Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Greg (Pá, 13. 11. 2020 - 20:11)

Rapide, dobrý!! Díky, že ses rozhodl to zveřejnit. Měl bych velký zájem o další, ale dám ti soukromý mail, kdybys to nechtěl psát sem; mám tam i povídky jiných pisatelů. ---- Budu zvědavý na reakce ostatních.

Rapid (Pá, 13. 11. 2020 - 20:11)

Já jsem se teda rozhodl jednu takovou volnou fantazii zveřejnit. Čtenářku, které jsem ji jako takovou fikci věnoval, se moc nelíbila. Třeba ale tady najde své čtenáře.

„Jdu ven,“ oznámila Iva doma. „Teple se obleč,“ slyšela z kuchyně matku. „Ano mami,“ vyhrkla a do batůžku vložila dvoje korkáčky. Zavřely se za ní dveře a dívčí nožky v zimních botách zanechaly před domem stopy v čerstvě napadaném sněhu.
Proběhla pár ulic, až dorazila na kraj lesa. Podívala se kolem, nikde nikdo. Opatrnost považovala za správnou, protože co se chystala udělat, bylo na zimní měsíce nezvyklé a leckdo by nad tím nechápavě vrtěl hlavou. Zimní botky zula, z nožky šly dolů i ponožky a z batůžku vytáhla korkáčky. Ani v zimě si nechtěla odepřít rozkoš z chůze venku v milovaných korkáčcích. Byly čisté, drážky v bílé podrážce vykreslily ve sněhu vzorek, ostře lemovaný sněhem. V kypré sněhové pokrývce byl jasně vymezený obraz jejich malých korkáčků. Bosá noha vklouzla za pásek, spokojeně se zavrtěla v dolíku pro kloub palečku a dívka špičkami prstů cítila chlad sněhu. Vydala se na procházku. Pleskající korkáčky dopadaly na lesní cestu a vířily sněhové vločky. Poletující sníh dopadal na její nožky a zmáčel je. Bylo chladno, nožky ji měly ozábat, ale nebylo tomu tak. Sníh chladil, ale dotek stélky ji rozpaloval. Necítila chlad, ale rostoucí vzrušení. Spolu s ním rostla touha po vlastním uspokojení. „Nenesu je přeci zbytečně,“ řekla si ve chvíli, kdy znovu brala do ruky batůžek. Vytáhla z něj bílé domácí korkáčky. Přivoněla k nim a neodolala, věnovala jim polibek. Rychle se podívala kolem, nikde nikdo. Z blízké lavičky ometla sníh a položila na lavičku prázdný batůžek. rozepla kalhoty, sjely na kolena a vzápětí je následovaly kalhotky. Přerovnala bundu, aby neseděla na studeném a posadila se. O chvíli později již korkáček hladil mušličku nahoru a dolů. Korkáčky na nohou začaly jezdit po zemi a vyryly ve sněhu stopu až po povrch cesty. Kuriózní souhra vzrušení, vycházejícího z doteku nohou s korkáčky, doteku korkáčku, přecházejícího přes jeskyňku až po knoflíček lásky, chladu, ale i rizik, že se v podvečerním šeru někdo objeví, urychlila nástup extáze. Nohy v korkáčcích sebou škubly a z mušličky vyrazil silný proud. Roztříštil se o korkáček, což bylo vlastně štěstí, protože jinak by zmáčel kalhotky a kalhoty.
V dozvucích orgasmu vzala korkáček a veškerou vláhu z něj slízla. S odcházejícím vzrušením se znovu probudila ostražitost. O kus dál se objevil stín na cestě. Bleskově si natáhla kalhotky a kalhoty a v korkáčcích zmizela o kus dál mezi stromy. Tiše čekala, až večerní chodec přejde. Pak se vrátila zpět k lavičce. Stála nad ní a hleděla na své bosé prstíky, na stopu, kterou nechaly její posouvající se korkáčky při erotických hrátkách i na místo, kde gejzír z jejího klínu vykreslil černé místo ve sněhové pokrývce. C9tila, jak se jí zase zmocňuje touha. Ne, už ne, poručila si. Zula korkáčky a v zimních botkách chvátala domů. Proběhla do pokoje a položila korkáčky na topení. „Osušte se hezky, holky moje, ještě vás budu dnes potřebovat,“ zašeptala a šla zkontrolovat zbytek rodiny.

Márová (Čt, 12. 11. 2020 - 18:11)

Na chvilku jsem psaní přerušila a několikrát se to necelé uložilo v jednom okamžiku. Píšu tu poprvé,ale ne naposledy, tak se omlovám.

Márová (Čt, 12. 11. 2020 - 18:11)

Před časem tady manžel Mára psal, že nám tedy sobě a mě koupil korkáče. Tak píšu Márová pro lepší pochopení. Fakt je oba máme poprvé v životě a první moje reakce byla, že se zbláznil. Já i on jsme z nich však naprosto nadčeni. Ukázal mi taky tyto stránky a jsem v údivu co s nimi provozujete, ale nedivím se. Zvědavost a touha to zkusit v korkáčích zvítězila a bylo to úžasné. Asi mě zabije, ale byla jsem první. Asi??

