Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 23:10)

Kellner půjčuje chudým Číňanů na chudá úrok a za cca milontinu jeho zisku v Číně jakoby pár miliony ponzoruje Univerzitu Karlovu. No to je jako kdyby někdo vytěžil všechny povrchové hnědouhelné doly v Severních Čechách a pak na vzniklé za padesát let zaplněné vodou těžební jámě financoval jachtařský klub.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 23:10)

Prostě kvůli takovám miliardářskám sociálním debilům, kteří maximalizují zisky na maximalizaci ztrát obyčejných chudáků a maskují to malými altruistickými mediálně pokrytými akcemi vytroubenými do médií novinářskými trubkami bohatých jako je Zlámalová,tak tahle země nepojde na úbytě, aby si pantáta Klaus konečně vyhonil svého frantíka, když si jako správný polobuzerant(ani nevíme jeslti je pouze opojený mocí nebo skutečný opravdový buzík) splnil své ego a vyhonil pé..o!

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 23:10)

Kellner si tak nějak dělá z Čechů p..del..!

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 23:10)

Mauthausen byl jedním z nejhorších nacistických koncentračních táborů druhé světové války. Mezi srpnem 1938 a květnem 1945 jím prošlo 190 tisíc lidí, z nichž se 119 tisíc už nikdy nevrátilo domů. Většina lidí v táboře pocházela z Polska, Sovětského svazu a Maďarska.

Mezi vězni bylo také osm tisíc Čechů a Slováků, ze kterých se po válce vrátila jen polovina. V táboře zemřel například kapitán Karel Pavlík nebo písničkář Karel Hašler. Mezi přeživšími nacistických hrůz byl naopak budoucí československý prezident Antonín Novotný či Simon Wiesenthal, který později svůj život zasvětil vyhledávaní nacistických zločinců.

Tisíce vězňů byly v Mauthausenu zastřeleny, ubity, zavražděny injekcemi nebo nechány napospas mrazu. Nejméně 10 200 lidí bylo podle památníku zavražděno v plynové komoře hlavního tábora, v táboře Gusen nebo v Usmrcovacím ústavu na zámku Hartheim. Asi polovina z nich byla zabita pouhé čtyři měsíce před osvobozením.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Mauthausen byl ve většině případů využívaný na vyhlazení inteligence prací.Finanční prostředky na vybudování Mauthausenského tábora pocházely z různých zdrojů, včetně komerčních úvěrů od Dresdner Bank, v Praze sídlící Böhmische Escompte-Bank, tzv. Reinhardtova fondu .Podle nacistických statistik (Zugangsbuch) bylo v letech 1941 až 1945 do Mauthausen-Gusenu celkem deportováno na 7320 Čechů a Slováků, z nichž jich zde zahynulo 4473. Výraznější deportace však začaly až v říjnu 1941 na základě příkazu zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha: „Vzhledem k zvláštnímu utváření v Protektorátu Čechy a Morava je nutno všechny osoby odsouzené stannými soudy zřízenými v Protektorátu, na základě nařízení říšského protektora ze dne 27. září 1941, k předání tajné státní policii, umísťovat výlučně v koncentračním táboře Mauthausen.,“ podle něhož hrál Mauthausen „zvláštní úlohu při decimování českého hnutí odporu.“Heydrich

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Smtnost Mathausenu byla tedy pro Čechy více jak 2 ze tří tam odvlečených.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Suma sumárum, největší kůůůůvy jako Kellner ze sebe dělají konzervativní obránce hodnot...! Toť naprosto odpovídá tomu,že právě tyhle m..dky chodí do kostela a dělají se dobrými katolíky, což byl příklad Rakouských SSmanů a nácků, všichni s konzervativních krůhů a hezky tam likvidovali Čechy v Matahausenu, to nebyl lágr, to byl likvidační tábor!

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 23:10)

No , to jsi opravdu objevil Ameriku , je notoricky známé , že toto zařízení třetí říše nebyl skautský , ale vyhlazovací tábor pro " nepřátele říše " . Ti tam byly využíváni k otrocké práci a likvidováni .

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 23:10)

No vidíš to, také sis trošku rošířil vzdělání. To si ten Mathausenn googloval dneska nebo před týdem?! A již sis dnes vyhonil?

