Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Po, 21. 12. 2020 - 08:12)

Natalie vše nejlepší k svátku!

Bertík (Po, 21. 12. 2020 - 08:12)

Já taky na Klárku myslím ,aby měli dobrý výsledky. Dnes se mi o ní už nezdálo, ale stejně jsem ráno na ní strašně myslel představoval si jak včera čůrala venku na procházce a nevydržel jsem to. Jestli se Klárka nezlobí, ale když je tak krásná a nádherná a když čůrá tak je to ještě krásnější. Já to strašně chci zažít čůrat s ní nebo s podobnou holkou. Ta kamarádka se nezbývá,ale napíšu jí jestli by někam nešla.

Návštěvník (Po, 21. 12. 2020 - 09:12)

A Bertíku, když tu dívku někam pozveš, ovládneš se, abys ji nepřemlouval aby šla čůrat? Víš co jsem ti radila. Ale podle toho, co jsi napsal dnes, tak máš tak velkou touhu, že to asi nedokážeš. A to by byla chyba .

Sluníčko (Po, 21. 12. 2020 - 08:12)

Já moc na tebe taky myslím a na maminku aby byla zdravá. S těma čápama to neumím jako ty,ale jako ty jsem taky ráno čůrala. Těším se jak dopadnete.

Návštěvník (Po, 21. 12. 2020 - 07:12)

Taky přeju dobrý pořízení. A co večer? Bylo něco s Liborem, do ruky nebo na nohu?

Klára (Po, 21. 12. 2020 - 06:12)

Už jsme vzhůru a po snidani pojedeme. Ozvu se ,jak to vše dopadlo i s doktorama. Jsme vyčůraný a ještě preventivně půjdeme než pojedeme i kdyby jsme udělaly jen maličko. Nebojte se,v Praze nebudu čůrat na ulici zkusíme ty benzinky nebo někde venku za rohem v nouzi nejvyšší, ale to doufám nebude. Jsem napjatá, držte nám prosím palce. Díky moc.

Lucka (Po, 21. 12. 2020 - 07:12)

Holky, já budu napjatá stejně jako vy. Budu s vámi v myšlenkách celý den. Klárko dej pak vědět,co a jak.

Návštěvník (Ne, 20. 12. 2020 - 23:12)

Není ta Klára tak trochu retardovaná? Podle stylu psaní to tak vypadá.

Návštěvník (Ne, 20. 12. 2020 - 21:12)

Jen přemýšlím kde budou holky zítra v Praze čůrat, když moc nechtěj na záchodě a na ulici to snad ne. Jedině nějaký benzinky . A ta maminka asi taky jak jsem pochopil to nemá s tím snadný, ikdyž o tom Klára nepíše. A to je dobře. Já si tedy osobně od toho moc neslibuju,léčitelům nevěřím,ale tenhle to má asi vymakaný i před čínskou a jinou medicínu a nejen čáry máry fuk. Stejně ale doktor je si myslím důvěryhodnější. Obzvlášť při takové nemoci.

Simona (Ne, 20. 12. 2020 - 23:12)

Co myslíš, jak to nakonec dopadne? Já si přeju aby dobře, ale Klára tady píše, že jim maminka některé věci neříká a tak z toho mám smíšené pocity. Pak doktoři ani léčitel nemusí pomoci. A tak jestli by ona tu operaci vůbec zvládla. Nebo chemoterapii a jinou agresivní léčbu. Já se bojím a ty holky asi musí prožívat dost šílený chvíle. Tak se modlim aby to bylo nakonec šťastný vyléčení.

Zuzka (Ne, 20. 12. 2020 - 21:12)

Jestli nejsou hloupý tak si dojdou normálně na záchod , všude mají spray na ruce proti Covidu a vyčůrat se z výšky taky snad umí, spíš má být zítra ledovka tak aby bezpečně dojeli.

Návštěvník (Ne, 20. 12. 2020 - 22:12)

.......to by nebylo tak úchylné, kdyby močili na záchodě.

Zuzka (Ne, 20. 12. 2020 - 22:12)

Jistě. Já si nedokážu představit v Praze si někde dřepnout na ulici a vyčůrat se. Tak asi i tam se to dá udělat někde za rohem, ale je to zbytečný.

Klára (Ne, 20. 12. 2020 - 19:12)

Zase chyba..ne hlásím ale hladím..ach jo.

