Reklama

Je orální sex nevěra ?

Mirek (Ne, 11. 10. 2020 - 11:10)

Právě, že piss je naprosto skvělá věc. Přítelkyně se v něm vyžívá a já taky. Ty její mokré počůrané džíny jsou nádherné. To ty džíny pokud už nejsou v rozkroku rozervané roztrhnu a jdeme na to. Možností, jak si to rozdat s pissem je mnoho.

Olinka (Čt, 8. 10. 2020 - 15:10)

Chodím na střední a na záchod chodím jen na klučičí. Vlezu do kabinky a když některý z kluků chce, vleze za mnou a já mu ho vykouřím. Kluci hodně čekají ve frontě. Když je dost času, tak si ji nechám protáhnout a nastříkat na tanga. Ty si potom navléknu, přes ně džíny a nechám semeno pěkně zasychat. Parádní pocit. Naštěstí, když mě chytí, že jsem na záchodě u kluků, tak se mohu vymluvit na gender a nemohou nic dělat.

Milan (Čt, 8. 10. 2020 - 12:10)

A myslíš, že by vše ukočírovala, kdyby se chovala a myslela jako puberťačka, která neví co chce?

Petra (So, 3. 10. 2020 - 17:10)

Kamča: A už jste to už dělali po té první akci? Hrajete i nějaké hry? Kolikrát se kluci při čtyřce udělají? Už stě uvažovali o tom to dělat i ve více lidech?

Kamča (So, 3. 10. 2020 - 19:10)

Dělali, tenkrát se to stalo v létě, takže od té doby už párkrát ano. Měla jsem oba najednou a kamarádku lízala a příště se zase vyměnili. Hry zatím ne, jen pokud je možnost, tak děláme výměnu přítelkyň třeba na celý víkend samozřejmě se vším všudy, tedy i se sexem. Dokud kluci můžou, tak se střídají a stříkají, ale tak nějak jsem to nepočítala. O více lidech zatím neuvažujeme.

Kamča (Pá, 2. 10. 2020 - 16:10)

Neberu orál jako nevěru. Je nám už přes 18 a já s přítelem a kamarádka taky s tím svým jsme vyrazili na výlet na víkend pod stan. A domluvila jsem se s kamarádkou, že se prohodíme, já si sednu dozadu k tomu jejímu a ona dopředu. Oba samozřejmě koukali co se děje a poté ještě víc. Pěkně jsem mu ho vykouřila a on mě vylízal, nakonec se vše zvrhlo v sex, kdy jsem na něho nasedla a udělal se do mě. Bylo to nečekané, ale stejně k tomu muselo dojít, prostě nešlo nevydržet. Můj přítel zajel mimo silnici, aby na nás nebylo vidět a řekl kamarádce na co čeká. Udělala to samé. Celý víkend jsme zůstali prohození a hráli zrcadlo, co jeden to druhý. Nic lepšího, vzrušujícího a divočejšího jsem ještě nezažila, protože se každý snažil přetrumfnout toho druhého. Od toho víkendu je sex nás čtyř už navždy jiný a moc krásný.

Návštěvník (Pá, 2. 10. 2020 - 16:10)

Takový šoust musel být pořádně vzrušující, zvláště,když ten kdo řídil byl zrovna v tom nejlepším, a přesto nebourl,ale chytře sjel ke straně k lesu. To je řidič párs exceláns. A nemusím si domýšlet jak vaše upocená těla vzdychala a jak se divoce houpalo celá auto a sráželi se vám krůpěje potu na zádech a stékali až k dírce a přes ní dál. Prostě divoký gruppen šoust jak má být.

Kamča (So, 3. 10. 2020 - 10:10)

Ne, ne, ti vředu začali až po zastavení. Příteli co řídil jen kamarádka sahala do rozkroku a když viděl mě vzadu, tak zajel mimo silnici. Je to popsané. Bylo to prostě nádherné, jak kluci nečekali co my holky vyvedeme. Ve skutečnosti jsme čekaly nějakou žárlivou scénu, ale místo ní do toho ten můj přítel šel taky a byla z toho parádní šukačka. Spokojenost ze všech jen zářila a schválně jsme už zůstali tak prohození a dál se sobě věnovali. Později samozřejmě došlo na diskuzi a otázky, proč se nežárlilo. Kamarádka ani nemohla, když se se mnou domluvila, ten její přítel na obranu rychle ztratil chuť díky mému uspokojení jeho nástroje a můj přítel vše naštěstí přijal, když ho kamarádka začala rukou dráždit v rozkroku a došlo mu, že jsme se obě asi domluvili. Prý se dalo čekat, že k něčemu jednou dojde, když jsme takhle ve 4 hodně spolu a skvěle si rozumíme. Oba tvrdili, že kdyby jsme akci nespustili, tak oni by měli strach a neudělali by výměnu. Když jsme tu akci udělali my, tak ji přijali. Teď už sexu ve 4 a různě každá s každým nic nebrání.

Jirka (Pá, 2. 10. 2020 - 16:10)

Je to jen sex, tak si užívejte a neřešte stále ty blbosti o nevěře.

Návštěvník (Pá, 2. 10. 2020 - 15:10)

Mne to přijde jako alibismus. Navíc je to něco jako ta hláška Roberta Nira z Kmotra, že manželku by podobnou praktiku nikdy nenechal dělat...Takže taková italská mafiánská návštěva bordelů není nevěra. Zkuste to říct Capi di tuti capi do očí...

Návštěvník (Pá, 2. 10. 2020 - 15:10)

Je to sexuální služba, a dotyk pohlavních orgánů rukou,takže jako peting, často je oboustraný a je to mokrý peting.Pokud jsou i oba nazí a společně ejakulují a vyvrcholí, pak jaký je rozdíl od sexu. Vzájemné doteky a hlazení a orgasmus.Navíc u žen leseb ani nejde nic jiného dělat.

