Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Cynik - realista (Ne, 13. 9. 2020 - 15:09)

Příspěvek ve 14:57 jsem sice nepsal já, ale naprosto s ním souhlasím...

aladin (Ne, 13. 9. 2020 - 13:09)

"Jizvy po migračních kvótách a hrubém nátlaku čas ještě nezahojil"...A nikdy se nezahojí !!! Utajení Třetí říše a Sionisté v EU pokračuje v Hitlerových plánech na likvidaci Slovanů !!! Nemůžu sem napsat, co se s tím dá udělat, byl by to hned ČERVANÝ spam !!! Ale jediná legánlí cesta je : VYSTOUPIT z této fašistickosionistické EU !!!

aladin (Ne, 13. 9. 2020 - 13:09)

"Covid-Když je teď jasné, že Covid pochází ze Spojených států,"...Nejspíš to budou stejní sráči, jako ti co křičí kůli Krymu, DLR a LLR, Katalánsku, ..., ale o ukradeném Kosovu Srbsku a předaném Amíky teroristům z UCK "nevědí" !!! A ta "naše" zasraná vláda tenhle hnojný akt schválila !!! Nesmím také zapomenout na hlavního protagonistu téhle zlodějny : člověk v plísni !!!

aladin (Ne, 13. 9. 2020 - 13:09)

Covid-Když je teď jasné, že Covid pochází ze Spojených států, tak se už se těším na to, co budou blábolit ti "naši" do Amíko-vlezdozadelkovští politici v médiích !!! Třeba budou říkat : Že byli pomýlení a svedou to na Putinovu propagandu ??? CHÁÁÁ, CHÁÁÁ !!!

aladin (Ne, 13. 9. 2020 - 13:09)

"Vyšetřovací tým Kuciak rozpustili předčasně, pak chyběly důkazy"...Celá cauza Kuciak mi parádně smrdí !!! Mám podezření, že tvůrce scénáže byla CIA !!! V USFT se nelíbila vláda a proto ji potřebovali změnit !!! Co jsou to dva lidé proti třeba zavraždění 3 000 000 Vietnamců !!!

aladin (Ne, 13. 9. 2020 - 13:09)

Nejvíc je mi k xmích ta cenzura na Doktorce : Vložíe odlaz a dostanete červenou odpověď : Text se tváří jako spam !!! Cha, cha, cha, ubohá cenzura !!! Proč tam rovnou nenapišete, že vám CIA,BIS a NKÚB zakázali uveřejňovat PRAVDU !!!

aladin (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

"Kdo může za smrt George Floyda? Expolicisté házejí vinu jeden na druhého"...Takový humbuk v Americe kůli jednomu člověku !!! Americká armáda zavraždila 3 000 000 Vietnamců a pak to teprve probudilo jeji veřejnost !!! Americká armáda zavraždila od konce II sv.v. přes 18 000 000 lidí a v USFT je ticho po pěšině !!!

Cynik - realista (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

V předchozím příspěvku ve 12:31 jsem zbrkle vynechal nick.

Návštěvník (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

Černá zrada! Cenzor patrně snědl nedělní oběd nevalné chuti, rozhořčen (nebo můžu napsat silně nasrán?) a v nespravedlivém rozhořčení smazal výtrysky Jahodova duševna i mé decentní odpovědi, psané s laskavým, citlivým a inteligentním humorem...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

mé básně ale nesmazal,to pouze tvé krafání,takže se nic neděje!

Návštěvník (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

Takže je tato diskuze spíše privátní Cynik vs Jahoda, když se nesejdete v hospodě, tak si pokecáte tady.

