Reklama

přezouvání ve škole

Návštěvník (Ne, 6. 12. 2020 - 10:12)

Bosky ve škole, to je nechutné, fuj.

Samuel (So, 3. 10. 2020 - 23:10)

Dobrý večer, tento rok som začal chodiť na jazykovku, ktorá sídli v jednej budove so VŠ. TPrišiel som na prvú hodinu. Išiel som normálne v topánkach, ale asi 15 metroch ma zastavila učiteľka, že v topánkach sa tu nesmie chodiť, nech sa okamžite prezujem. Ja som prezúvky nemal a ani sa mi ich nechce nosiť. Keď som jej toto povedal tak ma prinútila vyzuť topánky a odovzdať jej aj ponožky aby som nedostal zápis. V triede som sa cítil dosť trápne. Za týždeň na dalšej hodine som sa radšej rovno vyzul do ponožiek aby som nemal problémy a vytieral som chodby po neprezutých žiakov VŠ a učiteľoch. Nechápem prečo musím chodiť v ponožkách, keď 90% ľudí z tej budovy (vysokoškoláci) sa nemusia prezúvať.

Diskutér (So, 31. 10. 2020 - 14:10)

Pojem učiteľka, to nie je povolanie, to je diagnóza (obvykle osoba zrelá pre cvokáreň).

Greg (St, 16. 9. 2020 - 00:09)

Katko, oni nemají problém s přezouváním. Oni mají problém, že se nemají momentálně DO ĆEHO přezout. -- Jane, on v tom velký rozdíl jistě není. Ale pokud jsem zjistil, kluci se bosí víc stydí, protože jim "svítí" bílé nárty nohou a všichni vidí jejich holé prsty. V ponožkách jsou přece jenom víc "schovaní".

Katka (St, 9. 9. 2020 - 18:09)

Nevím proč máte problém se ve škole přezout, doma se taky přezouvám. Přijdu do šatny přezuji se a jdu do třídy. Nevím, proč by se špína z ulice měla nosit do třídy. Je to můj názor.

Standa (Út, 15. 9. 2020 - 17:09)

A do čeho se přezouváš?

Návštěvník (Út, 15. 9. 2020 - 18:09)

do gumáků, úchyle

Emil (St, 31. 3. 2021 - 04:03)

Skoro rok do ničeho, děti jsou doma a rodiče taky spíše nervy už na pochodu.

Samuel (St, 9. 9. 2020 - 21:09)

Ja nemám problém s prezúvaním, ale 2,3 krát do mesiaca keď sa ponáhľam na autobus tak sa mi stane, že nechám prezúvky doma v chodbe. Vtedy som v škole celý deň v ponožkách.

Samuel (St, 9. 9. 2020 - 18:09)

napríklad dnes som musel hneď pri vchode do ponožiek, pritom moja spolužiačka, ktorá sedí vedľa mňa bola normálne v teniskách, v ktorých prišla z domu

Samuel (St, 9. 9. 2020 - 16:09)

Ja radšej chodím v ponožkách, keď si zabudnem prezúvky, je to pre mňa pohodlnejšie. Bosý by som sa cítil trápne.

Jan (St, 9. 9. 2020 - 17:09)

Tak do pohodlnosti mi přijde být v ponožkách a bos asi stejné. Jedině mě teď napadá malé mínus pro chození bos, a to že v zimě můžou některé typy podlah být chladnější. Ale to je relevantní pouze v zimě.
Co je trapného na chození bos, resp. co je na tom trapnější, než chodit v ponožkách? Podle mě je to relativně stejné...
Takže s tím se teda moc neztotožňuji, každému ale samozřejmě vyhovuje něco jiného... Každopádně děkuji za názor.

Samuel (St, 9. 9. 2020 - 17:09)

Celkovo mi pride trápne chodiť bez topánok tam kde iní chodia v topánkach. Keď už sa musím vyzuť, tak radšej len do ponožiek. Keby som stál pred tabuľou bosý tak by mi to bolo oveľa nepríjemnejšie ako keď tam stojím v ponožkách.

Jan (St, 9. 9. 2020 - 19:09)

Tak to mě je trochu trapné jen obecně to, že nemám boty. Potom jestli jsem v ponožkách nebo bos mi už přijde stejné. Ale každý to má samozřejmě jinak...

Hybrid (St, 9. 9. 2020 - 17:09)

NAOZAJ ?

Samuel (St, 9. 9. 2020 - 17:09)

Naozaj...... príde mi lepšie chodiť po škole v ponožkách keď sa v škole nachádzajú aj taký čo sú v normálnych topánkach. A na boso by mi bolo zima, preto radšej volím ponožky.

Jan (Út, 8. 9. 2020 - 22:09)

My se ve škole taky musíme přezouvat, běžně máme přezůvky, ale když je zapomeneme, tak musíme jít v ponožkách nebo bosi. Naprostá většina spolužáků volí ponožky, čemuž já teda úplně nerozumím. Já když nemám přezůvky, tak si teda ponožky vždy sundám a jdu bos. Ve škole není úplně čisto a já nosím bílé ponožky, které by se hrozně ušpinily a kdo ví, jestli by šli ještě vůbec vyprat. Navíc rodiče by byli naštvaní, když bych přinesl takto špinavé ponožky. Zato na bosých nohách se špína tolik nezachycuje a ta co se zachytí, tak se snadno umyje. Za druhé, na WC bývá často na zemi mokro a když bych tam prošel v ponožkách, tak bych to jima vše vytřel a měl bych je mokré. Zato když jsem bos, tak mám nohy suché než vyjdu na chodbu... A za třetí, ale to už je taková drobnost, na té podlaze, co máme ve škole, to v ponožkách docela klouže. Několika spolužákům to už takto podklouzlo, což bos nehrozí. Tohle jsou moje důvody, proč já vždy volím radši bosé nohy, než ponožky. Jestli je tu někdo, kdo chodí radši v ponožkách, tak by mě zajímali vaše důvody, mě žádná výhoda ponožek ani nenapadá...

Miloš (Ne, 6. 9. 2020 - 21:09)

Tak ja som hneď v prvý deň skončil v ponožkách. Na mojom gymnáziu prezúvanie nikdy nebolo povinné. Týždeň pred začatím bolo na stránke školy uvedené, že sa od teraz povinne prezúva. Ale mysle som si, že prvý deň nebudem musieť vytierať školu ponožkami. Skončili ste niekto tiež v ponožkách?

Ward (Ne, 6. 9. 2020 - 10:09)

Nebo bych rovnou chodil v těch špinavých venkovních botách a na případné kritiky bych odpovídal "Také je mi to nepříjemné, ale paní učitelka mi zakázala přezutí" :-) Za tu srandu by mi to stálo.

Ward (So, 5. 9. 2020 - 22:09)

Alžbeto, když už jsi musela jít do šatny odnést přezůvky, tak já bych si odtamtud rovnou přinesl do třídy svoje skutečné venkovní boty a hodil bych je úče na katedru!

Reklama

Přidat komentář