Jana (Pá, 2. 10. 2020 - 14:10)

A ještě dodám, že jsme váhali nad trojitým připínákem, jestli ten co teď máme, jeden pindík mám v pipině a dva jsou ven a nebo dva ve mě, v pipině a análu a jeden ven. Nakonec jsme vzali první variantu. Prý existuje i se čtyřmi pindíky. A říkali jsme si ještě jestli nekoupit stříkací, ale to asi až někdy později, jestli to něco dá k lepšímu.

Návštěvník (Pá, 2. 10. 2020 - 17:10)

Nechceš koupit v tvém případě raději hadici zahradní?!

Lukáš (Čt, 1. 10. 2020 - 16:10)

Hodně tě to baví a proto tě sex nepřejde ani postupem času. Vzrušuje tě snad všechno co se sexem nějak souvisí. Budeš objevovat a zkoušet různé sexuální praktiky.

Jana (Pá, 2. 10. 2020 - 14:10)

Však je sex nádherný, tak proč si ho neužívat co jen to jde. Víkend před námi, rodiče jedou na víkend pryč, tak je volnost. Jen sourozenci budou doma. Ti už vědí co a jak, s nimi problém nebude a o sexu se spolu normálně otevřeně bavíme. Ještě se divili, proč jsem to už dávno s kamarádkou nedělala. Nové hračky ještě neviděli, byly u kamarádky, to budou koukat. Dnes jsme si byli vyzvednou ten trojitý připínák a pro kluka ten dodatečný. Bude parádní zábava.

Lukáš (Pá, 2. 10. 2020 - 16:10)

To určitě bude parádní víkend. Zkusíš se mužskou roli. Připínákem ošukáš kamarádku a tím trojitým se ošukáte navzájem do obou dírek. Možná ošukáš i svého kluka a když se mu to nebude líbit, tak některého z jeho kamarádu co máš jeho tričko nebo mikinu.

Jana (Ne, 4. 10. 2020 - 23:10)

S mým klukem jsem to už zkoušela. Neprotestoval, ale nic mu to neříká a nijak ho to nevzrušuje. V neděli se u nás stavil jeden z kluků se svojí novou holkou, aby nám ji představil. Hned jsme ji odzkoušeli, bez dlouhého rozmýšlení se přidala. Pěkný víkend a nová kamarádka.

Lukáš (Po, 5. 10. 2020 - 09:10)

Zkoumat skryté záhyby těla a reakce nové holky muselo být vzrušující. Pro vás i pro ní. Je to i příslib nových věcí do budoucna. Ukážete jí co všechno spolu děláte a třeba vás naučí nebo vám ukáže něco co bude vzrušovat vás.

Jana (Po, 5. 10. 2020 - 14:10)

Je zajímavé a nečekané, že se přidala, nikdy nás neviděla a nezná nás. Tak ten její kluk ji to řekl, co a jak dělají. Šla jsem jim otevřít jen v ustřižené mikině s kapucí, která stejně nic nezakreje a dole jsem neměla nic. Tak jsem je pozvala dál, já nejdřív myslela, že je sám. Můj kluk s kamarádkou seděli nazí na posteli. Představili jsme se a jak se vždy s každým políbila, říkám si, holka nebude asi moc stydlivá. Chvíli jsme si povídali a postupně se víc a víc poznávali, až se přešlo na líbání svlékání, orální hrátky a sex. Nijak se nebránila, že ji začal šukat můj kluk a já s kamarádkou zase toho jejího. Všelijak jsme se vystřídali i s námi si užívala. Projeli jsme ji i těmi našimi hračkami. Byla naprosto skvělá se svým přístupem a i dost zvědavá. Moc se ji vše líbilo, prý ani netušila do čeho se dostane a to co ji tak trochu řekl ten její nebrala moc vážně. Sice ji prý ze začátku trochu zarazilo, jak to děláme bez ohledu na to, kdo s kým chodí, ale zase objevila výhody a tak starosti hodila za hlavu a plně se všemu poddala a užívala si. Vysvětlili jsme ji, že sex a potěšení je pro radost z života a ne nějaké trauma z toho, že někdo někomu zahýbá. Milovat někoho a mít ho rád a prožít s ním celý život nemá nic společného se vzájemným svazováním se předpisy a vlastnictvím toho druhého. A až se sejdeme všichni, to bude teprve koukat. Tak snad se nelekne, uvidíme tento týden a když příjde sama od sebe, tak k nám už bude patřit. Je to samozřejmě jen na ní, já nikdy a nikdo z nás nikoho do ničeho nenutil a nic nezakazoval o tom to vše je. Když není pohoda a takové vzájemné propojení, je vše na nic.

Lukáš (Po, 5. 10. 2020 - 15:10)

Jsi hodně zajímavá holka. Nemáš zbytečné předsudky, které ostatní lidi svazují. Jsi mladá, ale píšeš s nadhledem a zralé ženy. Ve tvých textech je vidět, že máš co do činění nejenom se sexem, ale i s českým jazykem. Líbí se mi tvůj pohled na sex i život jako takový. Kdyby na něho měli všichni tvůj pohled, tak by ubylo mnohdy zbytečného trápení. Potom co nechala ošoustat tvým klukem, projet připínákem a vylízat si myslím, že se nelekne. Těžko říct jestli přijde na poprvé sama. Záleží jestli jste jí pozvali na konkrétní místo a čas. Jestli jste pozvali i jejího kluka, tak přijdou spolu.

Reklama

Přidat komentář