Klára (Ne, 20. 12. 2020 - 19:12)

Já děkuju za podporu i za vysvětlení toho,co bylo dnes odpoledne. Zítra napíšu víc i o tom jak jsme vše vyřídili. Asi půjdeme brzy do pelíšku. Libor by se chtěl pipinkovat,ale to ještě nejde. Mně se líbí i když mu ho jen chytím a hlásím a on to pustí mi do ruky nebo si s ní hraju nožkama s ním a to pak vy to vyteče krásně na prsty a celý tlapičky. Mamča je celkem v klidu a Niki taky.

Scarlett (Ne, 20. 12. 2020 - 20:12)

Moji maličkost ještě neznáš, ale žiji tvým příběhem několik měsíců. Potřebuji ti říci ,že tě obdivuji pro otevřenost a upřímnost, se kterou zde píšeš i o intimních věcech. Mám potřebu ti říci, že bych moc a moc chtěla, aby se tvoje maminka uzdravila už proto, že já matku nemám a přestože odešla před čtyřmi lety, nejsem s tím smířena. Tvůj příběh je velmi hluboký.

Puluj (Ne, 20. 12. 2020 - 20:12)

Ať je ten zítřek pro vás pozitivní. Příjemný večer.

Mike (Ne, 20. 12. 2020 - 19:12)

Klárko myslím na tebe a taky hlavně na zítřek. Snad brzy začnu psát víc. Stále mně to moc nejde. Ale jsem s tebou každý den. Chci abys to věděla, že mám na tebe stále slabost .

Bertík (Ne, 20. 12. 2020 - 17:12)

Klárko to je moc krásný jak jsi krásně čůrala,ale že jsi se dokázala naladit na léto a čápy. To bych chtěl taky umět abych byl někde jinde.

Klára (Ne, 20. 12. 2020 - 16:12)

Už jsme se vrátili a já mám velkou potřebu se svěřit a jesti mně někteří budou pavažovat za blázna, tak já to ustojím. Spíš bych to chtěla pochopit. Když jsme jeli zpátky tak Libor rozmýšlel jestli nevyjedeme na jeho oblíbený Ještěd, ale byl v mlze a navíc tam je zase prý zavřeno znovu. Tak jsme se chvíli procházeli okolo Světlé. Dneska jsem ho nepodezřívala, že to je kvůli tomu abych se vyčůrala, ikdyž se mi chtělo zatím tak normálně ,ale dalo se to vydržet. Tak jsme si povídali jaký to počasí je zatažený a nevlídný a já si nevím proč vzpomněla na čápy a řekla jsem mu, že tam tím směrem na jih daleko, moc daleko ty naše čápi někde jsou a my jsme tady opuštěný. A byla jsem trochu smutná, ale najednou jsem měla zvláštní pocit. Jako, že je sice zataženo, ale je jako by klidně bylo léto a ty mraky by mohly zmizet a sluníčko by bylo sice nízko nad obzorem ,ale svítilo by a jako, že najednou jsou tady ti čápi se mnou a já s nimi jako propojena. Zvláštní pocit, pověděla jsem to Liborovi a on jen pokýval hlavou a řekl, že tohle je moc dobře a důležité, protože on podobné pocity mívá taky, jen o nich nemluví a že se týkají třeba i jiných situací. Já jsem tam s ním stála a byla mi už i zima a chtělo se mi čůrat už hodně, protože jsme měli u jeho otce kafe, ale na čůrání jsem moc nemyslela a vychutnávala jsem si ten pocit s čápama. To nebyl okamžik,ale trvalý mnohaminutový, možná i delší pocit, kdy jsem nebyla smutná. Vůbec. Spíše naplněná novým pocitem a jako, že se nic neděje,když jsou oni tam a my tady, stejně jsme spolu. Vrátili jsme se pak pomalu k autu a ten pocit kupodivu nemizel, jen pomaličku slábl,ale já potřebovala už nutně čůrat a rychle a tak jsem u auta stáhla kalhoty a punčocháče a hned jsem to z pipinky na bobečku pustila. Libor mne jen líbal a nechal si proud pustit do dlaně ,ale pipinku mi nechal být,když je ošetřená. Po tom kafi mi to šlo i s tamponkem fakt hodně rychle. Teď jsme doma a ten pocit s čápama jestě v sobě mám. Nezmizel. Zvláštní. Budu o tom přemýšlet a řeknu to Nikole i mamče,co si o tom myslí.

Reklama

Přidat komentář