Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Matlák (Čt, 1. 10. 2020 - 09:10)

Holky mám pnutí jako holky date mi dáte curini,,?

Martina (Čt, 1. 10. 2020 - 08:10)

ode mne taky podpora na dnešek.

Žaneta (Čt, 1. 10. 2020 - 07:10)

Klárko jen jsem těm chtěla pozdravit. Vím, že asi už jseš na cestě do školy. Tak hlavně taky blahopřeju k tomu domečku,co budete mít s Liborem, je to frajer,že to takhle udělal,ale vím,že pro tebe jsou důležitější věci než majetek. A ten návštěvník,co ti tady stále závidí a startuje na tebe, ten ať táhne do kanálu Jak Niki,je ok?

Ronny (St, 30. 9. 2020 - 23:09)

Klárka je úžasný objev. Jen tak dál!

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 22:09)

» NESMRTELNÁ TETA
Závist: „Teď jsem závist mocná a prachatá, cha cha chá, prachatá.”

Puluj (St, 30. 9. 2020 - 21:09)

Návštěvník nezávidí. On je jen frustrován svou neschopností stát pevně na svých nohou a žít v pokoře.. Klára by ho měla ignorovat.

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 22:09)

?

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 21:09)

Uvidíme jak se bude příběh vyvíjet.....Ty nejsi normální Natalie, co tu pořád řveš když je to jen fikce?

Natalie (St, 30. 9. 2020 - 21:09)

Já jen reaguju na názor, který se mi nelíbí a tak co? Jako si teda nemyslím, že Klára zrovna tohle by měla zapotřebí Nějaký majetky. Ty to tam nevidíš tu zlobu a závist? Já jo. A mám Klárku ráda a Nikolu taky i přesto, co Klárce udělala.

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 22:09)

To nevím, uvidíme co dál vymyslí. Třeba se to zvrhne a vyjde najevo, že je opravdu zlatokopka. Měl by nás Libor nechat hlasovat, jak dál, byla by legrace.

Šišmiš (St, 30. 9. 2020 - 22:09)

Natty, tvého postoje si cením. Klárko moc hezký čůrací den! I bez viaduktu.

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 20:09)

Když má někdo hezkou píčku, kteráještě k tomu umí hezky chcát ,tak si z toho chcaní vykoleduje nemalý majetek. 18 letá zlatokopka jako velezkušená mrcha. Říká se, že jsou ženský vychcaný, tak tahle ta je nejen v hlavě, ale i mezi nohama a Libor je vůl, že nevidí tu manipulaci. Já bych ji hnal!

Natalie (St, 30. 9. 2020 - 21:09)

Ty jsi tak zlý a nenávistný člověk. Děj si pár facek za ty urážky, co jsi napsal na adresu Kláry.

Pozorovatel (St, 30. 9. 2020 - 18:09)

Nechci se mýlit, ale možná to bude zítra jinak. Libor přece chtěl úředně převést půlku domů na Kláru až bude plnoletá...

Klára (St, 30. 9. 2020 - 17:09)

Dnes jsem přijela až dalším vlakem, protože se nám učení protáhlo o videokonferenci a tak jsem čůrala ve škole na WC nejen o velké přestávce, ale i po obědě. Od vlaku jsem šla ještě s jednou holkou tady z Mimoně a chtělo se mi tak středně a řekla jsem si, že to vydržím, protože jsem s touto ještě nikdy nečůrala. Jenže ona sama hned na nádraží, že si dojde na záchod, ale ten byl zavřený s vyzvednutím klíče a tak jsem s ní odešla za nepoužívaný sklad a řekla jí, že budu čůrat taky. Ona si vyhrnula sukni a stáhla silonky s kalhotkama a hned to pouštěla z pipinky ven trochu roztříštěným pramínkem, ale pak se jí pipinka víc rozevřela a už jí to teklo přímo do loužičky. Já jsem udělala takový normální středně velký čůrání,jako když se mi chce.ale ještě bych ho vydržela klidně domů. Měla jsem taky sukni ,ale i silonky, protože ráno bylo už chladno. Libor chce ,abych zítra ze školy dojela až do Liberce a že na mně počká na nádraží a pak pojedeme k nám domů, že má něco za lubem jako překvapení. Jestli si myslí, že mi dá z firmy nějaké peníze ,co prodali tak to v žádném případě nepřijmu, protože to není moje zásluha a on na to řekl, že to není ono a tak asi si myslím, že pojedeme na Ještěd a pokoukáme na západ Slunce a dáme třeba večeři. Niki už je taky doma a říkala, že ji bolí hlava a je unavená, ale teplotu nemá a snad toho bacila taky ne, chodí ale často čůrat, jednou jsem teď byla s ní, má to světlý jako vodu, jako když hodně pijeme,ale pipinka ji nebolí a čůrá normálním proudem.. Mamča je taky ok jako já a tak to bude třeba jen nějaká indispozice, protože si spočítala, že by měla mít holčičí dny. Když já jsem je mívala poprvé tak jsem taky měla bolest hlavy a taky mě to bolelo i trochu nad pipinkou a jednou jsem až blinkala, ale pak se to další měsíce už zlepšilo a teď už takový potíže prakticky nemívám. Jsem dneska nějaká líná. Je sluníčko, chtěla bych jít ven, ale budu spíš lenošit, když je Niki ne úplně dobře.

Martina (St, 30. 9. 2020 - 19:09)

Ahoj Klárko, tak to vypadá ,že budete zase ze školy doma. Jak se na to připravuješ? Myslím, že to zvládneš i tak. Co Niki? Jestli se to nezhoršilo, může to být i s těma měsíčkama spojený. Myslím, že by je ted měla mít podruhé nebo potřetí, tak ji ohlídej. Na ten zítřek se připrav, jak znám Libora, může to být překvápko nečekaný. Dnes jsem četla, že vás do Německa pustí na jeden den tam do té oblasti jak jezdíte do toho vodního a saunového centra, tak toho využijte jestli budete na chalupě. Já měla dnes náročný den opět a jsem strašně unavená a tak si dám vanu a půjdu jak ty říkáš do pelíšku. To se mi moc líbí tahle hláška. Pa a příjemný večer. M.

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 20:09)

:))

Klára (St, 30. 9. 2020 - 20:09)

Martino ,Niki už je v pelíšku a před chvílí usnula. Ještě prý nic nemá jako holka,tak uvidíme. Školu neřeším, myslím si , že to dám v pohodě i z domova. Už vím, co má Libor pro mně připraveného. Je to opravdu ten notářsky potvrzený převod půlky domu na mně ,máme tam být na třetí a to stihneme i zítra autoškolu a to je dobře. Tak zase budu čůrat ve škole než pojedu a pak třeba až pojedeme domů tak někde u lesa. Stále to nemohu nějak vnitřně přijmout tu Liborovi velkorysost,nejde to. Kdybychom se zdrželi mám záchrannou variantu,že by tam do školy šla Niki a omluvila mně a natočila to a nafotila to hlavní, ale radši bych tam byla.

Mike (St, 30. 9. 2020 - 20:09)

Tak ti blahopřeji k nabytí půlky domu, jestli to Libor myslí srdíčkem a o to nepochybuji, pak si to zasloužíš a přijmi tento dar bez jakéhokoliv pocitu viny a tak. Jinak moc krásný čůrání odpoledne. Body nahoru!

oliver (St, 30. 9. 2020 - 18:09)

ty umíš krásný čůrání mejem v reálu,ale i předat. Se mnou to rezonuje do všech koutů těla.

Reklama

Přidat komentář