Cynik - realista (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

Obvám se, že několikatýdenní abstinent Jahoda by se v hospodě necítil nikterak dobře - všichni okolo by do hlavy nalévali pivečko za pivečkem, sem tam šoupli za žebř panáčka... a několikatýdenní abstinent Jahoda by smutně žmoulal sklenici s limonádou, nebo zvolna usrkával lahodný čajíček...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

pivo nechlastám!...Víš ty cyniku jeden Cyniku,kolik kostek cukru má 1 jediné blbé pivo?,!!13 !!!!!!!!Tak to vynásob as 9 x + semtam nějaké to štamrdle v glogálu as 10-15 x a jenom na pivě ti to vyjde 13x 9=120 kostek cukru!!!!!!!!!No a toto je as skoro polovina teho cukernaté balení v K,prstem bych se teho nedotkl a v pivě to má jahoda chlastat po kilech ?!...Jak jsem psal...pivo je svinstvo,to ono se ti chlapové jako divěj že jim roste pupek,ale kdyby to vědělo co je tom kalorií!'!!!!!Pivo jest velice nezdravý nápoj '!ANO,jsem skor 2 měsíce abstoment vod kořala a pivo a víno je také alkohol,je to driják.Dnes jsem šlapal na rotopedě zas 1 hodina a vodpolenne budu taky.Včera naše dechová kapela vyhrávala na pouti a já jahoda jsem neměl ani jedno pivo a ani jedno štamrdle a ani víno.Nějak se nepoznávám...zato Admion Aeronetu ,ten se pozná ihned nato,jak zhebne.Nenávist kterou vyvolává si totiž vezme i do hrobu,tak at si ve svých článcích nebere do huby paklo,on a jeho moderátoři.Aby jim nebylo popřáno!!!!!

Cynik - realista (Ne, 13. 9. 2020 - 15:09)

Jak je to dlouho, pokrytecký, křivácký Jahodo, když jsi zde v diskusi opakovaně básnil o pivečku, především petkovém, které jsi zejména v akcích tahal domů po baleních, a vychlastal je pak raketovým tempem? Jak je to dlouho, když ses rozpýval nad pivečkem a panáčky, vychlemtanými po pohřbech? Teď budeš někoho poučovat, prostinký Jahodo?

Cynik - realista (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

Buď v klídku, Jahodo, tebe se to přece vůbec netýká: "USA: Koronavirus prý napadá i mozek. Koronavirus SARS-CoV-2 nenapadá jen plíce a dýchací cesty, ledviny, játra a cévy. Asi polovina pacientů má neurologické symptomy od těžkých bolestí hlavy až po zmatenost a delirium, které naznačují, že napadá i mozek. Potvrdila to nová studie profesorky imunologie Akiky Iwasakiové, o které informoval list The New York Times." ( https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/usa-koronavirus-pry-napada-i-mozek-40336172#seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=lbwaAnU19Ae-202009131008&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz)

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

ani tebe se Cynik čínský vir netýká....ty již mezek nemáš vůbec žádný,neb ti ho vyžral ruský červ mozkožrout,kremloraptor-bot a protože ti vyžral celý mosek až na kost,blbost,nyní ti žére míchu až ke kostrčce a až dorazí do krajiny bedení,vyžere ti ten tvůj ruský antisemitský pajšl a budeš v půlmelounech.

Cynik - realista (Ne, 13. 9. 2020 - 15:09)

Za prvé, slaboduchý, jednoduchý Jahodo, správný název je mozek, tedy nikoliv "mezek", ani "mosek"... je ovšem otázkou, zda se to primitiv jako ty naučí psát správně. A za druhé - ty kydy typu " ruský červ mozkožrout", či "tvůj ruský antisemitský pajšl" nasvědčují jedinému - ty jsi prostě křivácký a pokrytecký černoprdelnický vykurvenec, schopen sice věřit ve vymyšleného Pánaboha, schopen také tupě věřit kdejaké proamerické, prounijní a protiruské propagandě, směřované k myšlení neschopným jedincům, jsi ale naprosto neschopen vytasit se se smysluplnými argumenty proti faktům, které zde v diskusi předkládám... No jistě... jak to prdelí leští kostelní lavici, vždyť víš...

