Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

No (Út, 15. 9. 2020 - 20:09)

teda, ty jsi už velká šikovná holka, i čůrat ve stoje umíš.Malá, hodná, to bude dobrý.

Natalie (Út, 15. 9. 2020 - 19:09)

Klárko já jsem taky ráda za maminku,že ji máš doma a bez komplikací a souhlasím se Žanetou, když je stres tak já taky čůrám častěji. Někdo se zase přežívá nebo naopak nejí.

Matlák (Út, 15. 9. 2020 - 14:09)

Já uhonil do vyteklýho jak klarká měla čůrá jak byla jak libor plný jeho čuriníá jak mu dala měl ze hodně sebe ven já taky měl uhonil to

Eda (Út, 15. 9. 2020 - 11:09)

Vezl jsem včera domů kolegyni z práce a museli jsme zastavit protože urgentně potřebovala na záchod a já celkem taky. Dřepla si spěšně hned u prvního stromu a už to z ní stříkalo proudem dopředu před její kundičku. Koukal jsem kousek vedle ní a z mýho chcaní nebylo nic,protože jsem byl okamžitě tak ztopořenej,že by mi nevyšla ven ani kapka. Ona když byla hotová tak ještě řekla, to jsem hodně čůrala teda a podívala se na tu velkou louži , co vytvořila. Já si to doma pak hned udělal, to byl zážitek. Kdyby nebyla zadaná asi bych se o něco pokusil. Netroufl jsem si,ale ten proud z její kundičky vidím před očima jak se jí muselo ukrutně chtít čůrat.

Nikol (Út, 15. 9. 2020 - 09:09)

V sobotu jsem byla na zahradě a chtělo se mi moc čůrat. Jenom jsem se rozepla čapla tak už to stříkalo a viděl mě brácha vyšel přímo proti mě jak to ze mě stříkalo čuměl na to jak puk už to nešlo zastavit.Viděl asi poprvé holku močit.Utřela jsem si pipinu a šla on tam ještě pořád stál.

Petr (Út, 15. 9. 2020 - 10:09)

A jak čůráš? Vždycky takhle na poslední chvíli? A počůrala ses někdy jako větší?

Nikol (Út, 15. 9. 2020 - 12:09)

Když není kde tak to držím a pak na poslední chvíli to pustím a je mi to pak jedno. Stačí nějaký roh nebo i jen tak trochu stranou. Jako větší jsem se počůrala když mně brácha zavřel omylem v pokoji ,ale na poslední chvíli jsem tam našla velký kelímek od coly a tak do něj, ale to už jsem byla trochu počuraná.

Klára (Út, 15. 9. 2020 - 07:09)

Spinkala jsem u Nikolky, protože večer byla smutná a bála se o maminku a tak jsme si povídaly a i Libor přišel za ní a já ji pak hladila až usnula. Stejně jsme se vzbudily na malou asi kolem druhé a tak jsme šly na záchod a nechala jsem Niku čůrat první. Napůl u toho spinkala, ale stáhla si kalhotky a nastavila pipinku a pustila toz ní do záchodu. Byla hodně plná, protože čůrala dlouho, ale ne prudce, asi měla pipinku taky ospalou. Ta moje se mezitím zaktivovala a chtělo se jí hodně nutně, když viděla čůrat Nikolku a hned jak byla jsem si rychle stáhla kalhotky a sedla na záchod a čůrala jsem okamžitým proudem až jsem byla prázdná. Teď ráno jsme vyčůrané taky, ale oběma nám to šlo jen normálně a ne moc, protože jsme měly pipinky už z noci vypuštěné a do rána se nám naplnily jen málo. Libor mne vezme autem do Lípy do školy a pojede nejdřív k otci a hned jak z nemocnice zavolají, tak mamču odveze zpátky, ale zase se vrátí do Liberce, protože musejí s firmou na tu předávku udělat ještě hodně věcí a tak možná se vrátí až druhý den. To se ještě uvidí. Libor dělá dnes snídani a vstal brzy, on se chtěl včera pipinkovat ,ale já byla taky špatná a bez nálady kvůli mamince a tak když Niki usnula, byli jsme chvíli v obýváku a on chtěl, abych si alespoň hrála s jeho pindíkem ,protože byl na mně natěšenej a tak jsem mu ho hladila a i trochu víc a nějak jsem to neodhadla a on taky ne ,vypustil se nečekaně na sedačce a přímo do ní a postříkal se i na koberec. Tak jsme to normálně uklidili a pohoda. On když je takhle někdy natěšenej, pak vypustí víc ze sebe na několikrát a to prý nejde zastavit. Když to udělá do mé pipinky, tak ji mám vždycky celou plnou této jeho lásky a je to moc hezký.

Žaneta (Út, 15. 9. 2020 - 13:09)

Ahoj Klárko, máš maminku doma? Je vše v pořádku ?

