Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Kluk (St, 7. 10. 2020 - 23:10)

Klárko,miluju tě.

Míša (St, 7. 10. 2020 - 22:10)

Původně jsem psala do diskuse k exhibicionistce, ale tam o diskusi není moc zájem. Vím, že to chlapy vzrušuje od malička, kdy jsem cítila šimrání v podbřišku, když jsem byla nahá a někdo na mě koukal. Pak se mi něco zajímavého stalo v přírodě, kde jsme byli na dovolené na vypůjčené chatě. Musela jsem se vyčurat v blízkém lese, sundala jsem si kalhotky, vyhrnula sukni a čurala do takové malé rokliny. Kdy jsem se zvedala, tak jsem uviděla, že na mě zespoda celou dobu zíral chlap. Bylo mi asi 14, jemu určitě aspoň 30. Strašně jsem se zastyděla a s leknutím jsem zjistila, že je to stydění strašně příjemné. Řekl, že jsem moc krásná a že se mu to moc líbilo, ať přijdu zítra zas. Nemohla jsem ze sebe dostat ani slovo a utíkala jsem do chaty a celou noc jsem pak nemohla spát, jak jsem na to myslela. Zdálo se mi totiž pořád o tom čurání, dokonce v tom snu na mě koukali dva chlapi. Pak mě napadlo, že by si tam opravdu mohl přivést kamaráda a ta představa mě přemohla. To pomyšlení na tu hanbu mě tak vzrušovalo, že jsem se rozhodla tam jít. Chodila jsem na to místo čurat několik dní a doufala jsem, že tam zase bude. Nebyl. Byla jsem zklamaná, ale od té doby vím, že se mi strašně líbí, když na mě někdo potají kouká a vzrušuje ho to.

Podpíčník (St, 7. 10. 2020 - 21:10)

Já bych ty holky samou radostí, že jdou tady naplnil. Koukat jen jak chčijou to mně akorát nabudí.

Ale (St, 7. 10. 2020 - 21:10)

ty je nevidíš. Ty si je jen představuješ. Jak čtu odezvy těch mužů, tak kdyby se Klára skutečně na několik dní odmlčela a pak navázala, tak by se ti dotyční ten první den uhonili, jak jsou na ní závislí.

Návštěvník (St, 7. 10. 2020 - 21:10)

A to já nechápu . Dnes jsou videa s močícíma holkama všude na netu a tady pracuje fantazie a možná i ten příběh .

Šišmiš (St, 7. 10. 2020 - 20:10)

Holky vidíte jak vám to jde a slast to číst.

Klára (St, 7. 10. 2020 - 19:10)

Libor odvezl otce domů do Liberce a než se vrátí tak mám chvilku čas. Jeho táta je taky pohodář a už nechce prý nic tvořit a chce dělat jen nárazovou poradenskou činnost a Libor ještě neví,ale chce všechno směřovat na nás oba. Mamča dnes byla taky v dobrém rozmaru a zase brzy půjde na další větší kontrolu. Je pravda, ta chůze je u ní občas trochu omezená ,ale řeč už je lepší a to ostatní taky. S Niki jsme se vyčůraly u nás na zahradě, když Libor s otcem odjeli, mně se chtělo a ségře taky a tak jsme zaběhly za roh ke zdi a pustily to. Já to měla takovým normálním proudem, ale čůralo mi to dýl, Niki udělala dva prudší pramínky a pak se jí to z pipinky zklidnilo do mírného pramínku až pod zadeček a ne před pipinku a pak to bylo hotový. Já i Niki měly jsme kalhoty ,ale silonky ne jen kalhotky pod tím a ponožky s jednoduchýma botkama na zahradu. Až přijede Libor půjdeme asi do pelíšků na baráček ,protože tam mám všechnu elektroniku na výuku a tady mám jen mobil odkud píšu.

Natalie (St, 7. 10. 2020 - 20:10)

Já taky někdy musím mimo WC na malou,ale snažím se to radši stíhat. Pozdrav Klárce ode mne a příjemnýho večera.

