Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Fallus (St, 16. 12. 2020 - 21:12)

Mám zájem o piss s e zkušenou i méně zkušenou dívkou 15-25 let. Ostrava, Olomouc. Najdu tě? 31,singl.

Návštěvník (St, 16. 12. 2020 - 20:12)

Zajímavé jak se najednou honiči typu Bertik a Mike stáhli. Že by svědomí?

Pavkol (St, 16. 12. 2020 - 19:12)

já Klárce samozřejmě taky přeju ať to dopadne dobře já jen jak už jsem psal to vyjádření kdybys věděla co já všechno mám protože to moje máma říka mně taky jen jsem si neuvědomil že klára je asi o polovinu mladší než já takže by to mohla hůř snášet. takže držím palce ať to určitě dopadne dpbře a to špatné nebo horší si vůbec nepřipouštěj už je na to asi pozdě ale omlouvám se že mi v tomhle směru ujela pusa

Pavkol (St, 16. 12. 2020 - 18:12)

teda lucko palec nahoru napsala si to lépe než já úplně bych si nejradši pár vrazil místo abych utěšil tak jsem "luštil" co to asi může znamenat

Klára (St, 16. 12. 2020 - 17:12)

Tak zítra budou u maminky všechny výsledky vyšetření. S mamčou jsme mluvily telefonem a je v pohodě a tak nevím,co ráno měla za myšlenky a tak zítra si pro ni máme přijet odpoledne ,protože dopoledne bude ještě jedno vyšetření nějakou kontrastní látkou. Tak jsme z toho zmatený,ale mamča je v hovoru dobrá tak uvidíme. Ještě dva dny a máme vánoční prázdniny a to bude dobře. Nečůráme nikde venku a jen doma a Niki taky říkala, že si myslí, že mamča něco tají a to jsme spolu o tom vůbec nemluvily ,co řekla ráno. Zvláštní intuice.Libor na to má názor, že to bude všechno dobrý a že nás mamča jen nechce zatěžovat nějakými drobnostmi. Ale zítra pojedu s Liborem pro mamču já a omluvím se ze školy, protože ve čtvrtek je odpoledne jen diskuzní seminář a tak zmizím. Jsem na ty výsledky zvědavá. Na jednu stranu vnímám pohodu na druhou stranu jsem nejistá a neklidná. Ani s Liborem teď nepůjdeme na domeček a budeme spolu všichni tady večer.Byly tady na mně různý otázky, zkusím na ně odpovědět třeba dnes později nebo zítra. Nevím, hodně přemýšlíme. Teď dáme večeři a Libor objednal pizzu a tak to máme bez vaření a to je dobře. Prostě se o mamču bojíme.

Radka (St, 16. 12. 2020 - 18:12)

Klárko, tady máš na diskuzi oponenty,ale víc těch co ti fandí a k těm patřím i já. Dnes je taková vyspělá technika, že doktoři umí hodně věcí zvládnout. Tak se nestrachuj. Dobře vše dopadne a maminku budete mít zítra zase vpořádku doma.

Sluníčko (St, 16. 12. 2020 - 18:12)

Já ještě nedokážu jako ty teď psát jak čůrám. Já taky moc myslím, aby byla maminka zdravá. Já čůrám taky jen na záchodě a hodně když nejdu brzy.

Lucka (St, 16. 12. 2020 - 18:12)

Já si myslím,že to bude nějaká maličkost a člověk má jenom strach. Na druhou stranu si pamatuji,jak tě tady někdo kritizoval že píšeš o mamince tak otevřeně, když měla problémy, že je to necitlivé a neuctivé. Pak třeba víš víc ale teď už to napsat je naopak dobře . Člověk se zbaví napětí.

Klára (St, 16. 12. 2020 - 19:12)

