťahá chlpy, keď sa vracia spat a aj keď sa vyholim alebo skratim chlpy, vyzerá to smiešne, keď sa vracia po erekcii spat. A nepáči sa mi to absolútne ako to mám, ale pre pohodlie a komfort je to tak lepšie. Čo by som dal ja za dlhšiu predkozku, ach.

Reklama

Přidat komentář