Klára (Út, 15. 9. 2020 - 14:09)

Ano máme a snad se klinický obraz prý u ní nemění a je dobrý, ale musí se mamča šetřit a kontrola zase příští měsíc. Libor je v práci a bude asi do zítra u otce. Jsme už s Nikou doma,já jsem byla napjatá a tak jsem čůrala radši už ve škole než jsem šla na vlak,ale stejně se mi za tu chvíli chtělo znovu,ale to už jsem vydržela až domů, ale pak jsem rychle zaběhla za dům a tam to pustila u zdi a nikdo mně neviděl. Stejně mi to šlo hodně do pěkný louzičky proudem . Jak tak často dnes čůrám tak mám moč světlou jako vodu a nd moc do žluta. Niki ta dnes taky čůrala když přišla ze školy, ale na záchodě . Budeme s mamčou doma a pak musím dělat věci do školy.

Žaneta (Út, 15. 9. 2020 - 15:09)

Jé,to jsem za maminku ráda. S čůráním to neřeš, já když mám stress, tak chodím každou chvíli taky a musím ikdyž čůrám třeba jen chviličku, tak jak jsou nervy nedám to a nevydržím a prostě musím malou udělat.

Mike (Út, 15. 9. 2020 - 07:09)

Tak a je to hotový. Ty jsi neskutečná, krásná!!! Já se musel pro tu představu udělat. To nešlo jinak. Fantastický.

Lucka (Út, 15. 9. 2020 - 09:09)

Ty máš na Klárku dost slabost jak vidím. Vidím, že tě udělala to vyteklýho, jak by to označil Matlák. Ten jestli to bude číst tak bude hned asi mokrej a vyteklej taky.

Návštěvník (Út, 15. 9. 2020 - 07:09)

Niki neměla ospalou pipinku ,ale močàk se v polospánku člověka uvolňuje pomaleji ve svém vyměšovacím reflexu,nestahuje se tolik a tudíž z pipinky neteče tak výrazný proud moči jako u tebe,která jsi byla víc redy a tvůj pohled na močící dívku inicioval větší potřebu se vymočit také .

Návštěvník (Po, 14. 9. 2020 - 19:09)

Konopníková: „Nechte si ty blbý kecy - aspoň jednou kdybyste nám udělali prachvobyčejnej záchod, viďte, ženský?!”
Předseda: „Záchod! Čtyřicet let jste chodily támhle za stodolu na mez a nejčko si budete vymejšlet!”

V.X (Po, 14. 9. 2020 - 19:09)

Jednou jsme seděli venku a ja balil holku,nechtěla moc a tak když odešla na záchod, vzal jsem její napůl vypnutý kafe a vychcal jsem se trochu do něj jako aby ji bylo třeba blbě a já ji mohl zachraňovat. Když přišla tak to normálně dopila a nic. Trochu se tvářila divně ale vypila ho a nic ji nebylo. Nechápu.

Natalie (Po, 14. 9. 2020 - 19:09)

Seš hnusnej dobytek, kreténe. Která by tě chtěla???

Klára (Po, 14. 9. 2020 - 18:09)

Maminku si dnes nechali v Liberci na pozorování ,ale zítra ji prý pustí domů. Musí udělat ještě víc kontrolních vyšetření najednou. Tak mně hned u školy vyzvedl Libor s Nikolou a jeli jsme tam. Vůbec mi to nenapsal ,asi abych nebyl a stresovaná, ale stal se pravý opak, skoro jsem se sesypala, ale naštěstí jsme si to vysvětlili, že se nejedná o nic vážnýho a jeli jsme tam. Samozřejmě, že jsem byla nevyčůraná a ty nervy způsobily, že hned kousek za městem jsem musela hned nutně čůrat za naším autem u lesíka a nemohla jsem se dovyčůrat v tom napětí mi to z pipinky šlo dlouho a pomalu ikdyž se mi chtělo hodně a Niki se vyčůrala taky dle spíš ze solidarity protože byla čůrat doma než jeli a udělala krátký ,ale přesto rychlý pramínek. Teď jsme doma a je to takový smutný, když bude ségra bulit večer v pelíšku tak budu spinkat u ní a Libor u mně v pokojíčku. Niki plakala už v autě když jsme jeli zpátky a když jsme přijeli musela na záchod s tím druhým a byla celkem třikrát za sebou, ale neblinkala, jen ji to protáhlo zadečkem asi taky z toho stresu. Ozvu se zítra, snad to bude dobrý ,ještě dáme skype s Miškou.

Puluj (Po, 14. 9. 2020 - 21:09)

To je Klárko normální postup, jen to měli oznámit dřív dopředu, protože takhle asi musel Libor dojet mamince ještě pro osobní věci. Nemějte smutný večer, Nikolka je ještě malá a citlivá víc než ty,dohlédni na ni. Příjemný večer a doufám a jsem přesvědčen, že zítra budou jen pozitivní zprávy od tebe.

Natalie (Po, 14. 9. 2020 - 19:09)

Klárko taky přeju klidný večer a neboj,bude vše v pořádku

Reklama

Přidat komentář