Moc děkuju za podporu všem. Ale Lucko na tebe chci reagovat zejména. Ano , já nechci o mamince psát nic víc než je k ní uctivé. A tu výtku jsem si velmi zafixovala jako správnou. Já nevím na sto procent, co mamince je, ale vím, že na tom není dobře a že to není jen ta hlava a noha. Ale je to to nejpitomější a nejblbější a proto to nechci psát. Niki to taky vnímá a ví, že maminka potřebuje často i asistenci. Ale já nechci nic víc napsat. Proto to velký vyšetření. A proto máme obavy a Niki mi řekla i jednu věc dnes, že i taky proto minule utekla, protože se bála, že nám maminka umře a chtěla pryč na chaloupku a až dnes to z ní vylezlo takový přiznání a rozplakala se a utekla na záchod. Tak jsem ji chvíli nechala,ale hned šla za ní ji uklidnit a jestli bude večer smutná, tak budu do rána s ní. Mamča se nechce moc doktorům poddávat,ona se opravdu bojí, a říká,že by se nevrátila a bojí se všeho. Taky pustila ten krámek a dostala odstupné a má alespoň finanční jistotu a to je moc dobře pro ní, že se nemusí bát. Já na ty otázky nejsem teď schopna odpovídat, jen,že to,co napsal večer Libor je autentické, to večer. To v noci je fejk,a dost blbý fejk. Já prostě vím, že vánoce budu pro něj těžké. Když se zastavíme u jeho maminky ,tak on tam vydrží dvě, tři minuty a je mu tak psychicky a někdy i fyzicky špatně, že musíme odejít . On to nedává vůbec a já se mu nedivím. Snad budeme všichni od zítřka spolu a vše se urovná. To je moje přání nejvetší. Proto jsem na otázku,co bych si přála k vánocům napsala, že nic, jen lásku a abychom byli všichni spolu a ve zdraví. Dnes je blbý den. Jsu za Liborem a půjdeme s Nikou do sprchy a zapelíškujeme se a budeme si povídat. Klidně i s LIborem, ale Libor pak odejde spinkat ke mně do pokoje. Já se bojím, že by si třeba neuvědomil, že tam je i Niki a chtěl se mazlit nebo i pipinkovat a to by byl průšvih. Já ale dnes nejsem stejně ničeho psychicky schopna. Ani o čůrání něco napsat, ikdyž se mi chce dost a hned ještě půjdu na malou teď. Já chci dnešek nějak přežít a přespat.

Puluj (St, 16. 12. 2020 - 21:12)

Ode mne také maximální podpora.Věřím v příznivé rozřešení a to ze dvou důvodů. Důvěřuj lékařům a důvěřuj alternativní přírodní léčbě. Pokud se tyto linie propojí, léčebný účinek bude výrazný a riziko minimální. Klidný večer i zítřejší den.

Návštěvník (St, 16. 12. 2020 - 21:12)

Toto je správná cesta, maminka Kláry je ještě mladá, ta to zvládne. Strach člověka v takové situaci dost limituje.

Lucka (St, 16. 12. 2020 - 20:12)

Ok Klárko. Já teď nemohu nic říci. Jen to,že zítra budeš vědět víc. Máš mou maximální podporu kdykoliv a hlavně piš. Piš jen to ,co zvládneš, ale neboj se. Já budu naslouchat a budu-li mít pocit,že mám reagovat,udělám to. Jinak budu tvoje každodenní tichá podpora. Myslím, že potřebuješ teď sama hlavně vše svěřit a to je důležité. Klidně se vyspinkej. Posílám ti moc srdíček.

Radka (St, 16. 12. 2020 - 20:12)

Já se k tobě Luci taky přidám. Nenapsala bych to lépe. Klárko klidnou noc a pozitivní zítřek.

Jana (St, 16. 12. 2020 - 20:12)

Lucko, já s tebou souhlasím a přidávám se. Taky budu reagovat méně a citlivě, abych něco nepokazila, ale budu tady. Jen Kláře nechám víc pole k volnému psaní než k aktivnímu
společnému povídání.

Martin (St, 16. 12. 2020 - 14:12)

Já taky. Tohle mi není jedno ,kdyby to mělo dopadnout blbě.

Klára (St, 16. 12. 2020 - 13:12)

Pojedu za chvili domů ,mamčou tam mají do zítra. Ozvu se navečer. Dělají ji víc vyšetření.

Sluníčko (St, 16. 12. 2020 - 14:12)

Klárko já tě mám moc ráda a ani nemůžu psát jak čůrám.

Fido (St, 16. 12. 2020 - 13:12)

Já jsem hlavně myslel na ta vyšetření, ale nechtěl jsem to sem psát, abych nezvyšoval nervozitu. Třeba CT jsem považoval za neinvazivní metodu, ale když tam byla paní od nás, tak to byl fialovej hnus. Dlouhý, bolestivý, nechutný. Dcera byla na magnetické rezonanci; to sice nebolelo, ale psychicky se úplně hroutila, i když tam je možnost to tlačítkem stopnout. No ona to dala, jde do všeho statečně, ale stejně byla vyklepaná.

nona (St, 16. 12. 2020 - 13:12)

Můj manžel 3X CT mozku, já 1X CT břicha a jediné co bylo nepříjemné, je ten rachot.

Fido (St, 16. 12. 2020 - 15:12)

Ahoj Nono, ten hluk by mi nevadil, ale to břicho muselo být hodně nepříjemné, zvlášť s napouštěním vzduchu do střev. Dodatečně Tě lituju a posílám velký pozdrav.

Reklama

Přidat komentář