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 23:10)

Heydrich si v Protektorátu navenek hrál na lidumila, v soukromí Čechy pohrdal a nikdy si je nehodlal pustit k tělu, chtěl je vyhladit. Toto jeho nařízení, je interní nařízení po jeho dosazení namísto "slabého" zřejmě příliš českého sudetského Němce K.H.Franka říšským protektorem Čechy a morava. Prostě navenak nás chtěl hladit a hladit, ale ve skutečnosti vyhladit...Dostal od anglo-české válečné emigrace spravedlivý flastr.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Viz. skvělý film s plejádou předních herců, jejichž životní zkušenost právě do tohoto období sahala jako Menšík, Sovák, silák Franta Peterka -
Přežil jsem svou smrt (Drama / Válečný

Československo-1960) od Vojtěch Jasný a předlohu napsal Milan Jariš.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Zlámalová je fakt hodně drsná ženská. Takže obhajuje lichvářský byznis PPF v Rusku a Číně a tím, že podnikatel chce prostě maximálně vydělat, nepáchá altruismus. No to by ďábel neobhájil líp. Prostě Kellner je těžký kapitalsita co se nezdráhá šířit půjčkařský byznis v Číně, prostě ten nejhorší způsob podnikání, který nic nedává, jen zadlužuje. Jen hlupák využívá půjčky, nejdřív si je třeba vydělat a pak konzumovat a 90% půjček je právě na to, že si koupí dárky na vánoce, nebo sukni či dovolenou a pak skončí všichni na ulici. To již PPF dá v Číně tu pohledávku nějaké vymahačské mafii a ta to těm lidem již vymlátí z hlavy!!!

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Aha, tak Miliardář Kelner, který má peněz jak šlupek, tak tu bude financovat aktivity, které patří do "řekněme konzervativního spektra společenské debaty" tudíž bude jako dělat soukromé akce pro miliardáře a multimilionáře, jako dostihy, golfové a tenisové turnaje, plesy v opeře, lovy divoké zvěře, prostě všechno to pro pozvané nebo V.I.P. s povolením od smokingu a společenských šatů s kloboučkem, ne méně. Tudíž jaksi miliardáři sobě. A tomu jako máme tleskat?!

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

viz. sdělila Zlámalová "byznisová analytička" dle svých slov. Dle mých spíš vlezdoprdelka vybraným miliardářům co jim dělá influecerku a píše jejich oslavné a pro ně výhodné články a články proti jejich konkurentům, případně napíše o nioch knihu, paměti, bude psát o jejich dětech a bude snažit jejich bezohlednou dravost a byznisové vlastnosti Jacka Rozparovače tlumit a oslavovat jejich lidumilnost až filantropii...Jak známe z USA. I Trumpa novináři poslali do prezidentství, prostě se koupí někdo kdo o něm napíše paměti a životopisnou autobiografii a vylíčí ho jako člověka s téměř altruistickým postižením co se dere za práva lidí...

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Žebříček sympatičnosti miliardářů. Tak nemám přehled , ale jistě z těch co o nich vím, tak ti dva zakladatelé Avastu, pak kupodivu u mně Babiš a ne jistě na posledním místě Radovan Vítek, který je mi sympatický i když je nejdravější a patrně nejbezohlednější, ale tím, že se o něm ví, byl patrně velký sexuální kanec, což každému Čechovi imponuje a jeho žena byla kicboxerka a hodně rajcovní žena a ne intelektuálka jako Lyvie Klausová, takže takový chlap s gulama a potom že vlezl do médií a normálně dal rozhovor k Sazce k ČT, i když to patrně byl právě obchodní záměr, který mu tu Sazku nakonec přihrál, takže prohra naopak všech přispěvovatelů ČT.Nejméně si vážím Kellnera, protože je to lichva a každý mu platil za jeho O2 tisíce a protože opovrhuje médii a jeho jediná trapná fotka koluje neustále a pak jedno video kdy si zahrál dveřníka ve filmu s Rodenem a Chýlkovou kdy je mu ale asi 25 let. Pak kupodivu Babiše nepovažuji vůbec za nekvalitního miliardáře, jeho STB angažovanost naopak kupodivu prospívá jeho sociálnímu patrně cítění více než u Kellnera. Dojem, že Babiš vše dělá jen pro sebe je asi také mylná. Stačí se podívat jak mladý vypadal před vstupem do politiky u Krause a jak vypadá nyní.Na to by se všichni miliardáři vyprdli se společensky angažovat a být premiér to by naprosto nebylo v popisu jejich charakterových vlastností. Babiš na to, že je miliardář se ještě chová normálně na tuto sortu lidí-ti se nepalají zbytečnými průtahy.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Někdo do té doby bude posílat spíš svoje akta v urně...

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Já jednou jel tam do Podkozí, kde bydlí Kelner a potkal jsem na svém monopostu nějaké patrně Kellnerovy lidi na kolech. Také musí udržovat fyzičku. Ovšem, to že si zabral bývalý pionýrský tábor, to je symptomatické. Oni vždy zaberou něco sociálně užitečného a udělají si z toho soukromý resort..., případně ho pronajímají zase sobě navzájem, tzn. dle velký sumec sytí se malými sumci a ti se sytí menšími sumci, tady se nepožírají jen sytí navzájem.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 21:10)

Zlámalová z Echo24 : "většina miliardářů nedává veci na pravicovou ale na levicovou politiku-sňatky homosexuálů apod..."

17.10. (So, 17. 10. 2020 - 21:10)

Aby na ty akty nedošlo.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Jako, že si nakonec budeme tady posílat akty , hele dal bych tomu pár let a pak tutově, degradace tady osobnosti je veliká..

Reklama

Přidat komentář