Žaneta (St, 7. 10. 2020 - 19:10)

Klárko a holky hezký večer. Myslím, že jste si jako padli celkem do noty a otec Libora ti přeje a přeje i vašemu vztahu. Hele, já se přiznám, taky jsem dneska čůrala jako ty venku. Mám to od známé asi 10 minut pěšky a přes park kousek a už bylo šero a znáš to ,čím víc se blížíš domů, tak tím se ti víc chce. To já bych se zase nepočůrala a došla bych, ale nikde nikdo z lidí a tak jsem se skrčila a čůrala do trávy za menším hustým keříkem. A šlo to rychle, protože jsem i trochu zatlačila, aby to bylo co nejdřív, to víš, nejistota, co kdyby se někdo objevil. Ale je pravda, že pak už se mi šlo o poznání volněji. Mějte se tam u vás všichni krásně.

Návštěvník (St, 7. 10. 2020 - 17:10)

Kluci jedny nadržený. Kolik vám je? Asi ste ještě holku neměli a zjišťujete, že vám to mezi nohama funguje. No tak dobrou zábavu.

Holkočůr (St, 7. 10. 2020 - 17:10)

Já se neudělal,ale péro se mi při tom čtení postaví.

Natalie (St, 7. 10. 2020 - 15:10)

Kláro je to bezvadný, jsme zase společně s tebou.

Matlák (St, 7. 10. 2020 - 14:10)

Ja moc krásný vyteklýho hned bylo jak dala Klarká niki čuriní á já čekal na holku až pude moc bylo

Klára (St, 7. 10. 2020 - 13:10)

Teď jsem přišla domů k mamče. Celý dopoledne jsem byla na domečku a měli jsme zase 2 hoďky výuku a pak jsem si zpracovávala
zadané úkoly než přišla Niki ze školy za mnou a šly jsme domů. Já jsem čůrala dopoledne dvakrát jednou kolem desátý a to jsem se už kroutila na židli a dávala nožky k sobě a pak jsem utekla na záchod a měla velký prudký proud hlavně po kafi co jsem měla ráno, až mě to v pipince trochu bolelo . Podruhé jsme čůraly s Nikou, šla jsem ji naproti k brance a ona byla neklidná a na dvorku poskakovala, že chce čůrat hned si stáhla kalhotky a kalhoty s už jí to šlo taky prudce z pipinky do větší loužičky a já musela taky a tak jsem jí napodobila a čůrala jsem asi stejně hodně jen mi to šlo že začátku pomaleji,ale pak jsem to měla stejně velký jako ségra. Teď budeme doma ,Libor nakonec musel do Prahy s otcem, nějaký úřední věci ještě s prodejem jejich firmy,ale večer budou doma a otec se zastaví na kafe. Já ho zatím potkala jen párkrát a tak se těším, že si víc popoviídame.

Návštěvník (St, 7. 10. 2020 - 16:10)

Klárko já mám na tebe velkou slabost. Poprvé jsem se z tebe udělal. Dřív nikdy. Co se to se mnou děje, ale je to bomba.

Mike (St, 7. 10. 2020 - 14:10)

Ty jsi nepřekonatelná!

oliver (St, 7. 10. 2020 - 13:10)

! Škoda,že jsem tam nebyl s tebou Klárko. Já to strašně chci od tebe alespoň na dálku. Senza!

Matlák (St, 7. 10. 2020 - 11:10)

Holky dáte mi čuriní mám pnutí jako není klarká holky když mám uhonil vyteklýho do noni kdyby taky čuriníá šla dala já chci

Tak (St, 7. 10. 2020 - 08:10)

Sis, hochu, zase popovídal, vysvětlil své myšlenkové pochody a teď bys zase mohl začít psát.

Pozorovatel (St, 7. 10. 2020 - 18:10)

A to mluvíš ke komu?

Reklama

Přidat komentář