Pavel (Pá, 13. 11. 2020 - 14:11)

Je super, že se vám v nich dobře chodí, tímto lidí v korkáčích přibývá a snad přibývat bude. Tak ať se v nich dál dobře chodí, prvotní zahoření nepomine a ještě nějaké přibudou. Mára má palec nahoru za nápad a především odvahu.

Márová (Čt, 12. 11. 2020 - 17:11)

Před časem tady manžel Mára psal, že nám tedy sobě a mě koupil korkáče. Tak píšu Márová pro lepší pochopení. Fakt je oba máme poprvé v životě. Já i on jsme z nich 1naprosto nadčeni. Ukázal mi taky tyto stránky. M

Márová (Čt, 12. 11. 2020 - 17:11)

Před časem tady manžel Mára psal, že nám tedy sobě a mě koupil korkáče. Tak píšu Márová pro lepší pochopení. Fakt je oba máme poprvé v životě. Já i on jsme z nich 1naprosto nadčeni. Ukázal mi taky tyto stránky. M

Márová (Čt, 12. 11. 2020 - 17:11)

Před časem tady manžel Mára psal, že nám tedy sobě a mě koupil korkáče. Tak píšu Márová pro lepší pochopení. Fakt je oba máme poprvé v životě. Já i on jsme z nich 1naprosto nadčeni. Ukázal mi taky tyto stránky. M

Petr (Čt, 12. 11. 2020 - 10:11)

Tato diskuze mě přiměla k nalezení školních fotek, které byly vždy nakonci školního roku. Většina holek je tam v korkáčích. Vzpomínám chodily v nich skoro všechny buď korkové nebo takové žluté. Bylo to pěkné. Jinak korkáče jsem na nikom už roky neviděl.

Kačka (Út, 10. 11. 2020 - 23:11)

Dvě věci, které k sobě nádherně patří a neuvěřitelně uspokojí každou z nás jsou korkáče a vibrátor při současném použití. Tím nechci znehodnotit korkáčky, naopak poukázat na jejich ortopedicko - zdravotní blaho a účinek pro naše nožky.

Jana (St, 11. 11. 2020 - 20:11)

Každý den mám v korkáčích sexuální aktivitu a nemohla bych bez toho už být. Nejčastěji v korkáčkách masturbuji vlastní rukou, což lze prakticky kdykoli a v práci je to velmi praktické. Kačce jen potvrzuji, že spojeni korkáče a vibrátor je kombinace přímo ďábelská. Taky si myslím, že mnohé z nás toto běžně praktikují, jen to nepřiznají. Samozřejmě stejné aktivity mají i někteří muži, kteří v ničem o moc nezaostávají. Pro korkáče jsou všechny nohy stejné.

Vojta (Čt, 12. 11. 2020 - 07:11)

Krásné slova, upřimné vyznání a zkušenosti zralé ženy nadevše milující korkáče. Rád bych tě poznal a prožil v korkáčích alespoň jeden společný den. Vím, že toto zůstane pouze v mých představách. Přesto diky za tvoji otevřenost. Možná i povzbuzení pro ostatní, kdo nosí korkáče a své vyznání k nim v sobě dusí nebo se dokonce za něco tak skvostného jako jsou korkáče stydí.

Rapid (St, 11. 11. 2020 - 20:11)

Někomu k tomu jeden pár nestačí... Potřebuji víc. A když mám inspiraci, tvořím i korkáčově-erotické příběhy, zčásti podle inspirace, zčásti jako volná fantazie. Jen jsem je ještě nenašel odvahu zveřejnit.

Radek (Čt, 12. 11. 2020 - 09:11)

Je na Tebe nějaký mail..prosím?

Rapid (Čt, 12. 11. 2020 - 16:11)

Mail jsem tu už psal. Nejsme náhodou ve stejné skupině na FB?

Radek (Ne, 15. 11. 2020 - 21:11)

Asi jsme..mělo mě to napadnout :-)

Greg (Čt, 12. 11. 2020 - 02:11)

Napiš aspoň ukázku...

Rapid (Út, 10. 11. 2020 - 23:11)

A co říkáš na téma kolem modrých Vanimarů?

Radek (St, 11. 11. 2020 - 18:11)

Díky za Tvé zajímavé a věcné příspěvky na téma. Korkáče nosím..sleduji nabídku na trhu atd. Radek

Zorka (Út, 10. 11. 2020 - 23:11)

Opět mám svoje sešlapané Kordany na nohou s pocitem naprostého uvolnění a jak říká Jolana a doufám i ostatní stejně ujetí, uspokojení korkáčovou masturbací.

Reklama

Přidat komentář