Shabbatot-Jahoda (Po, 14. 9. 2020 - 20:09)

Ty Cynik tam nemáš mezka na místo mosku,ale tchoře.Jeste jednou jedinkrát sem dodáš zase nějaký hnusný , rasistický a antisemitský odkaz z antisemitské žumpy Aeronet a domovnice ti výpraská prdel pometlem a hubu zlínská hadrou špinavou.Budes kopat !! A pak ti to nechám pěkně sežrat I já,jahoda!!!

Cynik - realista (Ne, 13. 9. 2020 - 11:09)

Z rozhovoru s Martinem Konvičkou na Parlamentních listech:

„Nechci hned u první otázky odvádět řeč jinam, ale na tyto dny připadá těch výročí více – na pátek připadlo 11. září, což je výročí pádu Mrakodrapů v New Yorku, kterýmžto dnem skončila optimistická doba postkomunistická. Světu bylo důrazně připomenuto, že pod pokličkou konce studené války a optimistických výhledů do budoucna jsou zde úplně jiné síly, hlásící se o slovo. Tehdy měl Západ, přesněji Spojené státy, jedinečnou šanci s politickým islámem zamést. Za Spojenými státy stál celý svět, včetně rivalů jako Ruska a Číny, a kupodivu i včetně řady zemí muslimských, třeba Turecka. Spojené státy ale namísto rozhodnosti a síly ukázaly lavírování a snahu o usmíření protivníka, kdysi se tomu postoji říkalo appeasement. ---
Pustily se do první ze sérií proxy válek – válek na jiném místě a s jiným protivníkem, než by dávalo smysl. Mám na mysli dobrodružství v Afghánistánu. Ve vysokých akademických, mediálních a obchodních kruzích se věci přestaly nazývat pravými jmény, čemuž napomohla předpřipravená atmosféra politické korektnosti. To vše se jako bumerang vrátilo do politického života Ameriky a dalších západních zemí. Namísto diskuse o problémech a krocích k jejich řešení jsme sledovali stínové divadlo polopravd a falše. Od útoků na mrakodrapy vedla přímá cesta ke zvolení muslimského napomáhače Baracka Obamy prezidentem jaderné supervelmoci, ale i k takzvanému arabskému jaru 2011 a ukrajinské krizi 2013. Západ definitivně ztratil tvář. Alespoň v očích čestných lidí. --
Podzim 2015 byl jen pokračováním té ztráty tváře. Islámsko-africká migrace sílila dávno předtím, ale vlna z roku 2015 byla přímým důsledkem naprosto chybné západní reakce na takzvané arabské jaro. Nenazývání věcí pravými jmény, absence diskuse o islámské expanzi a politická korektnost zavinily, že se mluvilo o ženách a dětech ze Sýrie. Přitom šlo o mladé muže z půlky Asie a Afriky. Tím, že Merkelová řekla „přijmu všechny“, zadělala na další zvýšení migrační vlny. Pokud byl její výrok v něčem přelomový, pak v tom, že ukázal, že lídři západních zemí při svém rozhodování neberou v potaz ani fakta, ani rozum, a už vůbec ne potřeby a zájmy svých občanů. Dlouho doutnající skrytý konflikt, studená válka mezi západními elitami a obyvatelstvem, se změnil v konflikt horký.“
(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pred-peti-lety-Rozvracene-Nemecko-U-nas-imbecilove-z-obrazovky-a-petice-vedcu-proti-Konvovi-Ted-Konvicka-rozebira-co-se-zmenilo-636837)

13.9. (Ne, 13. 9. 2020 - 08:09)

Slečno slepičková,můžete jim vysvětlit,jak to mají dělat.Opatření vypočítává i podmínky „pracovní karantény“. Zdravotník musí dva týdny nosit respirátor typu FFP3, nesmí jíst nebo odpočívat ve stejných prostorách jako ostatní a obecně by se měl vyhnout veškerému možnému kontaktu s kolegy a pacienty. Každý den si navíc musí měřit teplotu a pátý den od kontaktu s nakaženým prodělat PCR test výtěrem z nosohltanu na přítomnost viru i test ze vzorku krve na přítomnost protilátek.

Reklama

Přidat komentář